Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Úgy alakult hogy ahova építkeztünk,jelenleg egy szolgáltató sem hajlandó se internetet,se tv adást szolgáltatni.Így belekényszerültem hogy megpróbáljam megoldani mobilnettel a ház ellátását kielégíteni.
Korlátlan net előfizetésem volt már yettelnel,igy csak egy router beszerzését kellett megoldanom.
Egy Keenetic hero 4g+-ra esett a választás.Elötte mobilon néztem a ház körül sebesség teszteket és hát 150-200mbit korul meregettem es eleg szimpatikus volt.
Felszereltem a routert,illetve vettem külső antennát is (igaz a tetőgerincnél a cserép alá raktam) . Elkezdtem meregetni csatornankent,es arra jutottam hogy itt a band 1-3-20 ami rendesen mukodik.
Viszont sebessegben messze elmarad a telefonon mert sebessegtol! Ha csak kulon meregetem oket akkor band 1 20-40mbit, band 3 20mbit, band 20. 60mbit korul alakul.
Tehat legjobb esetben is 100mbit amit tud.
Hogy lehet ez? Telon monitoroztam milyen frekin lehet ott elvileg band 1-en megy..mi lehet ennek az oka?
Telekomot kellene is hasznalnom? Mert toronybol eleg sok van (balaton eszaki part) …koszonom ha segitetek!
-
Krystal_s
addikt
válasz
Poccc97
üzenetére
Szia, ismerősöd elérhető itt a PH-n, vagy valahol lehetne vele beszélni?
2 scriptet ismerek (egyik kicsit régebbi és van egy újabb), mindkettőt egy olasz fiú/férfi csinálta. Van róla yt videó is. Fordítás alapján úgy értelmezem, hogy pont a Set 4G beállítás nem mindig működik.
Elég egyértelmű a beállítás, de hát bármi lehet.... -
Krystal_s
addikt
válasz
Poccc97
üzenetére
De nem működik! 😔 2 scriptet próbáltam többször is. Set 4G-nél akármit írok be, abból csak az egyik sávra csatlakozik. Pl beírom 20+3, 20+1, 20+3+1, akkor csak a 20-ra csatlakozik.. 8+1+3, vagy 8+3... akkor csak a 8-ra.
Volt, amikor beállítottam 20+1+3-ra, hogy ne használja pl a 8-at. Pár órát ment és mégis átcsatlakozott reggel a 8-ra. -
Bl.Gyo.
őstag
válasz
Diák66
üzenetére
Hát nem tűnik rossznak a B20 sem. Még most este meg lehet nézni a sebességet akkor sokan rá szállnak a mobil netre. De úgy tűnik ez a B20as voda net jobb lesz a xar adsl-nél. Xxl netnél van hátra sorsolás amivel számolni kell, a sokan használják a környéken a netet akkor még plusz belassít valamennyire, de szerintem még az is jobb lenne a jelenlegi adsl-nél. Ez az állandó 2mbit vagy kevesebb semmire sem jó.
A Yettel jobb választásnak tűnik ott de ugye ez anyagi kérdés is kinek mi éri meg.
-
Diák66
őstag
válasz
Bl.Gyo.
üzenetére
Kiderül, Vodát már nem nem mértem egy éve kb. A Yettelnek van B8, B20, B28, Telekomnak csak B20 (Yettel által) ezt használom én is, nagyon ingadozó tudom. Vodafone csak B20. De az a legolcsóbb alternatíva és telefonon is Vodások és Telekomosok. Van egy Vodka SIM-em ami talán működik még, mindjárt mérek vele.
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
Diák66
üzenetére
B20, terhelt időszakban 1-2-3 mbit (le) nálam, felfelé nem tudom de az is pár mbit lehet, valószínűleg az ismerősnél is ennyi lesz. Ha nincs terhelve akkor jóval több is lehet. Ha ez megéri neki akkor válthat. A Huawei az jó eszköz, én azt venném.
Amúgy vehet egy feltöltős simet, aktiválja, és vesz rá pl. 1gb netet aztán egy telóban le teszteli milyen sebességgel megy csúcsidőben, aztán dönthet. -
Diák66
őstag
válasz
4Grider
üzenetére
Az, hogy a papíron 5/0,4-es ADSL már a gyakorlatban alig 0,8.0,02 és hiába jelentik hibára, jön a szerelő és könyörög, hogy mondják már fel, mert eszköze sincs kijavítani a hibát és sose lesz már jó. Tud másik ADSL modemet adni (ami használt) cserélni szűrőt, bekötést újra forrasztani, de mivel nem ott van a gond, mind hiába. A modem azért érdekel, hogy stabilan megy-e, mert ha vacakol, akkor mindig mehetek fel hozzájuk megnézni mi a baja.
-
4Grider
félisten
válasz
Krystal_s
üzenetére
Most csak D-Link 5G router van nálam, holnap ha nem felejtem el hazahozok egy nem yetis MC801-est és este megnézem.
De még egyszer: A CA-kat nem az eszközök kezdeményezik, ők csak megmondják a bázisnak, hogy mi újság náluk (térerő, jelminőség, stb. sávonként) és az alapján a bázis kezdeményezi a CA-t. -
Krystal_s
addikt
válasz
4Grider
üzenetére
Szia, ez a korlátozás szerinted csak a Yettel ZTE eszközre, FW-re vonatkozik?
Amennyiben, ha nekünk egy ilyen ZTE a saját eszközünk lenne, amit máshol vásároltunk volna meg és csak a kártya lenne Yetteles, akkor más szoftver lenne azon a készüléken, amiben elérhető lenne pl ez a beállítás?
Úgy emlékszem neked van saját. Nálad van ilyen beállítási lehetőség, amikor nem csak 1 (mint a yettel fw-ben), hanem több sávot is lehet fixre állítani?
-
4Grider
félisten
válasz
Krystal_s
üzenetére
Szerintem már korábban leírtam, hogy miért nem érhetőek el a szolgáltatóknál a rendszerparamétereket finomhangoló munkatársak. Abban meg biztos lehetsz, hogy több indokkal is tudnak szolgálni, hogy miért nem engedik az eszközödnek a két alacsony frekvencia összefogását ott, ahol az egyik érintett frekvenciát másik szolgáltató előfizetőinek kiszolgálására is kell használniuk.
-
Krystal_s
addikt
válasz
Krystal_s
üzenetére
Ennek is milyen jó a jelerőssége 😯, mégsem kapcsolódik rá soha magától. Ezekre manuálisan beállítva bármikor tud csatlakozni egyesével... és mindig ilyen jó a jelerősségük.
Visszaállítom Mind-re, abban a pill átáll B8-ra (le 0-10 Mbps, 0-3 fel), ezen dekkolna állandóan miközben mellette a 3, 1-eket ledobálja, mert azok most csak 100-110 dBm, "2 vonalas" erősség, DE még így is a B3 sebessége 90 Mbps, ami simán használható lenne. 🤬
Kár, hogy nem lehet beszélni azzal, aki ezt beállította/korlátozta, amennyiben nem ZTE eszközhiba és megkérdezném miéééért?
-
Krystal_s
addikt
Nem tudja itt valaki mi lehet az oka, ha megfelelő jelerősség mellett a Yettel
B20 és B8 soha nem tud együtt kapcsolódni a ZTE MC801A Routerben, ami alapból képes lenne egyszerre 4 csatornát is "összefogni"?

Lehet ilyen központi korlátozás, vagy hiba, ha nem tud együtt kapcsolódni a 20+8, 20+8+3, 20+8+1, 20+8+3+1?
Már CSAK 8+3, 8+1 vagy 20+3, 20+1 van, vagy külön 8, vagy 20. Jelenleg utóbbi és kb nézhetem a falat, miközben együtt már megfelelő lenne a net sebessége.
Korábban minden nappal 8+3+1 és éjjel 20+3+1 volt. -
Diák66
őstag
Ismerős szeretné az ADSL-t leváltani, Vodafone XXL van tervben. Csak B20 van és nem is lesz más, melyik router lenne jobb? A telekomos még mindig független igaz? A második routerrel van tapasztalat, az stabil, de ezt a ZTE-t nem ismerem.
-
tamikomac
aktív tag
Köszönöm, megkérdezem ott is. Lehet rosszul írtam és ez esetben elnézést, óránként 1,5% a merülés, 8 óra alatt ez így 12%, de kikapcsolt adatforgalom! Nem tudom a Vodafone Mobilnet XXL SIM-et telefonba téve is megfigyelhető-e nagyobb merülés, a hangalapú SIM-ekhez képest?
-
tamikomac
aktív tag
Sziasztok!
Minden kizárólag internet SIM adatkártya többet fogyaszt a hangalapú SIM-nél? Ez mitől függ? Az még valahol csak-csak, hogy működés közben a publikus ip címes "net" apn (Yettel) miatt merül gyorsabban a megszokottnál az akkumulátor, de az normális, hogy kikapcsolt adatforgalom mellett is kegyetlenül meríti a telefont a SIM adatkártya? 4G, térerő rendben, nincs cella ugrálás, egy szintén Yettel hang SIM kártyával egy éjszaka alatt kb. 1-2%-ot merül, a SIM adatkártyával 30%-ot is! -
Kalex012
újonc
Koszonom a valaszotokat, igen elvaltogat nap kozben neha neha, rendben, akkor majd a zte lesz, de ahhoz meg gyujtok kicsit
-
4Grider
félisten
válasz
Kalex012
üzenetére
A TP-Link 5G routere LAN/WLAN tekintetében erősebb (mert a TP-Link, mint gyártó, ebben erős), de 4G/5G modemben sokkal gyengébb mint a ZTE MC801A (mert a ZTE ebben sokkal tapasztaltabb). Ha tehát jó erős nálatok a yeti 5G-je, akkor TP-Link, ha a telefonok beltéren elváltogatnak 5G-ről, akkor a ZTE az ajánlott, de cserébe kevesebb eszközzel fog a LAN-odon bírni.
-
Kalex012
újonc
Sziasztok!
Telekomos vagyok, adott a kornyekemen 4g is meg 5g is, de cellmapper-el nem talalok a kozelbe 5g tornyot semmilyen halozatet sem, de pl a budapesti 5g tornyokat mutatja
router vasarlas elott allnek es mar itt elakadtam
-
mad823
őstag
válasz
Arpee78
üzenetére
A számhordozásnak lesz egy egyszeri költsége, párezer forint. Ha bármelyik szolgáltató szimpatikusabb, akkor átviheted, de ilyen felhasználás esetén szerintem teljesen mindegy, hogy melyiket használod. A Yettel nem rossz. De azt vedd figyelembe, hogy ma még csak havi pár megabájt adatot képzelsz el, holnap meg már pár giga sem lesz elég. Kapudrog ez, na.
-
Arpee78
senior tag
válasz
mad823
üzenetére
Akár jó is lehet. A több szolgáltatónál mi az alternatíva? A Telekom Maratonját néztem, ott az 5gb kb feleannyi költség ha 1 év alatt használom fel. De ahhoz számhordozással kell variálni, az olyan hogy nem éri meg vele vacakolni? Visszaolvasva, a Vodafonenál a Tuti100+ ami még szóba jöhet, havi 100mb - ami ingyen van - még az én minimális igényeimhez sem elég? Max 2-3 buszjegyet veszek oszt csókolom, nem fogok mobilneten szörfölgetni és videót nézni.
-
Arpee78
senior tag
Üdv! Melyik szolgáltató, melyik díjcsomagja lenne nekem jó az alábbiak alapján?
Most egy butatelefonom van Yettel feltöltőkártyás csomaggal, net nincs rajt. Váltanék egy okosabb telefonra amin van internet. Minimálisan használnám, évente még 3000 Ft-nyi összeget sem telefonálok le, a netezés is nagyon alkalomszerű, néha egy buszjegyvétel vagy menetrend megnézés, ilyesmi.
-
Mikulásbá
nagyúr
válasz
lipido
üzenetére
Én-azaz a melóhelyem, mert oda kellett az antenna-olyan 6-7 km-re van a legközelebbi város tornyaitól, de pontosan be tudtam lőni az irányt. Lehet így is nagy a távolság, de kisebb routerekkel, mobil mifikkel egyszerűbb külső antennákkal, jól látható a különbség, egy ilyen nagy döggel jobbnak kell lennie-csak most a fák még útban vannak.
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
donjohnson
üzenetére
Köszi, megnéztem. Szerintem a hosszúak a wifi. Mobil vevőnek elég a 2 kicsi is (mobilokban is elég). Méghozzá én is úgy vettem észre hogy oldalra kicsit erősebben sugároz, jobban veszi a jelet a másik eszköz, -90dBm-rol, -80ra javult.
-
Bl.Gyo.
őstag
Üdv.
Egy Huawei B818 routernek lehet tudni hogy az antennái hogyan helyezkednek el benne, és merre vesznek (mobil jel), és sugároznak (wifi jel) jobban? -
Poccc97
tag
válasz
lipido
üzenetére
Kaser antenna
-20 % - MIONONNO20
-
lipido
senior tag
Sziasztok. Mint olvastam, a (yetteles) ZTE MC801A routerhez csak 5G-s kulso antenna csatlakoztathato mokolas nelkul. Tudnatok nekem ajanlani belteri/kulteri antennat? Elore is koszonom
-
4Grider
félisten
-
ReSeTer
senior tag
Helló!
Nem találtam jobb topicot, ezért itt kérdezem:
Létezik olyan vezetéknélküli internet megoldás, amely egy 15mbit-es ADSL pingjét hozza?
A speedtest.net szerint egy budapesti szerverre ami 150 km-re van tőlem, 20 ms.Ezek a 60 mbites mikróhullámúak mit tudnak? Esetleg más technológia?
-
lipido
senior tag
válasz
donjohnson
üzenetére
Na de a 3-as mellett ugyan ugy ott a 20, mint auton
Akkor is erosebb a jelszint, megis a 3-ason log 
-
lipido
senior tag
válasz
donjohnson
üzenetére
Megorjit
Ha 3+20 van belove, akkor a 3-ast erolteti, 10-20 mb-el. Ha auto akkor meg 20-as nagyjabol 60 mb 
-
lipido
senior tag
válasz
donjohnson
üzenetére
Koszonom

mondjuk a 800-as 28 es 1500 koruli 3 nem ertem h jott ossze. Mind1, probalkozom
-
donjohnson
addikt
válasz
lipido
üzenetére
ha nagyon eltérő a jelerősségük, akkor nem fognak összeadódni (eldobja sajnos).
egyébként úgy tudom, lehet eltérő tornyokon lévő sávokat "összefésülni", de közel azonos jelszint (dBm) kell a megfelelő működéshez.
ezért néha jobb az AUTO beállítás, mert az magától tudja mi a jobb (persze nem mindig). -
kovta23
tag
Sziasztok!
Próbáltam beüzemelni újonnan vásárolt xiaomi f490 routerem, de nincs hálózat valamiért. A jobb oldali LED pirosan világít. SIM kártya telefonba helyezve működik így viszont valami nem okés. Kérem segítsen aki tud
Köszi
-
lipido
senior tag
válasz
donjohnson
üzenetére
Szia. Lehet ugy savot osszefesulni, h nem egy tornyon vannak? B3 es b20 nem akar sehogy osszeadodni. A b3+b1 mar megy, de a b1 eleg messze van. A b3+b28 is, de az is eleg messze van. A b3 es a b20 szinte egymas mellett van, de vmiert nen akarnak kozosulni
-
donjohnson
addikt
válasz
Krystal_s
üzenetére
nem tudom, hogy a b818 jobb lenne-e nálad a zte helyett.
az jutott eszembe, hogy úgy tudnád kipróbálni másik 5g-s routerrel, hogy elmennétek egy yettel üzletbe, és ha ott tp-link nx510v-t adnak az új otthonnet mellé, akkor megkötni arra az új előfizut, hazavinni, kipróbálni és ha jó, lemondjátok a zte-es előfizut, ha pedig rosszabb, akkor megtartjátok a zte-set, és visszaviszitek a tp-link-es előfizut (mert 3 hónapig lemondható).
így igazából össze tudnád hasonlítani a 2 routert otthon viszonylag kevés pénzből, mert nem kéne megvenned teljes áron.
gondolom a mostani otthonnet édesapád nevén van, a másikat ideiglenesen lehetne valaki más nevére kötni a családból. amelyik előfizetés+router jobban beválik (gyorsabb), azt megtartjátok. -
Krystal_s
addikt
válasz
donjohnson
üzenetére
Köszönöm, hogy gondoltál "rám".
Igen
,ezt én is pár hete tudtam meg CellWalkernek hála...
Szerencse még időben érdeklődtem. Router csere is szükséges lenne, ha külső antennát kellene használni.
Pont ma akarta apu hosszabítani a szerződést, mert a napokban jár le a 3 hónap próba, csak valami miatt nem volt még időben nyitva a Yettel... Lehet érdemes lenne egy HUAWEI B818 4G-re cserélni az 5G-s ZTE-t?
Hosszútávon korszerűbb a ZTE, de fogalmam sincs mikor lesz a környéken 5G.
Sajnos (yettel) műszaki ember nélkül ezt nehéz így látatlanban eldönteni. Nagy segítség lenne egyel beszélni, aki mérni is tuna, de az üzletekben sem elérhetőek, telefonon ezt nem lehet mérések stb. nélkül. -
válasz
donjohnson
üzenetére
Nem veszek semmilyen kínai fejlesztésű kommunikációs berendezést, és olyan szolgáltatóval sem szerződöm, aki nem engedi használni a saját végberendezésemet. Az AVM-et sem érzem túlárazottnak, mert nem csak a minősége és a supportja kiváló, de a smart home cuccai is. A termosztátokat pl. nem csak appból, vagy a router felületéről tudom irányítani, de távolról is, ami utazásnál elég praktikus. Aztán ott vannak pl. az olyan dolgok, mint az (ingyenes) MyFritz portál, ahol az összes hálózati eszközöm állapotát egyszerre látom, a modemeket, a smart home cuccokat, a mesht, mindent.
-
donjohnson
addikt
válasz
bytesizelife
üzenetére
ok, csak arra kérdeztél rá, hogy elérhető-e a 100 mbit/s. ha nem a fritzbox-ot választod, hanem huawei, zte modemet, akik az élen járnak a mobilfejlesztésekben, akkor ki tudnád maxolni még jobban azt a sávot, ami nálad van. 20 MHz-es bandwidth többre képes ott.
tekintve, hogy a megadott elméleti maximum értékek felét tudják nagyjából a modemek a gyakorlatban ideális vételi körülményeknél,
ezek a tapasztalataim a yettel lte-vel, különböző modemekkel:
cat.4 - elméleti max 150 mbit/s valóságban max 75 mbit/s mértem, huawei b593.
cat.6 - elméleti max 300 mbit/s valóságban max 120-150 mbit/s mértem, huawei b525.
cat.11 - elméleti max 600 mbit/s valóságban max 220 mbit/s mértem, huawei b618.
cat.19 - elméleti max 1,6 gbit/s valóságban 250 mbit/s mértem, huawei b818.szóval nagyban függ, hogy milyen lte category besorolású modemet használsz, egyazon helyen megdöbbentőek lehetnek a különbségek más-más eszközzel.
a fritzbox szerintem túlárazott. vehettél volna egy jobb lte modemet és egy normális wifi routert mögé kötve. -
válasz
donjohnson
üzenetére
Kösz a tippet, de a 6890 LTE irreálisan drága ahhoz képest, hogy csak Cat6-os (300Mbit). Szerintem ezt a köztes lépcsőt kihagyom, több okból is: most megnéztem a címet a Yettel oldalán, és erre a címre csak 50Mbit-et ígérnek jelenleg, tehát jobb vassal sem tudnék előfizetni másra (a screenshotokon látható 150Mbit csak a Cat4 downlink elméleti felső határa). Mire hálózatot fejlesztenek és lesz 5G, addigra a 6850 5G-nek sem lesz eszetlen ára, mert lesz újabb modell.
Az 50Mbit így is sokkal jobb, mint a 16Mbit-es Telekom DSL, szóval marad. (Az elég korrekt volt a Yetteltől, hogy modem nélkül nincs hűségidő, tehát nem kockáztatok semmit.) -
4Grider
félisten
válasz
donjohnson
üzenetére
Ismert probléma, hogy ezen a modellen a külső antenna kivezetés csak az 5G részt támogatja. Én sem értem miért van így, de már több helyen olvastam róla.
-
donjohnson
addikt
válasz
sanyatya
üzenetére
próbáltad a
https://192.168.0.1/index.html#ant_switch
oldalon átállítani külső antennára?
úgy sem jobb?szerk.:
vagyis még nincs külső antennád, akkor mindegy.
-
sanyatya
újonc
Hali.
router-mods.co.uk val van valakinek tapasztalata?
Rendeltem egy ZTE MC801A routert. (Elég jó áron jutottam hozzá, akinek ilyen router kell nézzen rá az emag-ra./80,3k jelenleg kiszállítással/)
Azt olvastam, hogy a TS-9 es antenna bemenet csak az 5G jel rövid távon történő erősítésére szolgál. (Hiába kötök rá TS-9 SMA átalakítóval külső antennát, az eredmény ugyanaz lesz, mintha az eszköz a belső antennáit használná.)
A router-mods-on elvileg megcsinálják az 5G és a 4G external antenna kivezetést is.
Sajnos a tornyoktól messze vagyok, így a külső antenna kötelező. -
4Grider
félisten
-
csernak75
senior tag
válasz
Mikulásbá
üzenetére
Hát nem tudom lehet neked volt szerencséd...
Én a hipernet kezdete (2011) óta használok mobilnetet.
Az évek alatt 2 db Huawei mobil wifim adta meg magát, mind 2 akku púposodás miatt. Az egyik nem cserélhető akkus volt annak szét repedt a hátlapja...
Utánna már 2018 körül egy asztali Huawei B525 került hozzám, az a mai napig működik egy hétvégi házban. Jelenleg meg egy B818 at nyüstölök több mint 1 éve. -
donjohnson
addikt
válasz
joker2020
üzenetére
ha usb-set akarsz akkor például Huawei E3372-325 4G LTE USB Adapter
vagy
ZTE MF79U 4G LTE -
joker2020
csendes tag
Sziasztok nagyszülők eddig 3 g usb stickel használták yetteles adatsimet de ez lekapcsolásra került milyen 4g sticket tudtok javasolni, az igény minimális havi 5-10 GB adatforgalomra?
-
4Grider
félisten
válasz
geman13
üzenetére
Független routerbe olyan sim-et raksz, amit csak bele tudsz tenni.
De:
1., Egyes szolgáltatók hangcélú sim-jeit letiltják routerekben/modemekben (imei szűréssel). Ez itthon a Digire jellemző.
2., Egyes szolgáltatóknál több apn van (pl. yeti), így náluk a hangcélú sim használatához routerben nem biztos, hogy működni fog az automatikus beállítás, így kézzel kell a nem eszközbe való sim-eket beállítani a mobilnet működéséhez. Yettel esetén a hangcélú sim csak online apn-el, az adatcélú csak net apn-el működik. Ha tehát az eszköz nem jót állít be, akkor neked kézzel kell azt korrigálni.
A ZTE LTE Cat 12-es, a Huawei LTE Cat 6-os. Azaz míg a Huawei csak 2 db frekvenciasávot tud egy időben használni letöltésre, a ZTE előfordulhat, hogy hármat fog (a négyből vagy ötből). És logikusan minél több sávot tud összefogni egy modem/router, annál nagyobb sávszélesség/sebesség áll rendelkezésedre. -
donjohnson
addikt
válasz
bytesizelife
üzenetére
cat 4-es lte modem van benne, ne csodálkozz hogy csak ennyi a sebesség.

ennyi pénzért vehettél volna egy jobb lte tudású, cat 19-es huawei b818-at ami 3 csatornát is összefog. -
geman13
csendes tag
Sziasztok,
Nekem havonta pár napra kéne csak net (üres vidéki házba, rokonlátogatáskor).
Család használná, ezért a telefonról való megosztás helyett, vennék egy 4G routert + valami felföltőkártyát és aktiválnék rá net-et mikor épp kell.Egy független 4G router bármely szolgáltató, bármely SIM-kártyájával működni fog vagy van különbség a SIM kártyák között?
Úgy értem egy telefonáláshoz használt feltöltőkártya meg aközött, amit mondjuk ehhez adnak: https://www.yettel.hu/yettel-holiday?+kérdés (tudom, hogy igazából a Milyen routert? topikba jobban illene
):
Melyik az ajánlottabb: ZTE MF289D vagy Huawei B535-333?Köszi!
-
Jutott már valaki a névleges 100Mbit közelébe? Itt elég közel a torony, a rálátás / jel is jó, de 53 a max. (Napközben 20Mbit is volt már egyszer-egyszer, gondolom ez leterheltség függvénye.) Ablak mögött van a router, ideális helyen. Optikailag is látná a tornyot, ha lenne szeme

-
lipido
senior tag
válasz
donjohnson
üzenetére
Esetleg meg az lehet, h a kulso antennaval nem tudja. Belsovel meg nem probaltam
-
lipido
senior tag
válasz
donjohnson
üzenetére
A B1 es a B3 a 4+ nalunk, a B20 a sima 4. Mondjuk az van a legkozelebb, az a leggyorsabb
-
4Grider
félisten
válasz
donjohnson
üzenetére
Az ő routere ezeket a CA-kat tudja:
https://cacombos.com/device/B535S-232
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3648, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Milyen lett vele a net?

Akkor is erosebb a jelszint, megis a 3-ason log

akkor Krystal_s-nek se lenne jó a külső antenna a 4g részhez (ha venne). pedig ő is mennyit küzd vele, hogy gyorsabb legyen a netje.