Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• pillevas

csendes tag

válasz hegegabi80 #40561 üzenetére

Cougar kaze "Akkor vga-val már nagyon szűkös lenne? Vagy még egy kisebb ok? Csak mert én is szemeztem ezzel a házzal."
    Szerintem szűkös csak lehet hogy egy rövidebb táppal és nem teljes hosszúságú ATX táppal könnyebben elfér a sok cucc. Nem tusom te még miket raksz bele pluszba. Nekem a HDD-n van egy hűtő mert a régi házba igy lehetett 5,25" helyre berakni ezt nem szereltem le mert az aljába könnyedén elfér a háznak.
    Jelen konfigom stressztest alatt sem ment 80'C fölé. Hangja alig van a gyári hűtővel és amit a házhoz alapból adtak egy 8-9cm ventit. Majd töltök fel képet otthonról. Meg ugye attól is függ hogy az alaplapon hol van a táp csati és a többi csatlakozó.
    Egyébként azt hiszem 7 ventit lehet belerakni, De minek ha nem melegszik.

Sajnos csak egy porszűrő van az alján, és egyébként meg tiszta perforált lemez az egész tehát szellőzni tud. Szerintem le is fogom fedni ezek egy részét hogy nem menjen tele szutyokkal. csak irányítottan tudjon a levegő ki és bemenni. Vagy lefedem nagyon finom légáteresztővel csak még nem találtam ki milyen legyen az. Szúnyogháló vagy annál is finomabbal. Valakinek van esetleg jobb ötlete? A gyári filterek elég drágák :(

Új hozzászólás Aktív témák