- Realme GT Master Edition - mestermunka
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Apple Watch
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
burny
aktív tag
Női ismerősnek, aki nem ért a gépekhez, neki kellene valami egyszerű, netezésre, emailezésra való gép, én egy minipc-t (brix, ASUS VivoMini) gépet gondoltam. Keret az 100k - olcsóbb jobb persze; monitor, egér, bill. van.
Magyar boltból, magyar garanciával.
Érdemes egyáltalán ilyen (félig) barebone pc-ket venni, vagy inkább hagyományos alkatrészekből valami olcsó/jót? Milyen vonalon induljak el? Erre a célra mennyire erős gép kell? Mindig gamer gépeket építettem, a kicsiket nem ismerem -
burny
aktív tag
-
burny
aktív tag
-
burny
aktív tag
-
burny
aktív tag
-
burny
aktív tag
válasz
cinemazealot #36886 üzenetére
Filctoll a legegyszerübb
-
burny
aktív tag
Remélem még nemvót:
Palit announces their new passively cooled GTX 1050 Ti KalmX GPU -
burny
aktív tag
És már van overclockers.co.uk-n 250 font-ért
-
burny
aktív tag
Sentry Indiegogo-n rendelhető.
$120,426 USD raised by 517 backers
618% of $19,500First Batch: SENTRY Black $195USD
Shipping $21USD
Total $216USDBő 60 eFt.
Ha tényleg Lengyelországból jön akkor nincs semmi egyéb költség, de erre infót nem találtam. -
burny
aktív tag
Indul a Zaber féle Sentry ház indiegogo kampánya nemsokára - 195 usd (szállitás/vám/áfa-t nem tudom)
-
burny
aktív tag
-
burny
aktív tag
-
burny
aktív tag
válasz
Frogged #35523 üzenetére
Inkább lapos gépeket nézzél mint kockákat, igaz h litterre kisebbek, de hátitáskába sokkal nehezebb belepréselni, és akár melléjük fér még egy monitor is ha nagyon muszáj.ű
Ha meg kell táska akkor valami hasonlót nézzél: [link]
Pl: Node 202
Silverstone ml08, rvz02Vagy amit AxBattler irt: ml09+1050. Pémium/réteg termékért kicsit extrát fizetsz, de viszont jobban megéri mint egy 120 Celsius fokon izzó gaymer noti.
-
burny
aktív tag
Msi Trident 4,7L, £999 [link]
-
burny
aktív tag
Estimated Shipping date is early December 2016
SFX PSU Support (Modular and Non-Modular)
226mm (W) x 196mm (D) x 158mm (H) – case only
7.0L volumeGPU COMPATIBILITY
1x Dual Slot Full height
Length up to 186mm
Height up to 131mm* (compatible with Gigabyte GTX 1070 ITX)100 Font + 17 font szállitás MO-ra. Áfa nincs mivel (még) az EU-n belül jön.
Best buy?
-
burny
aktív tag
Azt a metis sütőt ne ajánlgassátok már, felforrósodik a monitorom is ha a légáramlást nézegetem képeken.
Hogy ne legyen teljesen off: [link]
-
burny
aktív tag
Nem itx, de elég keskeny, érdekes lehetőség lehet ha valakinek limitált a helye a gépnek:
És ne teljesen off legyen:
-
burny
aktív tag
M100 - kár hogy nem perforált alul a tápnál. - 50 USD
-
burny
aktív tag
-
burny
aktív tag
Kici [link] kici ház
-
burny
aktív tag
-
burny
aktív tag
75 Watt, 100 usd (=100 euro) a 2GB-os modell:
-
burny
aktív tag
-
burny
aktív tag
válasz
core i7 #33848 üzenetére
Nem is volt drága kimaradt link
-
burny
aktív tag
-
burny
aktív tag
Érdemes lesz Linus-t figyelni [link]
-
burny
aktív tag
-
burny
aktív tag
-
burny
aktív tag
válasz
t72killer #33487 üzenetére
Régen nagyon tetszett, de az ára az magas lesz, ÉS csak 1 usb3 port van az elején, 2 darab (még ha usb2-es is) jobb lett volna, nincs fülhallgató (+mikrofon) bemenet. Ennyiért inkább Ncase M1, vagy SENTRY, vagy node 202 vagy Silverstone házai.
Igaz hogy liter/lóerő bajnok, de túl sok a kompromisszum.
Fogantyú szerintem túlzás lenne, fél kézzel fel lehet emelni az egész szerkezetet, csak a térfogatán dobott volna sokat, és nem nagyon sok haszna lett volna.
-
burny
aktív tag
Új Silverstone termékek Computex-en
-
burny
aktív tag
-
burny
aktív tag
Ha már a paneltápokról esett a szó silverstone most jelentett be egyet: [link]
bocs : D
-
burny
aktív tag
Remélem nem volt még:
-
burny
aktív tag
Van valakinek pozitiv v. negativ tapasztalata e kettő kártya valamelyikével:
Gigabyte GV-N970IXOC-4GD(Ml-08-ba menne, ha valamelyik lenne akkor maradna hely 3,5 vinyónak)
-
burny
aktív tag
válasz
Archttila #30148 üzenetére
Amikor a 0db-es, qrva drága táp halk kattogását és egyéb nem normális zajait hallod a sok százezres gépedből amit csak ritkán nyom el a régi 3,5 vinyo hangja akkor nem biztos hogy nyugodt szívvel ajánlanád másnak.
Ez a táp egy nagy lutri, vagy hangtalan, vagy nem.
Ha nem ez lenne az egyik legkörülményesebben kiszerelendő alkatrész akkor már ment volna vissza garanciába, de még akkor sem biztos hogy egy normálisan működőt kapnék vissza.(Kb 3 hete van meg, 1.1 verzio)
-
burny
aktív tag
Ha repülőre akarod a gép(házat) felvinni akkor kétszer is ellenőrizd le hogy egyáltalán feltudod-e vinni.
Én is sg05/13 vonalon gondolkoztam de a legkissebb oldala is tul nagy hogy feltudjam vinni mint nagyméretükézipogyászként, ezért maradtak a riser-es (fektetett) házak(ml08, rvz02, node202).Ami ház ajánlás még talán kimaradt az ncase, mint a cougar qbx, csak kissebb, és jobb minöségü. Nem tudom melyik légitársasággal utazol, de asszem még beleférnek.
-
burny
aktív tag
Melyik 2'5 hdd ajánlott, kevésbé gyakrabban használt játékok/programok és filmek és egyebek mennémek rá, 500-1000gb kozotti méret érdekel.
Seagate, wd black v.blue, samsung?
-
burny
aktív tag
Egyszeruen szerelheto 2,5 meghajtok, és egy kicsit latszodik a masik oldalon levo 3,5 vinyo.
Viszonyitas képpen egy 3,5 vinyo. Hogy mennyire fog rezonálni, az jo kerdes. (Ujrahasznositott vinyo, ha lesz vga, akkor ez megy a hazon kivulre)
Problema amit már most latok: az alaplap feloli oldalszellozese, befele tud jonni a levego, de a meleg levego csak felfele a 2,5 meghajtok fele tud menni, ott viszont csak hátul van kis szellozo nyilas, felul nincs. Fektetett helyzetben talán kicsit jobb lesz a helyzet, de állva akartam használni.
Ami talán nem lett még kihangsulyozva nem slot in (vagy mi a franc a neve) hanem a joval emberbarát aru slim drive megy bele.
-
burny
aktív tag
Tehát ml08:
Csomagolás és a kemény hungarocell rendben, fekete vászonszeru anyagba volt becsomagolva, ezt koltozes vagy egyéb dolog miatt vígan ujra lehet használni.Az elején lévo csatlakozokat takaro csuszo valami az félig átlátszó muanyag.
Az elso negativum a bekapcs és a reset gomb: elso probaként majdnem felboritottam a házat olyan nehéz benyomni, és elég mélyen kell nyomni hogy kattanjon.3-3 kis csavar tartja a 2 teljesen egyforma oldallapot, visszahelyzesuk elegge korulményes, 3 helyen kell hogy beakadjanak. A porszuro majd a gyakorlatban kiderul mennyire hatékony.
Ház maga masszivnak tunik, mindenhol színre fujva, élesen hagyott hajlitott lemez nincs. A belso kábelek jonak tunnek, a tapkabel ami egyedul kicsit merevnek tunik.
Folyt. Köv.
-
burny
aktív tag
Dear burny,
This email is to acknowledge placement of order number xxxxxxxxxxxxx
Order date and time: blablablablaYour order consisted of the following items:
Silverstone Milo ML08 Mini-ITX Case - Black (SST-ML08B)Képek holnap, gépösszerakás késöbb
-
burny
aktív tag
rvz02 teszt. Hatarozottan tetszetos.
-
burny
aktív tag
[link]
Vélemény? Igéretesnek tunik. -
burny
aktív tag
És a ventit megforditva az alaplap felol szivna a levegot és a meleg levegot felfelé fujna?
-
burny
aktív tag
Hali!
Kicsit kimaradtam a mini itx temabol es lassan gep osszerakás elott vagyok: silverstone sugo 13hoz hasonlo felepitesu haz fog-e kijonni mostansag?
-
burny
aktív tag
Errol a taprol van valakinek tapasztalata, akar masodkezbol? Szinte most hallok rola eloszor.
-
burny
aktív tag
Pofasnak nez ki, kis meret, de a tap az tenyleg aggaszto lehet, specifikacio alapjan teljes gep lesz, elozo nightbladet elnezve rohadt draga lesz. Lehet h jobban meg fogja erni egy ncase bele epiteni hagyomanyos alkatrezeket.
-
burny
aktív tag
Van tippetek konnyebben hordozhato monitorra, pl a talpa nem hatalmas, konnyebben szerelheto. Talan az a legutolso akadaly hogy ne laptopot vegyek hanem mini itx gamer gepet.
-
burny
aktív tag
Corsair sfx táp bővebben [link]
-
burny
aktív tag
Alul is és felül is szellőzés lain li házakban? Hova fejlődik a világ
-
burny
aktív tag
Indul a computex:
Corsair bulldog mini itx barbone. Ház maga nem annyira érdekes, a cpu hűtő viszont már az, és beszáll a corsair az sfx táp bizniszbe egy teljesen moduláris 600 W-os táppal.
-
burny
aktív tag
válasz
flashpointer #27451 üzenetére
Tápot nem látok, több az mint 3L
-
burny
aktív tag
válasz
flashpointer #27429 üzenetére
Dizájn. Azért. Használhatóság másodlagos.
-
burny
aktív tag
CHIEFTEC BT-04B gyártó által megadott magassága az a lábakra és a tetején lévő fülre is értendő?
-
burny
aktív tag
Pushpin néven is megpróbálhatod.
-
burny
aktív tag
válasz
AxBattler #27388 üzenetére
Kicsit alulértékeled a változásokat: igaz hogy a vga 'csak' 1 slottal több, picit komolyabb 2 slot-os kártyák, amik már alkalmasak játékra (750ti) beférnek és kívülről tudnak friss levegőt kapni, nem fog befulladni a kártya. Ráadásul a táp nincs a közelben sem.
Vga nem fogja blokkolni a ventitket, linkelt képen van 2db beszerelve, 2 slotos vga mellett.
Igaz hogy az alaplap szellőzése fel lett áldozva a vga-ért, de szerintem megérte, szolid gamer igényeket 7 literen elég szépen kielégíti.
Nem mondom hogy hibátlan, lehetne mit javítani rajta, előlapon elrejtve egy kis szellőző rés, vinyóknál oldalt és felett kisebb rácsos rész hogy legyen légáramlás.
Frissíteni megérte ezt a modelt, legalábbis nekem (és valszeg sokan másoknak is), nagyon elgondolkodtatott hogy sg13/cougar qbx helyett ilyet vegyek a közelvjövőben.
-
burny
aktív tag
Szerkesztési idő lejárt: hogy mikor, hát, szeptember után szerintem, csak most lehet hivatalosan kapni az ftz01-et (külföldön). Kiadást nem kapkodják el, sg13-al is sokat bíbelődtek :/
Hol van még a RVZ02?
-
burny
aktív tag
Érdemes szétnézni silverstone-nál, hírverés nélkül dobják az új és jobb házaikat: SG 11 és 12, matx-es, régi sg02-es újragondolva. De amin megakadt a szemem az a 7 literes ml06-E.
Mi az új benne? Hát ez:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Goddess of Victory:Nikke
- Xbox Series X|S
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- iPhone topik
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest