-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Paxker315
veterán
nem győzött meg. De milyen házba is keresnél hűtést? : ) Szerk: 45mm magas Alpenföhn Silvretta esetleg? Vagy Jonsbo, sajnos az ID korábban elérhető terméke már nem az.
-
Paxker315
veterán
a gyári hűtő kb 1000 ft körüli értékkel bír. Én nem használnám, mert. Egy mezei 3 hőelvezető-csöves, 92mm-es ventivel szerelt kis torony mérföldeket ver rá, sokkal kisebb zajterhelés mellett. Pl ár:érték bajnokért beugró szinten az ID-Cooling kínálatában érdemes körbenézned. Ha low-profile kell, arra is van megoldásuk. Érdemes körbenézni árukeresőn még, vannak egész korrektnek tűnő csöves alacsony profilú-kompakt hűtők.
A gyári hűtőt csomagolják a procihoz, de minek? Teljesen rossz az egész : ) : ) Ill tipp: Geizhalson mindenre tudsz szűrni. Milyen magas, milyen venti, mennyi hőcsővel szeretnéd pl.
-
Paxker315
veterán
válasz
flashpointer #65099 üzenetére
oh, hát én csak a gyors piaci áttekintésre reflektálnék. Hogy nem tűnik rossznak. Mondjuk a GB-opcióját nem ismerem. Bár nem feltétlen jó választás az sem.
-
Paxker315
veterán
válasz
Grave_444 #65068 üzenetére
kellemes meglepetésként ért az Asrock B850i PG Lightning árképzése. És valóban jó csomagnak tűnik azért az árért.
-
Paxker315
veterán
A c6 itx csini, azonban a táp azért kötött. Nekem hosszú évek óta Bitfenix Whisper M tápom van, és úgy látom, az már mérettartományon kívül esne.
Még 2 év van gari-időből, hah. Meg nem lenne "probléma" ha 240-es AIO-t is fogadna valahol.
A Phanteks P200A meg jó nagy
-
Paxker315
veterán
válasz
HUN_Sector #64490 üzenetére
nagyon jó : ) Elég pici az azért (vö.: nzxt h200, phanteks p200, FD Define Nano). Nagyon jó ajánlatnak tűnik.
-
Paxker315
veterán
válasz
shteer #46883 üzenetére
Koszonom szepen! kozben lett hwinfos kep is, azt meg el kell ismernem: nem tapiztam kezzel semmit, igy csak a hwinfo adataira tamaszkodom.
[kép - ha ez igy rendben van, nincs tobb kerdesem!]Kesobb lehet, megnezem 1.35V mellett milyen hofokok vannak, de, emlekeim szerint ~74 korul
-
Paxker315
veterán
Olyan kérdésem lenne, hogy. Ezek nem hwinfos képek (ha kell, hozok azt is, ne azon múljon..), de, aggódom az MSI B450i Gaming Plus ITX Ac alaplap 'hőmérsékletei' miatt (AIDA64 csak "alaplap" hőt ad meg, hwinfoban vannak a pontos VRM adatok, de, az kb. megfelel az AIDA által jelentettnek..)
-0.0875 offsettel használom a procit, nem is 8, csak hat magos, de, nekem ezek a VRM ("motherboard") hőfokok aggasztónak tűnnek. Vagy nyugodjak le a csába?
Negyven perc terheléses teszt után:
[kép] [kép]Nyugtassatok meg, hogy nincs hiba.. : D
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- BestBuy topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5
- Spórolós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest