- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ramoskaa
senior tag
Sziasztok!
Segítségetekre lenne szükségem megint! Megrendeltem a xiaomi mi 3g router meg is jött, most üzemeltem be. Az lenne a problémám, ha torrentet töltök le akkor nagyon belassul a wifi a telefonon. Tenda routernél ilyen nem volt..Illetve 8mb helyett 4 körül jön le a torrent. Mit állítsak be? Vidanet modem (100mb) + xiaomi mi 3g router.köszönöm
-
Ramoskaa
senior tag
válasz
Gubek-Einste #65794 üzenetére
Köszönöm
-
Ramoskaa
senior tag
válasz
Gubek-Einste #65792 üzenetére
Alin nézem. 40 dolcsi kornyeken talaltam . +Az esetleges vám. Hol lenne még érdemes korbenézni?
Köszi -
Ramoskaa
senior tag
válasz
Gubek-Einste #65788 üzenetére
Köszönöm a valaszod!
A mostani tendám is dualos elvileg. 37m2 a lakás egyébként nem nagy. Xiaomit elég olcsón látok aliexpressen. Mire figyeljek? Vagy mindegyik jó Mo-n is? Köszi -
Ramoskaa
senior tag
Sziasztok! Panelba kötöttünk 100as vidanet szerződést. Költözés által cserélném a tenda routeremet. Tp linket ajánlottak . De én inkább asust választanék. 4emeletes panel 4. Emelet tetőtér (ha ez számít). Ps4 pro kábel/wifi váltogatva illetve pc kábelesen és 2 telefon menne rajta. 10-20k között melyiket lenne érdemes vennem? Köszi
-
Ramoskaa
senior tag
válasz
Gubek-Einste #46456 üzenetére
Visszatérve a témára.. Akkor panelbe érmesebb wifivel rendelkező dual-band-es router venni, igaz?
Most olvastam vissza a kettő nem egy és ugyanaz..
Bocsi a dupláért :/
-
Ramoskaa
senior tag
válasz
Gubek-Einste #46459 üzenetére
A Lényeg ,hogy jó legyen a net, mert a vidanettel megszenvedtünk. Bár lehet ez az 5eft-os belkin routernek köszönhető akkor..
Ha a wifi nélküli verziót veszem akkor nem tudok megosztani netet pl telefonra, laptopra wifin keresztül? Erre gondoltam.
A diginél ennyivel jobb a csomag? mert leírása alapján 2x annyit garantál mint volt. Ehhez meg már atomerőmű dukál?
Sokba lesz nekem ez a költözés.. Remélem panel nem árnyékolja le annyira -
Ramoskaa
senior tag
válasz
Gubek-Einste #46456 üzenetére
Atyaég! Pedig ez még csak az alapcsomag.
Ez a wifivel vagy wifi nélkül mit takar? Ugye nem azt ,hogy nem tudnak rá csatlakozni?
Bocsánat ,de ehhez eléggé analfabéta vagyokAlex91!
Én arra gondoltam ,hogy utorrenten mennyi lesz kb? vagy nem kell ahhoz utorrent se , neten ha letöltök az mennyivel jön lefele?
Vidanetnél ennél a csomagnál:
(Letöltési sebesség: 40 Mbit/s
40 Mbit/s letöltési sebességet biztosítunk, melyből 10 Mbit/s minden esetben garantált.
Feltöltési sebesség: 4 Mbit/s
A feltöltési sebesség 4 Mbit/s, melyből a garantált sebesség 1 Mbit/s.)Olyan 5 mb/s volt. Diginél garantáltra "csak"
Sávszélesség:
100 / 50 Mbps
Garantált sávszélesség:
25 / 20 Mbps -t ír. -
Ramoskaa
senior tag
Sziasztok! Mivel költözés miatt vidanetről váltunk digire így most teljesen elvesztem. Panelba kellene. Elvileg csak 1 router kellene hozzá .
Ez a csomagunk:
DIGINet 100
Sávszélesség:
100 / 50 Mbps
Garantált sávszélesség:
25 / 20 Mbps1. kérdésem: ehhez milyen routert érdemes választani 5-6 ezer környékén?
2. Kérdésem ,ha töltök le valamit , akkor akinek ilyen csomagja van megtudja mondani mennyivel fogok lefele tölteni kb? Vidanetnél Kábelnet 40-ünk volt.
Ott Letöltési sebesség: 40 Mbit/s40 Mbit/s letöltési sebességet biztosítunk, melyből 10 Mbit/s minden esetben garantált.
Feltöltési sebesség: 4 Mbit/sA feltöltési sebesség 4 Mbit/s, melyből a garantált sebesség 1 Mbit/s. Ezzel 5mb körül töltöttem le.
köszönöm!
-
Ramoskaa
senior tag
Sziasztok! 5e ft-ig milyen routert tudtok ajánlani? 1éves belkinem utorrent mellett ha youtube-ot nézzek lekapcsol netről és csak újracsatlakozás esetén enged vissza vgay ha várok 5 percet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest