- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SpaceJam
aktív tag
válasz bluemirage #48783 üzenetére
Igen, lehet többet csatolni, és mint meghajtók, szépen megjelennek szokásos módon a Gépben. Jobb klikk + kiadás = unmount.
Nem csak az ő dolga. Bárkié, aki esetleg az ő rendszerének sérülékenysége miatt veszt adatot stb. 2021 van, baze'. Semmiféle előnye nincs már a Win 7-nek, úgyhogy kb. válaszra sem kellene az ilyen madarakat méltatni.
Mert ahhoz már leírták a két használható progit, így azt fűztem hozzá, ami adta magát.
mezis: Az SD kártyák pont, hogy nem megbízhatóak, hiszen semmilyen hibajavító, trim és egyéb funkció nincs rajtuk. Viszont amit ollie írt, az igaz. Ha nem bántod, akkor semmiféle baja nem lesz az adatoknak. Azoknak egy SD kártyán akkor lesz, ha azt komolyabban használod, ugyanis az írás-olvasás teszi tönkre a szektorokat, nem a polcon álldogálás.
[ Szerkesztve ]
neszetools.hu ● pc360.hu
-
-
milu
aktív tag
Szükségem van a Google Drive-n lévő, leszűrt névjegyek exportálására. Az a kérdésem, hogy meg lehet-e oldani valamilyen megoldással, hogy a névjegyek közül csak bizonyos adatokat (pl.: név, telefonszám, email cím) exportálhassak?) Van-e valakinek használható megoldásasa?
-
őstag
Prémium SD kártyákhoz volt szerencsém, amit sokat használtunk és 1-2 év alatt elhullottak. Ehhez az kellett, hogy hetente többször voltak teleírva. Videókamerás használat... több órás folyamatos (teleírás) egy ütemben, majd visszaolvasás... majd törlés és kezdődött az egész előlről. De így is vagy 100-200 ciklust gond nélkül megtettek. Egy telefonban pl. messze nincs ilyen terhelés... évek alatt íródik... lassan és általában sosem tele...
[ Szerkesztve ]
Meliora sunt bono inimica
-
Ezek az adattárolók egy kis töltést tárolnak (ez teszi lehetővé azt, hogy ne változzanak a bitek), amit kb 10 évig tud megtartani. Persze ha valaki hamarabb bedugja az eszközt mondjuk egy kártyaolvasóba (vagy pendrive esetén számítógépbe), akkor megint maximumra töltődik a töltés.
Szerintem keress egy nagy fájlt ami nagyjából teleírja a tárolót, az a legegyszerűbb) akár össze is főzhetsz sok fájlt, hogy megkapd a kívánt méretet).Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
mezis
félisten
"Nem fog megváltozni az információ a kártyán (digitálisan van tárolva) "
Erre akár vallást is alapíthatsz!
Digitális tárolás: egy marék elektron valahová bezárva, ahonnan ugye lehetetlen kiszökniük...
Mi az, ami nem tud elromlani (megváltozni)?
Tudom én, hogy nagyon megbízhatóak ezek a tárolók és csak az írás "koptatja" őket, de azért mégis kíváncsi lettem egy igazi, minden bitre kiterjedő tesztre. Ha teleírom file-okkal, akkor akadhatnak olyan cellák, ahová nem történik írás.mezis
-
Nem fog megváltozni az információ a kártyán (digitálisan van tárolva) 1 év alatt, hacsak nem teszed ki valami erős sugárzásnak. De ha már mindenáron tesztelni akarod, telemásolod fájlokkal, és 1 év után megnézed, hogy a fájlok sérültek-e (az eredetiket nyilván megtartod máshol is). Nem fognak sérülni.
Ezek a kártyák kb 10 év alatt vesztenek információt egyébként.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
tknof1871
őstag
válasz liszi70 #48727 üzenetére
2 módszerrel csináltam. Vágólapra másoltam az oldal URL-ét, ráklikkeltem a 4K Video Downloader zöld gombjára "URL beillesztése". Kijelöltem az URL-t és ráhúztam a 4K Video Downloader ablakára.
Kipróbáltam youtube-al, ott teljesen jó.
Egy másik videómegosztón letöltött videót de nem azt ami azon az oldalon volt. Olyan videót töltött le ami az ajánlott videók között se láttam.Innen van a 4K Video Downloader és a Youtube-DLG: NeszeTools https://neszetools.hu/
Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió
-
mezis
félisten
Üdv.!
Létezik olyan teszt program, amivel pl egy SD kártyahosszú idejű (1 év) információ tárolását tudom tesztelni?
Olyanra gondolok, hogy az SD kártát és a HDD-n egy file-t dugig irok véletlen szerű bit-ekkel, aztán egy év múlva össze hasonlítom a biteket.
A másik része már meg van: fc/b.mezis
-
őstag
válasz Weareus #48784 üzenetére
Abbyy Finereader -véleményem szerint- piacvezető ebben.
200 EUR a lista ára magánszemélynek. De néha van használtan is, vagy más akcióban más oldalakon egy-egy korábbi verziója.
A cégnél a 12-est használjuk, de az is visz mindent. Most a 15-ös verziónál tartanak. Ékezeteket több nyelven helyesen kezeli.Gondolom van más is, olcsóbban stb... ami nyilván' mögötte kullog.
Vannak területek, ahol a korrekt és profi megoldás fizetős és az is marad egy ideig. Az OCR is ilyen, mint a videóvágás, CAD, office, OS stb... De ettől még vannak olcsó és igyenes alternatívák, de ahogy tapasztaltad... azok nem biztos, hogy minden igénynek megfelelnek.
-
Weareus
addikt
Üdv.
Win10 alá keresek OCR-programot. Szkennelős nyomtatóm van, a beszkennelt könyvoldalt szeretném txt-re v. rich textre, esetleg docx-re konvertáltatni vele. Fontos, hogy képet is tudjon konvertálni, ne csak pdf-et, mert én a szkennelt oldalt pdf-be nem tudom elmenteni.
(régi szkenner).Ékezetes betűk felismerése és helyes kezelése fontos.
Ha a program fizetős - de nem kerül csilliárdokba - az nem baj.
Tudom, vannak online verziók is, ezeken már végigmentem és nem az igazi...[ Szerkesztve ]
Soul of the mind, key to life's ether. Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended. So the world might be mended.
-
őstag
válasz SpaceJam #48781 üzenetére
Gondolkodtam rajta, hogy felvegyem-e a dolgot. De segítő szándékkal:
Én:
A W10-es is egyszerre több ISO-t tud felcsatolni és tálcáról klikkel tudsz, több már korábban csatolt ISO közül választani és kattintásra ki-be rakni őket?
Majd minden third party többet nyújt, mint a rendszeralkamazás. Ezért nem a windows saját képnézegtőjét, videó lejátszóját, zene lejátszóját és windows intézőjét stb... használjuk és ezért van a topik is.Ő:
Életviteli és egyéb OS-el kapcsolatos tanácsot szerintem nem kért a kérdező... és még az is lehet, hogy oka van arra, hogy nem akar W10-et használni. De ha mégsem, akkor sincs hozzá közünk.Te:
W7 alatt akart ISO-t megnyitni, ahhoz nem raktál hozzá semmit.... és nyilván magam is írtam, hogy a w10 támogatja az ISO-t ezért erre nem kellett felhívni a figyelmemet. De voltam jó fej, hogy megírtam, hogy a külső ISO kezelő mennyivel kényelmesebben és okosabban kezeli az ISO-t. Ez segíthet neked is megérteni a másik oldalt. Mindig van másik oldal... nemcsak a Tied.Meliora sunt bono inimica
-
nagyúr
válasz bluemirage #48779 üzenetére
Wincdemu bőven jó.
Valóban, win 7-nél még nem natív az ISO kezelés.[ Szerkesztve ]
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
őstag
válasz Dluinet #48778 üzenetére
Úgy tudom, hogy csak a W8/W10 támogatja natívan az ISO-t. Win7 alá mindig kellett egy third party program.
Én a régi kis birkásat használom... még W10 alatt is.Ezt nem használtam, de ez is lehet egy alternatíva neki: LINK
[ Szerkesztve ]
-
w.miki
veterán
app.iso-t szeretnék telepíteni Win7-re, de a total commander nem látja az ISO tartalmát.
Mivel telepítsem helyette?Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
-
-
milu
aktív tag
VoiceMeeter Banana programmal veszek fel a számítógépemről hanganyagot. Az a kérdésem, hogy tudtok-e olyan megoldást, hogy a felvétel közben jelölőket, markereket helyezzek el a felvétel közben, ha érdekes, később visszakeresendő részt akarok megjelölni. Ha a VoiceMeeter Banana programmal nem lehet megtenni, tudtok ajánlani más programot amivel a felvétel közben lehet a kérdésben feltett feladatot elvégezni?
-
tpeter77
addikt
sziasztok,
Telefonnal több HD felbontású .mp4 videó fájlt készítettem. Ezekből szeretnék egy állományt készíteni, az előre kiválasztott részeket kívánom összefűzni.
Ehhez keresnék ingyenes szoftvert amivel ezt elvégezhetem. Köszönöm. -
SpaceJam
aktív tag
Nem tudom, ez honnan jött, nem tölt fel semmit alapból sem. Csak én nem szeretem, ha akár csak egy update-ért is bármilyen szoftver a netre kapcsolódik (kivéve a böngészőket, a Discord-ot meg egy pár egyebet), ezért ezeket alapból tiltom fűzfalban. De ez is csak arra volt reakció, amikor ezt írtam, hogy működik offline a program minden funkciója.
neszetools.hu ● pc360.hu
-
csubuka
addikt
válasz bluemirage #48764 üzenetére
Ez érdekes, köszi az infót.
Bár nekem a lényeg, hogy így ki tudom nyerni az infót a DVD-ről. Az hogy maga a DVD nem túl használható ebben a formában az nem probléma. Hosszútávon úgyis gépre kellett volna vinni, hogy valamikor valahol a családi videók össze legyenek vágva értelmes formában. Valamikor De ez a lépés előbb-utóbb eljött volna. Így legalább nem a DVD tönkrementele lesz a probléma, ami gondolom évtizedek alítt azért bekövetkezik, hanem, hogy melyik két vinyón legyen tárolva a mentés -
iguana
őstag
válasz SpaceJam #48752 üzenetére
hű ezért a pdf24-ért nagy köszönet, nem ismertem. csak kíváncsiságból ránéztem és eddig nagyon szuper. amire nekem kell ez az eddigi legjobb alkalmazás. még egy ideig használom, próbálom és lehet viszlát adobe pdf.
14 pár márkás bokazokni. (fícsör:antistatic, 100% pamut, jól szellőző, húzva térdig ér)
-
őstag
válasz csubuka #48761 üzenetére
Amikor még stúdióztam', akkor ott nagyon régen asztali panasonic írókat használtunk. Egy időben 3 is volt. Az eltérő típusok nem tudták a másik író lemezét lezárni. Hiába volt azonos a márka (Panasonic)
Ezek után nem is annyira furcsa, hogy szoftveresen PC oldalról nem találtál megoldást.
LezáratlanulMeliora sunt bono inimica
-
SpaceJam
aktív tag
válasz dokee78 #48758 üzenetére
Én a TeraCopy 2.3-at tudom javasolni. Az újabb verzió felülete elég kusza, ezért a 2.3 (talán nem véletlen, hogy az még mindig elérhető a letöltéseknél). Ez szépen átveszi a felatadot a Windows-tól. Ezzel nem indulnak egyszerre a fájlmozgatási folyamatok, és szépen managelhető minden. Ha van licenszed hozzá, akkor menet közben is meg tudod változtatni a fájlok másolási sorrendjét, vagy törölni tudsz a queue-ből.
Enélkül nem nagyon használnék Windows-t, főleg úgy, hogy én a file managereket utálom.
milu #48755: Az asztali verzió netes hozzáférése teljesen tiltható és úgy is működik, szóval azzal legalábbis biztos nincs probléma. Legyen akármilyen szabályzatuk, netre akkor sem tölteném fel az érzékeny adatokat.
[ Szerkesztve ]
neszetools.hu ● pc360.hu
-
csubuka
addikt
Sziasztok!
A korábbi Samsung VR330 által lezáratlan (nincs távirányító, nem tudok menübe lépni) DVD-R kapcsán megoldásra jutottam. Így csak saját maga tudja olvasni, ámde az Isobuster tud belőle ISOt csinálni makd az avidemux meg abból az isoból MKVt vagy egyebet. Az Isobuster korlátozott ingyenes verziója elég az ISO csinálásra (az az ISO önmagában haszontalan) az alapból olvashatatlan lemezből. Az avidemux meg ingyenes ahogy kinéz.
A DVD utólagos lezárása kb lehetetlen, IMGBurn meg Nero Video trial sem tudja... Szóval ez alternatíva, ettől persze nem javul meg a DVD lemez, de az adat róla elérhető lesz.
#lezáratlan videó DVD asztali lejátszó VHS átvétel
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz dokee78 #48758 üzenetére
Hálózati meghajtóként felveszed a másik gép megahajtóját vagy csak a szükséges könyvtárakat.
Könyvtár vagy meghajtó megosztása az egyik gépen video,
majd a másik gépen hálózati meghajtó csatlakoztatása leírásEz után, sima másolás a hálózat max sebességével.
egy régi video, ami egyben tartalmazza az egészet.[ Szerkesztve ]
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
milu
aktív tag
válasz tylerddd #48756 üzenetére
Ezt nem tudom megcáfolni, de megerősíteni sem...Az asztali verzióját használom, erre a biztonsági dologra eddig nem néztem rá...Még nem tapasztaltam ezzel kapcsolatos problémát (de ez nem jelenti azt, hogy biztonságos...) Ha ki tudod deríteni, kérlek oszd meg, mert azonnal lekerül az ajánlott programjaim közül....
-
dokee78
félisten
Olyan programot keresek amellyel nagy fájlokat lehet mozgatni 2 gép között.
Egy hálózaton vannak. -
őstag
válasz tylerddd #48756 üzenetére
Ha elolvasod az ÁSZF részt, akkor nem... Mert leírták De nyilván nem biztos.
Minden online szolgáltatásra igaz, hogy ne tölts fel semmi kényes adatot amit később megbánhatsz. Az ingyenes szolgáltatásokra egy 2x igaz.
Céges dokumentumokra, alkalmazottként tuti nem használnám. Nemcsak azért, mert lehet hogy.... Hanem azért, mert jogilag simán megalapoz egy elbocsátást olyan cégeknél ahol erre (szerintem egyébként jogosan) harapnak...Meliora sunt bono inimica
-
Vaze
őstag
Sziasztok,
Letezik olyan program,amit ha beallitok,egy bizonyos idore,akkor szepen lekapcsolja,blokkolja a netet?MSI Raider GE78 HX 13V Intel® Core™ i9-13980HX -- GeForce RTX 4090, GDDR6 16GB -- 32GB, 2TB SSD
-
tylerddd
veterán
válasz SpaceJam #48752 üzenetére
Nem vettem még meg. Gyakorlatilag elsősorban a konvertálás kell (képből pdf, pdf-ből kép), de egyes oldalaknál a forgatás is szokott néha kelleni, vagy összefűzés. Emellett fontos nekem, hogy ne legyen hosszú a szoftver betöltési ideje (ez pöccre indul) és offline legyen. Sokszor kell másoknak is csinálnom ill. saját tartalmat se szívesen töltök fel, mert nem tudom hova megy és ki nézi meg. Van egy régi ABBYY FineReader 11-em, azzal is lehet dolgozgatni, de lassan tölt be és hosszadalmasabb folyamat a használata.
Meg fogom nézni a PDF24-et, köszi az ajánlást!
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
SpaceJam
aktív tag
válasz tylerddd #48750 üzenetére
Lehet későn írom, de most próbálgattam ki a PDF24-et, és tényleg ingyenes minden funkciója. Online ez a PDF24 Tools, de a 10-es verzió óta mindez elérhető offline, telepítős verzióban is. Szerintem tudja, amit a PDF Shaper is, de ha mégsem, kíváncsi vagyok, mi a különbség.
Lehet, hogy szerkesztő funkciókat nem tartalmaz, tehát új PDF-eket nem lehet a PDF24-el összedobni? Te mire használod a Shaper-t?
[ Szerkesztve ]
neszetools.hu ● pc360.hu
-
-
tylerddd
veterán
Üdv! Elkezdtem használni a PDF Shaper-t itteni ajánlásra. Bejön a cucc, ugyanakkor szerintetek ezt az ajánlatot, hogyan kell értelmezni? $30 és egy évig kapok is frissítést, utána viszont nincs frissítés, de ettől függetlenül működik a majd az alkalmazás? Köszönöm!
-
nagyúr
Létezik olyan progi win10-hez, ami egy futó szoftver leállítását, törlését megakadályozza? (Esetleg valami jelszavas védelem a kiválasztott programok leállításának, buherálásának megakadályozására? )
Szerintem.
-
SpaceJam
aktív tag
-
moma
őstag
Tudok ebben segíteni? Anyukám néha nem tud megnézni egy-egy zoom előadást és felvenné. Szóval van valami olyan, ami magyarul tud és amit egy idősebb valaki is tud kezelni és felvesz egy ablakot, vagy a desktopot? Nekem OBS studio van, de azzal szerintem ő nem boldogulna.
we all deserve a bit of luck.
-
rétisün
veterán
Handbrake-et használom mkv-hoz, avi-ra azt hiszem nem tud átalakítani, szóval kiesett.....(vagy csak eddig elkerülte a figyelmemet).
a másikat megnézem, köszi.war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
Nincs olyan program amivel SSD-t lehet bekapcsolni cache-nek? Szinte csak fizetőseket találok
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
válasz rétisün #48736 üzenetére
handbrake, shutter encoder,...
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Weareus
addikt
Üdv.
Kérdésem: melyik az a program, ami ingyenes és offline tudok vele konvertálni pdf-szöveget doc-ba (és nem csak az első tíz oldalt...).
Van egyáltalán ilyen?
Seregnyit lezúztam ma (free, offline kulcsszavakkal), de mindegyik fizettetni akar végül, stb.
Most nem az a 10 E HUF, de ha van (lenne) ingyér' is...Kész vagyok.
Köszönöm előre is.
[ Szerkesztve ]
Soul of the mind, key to life's ether. Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended. So the world might be mended.
-
rétisün
veterán
sziasztok,
ingyenes videokonvertáló programot keresek, ami (az ingyenesség(?) dacára) nem tesz be a video közepébe vízjelet, nincs limitálva a hossz 15 percben, stb. audio/hang bitrátát, felbontást lehessen megadni a kimeneti fájlban, nagyjából ennyit kellene tudnia.
régebbi típusú usb-s dvd-lejátszóhoz passzoló avira kéne átalakítani nagyobb felbontású/bitrátájú avit, mkv-t. eddig a freemake-et használtam, a legújabb verzió a nevével ellentétben már nem annyira ingyenes, vagy nézhetem a video közepén a freemake feliratot.
köszi!
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
dokee78
félisten
Egyszerű videó szerkesztő programot keresek amivel ki lehet takarni rendszámot vagy arcot!
-
válasz Fire/SOUL/CD #48733 üzenetére
Céges Exchange accounttal is használható.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
félisten
válasz Nerazim #48732 üzenetére
Esetleg az MS To DO? (MS fiók kell hozzá, illetve azt nem tudom 100%-osan, hogy ennyi évre előre be lehet-e állítani értesítést/figyelmeztetést)
[link]Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
ivevsya
csendes újonc
válasz lanszelot #48724 üzenetére
Nagyon sok olyan konvertáló van, ami tud különböző szűrőkkel ilyet csinálni. (Online is van ilyen, fájlmérettől függ) Kell egy kis tudás hozzá, meg vas, mert amúgy elég lassú lesz. Szerintem a legegyszerűbb a Film9, próbáld ki, nem sok funkció, de állítólag direkt erre van.
-
-
válasz csubuka #48722 üzenetére
Ha csak egy lemezt kellene lezárni, egy próbát tennék a demo verzióval(ha van olyan).
lanszelot
DavinciResolve, de pilótavizsgás.[ Szerkesztve ]
-
King Unique
titán
Windowson ott van pl. a Recuva és a TestDisk, mint ingyenes adatmentő programok, + Windows 10 esetében (≥ 2004) a Microsoftnak is van saját, ingyenes megoldása. + Az olyan fizetősök, mint pl. az EaseUS Data Recovery, amely ingyenes/demó verziója max. 2 GB-ot enged menteni.
[ Szerkesztve ]
-
lanszelot
addikt
Hello,
Régi VHS felvételt szeretném kicsit feljavítani /szín, esetleg zaj szűrés/
Malyik a legjobb szoftver hozzá?
Mac és Windows is van. -
coco2
őstag
Win10, rongálódott pen drive file system, menteni kellene róla pár 10 megányi anyagot (egy powerpoint cucc, a többi elveszhet).
Valami ingyenes recovery tool lenne jó.
Eddig ezeket néztem:
MiniTool Recovery felismerte rajta a file-t, de azt mondja fizessek 69 usd-t, mert anélkül nem. És bocsi de azt nem.
Wondershare RecoverIt feltelepülni sem hajlandó rendesen. Nem gyenge éppen a gépem, de install után még 10 perccel is 100%-on töri a cpu-mat, és ha belehalok, sem tudom, miért. Végül főkapcsolót nyomtam hardveresen és uninstallt dobtam arra is, meg a sza*jaira is. 467 mega egy pen drive checker wtf??
Nézem, amik még vannak neten. Ha valakinek jött be valamelyik cucc, egy jelzést róla had kérjek.
Köszönöm.
កុំភ្លេចប្រើភាសាអង់គ្លេសក្នុងបរិយាកាសអន្តរជាតិ។
-
csubuka
addikt
Köszi a választ!
A Nero megoldást láttam én is, csak az sem garantált, de legalább fizetős :-)
Hmm, sajnos ha ezért pénzt kell adni, akkor más megoldásra kell nyergelni, a DVD, mint köztes lépést kihagyni a buliból és máshogy digitalizálni. Ilyen kombi gépek nemigen vannak a baráti körben, tutira hozzávaló távirányító sem egyszerű helyzet. Meglátjuk...
-
válasz qwertly #48713 üzenetére
FFSJ
Viszont a legtöbb fájlkezelő (TC, FreeCommander,...) is képes darabolni, összefűzni. Sőt! Neked talán a zipbe tömörített darabolás lenne a legjobb, hiszen archiválásra kell, és az ímélek jól tömöríthetőek. pl. 7zip, PeaZip,...csubuka
Nincs más asztali író az ismerősöknek? Itt két programot is ajánlanak rá.[ Szerkesztve ]
-
csubuka
addikt
Sziasztok!
Létezik olyan program, ami képes lenne lezárni olyan DVD-t, amit asztali VHS->DVD másoló írt meg, de nem zárt le? Elveszett a távirányító és nem igazán sikerült univerzálissal belépni a menüjébe, ahol el lehetne indítani a lezárást. Ilyen családi kazetta átvétele, szóval valahogy célszerű lenne olyan állapotba hozni, hogy ne csak az adott asztali lejátszón menjen
-
-
kispx
addikt
válasz enginev3.0 #48717 üzenetére
Mennyi szabad hely van a partíción? Kevésnél nem fogja tudni átkonvertálni. Ne szakítsd meg a folyamatot!
-
-
kispx
addikt
válasz enginev3.0 #48714 üzenetére
Fizetős program kell hozzá:
"You can use its Pro Ultimate version to achieve this within a few clicks without formatting. For the detailed information about how to change cluster size using this program, you can check this guide." -
tknof1871
őstag
válasz liszi70 #48584 üzenetére
Mindenkinek köszönöm a válaszokat! Portable verziókat próbáltam.
Nálam nem tölti le a 4K Video Downloader. Azt írja Hiba: ismeretlen hely. Előtte frissítettem. Beállításokban terhelés biztonságos, csak 1 szálon tölt le.
Youtube-DLG default beállítással ....unknown_video "toldalékot" tesz a fájlnév végére. Átnevezem a fájlt és a végét kijavítom .mp4-re akkor lejátszható lesz a videó.Nemrég cserélték optikaira a kábelt a lakásban. Nem ez lehet a baj, ugye? Kábelcsere előtt évekig használtam a Youtube-DLG-t (portable verziót) és akkor mindent leszedett.
Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió
-
HDD foglalási egységet tudom valahogy módosítani formázás nélkül?
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
qwertly
addikt
Sziasztok!
Vodafon megszüntetti a UPC mail fiókot.Eddig Outlook 2010 volt használva. Szeretném lementeni dvd a Outlook PST adatfájt darabolni hogy rá férjen a dvd lemezre.Milyen programmal tehetném meg?[ Szerkesztve ]
-
Nerazim
őstag
Üdv!
Kollégámnak szeretnék segíteni. Bérleti szerződéseket csinál és mindegyik máskor jár le. Ezért kellene egy olyan progi amibe ha beírja a szerződés keltét akkor onnantól számítva 1, 3, 5 év múlva jelez, hogy le fog járni a szerződés és hosszabbítsa meg. Jó lenne, ha azt is be lehetne állítani, hogy Pl: 1 héttel előre jelezze.Be my computer.. Baby I'm a user!!
-
Vesa
veterán
válasz tylerddd #48709 üzenetére
PL. PDF Shaper
(Az ingyenes verziója is tud JPG-be menteni)A tudomány a valóság költészete!
-
tylerddd
veterán
Üdv! Win10 alá keresnék ingyenes vagy budget árú pdf to jpg konvertert, ami kb. ezt tudja. Semmi extra nem kell, csak konvertálja át lehetőleg korrekt minőségben. Köszönöm!
-
kovacs65
senior tag
-
Dottorei
tag
pc-ről (win10) instagramra van valami jó progi? (ami működik is)
-
Vesa
veterán
válasz core i7 #48704 üzenetére
Annál azért könnyebb, igen. Bár egyszerűbb objektumok esetén (pl. ládák, asztalok, ilyesmi) nem vagyok benne biztos, hogy egyszerűbb. Mondjuk én 3DS Max-ban vagyok jártas, ott ilyesmit megcsinálni kb. 5 perc, szerintem fotók alapján összerakni sokkal több idő. Ugyanakkor egy komplexebb modell esetén biztos, hogy sokkal könnyebb ezzel megoldani (pl. járművek, stb.)
A tudomány a valóság költészete!
-
Vesa
veterán
válasz core i7 #48701 üzenetére
Létezik, a már említett mellett pl. a Photomodeler is.
Persze a legjobb eredmény eléréséhez "körbe" kell fotózni az objektumot. Illetőleg, ezt azért nem úgy kell elképzelni, hogy betöltöd a fotót és legyártja a kész 3D modellt. Annál picit tanulósabb, macerásabb a történet.[ Szerkesztve ]
A tudomány a valóság költészete!
-
C. s.
addikt
válasz core i7 #48701 üzenetére
Szia!
Keress rá a 3D scan vagy 3D photoscan kifejezésre. Ez pl. egy jó kis videó. Alapvetően kétféle módon lehet ilyet készíteni. Az egyik, hogy valamit körbefényképezel, nem számít, hogy mivel, csak digitális fénykép legyen a vége, aztán számítógépen egy célprogram összerakja. A másik módi, hogy letöltesz egy mobilalkalmazást, és mindent az csinál. Ez utóbbitól semmit nem tudok, az előbbiről is keveset, nem próbáltam, de tervben van valamikor. Mivel mindent belevesz a kész műbe, ami a fényképen látható, érdemes előtte törölni a fölösleget, hogy attól már eleve ne is készüljön 3d modell. Utólag is törölhető, de tovább tart a renderelés, ha fölösleges cuccok is vannak a képen. Ezért vannak kétségeim a mobilos módszerrel kapcsolatban, valamint a PC nekem jobban kézreáll. Keresgélj, próbálj ki párat, jobb ötletem nincs.
[ Szerkesztve ]
-
core i7
addikt
Sziasztok. 3D modellezés fotók alapján. Még ha gagyibb modelleket is lehetne vele. De létezik ilyen program ,hogy aztán a saját modelljeimet betudjam tenni játék enginekbe?
Új hozzászólás Aktív témák
- Proxmox VE
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Path of Exile 2
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Androidos fejegységek
- Milyen routert?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest