Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
Muszakishop
csendes tag
válasz
4Grider
üzenetére
Az átirányítás jó ötlet, köszi.

A tableteteknél meg a telóknál is az a gond a "Ne zavarj"-jal, hogy egy GSM hivást már csak akkor tudnak lekezelni, ha fogadják v. elutasítják. Vagy nem veszik fel és hagyják kicsörögni. A tablet használóját valóban nem zavarják, csak pl. ha a tablet felveszi majd leteszi v. elutasítja a hívást a hivó joggal érezheti, hogy őt most "kinyomták".
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
4Grider
félisten
válasz
Muszakishop
üzenetére
És nem tud a tablet ne zavarjanak beállítást?
Esetleg minden bejövő hívást átirányítani a hívásértesítőre (+36309876543). -
Muszakishop
csendes tag
A tabletemben van egy DOMINO SIM kártya, ha nem otthon vagyok erről megy a net. Hogyan lehet azt megoldani, hogy ez a kártya csak mobilneten működjön, hívást ne fogadjon ? Elvileg a GSM rendszer tud valami bejövő hivástiltást de talán az Dominoval nem elérhető.
-
mad823
őstag
válasz
yanpec
üzenetére
Én inkább néznék valami antennát itthon, mert ez kamuszagú. Például. (180 fokos irányszöggel a büdös életben nem lehet 12 dB-s nyereséget csinálni - szerintem.)
Illetve 10 méter koaxszal a nyereséged felét el fogod bukni, ott jó lenne redukálni a távolságot, amennyire lehet. -
yanpec
senior tag
válasz
mad823
üzenetére
Természetesen 5G-s(N78 csatorna). Sajnos ahová antennát tudnék rakni ott sincs 5G jel ezért kérdezem, hogy ezen az antenna tud-e segíteni, vagy csak azt a jelet tudja erősíteni amit érzékel, illetve egy kültéri erősebb antenna foghatja-e a torony jelét? Sajnos nem értek a rádiófrekvenciához. Kb 100m-re a háztól az adótorony irányába már csatlakozik a router az 5G-re.
-
yanpec
senior tag
Sziasztok
Olyan kérdésem lenne, hogy a háztól kb 100m-re van már 5G lefedettség. A modem jelenleg nem látja csak a LTE+t. Van rá esély, hogy megfelelő irányba állított 12dbi-s antennával tudjon rá csatlakozni a modem? Jelenleg kb 100-180Mbit sebesség érhető el(LTE+), de 300Mbit-s az előfizetés, amit 5G alatt tud is.
Előre is köszi.
-
csernak75
senior tag
-
Madycsa
tag
-
Madycsa
tag
Sziasztok!
A szolgáltatónàl vásárolt LTE routerek függetlenek?
-
Backrau
aktív tag
válasz
Poccc97
üzenetére
Szia.
Igen, a routeren a wifi lámpa nem ég, de a kábelen lévö eszközök sem müködnek.
Most épp nem otthon vagyok, de a legfrissebb, amit leszedett.
Teljesen véletlenszerüen dobálja el. Tegnap például egyszer sem, ma tv nézés közben kétszer is.A pingelés nem tudom mi, de utánaolvasok. Cellazárolást nem próbáltam, de ennél nem is lehet, vagy nem találtam ilyen beállítást. 4G+ és 4G között szokott váltani.
-
Poccc97
tag
válasz
Backrau
üzenetére
Szia,
kábelen is fellép a probléma?
Melyik firmware fut rajta és pontosan milyen eszközökről van szó?
Router beállítások között ha jól emlékszem (nem biztos) van valami beállítás erre, hogy dobja a kapcsolatot “x”idő után.Én azt tesztelném, hogy kábelen és Wi-Fin folyamatosan pingelném a routert és valamely külső DNS-t (8.8.8.8), így megtudod állapítani, hogy mely kapcsolat veszik el (Wi-Fi vagy 5G).
Cella zárolást próbáltad?Eléggé érdekes probléma lehet egyébként, de hátha megtaláljuk a megoldást.
-
kisszee
csendes tag
Sziasztok!
Győrzámolyra költöztük, az internet bekötéssel még küzdök, elméletileg van (Telekom), azonban ikerház révén a kiépítés kicsit körülményesebb, illetve én sem akarok a szomszédoknál mindenféle engedélykéréssel nyitni.
Átmenetileg úgy gondoltam használnám a meglévő Yettel mobilnetem, egész jó a vétel (4G+), 100Mbps is megvan úgy nagy általánosságban, Győrben sem volt jobb netem, úgyhogy igazából ezzel a sebességgel meg is vagyok elégedve néhány hónapig is.
Jelenleg a számítógéppel, PS-sel mobil hotspotra csatlakozok, ami nem a legegészségesebb, ezért szeretném a segítségeteket kérni. Amit itt olvastam visszafele, hogy Yettelnél érdemes Huawei routert venni (B535-öt néztem) a TP-Link MR600 helyett. Ez valid infó, vagy ilyen lefedettségnél nem érdekes? Mobil hotspotos kialakítással ráadásul 30Mbps fölé nem igazán akar menni a letöltés a fent említett eszközökön, annak ellenére, hogy telefonon jó. Segítene egy jó router ezen? Maximum 50-60 000 forintig mennék el, bízva abban, hogy találok megoldást az optikai internetre mihamarabb.
Köszi előre is. -
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! Albániában mi lenne a legjobb megoldás mobilinternetre? eSIM-es megoldás kellene, mert aki megy nem akarja a telefonszámát eSIM-re váltani, hiába mondtam neki, mindig a helyiszínen vásárolt SIM a legolcsóbb.
-
4Grider
félisten
Eszembe nem jutna yeti publikus netcsomagra előfizetni, ha yetis flottával sokkal jobban járok. Lásd mobil flottát topik.
Bármelyik szolgáltatót választod, előtte feltétlenül fel kell mérni, hogy adott helyen ki mit tud. Ahol pl. most tartózkodom, ott csak egyetlen szolgáltató ad valamennyire élvezhető netet... -
4Grider
félisten
A yeti csak az adatcélú simkártyáihoz ad publikus ip-t. Ami simekkel tehát lehet telefonálni, azok ma már többnyire csak natolt ip-t kapnak.
A vodafone egyelőre minden sim-jéhez biztosítja a standardnet apn-t, ami publikus ip-t ad.
A többiek (Telekom, Digi, Netfone, stb.) csak natolt ip-t adnak. -
xray_
tag
Jelenlegi hazai szolgáltatóknál ki ad még publikus IP-t illetve konkrétan melyik (korlátlan) csomagjához?
-
csernak75
senior tag
válasz
prime_adam
üzenetére
Mivel ez egy régi teló (az Exynos procis változat) nem támogatja a 4G sávok össze vonását amivel 4G+ lehetne.
Manapság minden szolgtató akár 3-4 sávon adhat 4G t.
És az ilyen régi eszközök csak 1 et tudnak belőle használni. És ha a sáv terhelt lassú lesz a neted.Telekom torony lehet közelebb volt és ott egy magasabb frekin volt a teló most meg egy alacsonyabb terheltebben van. Ezzel sok mindent nem tudsz kezdeni sajnos.
-
prime_adam
aktív tag
válasz
csernak75
üzenetére
Samu note 4. Telekommal elég gyors volt, de mivel a vodafone kb. ingyen volt, áthoztam kipróbálni.
Off: illetve sok-sok év hűség után a telekom felajánlotta, hogy fizessek többet és megkaphatom azt, mint aki új belépő, miközben a yetteles ismerős ennyi év után mindenféle kedvezményben részesült. Szóval úgy döntöttem keresek más szolgáltatót

-
csernak75
senior tag
válasz
prime_adam
üzenetére
Szia, milyen eszközzel használod?
-
prime_adam
aktív tag
Sziasztok! Vodafone mobilinternetnél mennyire reális érték a 4 Mbit/s le- és 6Mbit/s feltöltési sebesség? (Budapesten, nem annyira árnyékolt részen).
-
Backrau
aktív tag
Sziasztok! Yettel otthonnet előfizetésem van két ZTE beltérivel és ZTE routerrel. Olyan problémám van, hogy időnként eldobja a wifit, de igazából olyankor egyáltalán nincs internet. Ezt főként akkor tapasztalom, mikor abszolút nincs adatforgalom, de előfordult már ettől függetlenül máskor is. Routert és sim kártyát cseréltek, egy ideig jó is volt, azt hittem megszűnt a hiba, de megint csinálja naponta többször is. Valami megoldás van erre? Mert lassan azon a határon vagyok, hogy amíg lehet ingyenesen visszaadom nekik a fenébe.
-
bociusz
aktív tag
válasz
Poccc97
üzenetére
Olvass vissza a Telekom mobiltopikban, ott kitárgyaltuk a dolgot (#135250), sőt Renwick a Telekomnál is rákérdezett.
Röviden: egyelőre zárt bétatesztben üzemel a hálózat, halandó nem tud rácsatlakozni, de van olyan telefon (Galaxy S21 FE 5G), ami NR only módba kényszerítve már visszaadja a gNodeB azonosítókat és a jelerősséget. -
totron
addikt
Olyan van, hogy a beérkező gyengébb jelminőség pl. lombozat miatt a házi router osztásának hatsósugara is gyengébb?
-
Flinter
tag
válasz
faölelgető
üzenetére
A kiválasztott torony legyen közel, de inkább legyen olyan antennája, ami feléd néz.
(Általában 3 db 120° szektorsugárzó van felrakva, amik "körben" sugároznak. Külterületen néha lespórolnak 1-2 antennát - ekkor ha feléd nem néz egyik se, akkor hiába van közel.)
Az adó frekvenciája lényeges, ahhoz kell válasszál antennát. (Persze vannak többsávos vevő antennák is.)
https://logout.hu/bejegyzes/st3v3np3t3r/lte_4g_hazai_korkep.html
Pl. a Network Cell Info appal tudsz részletesebben körülnézni, hogy milyen sávon milyen adók érhetők el a helyszínen? -
mad823
őstag
válasz
faölelgető
üzenetére
További eszközök nélkül sehogy, mivel egy irányantennát - ami segíthetne - csak routerre tudsz rákötni, telefonra nem igazán... Szóval router + antenna lehet csak a megoldás.
-
faölelgető
csendes tag
Sziasztok!
Mátraszentimrétől két km-re, erősen erdős részen van nyaralóm, ahol a mobil lefedettség elég gyenge és ingadozó. Telekom mobilnetet osztok meg a telefonomról wifi hotspottal, hogy laptopról tudjak dolgozni, de elég körülményes a dolog. Hol az erkélyre, hol a faház emeleti ablakába teszem a telefont, hogy viszonylag stabil kapcsolatom legyen.
Hogy tudnék ezen a legegyszerűbben javítani? Mivel csak pár hétről van szó nyaranta, túl nagy befektetést nem szeretnék eszközölni.
LTE antennára lenne szükségem? Van bármi infó, amit hasznos begyűjtenem a helyszínen? Cellmapper app-pal most Pestről egy tornyot látok a közelben, fontosak annak az adatai az antenna vásárláshoz?
Köszönöm a segítségeteket. -
razor1010
tag
Sziasztok!
Szüleim Görögországba utaztak és olyan probléma adódott, hogy amióta a magyar határt elhagyták, egyiküknek sincs internet hozzáférése(Telekom). Mindkettejüknek lett véve adatbővítő. (11gb eu-n belül), készülék újraindítás megvolt, de semmi eredmény. Valami tipp?
-
UT2004
csendes tag
sziasztok! egy voda tuti100 simet tehetek laptopba is akár? köszi

-
4Grider
félisten
válasz
Backrau
üzenetére
Mert 200 méterre lévő bázisállomástól a legmagasabb frekvenciák is eljutnak sok falon keresztül is az eszközökhöz. Semmit nem nyersz vele, max. ha hibás a jelenlegi eszközöd beépített antennája. Kb. olyan, mint kamiont venni a sarki bolti mindennapi családi bevásárlásokhoz.
-
Poccc97
tag
válasz
Backrau
üzenetére
Én ezt vettem a HUAWEI B818-hoz:
Antennával +60 Mbps lett le, + 20 fel.
KASER LPDA 5G 4G LTEMajd ha lecseréltem a routert pl. ZTE MC888-ra, 5G-t is hozza majd.

-
tlala
addikt
válasz
4Grider
üzenetére
Valamiért a ZTE a Yettel kártyával nagyon nem hozta azt, mint a Yettel saját eszköze. (A Telekom kártyával fantasztikusan hasított.) Az viszont feltűnt, hogy a Yettel routerben az APN beállításban van jelszó, de szürke, nem lehet hozzáférni. A tippem, hogy más szolgáltatást kap a jelszóval bejelentkező Yettel router mint amit a simán felcsatlakozó ZTE látott. Ez lehetséges? (Otthon Net szolgáltatás egyébként.)
-
Backrau
aktív tag
válasz
csernak75
üzenetére
Nem vált vissza. Yettel tv-t is igényeltem két beltérivel, ha minden megy, meg letöltést is kapcsolok, akkor is marad a 4G. Ha levált 4G-re, akkor ott is marad. Még esetleg megpróbálok egy olyat, hogy felviszem a routert a padlásra, egy kábelel összekötöm egy másik routerrel és megnézem akkor megtartja-e a 4G+-t.
-
Backrau
aktív tag
Sziasztok! Adott egy yettel otthonnet szolgáltatás ZTE MF297D routerrel. Eddig meg vagyok vele elégedve, viszont, ha 4G+ helyett sima 4G-t használ, akkor elég gyenge. Megoldható valahogy, hogy csak a 4G+ hálózatot használja.? Ha nem akkor tudtok ajánlani kültéri antennát? (A torony légvonalban 200 méterre van) Köszönöm szépen a segítséget!
-
mad823
őstag
válasz
Batistuta7
üzenetére
Persze, intéztess a cégednél egy vendég wifi hálózatot ami rendes vezetékes internetben végződik. (Gondolom reggel mindenki megérkezik a munkahelyre és rengetegen lógnak ugyanazon a tornyon.)
-
Batistuta7
tag
Sziasztok
Az 1685-ös toronyhoz csatlakozik a telefonom a munkahelyen . Reggel 8-ig kb 30mbites a letöltés viszont utána leesik 800-900kbps -ra. Mit lehet tenni? Ennél a toronynál érdemes band-et váltani?
Illetve van olyan eszköz amivel meg lehetne úgy oldani hogy a telefonomból ne kellejen kivenni a sim kártyát? Értem ezt úgy hogy mondjuk egy eszköz másik torony jelét erősíteni fel és wifin csatlakoznék rá . Vagy valami hasonló.
Persze az egyszerűbb megoldás az lenne ha a telefonon lehetne állítani valami hogy picit nagyobb sebességet kapjak.
Telefon : A52s 5g yettel
5g bekapcsoltam de azt nem talál, úgyhogy 4g-vel netezek. -
tlala
addikt
válasz
4Grider
üzenetére
Na, akkor az ígért visszajelzés/beszámoló.
Átettem a Telekom kártyát a ZTE MC801A-ba, ami gyönyörűen összefogta a 3 db T-s adót, és csinált 30-40 Mbits-es letöltést. Rátettem egy 2e Ft-os mágneses kis spirál-drót szerű antennát, úgy meg egyenesen 70-80 Mbits-re nőtt a letöltés.
Tanácsodra ki akartam próbálni a Yettelt is, ezért bementem egy Yettel boltba, és akartam venni egy feltöltőkártyát. Az eladó rábeszélt egy Yettel előfizetésre, ahol az első 3 hónap ingyenes, és 3 hónapig meggondolhatom magam... Elhoztam, és ez is elég jól működik - 70-100 Mbit-et produkál - szóval ezt tartottam meg a nyárra.
-
bociusz
aktív tag
válasz
Daniel_N
üzenetére
Az LTE szabvány szerint a telefon méri, hogy milyen sávokon milyen jelerősséget/minőséget/zajt hall és ezeket felküldi a toronynak (CSI report), a torony pedig ez alapján (illetve újabban már a hibásan átvitt blokkok arányából) dönt, hogy kinek hány Resource Blockot ad a kapacitásból (ami végső soron az adott pillanatban az elméleti sávszélesség felső határát kijelöli), ill. szükség esetén másik, kevésbé terhelt frekvenciára (vagy jobb vételi paraméterekkel rendelkező toronyra) küldi át a felhasználó eszközét, ill. vivőaggregációt (Carrier Aggregation, marketingnevén 4G+) is felépíthet.
Normál esetben ezt a feladatot elvégezné a hálózat, viszont a Dunától keletre (Budapestet kivéve) a Yettel a Telekom B20 hálózatát használja, ez az átjárás a Telekom és Yettel tornyok között pedig nem megoldott (nem tud egy Yetteles frekire/toronyra átküldeni egy Telekomos torony), plusz CA sem építhető fel B20-szal. Márpedig ez az összenyitott B20 hálózat adja a vidéki 4G lefedettség alapját, így már a legtöbb helyen túlterheltté vált.
A Band Selection azért szürkezónás, mert ezzel gyakorlatilag átvered a tornyot, azt mondod neki, hogy a letiltott frekvenciákon nem hall semmit az eszközöd (az IMEI szám alapján pontosan tudják milyen eszközzel használod és az milyen frekvenciákat tud). A Samsung eszközökből pl. egy tavaly nyári szoftverfrissítéssel vették ki a funkciót, gondolom szolgáltatói nyomásra.
-
RoSSo3
senior tag
4Grider és totron köszönöm szépen!
Beszéltem telefonon a Yettel-el, csak annyit mondtak, hogy irányított antenna, de ne aktív, mert azt ők is látják, zavarja a jelet, büntetéssel jár. -
Daniel_N
újonc
válasz
bociusz
üzenetére
A band váltás valóban hatalmas ugrást jelentett, ez az opció miért nem elérhető a sima programban? Olvastam neten és itt a fórumon is hogy másik band-eket érdemes próbálni de hiába kerestem a beállítást nem találtam sehol, most már értem miért.
Akkor tesztelem pár napig a különböző sávokat. Köszönöm szépen a segítséget
-
bociusz
aktív tag
válasz
Daniel_N
üzenetére
Szia! A 2414-es torony a Telekomé, annak a B20-as sávját használhatod Yettel ügyfélként is (Cellmapperen látszik a helyzete ha átváltasz Telekomra). Yetteles mérés viszont tényleg nincs sok a környékről Cellmapperen, de ha futtatod az appot és feltöltöd a méréseket, akkor fel fognak kerülni a hiányzó tornyok is.
Ha lefelé ennyivel rosszabb a sávszél, mint felfelé, az arra utal, hogy túl van terhelve a torony ezen a frekvencián. A Band Selection menüben próbáld meg a B20-as sávot letiltani, helyette a B1, B3, B8 sávokat próbáld meg (a B28-at sajnos nem támogatja ez a modem).
Ha a településtől távolabb használod, akkor érdemes megfontolni egy olyan modemet, ami tudja a B28-at is. A B8/B20/B28 az a három alacsonyabb frekvencia ami több kilométerre is viszonylag jól terjed.
-
Daniel_N
újonc
Sziasztok!
Segítség kellene, napok óta küzdök a nettel itthon, szolgáltató: Yettel, router:TL-MR6400v4. Flottás előfizetés 1000gb havonta(nincs kiépítve vezetékes net). Az elmúlt napokat azzal töltöttem, hogy mindenfelé mértem a házon belül, kívül a jelszintet és szereltem fel a routert különböző helyekre. Jelenleg a padláson van, délelőtt ott tűnt a legjobbnak 25/20. Ám kb du.2 óta megint ilyen 0.5-2Mb/s letöltésem van míg a feltöltés stabil +25Mb/s. Jel erősség is hol jobb, 50%, hol roszabb, 25% vagy 0% a router appjából.
Telefonon, ami szintén Yettel, olyan toronyra csatlakozok ami nem is szerepel cellmappar-en (nem tudom fontos-e).
cellmapper-en nem találom az eNB2414-es tornyot amire a router kapcsolódik elméletilegTovábbbi 2 torony van a "közelben" kb.6km, néztem a cellákat is a környéken, nem tudom, hogy az számít jobban hogy ráláss egy toronyra, vagy legyél benne egynek a cellájában.
Gondolkodtam új routeren, tetőre szerelhető MIMO 2x2 antennákon. Muszáj lenne javítanom a helyzeten, mert a nyár alatt itthonról dolgoznék az egyetemi projekteken de még így éjfélkor is 1-2Mb/s-al küszködök.
Mit mérjek? mit szereljek hova? Milyen infó kell a helyzet felderítéséhez? Bármi tanács jól jön, köszönöm előre is. -
totron
addikt
válasz
RoSSo3
üzenetére
HuaCtrl androidos appon át figyelheted számokban a történéseket, jelszintet és jelminőséget, ha veszel antennát ez segít a finomhangolásban is. Ha tudsz tudsz fentebb menni antennailag nem kizárt, hogy van potenciál még a történetben jelen hardverekkel is, de a sokat emlegetett 5G modemre váltás is lehet a kulcs vagyis egy kiszorult/elégtelen állapotot hiába is erősítenél. Ezt te tudod ott helyben kitapasztalni melyikről van szó. Valószínűleg nem szánnak már visszafelé törődést, haladás van, még ha többekre pluszkiadást is ró. 32 dB nyereségű antenna nincs egyébként.
-
RoSSo3
senior tag
Sziasztok!
A másik topikba írtam, de olvasva az utolsó hozzászólást, azt hiszem ide kellett volna
Pont ezzel ap roblémával küzdünk mi is. Egy Yettel-es SIM és egy kis Huawei e3372-es modem tette dolgát az elmőlt években. 3-5 mbps letöltési sebesség, nyaralóba tökéletes volt. Idénre viszont változott valami: állandóan megszakad az internet. (Vodafone kártyával is próbáltam, ugyanez.) Hívtam az ügyfélszolgáltatot, arra jutottunk, hogy a Balatonon május közepén lekapcsolt 3G lehet a romlás oda idénre. Ők segíteni nem tudnak
Én is a korábban belinkelt antennát nézegetem, hátha... Sebesség most is meglenne ugyanennyi, de sajnos a stabilitás borzalmas. Sokszor 3-4x-i újraindítás után sem csatlakozik. Esőben, felhős időeben egyáltlaán nem.
Hol tudom megnézni, milyen tornyok lehetnek a környékünkön? (Segítene talán az irányt belőni.)
Köszönöm! -
tlala
addikt
válasz
4Grider
üzenetére
Igen, a hely net szempontjából egy fekete lyuk.
Tavaly már próbálkoztam a yetivel is, de pont olyan pocséknak bizonyult, mint a voda és a T. De idén újra kipróbálom azt is - csak a kártyát nem találom sehol.
Kíváncsi vagyok, mit segít a ZTE, majd beszámolok róla.
Köszi a sok tanácsot! -
tlala
addikt
válasz
4Grider
üzenetére
Bocsánat, jogos, bár igazából nem ismerem pontosan a környék viszonyait, meg láma is vagyok a témához.
Az biztos, hogy a közeli B20-as torony (ez valamiért nincs rajta a lenti térképen) térereje is gyenge, bár egy 2 szintes nyaraló áll közöttünk, a B28-as pedig messze van.
Azért választottam ezt a ZTE 801-est, mert a topikot tanulmányozva az jött le, hogy ez fogja legjobban össze a sávokat, jövőállónak tűnik (már van a környéken pár hete 5G is, csak még hozzám nem ér el), és jó áron tudtam tegnap megcsípni a ZTE-t a hardveraprón.
Persze most Budapesten vagyok, csak legközelebb tudom kipróbálni.
(A lenti térképen a Gáspártelep feliratú részen van a nyaralóm (Balatonakarattya, magaspart). -
4Grider
félisten
Nem hiszem el ennek az antennának a nyereségét, hiába Fecogame árulja.
Alapból ilyen helyen nem biztos, hogy 5G routerrel próbálkoznék. És még mindig nem árultad el, hogy a távolság, vagy a domborzati/tereptárgy viszonyok okozzák a gyenge térerőt az alacsony frekvenciákon is. -
tlala
addikt
válasz
4Grider
üzenetére
Egy ilyen jó lehet a ZTE MC801A megtámogatására?
-
-
flash-
veterán
kedvezőflottáról online rendeltem meg a korlátlan mobilnetes csomagot, (igen mondtátok hogy nem ajálnjátok, de akkor már meg volt rendelve) postára.
ma jött a posta MPL számáról sms értesítés hogy küldeményemeet 15028 forintos árufizetéssel letétbe helyezték. a postán átvehetem
ez lenne a kedvezőflotta.hu? de ez milyen díj?
-
-
4Grider
félisten
Nekik való a yettel 5G hálózata, már ahol van, mert az N78-on megy, iszonyat nehéz szétterhelni. Mivel nagy frekvencián működik, ezért még csak a Balaton part 20%-án elérhető, de hátha felétek is: https://www.yettel.hu/map
-
4Grider
félisten
válasz
flash-
üzenetére
A yetinél az online ügyintézést nem ajánljuk, mert lassú, a szerződés visszaküldése után is 1-2 munkanap, míg élni fog.
A premium yettel hálózatot pedig nyugodtan felejtsd el. Csak annyit jelent, hogy egy adott qos alól kiszednek, de szinte semmi jelentősége nincs, mert a terheltebb helyeken úgyis megkapod. -
tlala
addikt
válasz
totron
üzenetére
Vélhetőleg igen, bár rengetegen vagyunk nyaralósok, akiknek pont csak nyáron kell, és a vezetékes alternatíva csak egész éves verzióban létezik - természetesen méregdrágán, és 20 évvel ezelőtti műszaki színvonalon. Bár nagyon vicces, hogy nálunk még az sem elérhető.
Egy helyi kis cég nyerte meg az "új" kizárólagos pályázatot 2016-ban, de még egy kapavágást sem csinált.
Mindez egy Balaton parti kis településen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sorozatok
- Aim training (Aimlabs, Kovaak's, Aimbeast stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Arc Raiders
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-book olvasók
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Őrületes specifikációkkal rendelkezik a Tachyum csodaprocesszora
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A5000 64GB 1TB SSD FHD (ELKELTEK)
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
) Illetve a kültéri 5G 100 méterre nem jelent beltéri 5G-t. Ha kint (ahová antennát tudnál tenni) próbálod a modemmel, ott sem lát 5G-t?
Mondjuk ez a darab 2018 december végén lett vásárolva. Egy Huawei B525-ös. Gondolom az még függő. Sajnos nincs lehetőségem kipróbálni.