- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pillevas
csendes tag
válasz
hegegabi80 #40561 üzenetére
Cougar kaze "Akkor vga-val már nagyon szűkös lenne? Vagy még egy kisebb ok? Csak mert én is szemeztem ezzel a házzal."
Szerintem szűkös csak lehet hogy egy rövidebb táppal és nem teljes hosszúságú ATX táppal könnyebben elfér a sok cucc. Nem tusom te még miket raksz bele pluszba. Nekem a HDD-n van egy hűtő mert a régi házba igy lehetett 5,25" helyre berakni ezt nem szereltem le mert az aljába könnyedén elfér a háznak.
Jelen konfigom stressztest alatt sem ment 80'C fölé. Hangja alig van a gyári hűtővel és amit a házhoz alapból adtak egy 8-9cm ventit. Majd töltök fel képet otthonról. Meg ugye attól is függ hogy az alaplapon hol van a táp csati és a többi csatlakozó.
Egyébként azt hiszem 7 ventit lehet belerakni, De minek ha nem melegszik.Sajnos csak egy porszűrő van az alján, és egyébként meg tiszta perforált lemez az egész tehát szellőzni tud. Szerintem le is fogom fedni ezek egy részét hogy nem menjen tele szutyokkal. csak irányítottan tudjon a levegő ki és bemenni. Vagy lefedem nagyon finom légáteresztővel csak még nem találtam ki milyen legyen az. Szúnyogháló vagy annál is finomabbal. Valakinek van esetleg jobb ötlete? A gyári filterek elég drágák
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged