Új hozzászólás Aktív témák
-
Dav123
tag
Szevasztok!
Delux BMW ( kék ) házról lenne szó, ma nap folyamán szépen leszedtem az elejét és megnéztem miért nem égnek a külső kék ledek. ( Belső kettő fehér leddel nincs gond ) Miután leerőszakoltam az elejét láttam hogy a kettő külső led nincs bekötve, bekötöttem elindítottam a gépet és csak a jobb szélső kék led égett meg a belső kettő fehér, tehát a bal szélső kék led nem. Próbáltam mozgatni hátha érintkezési hiba de semmi. Kettő power led kábel jön ki előröl, kettő tűs és három tűs, a kettő tűset rákötöttem a lapra viszont a háromtűset már nem tudtam, de egy kábelen van a két csatlakozó ( gondolom egyik alaplapon ilyen másikon meg olyan csatlakozó van ) vagy lehet hogy ha azt betudnám kötni égne a bal szélső led is?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gaming notebook topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPhone topik
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- Playstation 4 Pro Konzol! CUH-7216B
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest