- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- Yettel topik
- Netfone
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave1984
őstag
válasz
malnabokor #11497 üzenetére
A wifit valóban néha eldobja,de ennél nagyobb problémával még nem találkoztam. Szeptember óta van.
-
yanna
addikt
válasz
Nálam is egy ilyen ZTE szolgál egy ideje, de semmi bajom vele, sőt kimondottan elégedett vagyok. Igaz 5G itt nincs, csak 4G.
-
4Grider
nagyúr
válasz
Én pedig ajánlani fogom az MC801A-t, mert kb. 2-3 éve azokkal oldom meg két 5-10 felhasználós telephelyünk internet elérését és egy kezemen meg tudom számolni, hogy egy évben hányszor tér át a mögötte lévő vpn router a tartalék vezetékes netre.
Azt mondom, hogy Cat6-os routert nem ajánlok 4-5 frekvenciás bázisállomás mellé, hiszen igen nagy valószínűséggel azért kapcsoltak ott be annyi frekvenciát, mert azok használatban vannak. Ha pedig használatban vannak, akkor számít, hogy hányat fogsz közülük össze. Ez főleg akkor igaz, ha torlódás alakul ki valamilyen okból. -
malnabokor
senior tag
válasz
4Grider #11496 üzenetére
És egészen konkrétan melyik eszköz az, amelyik ajánlott részedről? Megírod kérlek?
Nálam itthon egy ZTE MC801A-van, de ennél rosszabb routerrel még életemben nem találkoztam. Jelenleg úgy tud nagyjából stabil lenni, hogy minden éjszaka automatikusan újraindul, és mellette bridge módban van. Ha 4 napig nincs újraindítva, lehal a WiFi hálózata, amin csak áramtalanítás segít, és ezt menetrendszerűen produkálja, szinte percre pontosan. 200 méterre, direkt rálátásban van a torony, a készülék ablaküveg előtt van, és mégis néha szeret leváltani 4G-re 5G-ről, alkalmanként pedig nincs internetelérés, pedig mindent rendben jelez - ezen szintén csak az áramtalanítás segít. Így sem a modem, sem a router részével nem vagyok elégedett, de megtanultam együtt élni vele.
Szóval összeszedheti nekem az összes 4G sávot, ha mellette teljesen megbízhatatlan.Ismételten, nagyszüleimnek arra van szüksége, hogy atom stabil legyen, és FullHD felbontásban YouTube használatra a szomszédos, 50 méterre levő toronyról tudjon 5, netán 10 Mbps-ot (eddigi válaszaitok alapján Yettel hálózaton). Ha azt mondod, ezt egy Cat6-os készülék nem fogja tudni, és ezért nem ajánlott, akkor elfogadom. Ha meg más az oka, akkor kérlek írd meg, mert szeretnék belőle tanulni. Köszönöm!
-
4Grider
nagyúr
válasz
malnabokor #11495 üzenetére
Semennyire. Azt tudni kell róla, hogy routerben időnként megáll mint a szög. Újraindítás megoldja, ezt normálisabb routerben automatizáltan meg tudod oldani, vagy natúr egy mechanikus áramkapcsolóval. A standardnet.vodafone.net apn használata javasolt, viszont ezt többet fogyaszt a keretből. Hévízen viszont egyértelműen a yeti fog domborítani...
Én ma már csak olyan eszközöket ajánlok, amik legalább 3 db különböző 4G sávot tudnak összefogni (a helyben elérhető négyből), azaz a Cat4/Cat6-os eszközök nálam már nem játszanak. -
malnabokor
senior tag
válasz
4Grider #11493 üzenetére
TUTI100+-nál mennyire probléma a gyakorlatban, ha nem telefonban van? Illetve konkrét eszköz(öke)t tudnál ajánlani?
#11494bytesizelife:
A fűtés irányítás csak annyi lenne, hogy télen felveszik (vagy én felveszem) a fali termosztátot mikor elindulnak itthonról, hogy ne egy hideg lakásba érkezzenek. Aztán ott állítják kedvükre.
Tetszik amúgy a megoldás, nekem Tado rendszerem van itthon, de HomeKiten keresztül oldom meg, távoli szenzorokkal a pontosabb vezérlést, hogy ne a radiátor mellől vegye a hőfokot. -
bytesizelife
tag
válasz
malnabokor #11488 üzenetére
Ha termosztátot akarsz irányítani távolról, akkor erre jelenleg az AVM a legjobb megoldás. Veszel egy LTE-s Fritzboxot, és hozzá az AVM valamelyik DECT-termosztátját, pl.: [link]
Állíthatod utána a router felületén, appban, vagy vehetsz hozzá egy kontrollert, amit a nagyszüleid is tudnak nyomkodni számítógép nélkül: [link]
A gyártó a MyFritz portálon keresztül ingyen VPN-t is ad, a távoli elérés beállítása kb. fél perc. A fűtési fázisokat, alap/komfort hőmérsékletet a router felületén lehet állítani. Csoportokat is tud létrehozni, ha egy szobában több fűtőtest van. A kontroller előnye egyébként, hogy külön szenzor van benne, ami pontosabban állítja be a hőfokot (a termosztát szenzorával az a baj, hogy a hőforrástól pár centire van, és hiába állítasz be offszetet, sosem lesz olyan pontos, mint a fiziailag távolabb levő kontroller). -
4Grider
nagyúr
válasz
Dzsolo #11492 üzenetére
A tuti 100+-ban a havi 100 MB ingyen van. Egyetlen egyszer kell a sim-et feltölteni, onnantól kezdve az éves adategyeztetések újabb egy évvel meghosszabbítják a rendelkezésre állási időt (tehát nem kell évente töltögetni). Ettől már csak az a jobb ajánlat, amikor neked fizetnek. Szerinted létezhet olyan?
-
Dzsolo
senior tag
Igazából kérdezni jöttem, mert nem vagyok otthon a feltöltő kártyás világban.
Természetesen mobil internetre lenne szükségem minél olcsóbban havi 50-100mb elég lenne, autoba szerelt GPS-ekhez kellenének, sajnos elkezdték lopni, az utcábol is pont most vittek el egyet, egyébként pici az adatforgalmat generál a készülék.
A Vodafone Tutti 100+ néztem ennél van jobb ajánlat éves szinten?köszi a segítséget.
-
Dzsolo
senior tag
válasz
malnabokor #11490 üzenetére
Nekem egy AC750-es TP-Link routerem van benne digis 50GB adat sim, (sajnos már nem kapható pedig most kellene plusz internet ezért is jöttem ide szétnézni) tökéletesen teszi évek óta a dolgát a Balaton déli partján. Kamerarendszer, TV-k, telefonok és okos otthon eszközök futnak róla, ha sokat vagyunk lent akkor elfogy egy hét alatt. Ha csak hétvégékre megyünk akkor kitart, feltéve ha nem 10 telefon szívja éppen. Fix ip-k kiosztva az állandó eszközöknek, kamera képet 1080p ben jól lehet visszatölteni a 4k már szaggat, de előben mindegyik szépen működik.
Egyébként ha van az előfizetéseden rendes mennyiségű internet, akkor kérj egy társkártyát üzemeltesd azzal.
-
malnabokor
senior tag
válasz
4Grider #11489 üzenetére
Köszönöm szépen, ebben az esetben, ha se nem Mikrotik, se nem TP-Link, stick, mi lenne a jó megoldás?
A nyaraló Hévízen van, viszont a torony legtávolabbi az üdülőterületektől, más tornyok szolgálják ki a hoteleket, ez a kertvárosi részen van, így sávszélességgel még sosem volt ott gond -
4Grider
nagyúr
válasz
malnabokor #11488 üzenetére
Nagyon nem mindegy, hogy hol van ez a nyaraló. Olyan helyen, amit nyáron ellepnek az emberek (pl. Balaton partja), még ennyi frekvencia is hamar bedugul. Zsúfolt hely esetén tehát inkább yettel, náluk jóval nagyobb az esély rá, hogy optika megy a toronyhoz és nem mikrohullámú a felhordó hálózat.
Ilyen közel a bázisállomáshoz nem használunk mikrotik routert, viszont olyan hulladék megoldásokat amiket te szeretnél spórolás miatt, azt én nem fogok ajánlani, mivel szívtam már bőven eleget az elmúlt húsz évben Cat4/Cat6-os eszközökkel. -
malnabokor
senior tag
Sziasztok!
Nagyszüleim számára nyaralójukban szeretnék internetelérést megoldani.
- Az igényeik: böngészés, Facebook, Messenger, YouTubeÉvente kb 3-4 * 14 napot vannak ott.
- Mi szeretnénk, hogy azért azért a teljes év 12 hónapja alatt is legyen egy alap internet elérés, amivel egy neten elérhető termosztátot kezelnénk, valamint ha szükséges, egy kamera képre rá lehessen nézni, de semmi több (mondjuk, max 1Gb / hó adat).Vezetékes net van arrafelé, de kb 5000-6000 FT/hó-tól kezdődnének, és nem használnák ki egész évben. Emiatt gondolkodunk mobilnettes opcióban. Yettel/Telekom/Vodafone torony 50 méterre van (Vodafone: B1, 3, 20, 28, Yettel: B1, 3, 8, 20, 28, Telekom: B7 és 20 cellmapper szerint), így jelerősség miatt nem aggódunk, a sebesség pedig szerintem az igényeiknek megfelelő lenne.
Melyik szolgáltatónak milyen opcióját ajánlanátok? Amit mi eddig néztünk, az a:
1) Yettel Holiday Hordozható Net (havonta kb 3GB - 100 mb/nap, és ha kell, akkor 100GB/nap 490-ért)
2) Vodafone TUTI 100+ (12x1GB 5700-ért, és mikor kell, akkor 20 vagy 500 GB adatkiegészítő vásárlása. Azonban ÁSZF szerint ezt nem használhatnák routerben.
Van még valamilyen jó opció erre a helyzetre?A második témakör, hogy milyen modem + routerrel ajánlott megoldani mindezt?
Láttam, hogy itt a fórumon kedvelt megoldás a Mikrotik SXT / LHG + router kombináció.
Ilyen felhasználásokra és körülményekre (50 méterre a torony) is indokolt, vagy itt elég lehet egy TP-link modemes router, vagy valamilyen USB stick + ASUS párosítás? (Asus routereket szeretem, a TP-linkkel annyira nincsenek jó tapasztalataim, de elvagyok velük, és nagyobb a választékuk. Huawei, ZTE, Xiaomi routerekkel, modemekről nem tudok semmit). Árban nem a legolcsóbb megoldást keressük, de nem is egy állandó ottlétre szánt, profibb, de drágább megoldást. A megbízhatóság fontosabb, mint a sebesség (legyen stabil, mert nagyszüleim nem tudják ott újra beállítani a dolgokat, max kihúzzák és visszadugják)
Nem lett rövid a poszt, de nagyon köszönök minden segítséget előre is
-
Kisfundy
aktív tag
Sziasztok!
tp-link mx510v-nel (yettel otthon net) lehet valahol kenyszeriteni hogy maradjon 5g-n ( nr78) ?
Illetve ha ez nem megoldhato,tudnatok ajanlani olyan antennat ami ezt a frekit tudna fogni,es jo ehhez a routerhez?
Jo lenne a helyszinen amugy az 5g jelszint,csak ez a franya kohaz mindent learnyekol!
koszonom ha segitesz! -
Router
őstag
válasz
donjohnson #11485 üzenetére
180k... Akkor várok még egy kicsit, annyira nem nagy a gond viszont a B525 két sávja kezd kevés lenni csúcsidőben.
-
donjohnson
addikt
válasz
Router #11484 üzenetére
most nem látok zte mc889-et [link] itt a bestmarkt-nál de van egy Huawei H352-381 CPE MAX 5 nevű kültéri modem.
ezt tudod kint az udvaron helyezgetni egy állványra vagy a tetőn ha szükséges. -
Router
őstag
B525-öt fejlesztenék 5G routerre.
Még kibírható de a közelben megjelent a yeti 5G. 2.2Km-re vagyok légvonalban a toronytól, környezeti akadály szinte nincs de ha nagyon kell ki tudom tenni padlástérbe / tetőre a routert, onnan optikai rálátás van. Azt már olvastam, hogy 5G-nél elég körülményes a külső antenna, ezt egyelőre nem erőltetném. Eddig az összes routerem huawei volt de úgy látom javarészt tp-link és ZTE megy most. Van jelentős pro/kontra vagy teljesen mindegy melyiket veszem?
Köszönöm!
-
4Grider
nagyúr
Túl nagy választék nincs. Főleg, ha roaming közben is akarsz néhány GB-ot netezni.
Voda XXL (nem tud roamingolni) vagy yettel flottás adatkártya 50-60 GB EU roaming kerettel de egy év hűséggel. 6-7000 közötti havidíjakkal számolj. Utána 10e Ft a Telekom dominon harminc nap korlátlan net. -
Vesa
veterán
Üdv,
Autós felhasználás miatt kellene valamilyen korlátlan adatcsomag előfizetés. Mit és hol érdemes venni most?
-
adika4444
addikt
válasz
Mikulásbá #11478 üzenetére
Az ilyen felhasználást az akkumulátor sokszor intenzív teljesítményeséssel honorálja.
Mondjuk a ZyXEL WAH7706-osom javára szóljon, hogy 6--7 órát simán elmegy a mai napig akkuról. 2018-ban vettem, volt, hogy 1--2 hetekig ment szinte folyamatosan töltőről és még csak nem is púposodik az akkumulátora.
-
Faterkam
addikt
válasz
4Grider #11476 üzenetére
Nem akarom nyilván végigzongorázni az összeset, de mivel még egyel se volt dolgom, ezeket dobta fel a kereső. Már néztem közben a TP linket is, a kérdés, az hogy működésre 8-10 órát ír, ami nem rossz. Töltés közben is mehet bekapcsolva? (mivel házban lesz 99%-ban) Vagy az nem tesz neki jót, mert túlmelegszik ez is?
-
4Grider
nagyúr
válasz
Faterkam #11475 üzenetére
Most végig fogod kérdezni az összes olcsóbb ezközt, hogy mire való? Akkor sokáig fogunk pingpongozni...
Ez egy egy sávos usb modem, amit szoftveresen felszereltek korlátozott routolási képességekkel és egy wifi chippel. Nyilván használható lesz valamire, tv-t azért ne akarj rajta majd nézni... -
4Grider
nagyúr
válasz
Faterkam #11473 üzenetére
Persze, létezik.
Szappantartónak hívjuk őket, hivatalos nevük MiFi. Jellemzően 4-10 óra folyamatos netezést bírnak merülés nélkül, a többségük tölthető használat közben is, de ilyenkor jellemzően rendesen melegszenek.
Amit kinéztél, az egy hulladék. Csak ha szeretsz ennyi pénzt kidobni az ablakon, akkor veszed meg. 5G MiFi (ami működik is) nincs 100000 Ft alatt. A használható (nem csak 1-2 db 4G frekvenciát tudnak egyszerre venni a 3-4-5-ből) 4G MiFi-k valahol 60-70e Ft környékén indulnak. Ha nincs pénzed és jó az 1-2 darab frekvenciát fogni képes eszköz is, akkor a TP-Link M7350 Routertől felfelé keresgélj. Amik alatta vannak (árban) azok már valamiben nagyon gyengék (akkumulátor, le- és/vagy feltöltési sebesség, stb.). -
Faterkam
addikt
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, létezik olyan hordozható Wifi router (?) amiibe Simkártyát téve, és azt feltöltve adatkerettel, lehetne netezni vidéken? Nem állandóra, csak nyaraláskor. Most a korlátlan mobilnet előfizetés van megosztva hotspotként.Pl: ez? Link
-
adika4444
addikt
válasz
bghistvan #11470 üzenetére
A topik gyakorlatilag a Kedvező Flottáról szól, jelenleg összességében a legjobbnak mondott ajánlat. A flottaengedéllyel te szerződsz a Yettel-lel, ha az első évben felmondod kötbér terhel (majd a beengedőnyilatkozaton elolvashatod a részleteket). A hálózatfejlesztésbe a Yettel tolta az utóbbi időben a legtöbb pénzt és effortot, így ezzel van a legjobb esélyed, de persze itt is lehetnek lefedetlen foltok. A Vodafone után azonban 99% biztosra mondom, hogy javulás lesz.
Annyi, hogy adatkártyán alapból net APN van publikus IP-címmel, míg hang alapú kártyán (tehát van hozzá lebeszélhetőség) online. A net APN-nel publikus az IPv4 cím és az ide érkező nagymennyiségű SPAM/adathalász/backdoorvadászó lekérések merítik a telefon akkumulátorát, így mobilba érdemes online APN-es hang alapú csomagot választani, vagy ha adatkártya, akkor egy mifi beszerzése lehet megfontolandó (akkus zsebrouter).
-
bghistvan
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék javaslatot, tanácsot kérni, hogy milyen STABIL mobilinternet szolgáltatást érdemes igényelni, akár hűséggel vagy hűség nélkül.
5G nem lényeg, egy dupla sim-es 4G képes mobilkészülékben másodlagos simként lenne használva a kártya.Sztori : több éve T-s Magenta 1 ügyfél vagyok és a csomagjaimban csak 4Gb mobilinternet van ami nyilván gyorsan elfogy.
Itthon szélessávot használok természetesen WiFi -re csatlakozva, de az új munkahelyi pozíciómból kifolyólag csak mobilnetet tudok/kell használni és nagyon fontos lenne a stabil lefedettség 0-24 elsősorban Budapest kerületein belül.1 hete igényeltem a Vodától egy xxl korlátlan mobilnetet ami hatalmas csalódás volt, már meg is szüntettem mert konkrétan használhatatlan volt.
Pl: 4.kerület Újpest, Káposztasmegyer panellakás 10.emelet 1.16Mb download, 128ping...leginkább nappal semmilyen weboldalt nem tudtam megnyitni, ha sikerült akkor is a hajam hullott, aztán pl 12.kerület (igaz fenn a hegyen) reggel 8-tól este 21-ig még az alap kommunikációs csatornákon keresztül is több perces üzenet kézbesítés csúszások voltak, streaming az meg ott pl egyáltalán el sem indult....
T-nél nincsenek olyan hűde kedvező mobilinternet csomagok, sem adatmennyiség, sem ár tekintetében, tehát ezért is vagyok tanácstalan, hogy milyen irányba lenne érdemes keresgélni.
Köszi
-
-
bociusz
aktív tag
Ez talán egy picit beszédesebb, mivel jelzi azt is, hogy hány sávot képes összefogni (DL CC = Downlink Component Carrier) az eszköz (UE=User Equipment), támogatja-e a 4x4 MIMO-t, ill. az alap 64QAM le/16 QAM fel helyett a magasabb 256QAM le/64 QAM fel modulációt.
A magyar hálózatokon az elmúlt években modernizált helyszíneken már megy a 256QAM, ill. a magasabb frekvenciákon (B1, B3, B7) a 4x4 MIMO. -
yanna
addikt
válasz
donjohnson #11461 üzenetére
-
donjohnson
addikt
azt jelenti, hogy elméletben milyen gyors lte sebességre képes egy eszköz (azért jó ha minél magasabb ez a szám, mert ugyanazon a mérési helyen például egy cat 19-es eszköz mindig el fog verni egy cat 6-ost, valamennyivel legalábbis, tehát érdemes rászánni a több pénzt).
a cacombos oldalon tudsz rákeresni eszközökre: [link]
de ha ott nincs fent, akkor gugliba beírod, hogy samsung a52s lte category és úgy is kiadja a google, hogy hanyas lte cat-ot tud. -
DeniL
tag
válasz
taranis #11450 üzenetére
Helló,
korábban ezt akartam Én is megvenni, de végül egy SXT LTE6 lett, amit nem bántam meg.
Kaptam egy WAP AC LTE-t (ez még csak LTE4-es), de ugyan ezt produkálja, mit leírtál.
Szintén emeleti helység, mert nincs kedvem kirakni a házfalra, nem is tudnám olyan magasra, de valahogy sose gondoltam volna, hogy tegyem be a tetőtéri ablak elé (most épp 3 Ikea lack asztalból készült ideiglenes állvány tetején van) de működik még a csóri WAP is.
Korábban 10-12mbit/s, most pedig 30-40 között ingázik.Mivel 3km-re van tőlem a torony és nem teljesen tiszta a rálátás, így muszáj voltam kókány módon kettéősztani a netet.
A Mikrotik SXT LTE6-t én használom, az asszony pedig maga a WAP AC LTE-t.
De akkor úgy látom neked sem elvetendő ez a HAP AX Lite LTE6Jó hogy nem adtad el.
ui:
Kicsit szomorú, mielőtt belekényszerültem ebbe a mobilnetes világba, átolvastam az egész fórumot.
Ha visszalapoztok, tán még 5 évvel ezelőtt is ezeknek a sebességeknek örültünk.
30-40-50-80-100mbit/s.
Szomorú, hogy az eszközök ehhez mérten drágák, a technológiát se fejlesztik olyan ütembem, mint amit pl a Yettel hirted, hogy "akár gigabites vezetéknélküli net".
Falunk nekem az egy darab tornyommal ami amúgy is 3km-re van az életbe nem lesz gigabit, de még a 100mbitet se tudtam elérni.És ezért se mertem "irodai/otthoni routert venni pl a Mikrotiktől (ax lite lte6, chateu sorozat), mert a belső 4dbi antennája nekem kevés.
@taranis
MTU-t az LTE1 interfészen vedd lejjebb, játsz kb az 1400-14020-1428-1430-as értékekkel, nekem kb 1428 tökéletes, továbbá az alábbi videóban állítsd be a TTL-t.
Nyertem a pingen + vagy ~10mbitet kb.Hacking TTL to use LTE Tethering - YouTube
+ valami hasonlót összedobhatsz mögé, mivel a routeredben egy 360fokos 4dbi antenna van, felesleges a router mögött is "fülelnie".
Próbáld kicsit irányítani:
[link] -
4Grider
nagyúr
Minden vodás számára elérhető a standardnet apn, amivel publikus ip címet kaphat a hálózati eszköze. Router használata esetén egyértelműen javasolt a használata a kettős címfordítás elkerülése érdekében. (Telefonokon viszont nem.)
A vodánál egy ideje ez a "teszt" üzem megy 700 MHz-en. Nem is igazán érthető, hogy miért is indították el ezen a nyúlfarknyi frekvencián az 5G-t. -
egaa
csendes tag
Sziasztok újra!
Sikerült megoldani a problémát, megosztom veletek, hátha másnak is hasznos lehet.Elsőnek beszéltem a Vodafone ügyfélszolgálatával. A MobileNet Infinity csomagban (korlátlan + 5G kiegészítés) a következőeknek kell lenni az APN beállításoknak:
apn: internet.vodafone.net
ip típusa: ipv4
hitelesítés: pap
Beszéltem a Huawei ügyfélszolgálatával is. A Huawei 5G CPE pro 2 H122-373 router esetében NINCS lehetőség manuális módon kapcsolni az 5g/4g között, 11.0.2.11 verziótól. Tehát nincs ilyen opció a beállításokba.
Jelenleg van 3 script is rá, de nekem egyik sem működött. Ez természetesen az én tesztem volt, másnak működhet.Viszont van megoldás!
A program neve: LTE H-Monitor - v4.63
Hozzáférést kell adni neki a routerhez, majd a Configuration fülnél a Bands résznél 4G-re kell kapcsolni és elmenteni.Működik, teszteltem.
(Közbe a Vodafonetól azt az infót is kaptam, hogy itt a lakóhelyemen, még teszt módban van az 5G, így azért lehet az, hogy a 4G gyorsabb.) -
taranis
addikt
-
yanna
addikt
Sziasztok!
Cat xy jellemzőkről, képességekről hol lehet találni valami olvasnivalót? Gugliztam, de nem volt átfogó találatom. -
4Grider
nagyúr
válasz
taranis #11450 üzenetére
Valószínűleg a többséget nem lepi meg, hogy falon/szigetelőanyagon/cserepeken keresztül nehezebben közlekednek a bitek, mint ablaküvegen át.
Engem inkább az lep meg, hogy B20 only-n tudsz még valahol 100 Mbps feletti letöltésit elérni. 1000%, hogy csak B20 van ott, nem fejlesztettek? Csak mert a B20-on két szolgáltató is osztozik, így jó eséllyel nem te vagy az egyetlen, aki ezen a cellán lóg... (Azt meg főleg nem nézem ki ebből a sebességből, hogy vodás kapcsolatról lenne szó.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mamas & Papas Flip XT3 babakocsi szett 3 az 1-ben
- LEÁRAZVA Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/512 NVIDIA T1200 4GB FHD
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- ÚJ GAMER PC, INGYEN POSTA R5/RTX4060/32GB RAM/1TB SSD
- OnePlus Open 512GB / 16GB RAM Tökéletes állapot
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest