Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Az 5g-s routerek közül mind csak 4 csatornat tud egyszerre összekapcsolni? Vagy van olyan router ami tobbet is? -
lasz10
junior tag
-
taranis
addikt
válasz
donjohnson
üzenetére
És vajon mennyire megbízható a ZTE? Amazon vélemények illetve reddit postok között látok rebootolgatós problémát, és panaszkodnak arra, hogy support szinte nincs.
Tudom még gyerekcipő kicsit az 5G, de a megbízhatóságért hajlandó vagyok kicsit többet kiadni. Nem tudom egy Mikrotik Chateau 5G vagy egy TP-Link Deco 5G megadná e ezt. -
taranis
addikt
válasz
donjohnson
üzenetére
Ah, köszi! Tehát ha a wifit más eszközzel oldom meg, akkor teljesen jó a sima mc888, a 4G/5G vétel tekintetében egyformák.
-
donjohnson
addikt
-
taranis
addikt
válasz
lasz10
üzenetére
Én is épp indoor 5G routert nézek és az MC888-al szemezek, de nem tiszta, hogy az egyes modellek között mi a különbség. A ZTE oldalán van sima MC888 és MC888 Pro, idehaza a boltokban Pro-ként árulnak olyat ami a kép alapján nem Pro, és akkor a cikkek MC888 Ultra-t is említenek amit nem látok a ZTE oldalán, szóval nehéz így dönteni.
-
4Grider
félisten
válasz
Egresi
üzenetére
Túl nagy választék nincs 5G routerből. Konkréten van vagy 5 modell, ami használatban van itthon (értsd, több mint 100 db-ot használnak belőle hazai hálózatokban).
Ezekből a top3 asztali 5G router (eladások tekintetében):
ZTE MC801A
Huawei 5G CPE pro 2
TP-Link nx510v
Az antennázási lehetőségekre külföldi fórumokat javaslok. Az már régen rossz, ha olyan helyen kell őket használni, ahol külső antennára szorulsz, az eredmény ui. sokszor kétséges. -
Egresi
csendes tag
Sziasztok! Így visszaolvasva a sok hozzászólást, nagyon sokan ajánlotok több márkát is 5g routerből.
Épp router vásárlás előtt állok. Fontos, hogy 5g router legyen, és legyen rajta külső antenna csatlakoztatási lehetőség is.
Szerintetek melyik a top3 5g router, amire érdemes beruházni? -
-
unthinking
tag
Nokia 2760 használtan. Vehetsz bele új akksit utána meg a 4g-t hotspot módban osztod a netet. Használt https://mobilarena.hu/teszt/nokia_2720_flip/adatkommunikacio_uzemido_vegszo.html . KAIOS alapú. Internethez elég.
Mondjuk az aksi pici Li-Ion 1500 mAh -
Marci112233
addikt
válasz
donjohnson
üzenetére
Én sem találtam jobbat még ezen áron sem, ezért is kérdeztem, de akkor az alcatel fog maradni.
-
donjohnson
addikt
válasz
Marci112233
üzenetére
akkor jó az, amit kénztél alcatel. én nem találtam olcsóbban.
-
Marci112233
addikt
válasz
donjohnson
üzenetére
Tarifa nélkül kellene és úgy már drágább mint a T-s eszköz. nekünk meg pont T kártyához kellene.
-
donjohnson
addikt
válasz
Marci112233
üzenetére
-
Mikulásbá
nagyúr
válasz
Marci112233
üzenetére
Na igen, a komolyabbak ott is drágábbak.
-
Mikulásbá
nagyúr
válasz
Marci112233
üzenetére
Nézz szét itt a HA-n, vannak ennél jobbak olcsóbban, ha jó az alig használt is.
-
Marci112233
addikt
válasz
4Grider
üzenetére
Pontosan! Nem kell gigabit sebesség, ugye csak 4G van, de 3G is bőven elég lenne ha még működne. Lemerülés volna legkisebb gond azt pár ezer forintos szivargyújtós töltő megoldja. Inkább az ára ami nem túl nagy, de ha van olcsóbb alternatíva akkor még jobb lenne mert nem 1 hanem mínium 2 vagy inkább 3 kéne.
-
4Grider
félisten
válasz
unthinking
üzenetére
Gondolom azért az árra és a minél egyszerűbb eszközökre hajt, mert a mezőgazdasági vontatóihoz kell net, oda meg nem kell több Mbps, elég a néhány 100 kbps is.
A legnagyobb gond ezekkel az lehet, hogy hamar lemerülnek, de ugye egy néhány 10 milkás traktorban már nem olyan nagy extra a töltési lehetőség. -
unthinking
tag
válasz
donjohnson
üzenetére
Én azt gondoltam hogy a yettel webshopból választott 297D-t és egy összegben kifizette a routert. Yettel Webshopos router mellé lehet választani otthonnet csomagot.
Marci112233
CAT4 Alcatel modem nagyon gyenge neted ad. -
Marci112233
addikt
Üdvözletem!
Van ehhez hasonló, és tudású 4G LTE hordozható akkus eszköz, ezen ár alatt vagy környékén?
-
takacska
csendes tag
válasz
takacska
üzenetére
Köszönöm. A vodának nincs B1 ezen a tornyon. A másik két szolgáltató meg durván drágább, és sokkal rosszabb térerőket láttam. Lehet hogy a torony alacsonyabb részén vannak, vagy a nyaláb kevésbé irányul felém (Kiskunfélegyháza AH torony). 60/25 jön 25ms pinggel. Forgalmas időben visszább esik, de a tv még sose akadt meg. A gyalázat mikrohullámúhoz képest felüdülés. Lehet hogy összedobok két LPDA antennát, az nem nagy beruházás.
-
takacska
csendes tag

Ennél jobb helyet nem találok neki. Érdemes ezt még reszelni, esetleg külső antennával?
-
donjohnson
addikt
válasz
unthinking
üzenetére
bérelt routerről van szó:
-
donjohnson
addikt
válasz
unthinking
üzenetére
kitől kérte volna vissza?

azért van benne, hogy yethu mert az egy yettel-től származó modem és gondolom azért ilyen hogy yettel-es sim kártyával használják az emberek az előfizetést és ne mással.itt említette hogy van egy yettel otthonnet basic csomagja zte MF297D-vel: [link]
meg egy vodafone xxl csomagja zte MF296C-vel: [link]én is megpróbáltam volna cserélgetni a sim-eket, routereket hogy melyik melyikkel gyorsabb, de a yettel-es ilyen szempontból korlátozottabb, abban nem lehet.
-
unthinking
tag
válasz
Nagyjanos10
üzenetére
Visszavitted a modemet és visszakérted a pénzed?
Azért a szoftver nevében ott van a YETHU akkor az a szolgáltató feltelősége.
(CR_YETHUMF297DV1.0.0B02) -
Nagyjanos10
csendes tag
válasz
lasz10
üzenetére
El, az "on-off" funkcióval, amiről valaki csatolt képet. Megörökítettem egy gifben (már nem elérhető a hszemben), hogy továbbra sem lett szerkeszthető a mező, annyi változott, hogy el tudtam "menteni", hogy aktuálisan az "automatikus" vagy a "manuális" körben legyen a kék pont...
A vicces, hogy a szolgáltató elküldött a gyártóhoz, a gyártó pedig vissza a szolgáltatóhoz.
Elengedtem.
Azért köszönöm! -
unthinking
tag
Másik modem. ZTE Manager ugyanaz a felület azonos szoftvernél.
Nálam V1.0.0B16 van. -
lasz10
junior tag
válasz
unthinking
üzenetére
Yetteles ZTE MF297D router szintén, Yettel simmel és 1.0-s HW-vel?
-
lasz10
junior tag
válasz
donjohnson
üzenetére
A Cellmapperen jól van írva, a 297D rejtett menüjében is, csak a nyilvános "hálózati információk" fülön van a 7 számjegyű nemtudommi.
-
4Grider
félisten
válasz
Totya88
üzenetére
Teljesen logikus probléma. Ezeknek az 5G eszközöknek elsősorban a rádiós képességeik vannak kigyúrva és nem a natolási/routolási képességeik. Másrészt a mobilszolgáltatód sem örül a torrentnek, simán akadályozhatja az olyan jellegű forgalmat. Állítsd be normálisan a torrent kliensedet, hogy ne fogyaszd el a routered rendelkezésére álló hardveres erőforrásokat, így az első hibalehetőséget kilövöd. A másodikkal titkosítással, vpn használatával tudsz küzdeni.
-
Totya88
csendes tag
Sziasztok.
Próbáltam keresni, de nem találtam megoldást:
Adott egy ZTE 5G router MC801A, és rá van kötve egy ZYXEL NAS.
Mikor bekapcsolom a NAS-t és megy rajta a torrent kliens, akkor a net nagyon durván szakadozik, akkor is ha letöltés-feltöltés nem megy, vagy le van korlátozva a sebesség.Esetleg volt bárkinek hasonló problémája?
Köszi: Tomi
-
4Grider
félisten
válasz
Nagyjanos10
üzenetére
Több százezren flottáznak kis hazánkban. És nincs tele a flottás topik azzal, hogy akármennyire is megbízhatatlanabb lenne flottás engedélyező papírral szerződést kötni flottás díjcsomagra a szolgáltatónál, mint papír nélkül publikus csomagokra.
-
lasz10
junior tag
válasz
Nagyjanos10
üzenetére
Adja magát a kérdés, a ZTE MF297D apn változtatás előtt a piros betűs részt elvégezted?
-
Nagyjanos10
csendes tag
válasz
4Grider
üzenetére
Köszönöm szépen a választ, így már értem.
A bizalmatlanságot azokra a noname oldalakra értettem, amikből párat felsoroltam. Elgondolkoztam rajtuk, ha ugyanazt a hálózatot használják, és olcsóbbak is...? Kíváncsi voltam, van-e valakinek a nagyobb multikon kívül mással tapasztalata. -
4Grider
félisten
válasz
Nagyjanos10
üzenetére
Ha a szolgáltatóval szerződsz flotta esetén, akkor a megbízhatóság pont ugyanaz lesz, mint amikor a szolgáltatóval szerződsz, hiszen a szolgáltatóval magával szerződsz és kötöd meg vele az előfizetői szerződést. Persze ha olyan flottás csomagot választasz, ami nem ilyen, akkor már felvetődhet a flotta megbízhatósága mint szempont.
Ez a router használható vezetékes internet szolgáltatás routolására/megosztására is. Ha van tehát voda/digi/telekom/stb. vezetékes szolgáltatásod, akkor arra is rákötheted (így az első módot kell kiválasztanod és beállítanod). Ha viszont nincs vezetékes interneted, akkor a sim kártyára kell hagyatkozz, ekkor tehát a vezeték nélküli szélessávú kapcsolatot kell választanod. -
Nagyjanos10
csendes tag
válasz
unthinking
üzenetére
Nagyjából én is ezt a 6-7 ezret láttam ezeken a noname oldalakon, ez pont 4-5 ezerrel olcsóbb, mint mondjuk a Yettelnel egy korlátlan adat-sim. (OtthonNet Basic ugye nem korlátlan sávszélességben) De a megbízhatóság más kérdés... illetve, hogy adott esetekben nincs konkrét ár, csak árajánlat.
Erre egyébként van valakinek valami tippje, melyik beállítás mikor használandó? (OtthonNet Basicnél)
A készülék füzetében nem volt róla semmi információ.
-
Nagyjanos10
csendes tag
válasz
donjohnson
üzenetére
Akkor ezek szerint létezik olyan, ami direkten "nem független"? Érdekes amúgy a gyártó válasza is, ők meg visszairányítottak a szolgáltatóhoz.
Amiket írtál jobbak lehetnek, mint az én MF297D-m? -
lasz10
junior tag
válasz
donjohnson
üzenetére
A cellmapper sem hallott még a 4196615-ös cellazonosítóról, amit a yetteles MF297D kiad alapból; a script persze kiadja a frankót (ott van a képen felül). A kérdés arra irányult, hogy mi a bánat az a cellid: 4196615, és honnan szedi a cucc.

-
unthinking
tag
válasz
Nagyjanos10
üzenetére
Szerintem 5-6 ezer Ft / hó havi díjnál olcsóbbat nem találsz flottásban korlátlant. Spórolni esetleg a routeren tudsz ha használtat veszel új helyett de nincs akkor garancia.
Lakosságiból a Yettel és a Vodafone kínál korlátlant. A Yettel jobbnak tűnik mert több frekvenciája van általában. Yettel otthon-net esetében bérelt modemet kapsz aminek így nincs díja ha 2 évre aláírod. Én ilyen egyéb szolgáltatókkal nem próbálkoztam. Az egyik oldalán azt írják hogy előleget kell letenni. Na ez nálam egy hatalmas nem. Nem fizetek előre senkinek bocsi. Nem bízok meg bennük. -
donjohnson
addikt
válasz
lasz10
üzenetére
ha ez a velencei-tó külterülete, akkor ott van egy 1566-os torony a cellmapperen, amin van 500-as PCI (B3-1800 MHz).
csak nehéz rákattintani mert kettő ikon van egymáson. jól bele kell zoomolni, amikor már látod, hogy kettő van átfedésben, és a kettő közül az alsónak a szöveges részére kell kattintani az ikonon és akkor azt adja be, ahol megvan az 500-as PCI. -
4Grider
félisten
válasz
donjohnson
üzenetére
Azzal viszont nem lesz jó sávszélessége, hiszen maximum 2 db 4G frekvenciát fog össze.
-
takacska
csendes tag
válasz
donjohnson
üzenetére
Telekomnál durván olcsóbb, és független. https://www.telekom.hu/webshop/termek/Huawei-B535-232A-router?skuId=jsku1754644913&paymentType=onetime&processType=listPrice
-
donjohnson
addikt
válasz
Nagyjanos10
üzenetére
vegyél egy független (ezen biztos szerkeszthető az apn mert független) huawei b535-öt a bestmarkt-ban: [link]
30-40 ezres kategóriában nem nagyon van jobb újonnan, mondjuk ez is közelít az 50-hez.
vagy egy huawei b818 használtan, ha még találsz valahol. -
Nagyjanos10
csendes tag
válasz
unthinking
üzenetére
Köszönöm a választ! Az a felhasználó én voltam egyébként.
Most levelezek a gyártóval, hogy mi erre a megoldás (természetesen a szolgáltató akitől a routert is bérlem kivonta magát a kérdésből). Olyan 30-40 ezret szánnék rá (nem csak Yetteltől), ha találnék hozzá megfelelő korlátlan mobilinternetet, ami helyileg jó sávszélességet biztosít.
Ezeket a számomra ismeretlen noname szolgáltatókat, mint a triconnect.hu vagy mamke.hu ismeri valaki? Ilyen és ehhez hasonló szolgáltatók mennyire kockázatosak? Relatívan kedvezőknek tűnnek, az előbbi Yetteles hálózatot használ például. -
unthinking
tag
válasz
Nagyjanos10
üzenetére
Az egyik felhasználónak volt problémája a yetteles hang alapú sim kártyával és a ZTE MF297D eszközzel. Nem tudott APN-t beállítani. Szóval ez így nem ajánlott. Ha van máshonnan ugyanez akkor talán jó mert ott az APN szerkeszthető. Jó lenne tudni mekkora az a keret amit rászánsz a modemre. Én Huawei B628-350 mondanám jónak a yettel webshopból. Egy 5G drága modem többet tud megint kihozni a 4G internetből is de az ára nem túl barátságos. It megint a huawei esetében is előfordulhat hogy módosították és nem lehet APN-t szerkeszteni. Van 3 hónapos kipróbálási lehetőség de 14 napig biztos visszaveszik ha nem jó az eszköz.
-
4Grider
félisten
válasz
Bendegúz79
üzenetére
Időutazó vagy? (A megrendelt SIM-et legalább egy hét, mire kiszállítják...)
Szerintem mérj rá másik szolgáltatóra is, lesz ott ettől jobb is. Esetleg keress rá a yettel otthonnet oldalon a címedre, náluk van 3 hónap ingyen teszt egy elég jó routerrel. -
Bendegúz79
friss újonc
válasz
Bendegúz79
üzenetére
Vodafone 4g Lte mérés
Földszint: 15,9/28,5
Emelet: 26,3/15,5
Emelet terasz: 47/36,7
Udvar: 18,6/18,1 -
Nagyjanos10
csendes tag
Sziasztok!
Routert vásárolnék, és szeretném kikérni a tanácsotokat. Helyileg Balatonfűzfőről lenne szó, ahol legjobb tudomásom szerint csak 4G van. Melyik routert ajánlanátok ár/érték arányban? A Voda ZTE MF296C routerével a Yeti hálózatán 80-110 Mb/s között mértem. A Yettel kínálatában lévőkre lenne valamennyi kedvezményem, ha azok közül valamelyik pont ideális lenne: https://www.yettel.hu/router/4g (de természetesen nem csak ezek játszanak)
Az MF297D mennyire jó választás? Előre is köszönöm!

-
4Grider
félisten
válasz
Bendegúz79
üzenetére
Itt tudod megrendelni. Sokat ne remélj tőle...
-
mad823
őstag
válasz
Bendegúz79
üzenetére
Én azért az 5G felé hajlanék, ha van, illetve belefér. Ha lent leírtakból többet egyszerre csinálsz, netán egy kis home-office, stb. bejön még pluszba, esetleg a környéken megnő a mobiladat forgalmazás, akkor könnyen a 4G lehet a szűk keresztmetszet. Ja, illetve ha értelmes vezetékes, akkor nem kérdés, hogy az.
Plusz: Akár mobil, akár vezetékes net is lesz, saját routerben gondolkodj - esetleg egy mesh-ben. -
4Grider
félisten
válasz
Bendegúz79
üzenetére
Úgy tudod ellenőrizni, hogy kérsz online egy ingyenes voda kártyát, aktiválod, beteszed egy telefonba, bemész a házba és méricskélsz egy párat mondjuk speedtest alkalmazással.
Ha nagyon gáz lesz az eredmény, akkor kimész az udvarra, megismétled. Ha ott is gáz, akkor eljátszod ugyanezt egy másik szolgáltató feltöltős kártyájával (az már nem biztos, hogy ingyenes lesz). -
Bendegúz79
friss újonc
válasz
unthinking
üzenetére
Köszönöm a választ! Zöldövezet, saroktelek, az épület 30-as téglából készült 15 cm-es szigeteléssel. A szomszédos épületek véleményem szerint nem befojásoló tényezők.
Ellenőrizni kellene hogy az adott utcában mi fogható be. Ezt hol tudom ellenőrizni?
-
unthinking
tag
válasz
Bendegúz79
üzenetére
Ellenőrizni kellene hogy az adott utcában mi fogható be. Milyen a környezet? Dombos zöldövezet? Milyen anyagból van a szomszédos épület és milyen anyagból van az otthonod? Külső antennával sokat lehet javítani de az extra költség. Nem vagyok hozzáértő. 4 ip kamera az rendes forgalmat generál. Tegyük hozzá az összes többi mobiltelefont és eszközt. A 4g valószínűleg kevés lesz ha gyenge a jel. Yettelnek több frekvenciája van és általában stabilabb netet fog adni de drágábban. Sebesség miatt 5g jobb döntésnek tűnik.
-
Bendegúz79
friss újonc
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni hozzáértő tagoktól! Lehetőség szerint mobilinternettel szeretném megoldani a családi házunk internetellátását. A ház Nyíregyháza-Borbányán található, Fsz. 80 m2, emelet:80 m2. Az internet böngészésre, Netflix, Youtube nézésre, 4 db wifis kamera, okoskapcsolók (tuya smart) kiszolgálására lesz használva. Ér a Yettel 5g-s mobilinternet 3-4 ezer forinttal többet havonta hűségidővel, mint a Vodafone 4g mobilinternet hűségidő nélkül? Kiszolgálja a házat a Vodafone 4g mobilnet? Melyik routert a legjobb választás ár-érték arányban a ház stabil internetellátására? Köszönöm a válaszokat! Üdv: Bendegúz
-
4Grider
félisten
válasz
bytesizelife
üzenetére
Melyik díjcsomagban limitálnak 50 Mbps-ra?
-
lasz10
junior tag
Hogy milyen sebességekkel voltunk régebben elégedettek......
-
donjohnson
addikt
válasz
bytesizelife
üzenetére
ok, akkor félreértettelek. azt hittem, korlátlan sebességű csomagod van.
-
válasz
donjohnson
üzenetére
szerinted 50 mbit/s az elérhető maximum B3-on?
Nem volt ilyen állítás. Azt mondtam, erre a sebességre limitál a Yettel a szerződés alapján.
-
donjohnson
addikt
válasz
bytesizelife
üzenetére
szerinted 50 mbit/s az elérhető maximum B3-on? korántsem.
s21 fe telefon (lte cat.19, nem cat.4) b3 only módban 2,5x annyit tud mint a fritxbox:
sebesség
beállítás -
donjohnson
addikt
válasz
bytesizelife
üzenetére
ha kicsit távolabb laknál a bázistól, annyi se lenne. lecsökken 20 mbit/s-re vagy még kevesebbre.
nem teljesen felesleges újabb szabványt ismerő eszközt venni. ahol te 50 mbit/s-et mérsz, ott egy fejlettebb szabványú (lte cat18, cat20 stb.) routerrel 1 sávon is többet lehet mérni, mert többet sajtol ki a hálózatból (újabb antennarendszer és újabb kódolásokat ismer). magyarul hatékonyabb.
-
-
válasz
donjohnson
üzenetére
Az itt lesajnált, CAT4-es 6850LTE lazán és stabilan hozza a Yettel által garantált 50Mbit-et (a 150-et is tudná, ha adna a szolgáltató annyit). Honnan veszed ezt a 20Mbit-es sztorit?
-
bociusz
aktív tag
válasz
lasz10
üzenetére
Ha 4G-n a cellaazonosítót 256-tal leosztod, akkor megkapod az eNodeB azonosítót, a maradék pedig a szektorszám lesz.
A 4196615-nál az eNodeB 16393 lesz, annak pedig a 7-es szektora. Ez elég fura, mivel még sosem láttam ötjegyű eNodeB azonosítót idehaza.
Ha egy Androidos telefonon indítasz egy Cellmappert, az is erre a toronyra kapcsolódik? -
no1r
őstag
válasz
unthinking
üzenetére
köszi. persze telefonba is be szeretném rakni, de az is fontos lenne hogy routerben is tudjak mérni összehasonlítás céljából.
4Grider: neked is köszi!
-
4Grider
félisten
Minden sim mindenben működik, kivéve, ha IMEI lock-ot használ a szolgáltató. Feltöltős kártyákon nem jellemző az IMEI alapján történő korlátozás.
Arra ügyelned kell, hogy lehet, hogy az apn-t kézzel után kell állítsd. Pl. yettelnél két apn van, de adott sim-en csak az egyik működik, ha a másikat állítja be automatikusan az eszköz, akkor át kell állítani. -
unthinking
tag
Megy a kártyás is megfelelő APN-el. A sebességet a legjobb egy hordozható eszközön kimérni szerintem.
4Grider
Nekem csak LTE modemem van és a vodafoe hozza 40-60 mbit le 25 mbit fel értéket a 100 / 20-as elméleti maxból. Csak 3 freki van. Ez elfogadható egy zöld övezetben. -
no1r
őstag
feöltöltőkártyás SIM-et bele tudok rakni routerbe hogy kipróbáljam a net lefedettségét / sebességét? vagy csak telefonnal fog működni?
-
4Grider
félisten
válasz
unthinking
üzenetére
Nem erről írtam (konkrétan 5G routereket használunk a magas LTE kategória miatt) én pedig felső kategóriás Samsunggal méricskélek.
Arról írtam, hogy a voda tolja az országban a legkisebb sávszélességen. Megnézed Magyarországon a 3 szolgáltató bázisállomásainak számát és felszorzod a rajtuk bekapcsolt 4G sávokhoz tartozó sávszélességgel, akkor ebben az utolsó helyen kullog a szolgáltató. -
unthinking
tag
válasz
4Grider
üzenetére
Ha készülék nem tud azonos frekin cellát összevonni akkor rossz készüléked van. Ilyenkor a kevesebb freki tényleg lassabb internetet eredményezhet. Ha nálatok 20 MHz-en megy a B3 akkor az kiad 2 db 10 Mhz frekit. Pl 10 Mhz B1 +10 Mhz B20 =20 Mhz versus 20 Mhz B3 + 10Mhz B20. Ebből látszik hogy nem minden a frekvenciák száma.
-
4Grider
félisten
válasz
mihaczitomi
üzenetére
Az xxl két Budapest környéki telephelyünkön is leszerepelt. Ma már a voda használja a legkevesebb 4G frekvenciasávot országosan, nyilván ez helyszínenként eltérő. Sok helyütt van, hogy a bázisállomáson csak B20 van, van-e mellé B3, esetleg B1 is akad, vagy esetleg modernizált állomáson B28 is van.
-
mihaczitomi
tag
nekem A voidafone XXL tarifa nagyon szépen Dolgozik .... De ha van valakinek jobb tippje ,szívesen meghallgatom .....
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3666 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN T4 Plus CHIEFTEC 700W
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Eladó Oppo A78 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Elengedtem.
Azért köszönöm!