- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
MittuDomain_
őstag
válasz
Soma01 #67467 üzenetére
Na így már talán érted és látod, hogy mennyire nem értek hozzá.
Szóval, bejön a UPC wifis kábelmodem, amit technikai okokból csak a lak távoli sarkában tudtunk letenni. Most csak ez az eszköz van, és én laikus úgy véltem, a kábel másik végére router kell. Ezért kihúznék tőle 30m kábelt, hogy hátul is tudjam használni a netet.
Maga a router lenne a repeater/extender, hiszen az eredeti jelre lenne szükségem kint is.
Hibás a feltételezésem? Felesleges oda router? Akkor mi kell nekem a kábel másik végére?De elvben akár az a hivatkozott TL-WR740N is megoldás lenne, nem...?
-
MittuDomain_
őstag
válasz
Soma01 #67463 üzenetére
Pénz lenne rá, de mivel csak egy kieg eszköz, 2-3-4e körül jó lenne megúszni (ld. első megszólalásom).
Erre kaptam azt a választ - nem tőled! - , hogy jó megabitest 6-7e körül kaphatok esetleg.
Akkor annyiért már veszek inkább egy rendes Xiaomit. De az alap koncepcióm továbbra is az, hogy nem akarok rá sokat költeni.Az ajánlott N12 D1-et legolcsóbban 6,7e-ért láttam az Edigitalban hirtelen. És papíron nem tud sokkal többet, mint a használtan 500,- Ft-os TL-WR740N. (Oké, az egy antennás, de ha kihúzok 30m kábelt, már nem kell akkora területet lefednie...)
Lehet, hogy hülyeség ezeket összehasonlítani mert ég és föld, de azért kérdezek itt, mert nem értek hozzá. -
válasz
Soma01 #67339 üzenetére
ez a baj, hogy sajnos nem. a kábel a nappaliba jön fel. esetleg váltok adsl-re és akkor már van egy telefon aljzat a középső helységben, de akkor meg az asztaligépem marad net nélkül.
szóval sehogy nem jó.
a vastag 25-ös falon jönnek be a villany, mellette a padlóban a viz, fűtés. gondolom van olyan húsosabb része ahol csak fal van ott lehetne furni, de inkább nem reszkiroznám, mert a fene tudja milyen mekk mester volt aki épitette. vannak itt furcsaságok.gondoltam egy extra repeater a már meglévő hálózatot nem boritaná fel. csak rácsatlakozna még egy eszköz a wifire és osztaná tovább a netet 2-3 mobilnak esetleg notebooknak, amiken csak böngészés esetleg pici youtube menne.
vagy a két router zavarná egymást? romlana a mostani archer stabilitása esetleg?
nomane repeaterrel már próbálkoztam, de ahogy irtátok is, kb 50cm-re van a konektor a földtől és még ráadásul egy ikeás cipősszekrény is takarja. valamint napi szinten kellett ki-be dugdosni azt a vacakot. ezt untam meg.
a router felkerülne a cipőszekrény tetejére kb mell magasságba, nem lenne takarásban sem.
ami x-akta a szignálok. egy wifi repeater ami nem kábelen csatlakozik megboritja a fő roueter wifijét esetleg? -
Faby
senior tag
válasz
Soma01 #67326 üzenetére
Nem igazán gondolkodtam az áron, a jó megoldást keresem, nem az olcsót. Az Asus ára belefér, a duplája már nem biztos, át kell gondolni.
A külön AP-tól fázok egy kicsit, nem nagyon akarnék már pluszban kábelezni, az eddigiek is neccesen fértek el. Persze elfogadom, hogy az az ideális megoldás.(#67328) Multibit:
Kicsit szkeptikus vagyok az ilyen ajánlásokkal, de utána olvasva, lehet, hogy ez éppen jó.
Neked is válasz a fentebb leírtak, még gondolkodom, és megnézem az említett típusokat. A részletesebb beállításoktól nem félek, volt már WRT54GL Tomatoval, a NAS-on is OMV fut, egyik sem az egyklikkes kategória, szerintem a Mikrotik vagy az Ubi sem fogna ki rajtam.
-
-
marquuard
veterán
válasz
Soma01 #67076 üzenetére
Akkor kérdezem inkább másképpen, ha a C7-et választanám (mondjuk a költséghatékonyság miatt), akkor kell figyelni vagy utána érdeklődni, hogy ki melyik revíziót árulja? Mert a C5 v2 és v4 között elég nagy a szakadék és sajnos nem találtam korábbi revíziót, ami itt rendesen kitesztelt. Szívesebben venném inkább a C7-et az ára végett is, ha a két modell közül tényleg ez a jobb.
-
forguet
senior tag
válasz
Soma01 #66785 üzenetére
Igen...úgy épült a ház hogy a szobák be lettek kábelezve rendesen a falban vezetve, és az összes UTP kábelt a padlásra húzták fel a falakból.
Most kvázi 1 helyen visszaviszem az összes kábelt a lakótérbe, és ott helyezem el az eszközöket.Ha annak idején nem egyszerre váltottam volna munkakört, építettem volna házat meg született volna a kisfiam akkor valszeg nem ment volna el ez a radar alatt...
De még egy házat nem építek fel az hótziher -
Hompi01
tag
válasz
Soma01 #66716 üzenetére
Igen bocsi hogy nem írtam. Tehát 1000-es digi nethez, panel lakás 3 szobás, van bőven fogható idegen wifi, 5 GHz szerintem jó hogy ha tudja , telefon, tablet illetve laptop is csatlakozik majd ráw wifin, kábelen pedig PC (ezért elengedhetetlen az 1000 mBit, és max 20.000 ft-ot szánnék rá.
-
Passape
tag
válasz
Soma01 #66710 üzenetére
Köszönöm a gyors választ!
Igen a Firmware frissítést biztos kipróbálom, mielőtt beruházok egy új eszközbe, csak már olyan 7 éves a drága gondoltam csak haladt valamit a technika, amitől ez már nem olyan jó megoldás.
A több router eszembe jutott de wifi továbbításhoz sajnos nem volt türelmem végigmazsolázni a wifi-wifi kapcsolaton alapulót, a kábel meg nem jött eddig szóba.
Igazából a megbízhatatlanság kezd sok lenni számomra.
A helyzet az, hogy a házból éppen kijut a jel, csak kicsit kéne erősebb, hogy a kert is meglegyen (összesen 400m2) ezért gondoltam egy 2x3dBi-ról 3x5dBi-re cserélés már elég lenne.
Megszívlelem a tanácsaid, lehet hogy 2 db "kicsi" ASUS router(14 ropiért) többet segít mint ez nagyobb.
Próbálkozom egy sort.
Köszi -
vilga
tag
válasz
Soma01 #66699 üzenetére
Lehet hogy elegendő lenne a szabadba, mert az 5g ereje a távolsággal jobban csökken, viszont a házban az ac 58u jól teljesít.
Ennek ellenére nem zárkózom el a dualtól sem
Egyébként érdekes számomra ez az igény: összejövünk kis grillre és gyermekeim meg párjaik már kapják is elő a mobilt
De hát valszeg ilyen lett e világ -
mkriszadmin
tag
válasz
Soma01 #66688 üzenetére
Diginet 1000 van. Igazából nagyrészt csak mobiltelefonok lennének rajta meg 1 laptop.
Jelenleg egy tp-link wr1043nd v3 van ami osztja a netet kábelen. Csak sajnos úgy lehetett
bekötni a szolgáltatást, hogy kinn a garázsban van a router aminek a wifi jele nem ér el rendesen
a lakásba. A lakásba bejönnek az utp kábelek több helyre így valahová tudnék rakni wifi szórás céljára egy routert. -
Petikusz
tag
válasz
Soma01 #66679 üzenetére
amatőr kérdésem. ha a szolgáltató ad egy modemet amin kijön egy lan kábel amit beledugok ebbe az eszközbe akkor van wifi a házba!? és kész? miért kell még egy router mire?
a haverom úgy magyarázta hogy a routerek amiket még írtam N18 vagy az ac. az több alkatrészből van összerakva mivel több funkciot is lát el. E
bben csak egy wifi használatához való alkatrész. nem kell fw. frissiteni rajta. beüzemeli az ember és mehet éjjel nappal gond nélkül és elég jó ha hatótávja.
ezért gondolkodtam el ezen. álmennyezetbe elrejteném és kész. Nem jó az elkézelésem? tanácsokat megerősítést lebeszélést szívesen fogadok. jobb vagy rosszabb mint mondjuk egy asus n18u. hasonló árkategória de melyik az aminek erős a jele illetve életartama megbizhatósága. -
2ozz
tag
válasz
Soma01 #66300 üzenetére
Köszönöm, ezzel tisztában vagyok magam is, de:
1. Mutass kérlek egy nem managelhető switch-ből olyat, amelyikben van DHCP server
2. Mutass egy olyan switch-et, amiben bizonyos eszközöknek statikus IP-t tudsz adni (pl. NAS)
3. Mutass egy olyan switch-et/AP-t ami tud Guest WiFi-tÉrtem hogy egy routerben is egy switch van (azért ennyire nem vagyok fű hozzá
),de tulajdonképpen a kettő szolgáltatásai messze vannak egymástól.
Plusz ha nem a gyári HGW-t használja, lehet hogy egy switch kispórolható lenne a rendszerből pont a plusz 2 LAN port miatt. Bár ehhez látni kellene az egész rendszert, tudni hol hány végpont van és hol vannak a kábelvégek. Érted hogy mire gondolok? -
-
2ozz
tag
válasz
Soma01 #66258 üzenetére
Ha már így belementünk igazad van, hogy alap dolgokra (WiFi-zenek a telók meg a notik, esetleg pár TV), arra tökéletes.
Ami viszont már off, de nem tudom magamban tartani, hogy határozottan haragszom ezekre a szolgáltatói WiFi-s HGW-kre, mert beszerelik még a "nagymamánál" is, aki csak a telefont meg a TV-t használja (okoscsomagbanoccsóbb).
Viszont a WiFi-t meg folyton benyomják rajta és feleslegesen terhelik vele a csatornát, úgy hogy egy eszköz sincsen rajta... Te meg szaladgálsz a WiFi analyzer-el a lakásban hogy melyik csatornára kellene állítani, de mind rottyon van...
És itt most nem a családi házas övezetre gondolok, hanem például egy lakótelepen, ahol csak 10emeletes panelházak vannak. -
2ozz
tag
válasz
Soma01 #66256 üzenetére
"Lehet eleinte nem is kell router, mert a szolgáltatóé elég lesz indulásnak"
Ne haragduj, de azokat a HGW-ket én nem tartom sokra, sőt, még annyira se...
Azokat a router-eket hoznak inkább hagyjuk, ha besétálok a boltba és leveszek egyet a polcról 10ezerért, jobban járok, mint a szolgáltató eszközeivel. (DIGI, UPC, T-COM)
A többivel még nem volt dolgom, de erősen kétlem hogy a High-End kategóriából válogatnának, amikor kábelcsatornára sem futja nekik. -
huoc
csendes tag
válasz
Soma01 #66239 üzenetére
Köszönöm a választ.
Szóval a fenti részt ellátja a Digi routere, az úgy jó is neked ott fentt, majd lejön egy UTP a földszintre és ide akarsz szintén stabil netet. Ugye?Pontosan.
kliensek:
3-4 szgép - ezeken megy a sok adatforgalom + 2 gép egymás között is másolgat
erősítő - netrádiók és spotify fut rajta, meg DLNA-n küldök rá zenéket, videókat a telefonokról meg a laptopokról
konzol
tablet
telefonok
wifis vezérelt 230V dugaljak
wifis baby figyelő kamera
NVR 8 csatornás kamera rendszer (de ott a 8 kamera nem routerre kapcsolódik, hanem az NVR-re ha jól tudom, viszont wifisek és gondolom esetleg zavarhatják a router wifit) (ESCAM WNK804 8ch)az 5 port bőven elég a nagy sebességet igénylő eszközöknek (kb 3 db)
-
-
válasz
Soma01 #66125 üzenetére
Sok olcsó(bb) router tud dual WAN, többcsatornás SAMBA és társai kezelést, de az még nem egyenlő a kérdező által elvárt Link Aggregation funkcióval.
A Telekom megoldja a dolgot, a nagyobb probléma abból van, hogy a felhasználó eszközei nem/sem képesek 1 Gbps felett fogadni, de a jelenlegi 2 Gbps nem is arról szól, nem egy munkaállomásra szánják, akkor előnyös, ha több/sok 1 Gbps eszköze van az előfizetőnek és külön képest kihasználni a 1 + 1 Gbps sebességet, mert sok olyan eszköz esetén, amik képesek akár az 1 Gbps kihajtására, már nem mindegy, hogy azok 1 vagy 2 Gbps sebességen osztoznak azonos időben. -
törölt tag
válasz
Soma01 #65964 üzenetére
köszi, ilyen szempontból nem gondoltam rá, hogy ki is matekozható.
amúgy a WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat topikot még így is gúglival kellett megtalálnom. ránéztem itt a témakör első oldalára, de esélytelen volt bármi értelmes topikot kiszúrni. régebben a kiemelt topikok felül voltak és vastagítva. erre ma már külön beállítás kell? -
-
-
törölt tag
válasz
Soma01 #65837 üzenetére
500-as UPC.
Ami miatt váltanék:
- 5GHz wifi, szaporodnak az új kütyük + társasházban lakom minden oldalról szomszédokkal, van legalább 8-10 random wifi és még több eszköz, ami miatt nagyon zsúfolt a 2.4GHz sáv
- frissebb firmware, a legutóbbi az aktuálisra is (még mókoltan is) 3 éves, bár stabilan működik, szeretnék újabbat
- újabb, modernebb és talán gyorsabb hardverA TP-Link eddig bevált, de megzavart most, hogy a C5-öt is C1200-nak hívják. Illetve ha jó lehet a TP-Link is, akkor maradnék ennél a márkánál.
A wifi sebesség annyiból nem számít, hogy ahogy látom egyre nagyobb minden elérhető routernél, szóval újabb készüléknél biztosan gyorsabb lenne, mint a mostani. -
krealon
veterán
válasz
Soma01 #65819 üzenetére
"Azt nem tudom, hogy "Repeater" modban van-e net a lan csatlakozókon vagy nincs. De hátha valaki leírja ide, aki már kipróbálta. Az én tippem az, hogy van."
Jol tippeltel.
Az ASUS routerek repeater modjaban a LAN csatlakozon is elerheto a halozat.
Ez azt is jelent, hogy ahol nincs kulon media-bridge uzemmod, ott a repeater uzemmod kepes azt helyettesiteni. -
-
-
-
-
válasz
Soma01 #65821 üzenetére
Kizárólag wifi használatra kell. Nincs egyetlen vezetékkel csatlakozó eszköz sem.
A telefonok miatt nem játszik az 5 GHz. Az 100 MBit-es net miatt elég egy max 300 MB -s eszköz is. (Most köttette be ezt is, nem hiszem, hogy váltani fog mostanában.)
Ismerősömnek kell, szeretné minél olcsóbban megúszni. -
Zeban58
tag
válasz
Soma01 #65745 üzenetére
Köszi, tehát akkor nem LAN-WAN, hanem LAN-LAN kapcsolat kell a Digi és a saját router között, és még némi mókolás az IP címmel és a DHCP-vel.
Nem wifin szeretnék gigabitet, hanem a saját routeren vezetékkel.
Kábelt milyen besorolásút érdemes kihúzni a két router, illetve a router és a PC közé, hogy jó legyen a gigabithez?
Egyelőre nem tudom, hogy milyen legyen a gigabites router, átolvastam a kezdő hozzászólásban felsoroltakat, de ott bőség zavara van. TP-Link Archer C7-et néztem, de azt mintha sokan szidnák. Lehet, hogy valami Asust kellene vennem, ami tud Access Point is lenni? De melyiket a sok közül? 30 ezer körül van már korrekt gigabit portos router?
(egyéként arra is kiváncsi vagyok, hogy végül milyen routert ad a Digi (Huawei, ZTE, stb.) és hogy annak milyen erős lesz a wifije, ac-t tud-e például?)
-
jobesz
tag
válasz
Soma01 #65705 üzenetére
300 link sebessgénél az átlag 75-125 között 2:2 vel. Sok helyen a harmadával számolnak a linksebessgének, és számos router bizony ezt is hozza ...
Vannak kivételek ,van akinél 220 is megvan, de van akinél Ac 866 linksebessgénél sem megy 250 fölé a sebesség, ez sok környezeti dolog miatt változhat sajnos, nálam 300 as linksebessgénél 2:2 vel max 125... -
válasz
Soma01 #65701 üzenetére
Annyira nem sima ügy az, az esetek jelentős többségében kevés 200 Mbps hasznos átvitelhez a 2*2 MIMO 2.4 GHz-en (N szabványon), mivel a router és az ellenoldal pontos típusa/milyensége is számít, a MIMO nem minden, nálad X Mbps megy át a 150-es ellenoldallal, sok más típusú, szintén 150-es ellenoldallal meg nem menne át annyi úgy, hogy semmi más nem változna a hálózatodban, csak a wifi modul.
Igaz lehet ez a routerre is, ha csak 300-as, 2*2 MIMO-s és nem tud semmilyen gyártói kiterjesztést, akkor szintén más lehet a helyzet, annyira számít a router és az ellenoldal párosítása, hogy milyen SoC/chipset dolgozik azokban, milyen kiterjesztést tudnak, aszerint miként dolgoznak össze a kötelezőn felül, mert az is fontos, nem csak a MIMO. -
Egon
nagyúr
válasz
Soma01 #65692 üzenetére
Okoskodás, kioktatás rulez...
Micsodaaa? Nekem a N150-es WiFi-n több mint 100 Mbps jön át! Az az Asus meg 450-es (turbóval 600 Mbps). Ha van megfelelő kliens hozzá, N300-al tuti át megy 200 Mbps a routerhez közel.
Nem tudom mi a megfelelő kliens. Amivel én mértem: Acer Switch 10 tablet, Motorola Moto G 3, Huawey P9. Igen, csak 2 antennás, de bika routerrel (AC-56U), de 2.4 GHz-en ezekkel az eszközökkel fixen 50 MBitet mérek, mindkét irányba, a router mellett is. 5 GHz-en meg a P9-cel 200+ MBit-et, egy fallal odébb cca. 170 MBit-et. Nyilván vannak jobb kliensek, de csodát nem szabad várni. Ráadásul a kritérium az volt, hogy a gigabit negyedét tudja a router wifin, azt meg megnézem, hogy 250 MBit-et a gyakorlatban összehozol egy N18U-n...
Nem egy eszközbe kell beleölni több pénzt és erre biztatni másokat, ha nagyobb lefedettségre van szükség, hanem több eszközzel, AP-val lehet egy nagyobb területet és több klienst kiszolgálni normálisan. Igaz, ez némi kábelezéssel is jár majd.
Idézek magamtól, a hozzászólásból, amire válaszoltál:
ha egy nagyobb családi házat akarsz tisztességesen lefedni wifivel, arra más típusú eszközök ajánlhatók, masszívan 40K felett
Szerinted ez mire akart utalni?Súgok: jól elvagyok otthon az Ubiquiti routerrel és AP-vel...
-
-
mzsf
csendes tag
válasz
Soma01 #65612 üzenetére
Is. Kicsit jobb lenne a sebesség növelés is (valójában az, hogy több eszköz is jól tudja egyszerre használni), de valóban a hatotav növelés a legfontosabb. Zavaró, hogy a routertol már viszonylag kis távolságra is a mobilnet gyorsabb, sőt időnként csak az elérhető. Van egy banggoodos jelerositom, de mivel a jelenlegi router jele nem stabil (ahogy írtam, gyakran újra kell indítani) , gyakorlatilag használni sem tudom.
-
mzsf
csendes tag
válasz
Soma01 #65610 üzenetére
A jelenlegi még működik, lassú (300mbit),kozben a net gigabites. Gyenge. A szolgáltató által odahelyezett router messzebbről érzékelhető, de az igazából alig állítható, pl otthoni hálózatot nem tud kezelni, nem tudok pl filmet nézni tableten a gépről. Ja, és csak 2,4 GHz-es. Biztosan nem lesz csalódás. Minap volt egy videóhívasom valakivel, és látványosan javult a minőség, mert ő is vett egy gyorsabb routert. Nyilván nem akarok 4k filmet nézni a pincében beton födémen keresztül, de az sem állapot, hogy 15 méterre, házon belül, egy 10 cm-es falon keresztül már nincs net.
-
válasz
Soma01 #65556 üzenetére
Kapsz egy HGW amelybe megy egy xDSL net és van benne egy SIM kártya is, a két net sebessége összeadódik és így gyorsabb lesz mint önmagában a xDSL lenne.
A mobilnet forgalom korlátos így csak egy bizonyos adatmennyiségig lehet élvezni a gyorsítást.
Gyorsító opció -
Core2duo6600
veterán
-
tomi888hun
csendes tag
válasz
Soma01 #63312 üzenetére
Kábellel csak az xbox csatlakozik a routerbe,mást nem használunk kábellel.A tetőtérbe lett behúzva az optikai kábel,így nem valószínű,hogy azt nagyon mozgatni lehetne,szerintem a fenti a fix helye :/ A lenti részen ,kb. csak a telefonoknak kell a wifi,meg max. a tv-nek ha youtubeozik valaki,így nagy adatforgalom nem generálódik.Nem igazán lehetne összekötni a két szintet,ezért is gondolkozom inkább egy erős routerben.Kb.3-4 wifi aktív wifi hálózat szokott lenni a közelünkben. Jelenleg egy Asus RT-N18U 2.4GHz 600Mbps routerem van.Ennél egy kicsivel jobb routerben gondolkodom
-
-
Hunork
veterán
válasz
Soma01 #63217 üzenetére
Nem vagyok nagy szaki, de a telefonok miatt jó, nem? Viszont többen azt írták, hogy a LAN oké ennél (mármint Asus), de a wifi meg gyengébb, mint a C5 esetében. És az meg fő szempont nálam, hogy ne legyen lassú. (ebben az évben mindhárom telefon le lesz cserélve hála a szerződésemnek jobbakra) Csak jó lenne eldönteni, ma rendelném.
A kisebb Tp-link kizárva a lassú wifi miatt.
-
Hunork
veterán
válasz
Soma01 #63213 üzenetére
Korábban többször is kérdeztem, tavaly. És igen, ajánlották.
Mert hogy Gigabit, és jó a DIGi 1000-hez, majd visszakeresek, de rengeteg a hsz. Írtam, hogy panel, és három telefon van a Wifi-n, igaz, nem egyszerre, és hogy 20k alatt legyen mindenképpen. Akkor most nagyon fain.
-
-
Bzzz
senior tag
válasz
Soma01 #63173 üzenetére
Sziasztok! Köszönöm a válaszokat!
Igazából én is arra gondoltam, hogy cat6-os kábeleket behúzatok és egyből be is köttetem egy ilyen csatlakozóaljzatba![link] Csak erre a villanyszerelő mondta, hogy amikor köt a szolgáltató, és húzza be az optikát az úgyis gyorsabb, ezért majd kifúr mellette egy lukat és azon keresztül fogja az optkát kivezetni és a routerre rákötni az optikát direktbe mert az a leggyorsabb. Ezért a router inkább mehetne a tertőre és a routerből utp-n tovább a csövekbe(Ezért is mondta hogy a tetőre kellene elhelyezni a routert) és onnan tovább ágaztatni az egészet. remélem érthető voltam, nekem ezt mondta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged