- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iOS alkalmazások
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
marquuard
veterán
Sziasztok. Jön a DigiNet 1000, így be kell szereznem valamit. Olvastam, hogy óvakodjak az Archer C1200-tól és inkább C5-öt válasszam. Ez volna az? Az ára megfelel, ingyen kihozzák, ismerem is a boltot. Szerintem a kép el van szúrva, árukereső többi boltok között egységes képet ad.
Erre van CFW?
Szerk. Jól látom, hogy ha a kép stimmel, akkor ez egy C5 V4?
[ Szerkesztve ]
PSN ID: marquuard
-
marquuard
veterán
válasz Gubek-Einste #66739 üzenetére
Köszönöm. Van valamiféle információ róla, hogy fog készülni? Nem tudom, hogy a C5-nél milyen előnyöket nyújt a CFW, jó vétel lehet ez a V4? Vagy szándékosan menjek rá egy régebbi revízióra.
[ Szerkesztve ]
-
marquuard
veterán
válasz Gubek-Einste #66741 üzenetére
Kérdőjeles az is, hogy ez is Broadcom-os (V2) vagy nem.
-
marquuard
veterán
Megkerestem ma pár ügyfélszolgálatot, teljesen kifújt az Archer C5 V1/V2, maradt a V4 (fehér). Emagon jó áron van, remélem nem lövök mellé.
-
marquuard
veterán
Sziasztok. Két router közül kérnék segítséget a kiválasztásban:
- Asus AC58U
- TPLINK Archer C7Viszonylag azonos áruk van, specifikációk alapján talán C7, de nekem egyformának tűnnek. Wikidev szerint C7-ből van 5 revízió is, C5 V4-gyel rendesen ráfáztam sajnos, úgyhogy inkább érdeklődök, hogy milyet illene beszerezni. Talán ami fontosabb különbség lehet, hogy a C7 3x3:3, és 1750-es. Előre is köszi a segítséget.
-
marquuard
veterán
válasz Soma01 #67076 üzenetére
Akkor kérdezem inkább másképpen, ha a C7-et választanám (mondjuk a költséghatékonyság miatt), akkor kell figyelni vagy utána érdeklődni, hogy ki melyik revíziót árulja? Mert a C5 v2 és v4 között elég nagy a szakadék és sajnos nem találtam korábbi revíziót, ami itt rendesen kitesztelt. Szívesebben venném inkább a C7-et az ára végett is, ha a két modell közül tényleg ez a jobb.
-
marquuard
veterán
Sziasztok. A napokban fogok routert cserélni, a 2 ami szóba jött: AC66U B1, vagy Archer C9. Kb. 7-9 eszköz lenne wifin, a mostanim sajnos nem bírja és kell a jó jelerősség is mert egy konzolt csak wifin tudok megoldani közbeékelt fallal. Tulajdonképpen most se rossz a jel, de néha megszakad egy pillanatra a kapcsolat.
AC66U B1 és Archer C9 közt nem igazán láttam összehasonlítást, mindkettő ajánlott és dual core is. Ti melyiket javasoljátok? Megyek Pestre aztán akkor megoldom személyesen.
-
marquuard
veterán
Sziasztok. Írtam a mysoft-nak, hogy milyen az AC66U routerük, ezt küldték vissza képnek:
Ez az ajánlott típus?
-
marquuard
veterán
Sziasztok, Asus TUF-AX5400 és AX86S közül melyiket érdemesebb megvenni? Van jelentősebb különbség? Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iOS alkalmazások
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5-1600x, Gigabyte G1 Gaming GTX 960 4 GB, 16 GB Kingmax
- 75" Neo QLED 8K QN800D Smart TV (2024) illetve Neo QLED 8K TV// QLED 4K TV // Neo QLED 4K TV
- Intel Core 2 Quad Q8400
- Thinkpad E14 Gen2 14" FHD IPS i7-1165G7 Iris Xe G7 16GB 256GB NVMe magyar
- Intel Core i5-9400F, Asus GTX 1050 Ti 4 GB, 8 GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest