Hirdetés
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Redmi Note 13 4G
Új hozzászólás Aktív témák
-
donjohnson
addikt
válasz
Dave1984
üzenetére
küldd el a képeket és kérdezz rá, hogy mikor lesz "valódi" 5g sebesség, fejlesztenek-e még rajta azon a környéken:
https://www.yettel.hu/ugyfelszolgalat/meglevo-elofizetok
nem tart semeddig.
aztán max írnak valamit, hogy igen vagy nem. -
4Grider
félisten
válasz
Dave1984
üzenetére
A megfelelő háttércsoport folyamatosan monitorozza a hálózatot mind a 3 nagy szolgáltatónál. Online látják az átviteli hibákat, a torlódásokat, de nyilván az általad mért sebességre nem fognak sürgősségi beavatkozást kérni, mert nem használatot megakadályozó probléma, így akár hosszú hetekig, néhány hónapig is ellehetsz majd hasonló sebességen.
Egyébként épp tegnap térképeztem ott, és Őcsény-Tolna között szinte végig látszott az N78 az M6-ról. -
donjohnson
addikt
válasz
Dave1984
üzenetére
tedd a kapcsolót OFF-ba jobb felül, utána lehet állítgatni, pipálni a frekvenciákat.
utána tedd vissza a kapcsolót ON-ra és aktív lesz a beállított érték.
ha kilépsz meg belépsz akkor eltűnik, de megmarad a beállítás.
a másik lapon a bal oldali (felül 3 csík) menüből lehet visszarakni teljesen Auto-ra, ha meguntad.4Grider: végre rávettünk pár embert hogy váltogassa a sávokat a telefonján, az itteni samsung a55 topikjában azt sem tudnák, hogy mi ez.

-
CellWalker
tag
válasz
Dave1984
üzenetére
Annyira nem pörög ez a topik, ezzel a félig offal talán megtűrnek bennünket. Ez másnak is hasznos lehet. Ha nem, úgyis jelzik
Ezt nyisd meg, amit donjohnson linkelt fent, itt van leírva mit kell csinálni.
A fejlesztői beállításokban engedélyezni kell az USB hibakeresést, szükséged lesz egy számítógépre is, amivel összekötöd a telefont a "SystemUI Tuner" első indításakor, végig fog vezetni a szükséges lépéseken.
Azóta az S22 Ultrát is frissítettem augusztusi patchre, továbbra is működik minden. -
-
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Dave1984
üzenetére
A B20-al az a gond hogy ha nincs más akkor lényegében nagyon hamar gond lehet.
Eleve ugye osztott erőforrás.
Azért amikor sikerül ilyen 1-3 mbit/sec-et Max kihozni B20-al az már nem jó.Márpedig itt Kelet Magyarországon bizony falvakban meg Kis városokban sok helyen csak B20 Van Yettel esetén.
Nyugat magyarországi részen meg pont fordítva. -
válasz
Dave1984
üzenetére
+4Grider:
Kiskőrös. Megvannak a Yettel cella adatai, ID meg minden. Itt nincs 5G, One nak is csak a városban. Otthonnet nem elérhető a Yettel szerint, de az 500+500 igen...
4Grider: one "mobilnet feltételeket leíró táblázatban" nwm találtam korlátra infót. 5G az nincs, de az amúgy sincs... viszont azt most látom, h több saját eszköz között nem megosztható... Mondjuk Anyukámnak ez van, vígan használjuk többen is, ha ott vagyunk...
-
4Grider
félisten
-
donjohnson
addikt
válasz
Dave1984
üzenetére
Dave1984: igen, rootolt s23, samsung band selection app.
Krystal_s: csak ezeket pipáltam be, mert így volt a leggyorsabb. amúgy ha nem működik együtt, akkor váltogasd az alapsávot, mert nem minden kombinációban fogja össze (amit 4Grider ír, cacombos-on nézd meg).
vagy még az lehet, hogy különböző bázisokról kapod, túl messze vagy és emiatt nem tudja összefogni, mert csak rontana a sebességen. ha nincs tőle net, akkor a routernek se tetszik.
hiába tudja elméletileg, ha gyakorlatilag "rossz" helyszínen vagy ehhez a kombinációhoz. -
Krystal_s
addikt
válasz
Dave1984
üzenetére
Szia, nem a linket kell menteni, hanem ezt megnyitod és egérrel kijelölöd az egész szöveget, ami így kezdődik:
javascript:ftb();function getStatus(){$.ajax({type:"GET",url:"/goform/goform_get_cmd_process",data:..............
és kimásolod, majd amit kimásoltál, azt beilleszted (igen ezt a sokat mind) a Chrome böngészőben (vagy Safari) a Könyvjelzőknél az új könyvjelző hozzáadása URL részbe. Név tetszőleges.
Utána belépsz normál felületen a Routerbe, majd rákattintasz az előbbi könyvjelzőre és akkor egy bővített menü jön létre.
A script írójától itt van egy bővebb videó, amiben elmagyarázza hogy működik és mi, mire jó. Olaszul van, de lehet bekapcsolni feliratot.
Én úgy értettem ő is azt mondja, hogy be lehet állítani a kívánt sávokat, de nem fog működni. Nálam csak pár óráig működött, aztán a Router felülbírálta és arra csatlakozik, amire akar. A lockot még nem próbáltam.
Most ilyen, ha tehetném ezt fixálnám le.
4G frekvencia 6350
4G csatlakoztatott sáv 20.0MHz@800(B20) + 20.0MHz@1800(B3) + 15.0MHz@2100(B1)
4G jelerősség -97 dBm -
4Grider
félisten
válasz
Dave1984
üzenetére
Ezt elolvasva sem érted hogy működik?
-
Krystal_s
addikt
válasz
Dave1984
üzenetére
300/60 Mbit/s-nél én sem igazgatnám. Közelébe se mennék nehogy "megzavarjam". 😅
Kár, hogy a MC801A-hoz nincs olyan app, vagy a beállításokban, mint pl az MC7010-nél, hogy mozgatás közben hanggal és grafikonnal jelzi hol, merre van a legjobb jel.
Abban sem vagyok biztos számít-e, hogy az eleje, vagy a hátulja nézzen ki az ablakon. Elvileg az antennák ugyanabban a pozícióban vannak.

-
-
Tin
veterán
válasz
Dave1984
üzenetére
Koszi, azt hiszem te es szir3na ereztetek ra legjobban az igenyre. Par napra, 1-2 hetre kell csak, es tenyleg nem nagy hasznalatra. Ha elmegy 1-2 youtube parhuzamosan, meg mellette bongeszes, este meg lehet filmet nezni streamelve, az mar boven eleg. Nem allandora kell, nyilvan nyaralni megyunk es nem netezni, es tenyleg nem koltenek feleslegesen erre, inkabb elkoltenem azt a penzt is a nyaralas alatt, akarmire.
Az eszkoz viszont azert volt jo tipp, mert felirom a listamra, aztan majd black friday akcioban lovok valami hasonlot olcson, hogy a jovoben legyen ilyen. Van itthon par okostelefon, szerintem valamelyiket munkara fogom. A merules sem erdekes, mert ugyis fix helyen hasznalnank, meg van powerbank is.
Koszi meg egyszer a segitseget mindegyikotoknek! -
-
törölt tag
válasz
Dave1984
üzenetére
Senki nem beszélt a Vodáról, egyrészt sokkal stabilabb a 4g jelük, másrészt ha valamiért mégis levált, akkor ott a 3g, így gyakorlatilag fel sem tűnik, tehát problémát sem okoz a váltogatás. Meg nem tudom mondani, mikor láttam ott utoljára 2g hálózatot, pedig folyamatosan járom az országot.
A két tébetűs az felejtős, a 3g náluk enyhén szólva is szellős, mert nincs 900as 3g, de ennél nagyobb baj, hogy összecsapták a 4gt, gyorsan csináltak országos lefedettséget, ami olyan is, de lényeg, hogy lehet mutogatni meg reklámozni. -
7ER
aktív tag
válasz
Dave1984
üzenetére
Sok félreértés van. Azért vált a telefon 3 vagy 4G-ről 2-re mert autómatikus konfigurálás van beállítva. Ekkor az eszköz mindig a jobb térerőt keresi és nem a gyorsabb hálózatot.
Állítsd be a telefont, vagy az eszközt és akkor nem lesz ilyen "csoda"
A sok laikus, okoskodó meg azt hiszi tudja a megoldást azzal, hogy le "fos"-oz szolgáltató(kat) -Pedig a hiba az Ön "készülékében van" (csak egy kicsit feljebb) -
törölt tag
válasz
Dave1984
üzenetére
3g cella helyére 4g s cellat raktak. a 3g antennát másik irányba helyezték át levették a teljesítményét
Mondom én, hogy butaságokat beszélsz, ráadásul kevered a szezont a fazonnal. Aztán miért is vették volna vissza a 3G teljesítményét? És mondd más városokban miért nem vették vissza a 3G teljesítményét, azokban miért működik úgy, mint eddig? Ha valahol, itt tele lenne a fórum ezzel, aztán mégis egyedül te nyivákolsz itt ezzel a baromsággal, ahelyett, hogy bejelentenéd hibára.
-
törölt tag
válasz
Dave1984
üzenetére
De okoska látom a DIGI szót a papírodon, ahogy a másik 3 szolgáltató felsorolását is, meg, hogy milyen frekvenciát nyertek el. Olyat viszont sehol nem látok, hogy a DIGI engedélyt kér bázisállomás létesítésére a házatokon.
A Voda topikban egyik "vérpistike" mondjuk épp szakember (nem én), aki válaszolt neked. Viszont te meg a magát lejárató idióta vagy, ha olyanokat írkálsz, hogy a Vodafone 3G cellákat szüntet meg és veszi vissza a teljesíményüket, azért mert akkor olcsóbb lesz nekik a 4G. Te írtad. Baromság.
Senki nem kérdőjelezte meg ugyanis az antennacserét és hogy azóta neked rosszabb a térerő, csupán erre a baromságra reagáltunk, amit írkáltál. Mondjuk azért is idióta vagy, mert be se jelentetted a hibát, csak szidod a szolgáltatót...attól biztos megjavul. -
H.Istvan25
senior tag
válasz
Dave1984
üzenetére
Örülnék ha elindulna végre a Digi. Azt nem értem viszont, hogy tavaly miért nem vették meg a maradék TD-LTE 2600 sávot, volt még 25 MHz. Azon már lehetne jó sebességet nyújtani. Igaz a mobilok nagy része nem tudja, de a 2600 jó lett volna otthoni felhasználóknak, az 1800 pedig mobilra. De ha kijönnek korrekt árral, és tudni fog a háló 37,5 megabitet (ennyit tud 2x5 MHz), már az is jó lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- ARC Raiders - Máris túl 4 millión
- ZIDOO médialejátszók
- Végleg kitiltaná a Huawei-t az EU a hálózatkiépítésből
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen videókártyát?
- OTP Bank topic
- Milyen széket vegyek?
- Projektor topic
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő