- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovacs65
senior tag
válasz dellfanboy #49099 üzenetére
Szerintem a legegyszerűbb portable makróprogram
Ryzen 9 3900-as noti, RTX-2070, 32 GB, 250 GB+ 1 TB SSD, Gyártó Schenker Technologies, Németo.-ból rendelt. Érdekel valakit?
-
dellfanboy
őstag
tudtok egy olyan egyszeru progit amivel fel tudnek venni azt, hogy a kepernyomon mit/hol merre kattingatok (Excelben)
w10 ala es ha lehet freeware tok egyszeru, igazsag szerint az se baj ha ki lehetne jelolni hogy a kepernyo egy bizonyos reszet veszi fel csak, nem pedig az egeszeteladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei
-
dqdb
nagyúr
válasz regener #49096 üzenetére
Process Monitor megfelelően felparaméterezve, majd utána a naplót még fel kell dolgoznod, hogy pontosan azt kapd, amit szeretnél.
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
regener
veterán
Üdv topiklakók!
Van olyan program sima Win10-re (nem szerver), ami tudná egy adott helyben futó alkalmazás fájl eléréseit naplózni?Azaz ha elindítom akkor a napló szépen írkálja fel milyen fájlokhoz nyúl, mennyi ideig és milyen sorrendben.
-
JóGéza
aktív tag
-
félisten
válasz Andris246 #49091 üzenetére
5 Best Free Duplicate Song Finders
Valamelyik csak beválik.Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
félisten
Ha megvannak a képek, akkor miért nem egy prezentációt készítesz?
(MS Powerpoint vagy ennek ingyenes megfelelője a LibreOffice Impress)A szoftverek "könnyen kezelik" a rétegeket, azért írták őket, max. a felhasználónak nem könnyű kezelnie őket...
A Paint.NET-ben van olyan funkció (Réteg menü/Importálás fájlból), amivel csoportosan kijelölhesz képeket és azokat különböző rétegre pakolja automatikusan (tehát ha kijelölsz 10 képet, akkor azt 10 különböző rétegre pakolja)Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
Andris246
tag
Sziasztok.
Olyan programot keresnék ami a zenei gyűjteményemben a duplikátumokat felismeri. Mert az a baj lehet megvan többször az a szám csak vannak eltérő karakterek a fájl névben.
Jó lenne rá vmi automata program ami rendet rakna egy kicsit.Segítséget köszönöm.
-
milu
aktív tag
Jelenleg az Inkscape programot használom prezentációkhoz szükséges rajzok elkészítéséhez!
Most egy olyan feladat előtt állok, ahol egy 50-60 elemből álló rajzot (ami egy folyamatot mutat be) kellene úgy bemutatnom, ahol 10-15 rétegre tenném rá és a nem szükséges rétegeket kikapcsolnám úgy, hogy csak az a réteg látszon, ami folyamatot konkrétan bemutatnék. Így mindig ugyanakkora lenne a kinyert kép mérete. Tudtok-e javasolni olyan programot, ami vektorgrafikus, és könnyen kezeli a rétegeket?
-
Joker88
őstag
-
SpaceJam
aktív tag
válasz modflow #49081 üzenetére
Androidos telefonon a Google saját diktátora
Annál jobb szerintem nincs, ami képes lenne leképezni a magyarul hallott szöveget. Ez az alap Gboard billentyűzetbe van beépítve (mikrofon gomb, kell hozzá net). Nem tudom, hogy ez a funkció máshonnan elérhető-e. Egyetlen nagy hátránya az – volt, legalábbis amikor használtam –, hogy vesszőket és mondatvégi írásjeleket nem lehet vele verbálisan beadatni.
Amúgy jól beállítható billentyűzet, érdemes használni a gyári szutyadékok helyett – ha esetleg nem stock rendszered lenne. De ha ragaszkodnál a megszokott billentyűzet apphoz, akkor is felrakhatod a Gboard-ot pluszban. Amint szövegmezőre kattintasz, az értesítésekben tudsz majd váltani a billentyűzetek között.
[ Szerkesztve ]
neszetools.hu ● pc360.hu
-
félisten
válasz Joker88 #49082 üzenetére
NPS Image Editor (jó a beta, portable is van belőle, ingyenes, de magyarul nem tud)
Az ilyen "négyzetes kitakarást" általában Pixelize funkcióval szokták megoldani.Ha más nem mond jobbat, még nézelődök egy kicsit, mert minden jó, amiben van Pixelize vagy Pixelate nevű opció.Fotografix ott a nyelvi csomag, van benne magyar.
természetesen vannak nagyobb tudású editorok is, mint pl. a Gimp, Inkspace stb stb, de csak ahhoz, amit szeretnél kivitelezni, nem biztos, hogy kell (ágyúval verébre...)
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
Joker88
őstag
keresnék egy szerkesztő-programot,amivel meg lehetne oldani pár képen lévő személy arcának kitakarását esztétikusan.. ( kis négyzetekkel,vagy hasonló ) Lehetőleg magyar nyelvű /és ne adj Isten ingyenes/ lenne a tökéletes program
In loving memory of Garrett Lockhart
-
modflow
veterán
Tudnátok segíteni milyen progival lehetne 1-2 óra hanganyagot bediktáltatni magyar nyelven?
-
SpaceJam
aktív tag
válasz Fire/SOUL/CD #49079 üzenetére
Ugyanúgy telepítők. Mindegy, valószínűleg csak nem frissítik a főoldalon olyan gyakran vagy olyan gyorsan a dolgokat.
Közben egyértelművé vált, hogy különféle revíziókkal játszanak (ahogy a downloads oldalon is olvasható), szóval szimplán újabb verzióról van szó, nem pedig egyébről. Túltárgyalva.
[ Szerkesztve ]
neszetools.hu ● pc360.hu
-
félisten
-
SpaceJam
aktív tag
Szerintetek mi a különbség a GIMP setup-1 és setup-2 között?
A hivatalos nyitóoldalról elindulva a letöltés az 1-eset húzza, az FTP-re viszont egy nap eltéréssel kikerült a 2-es is, kicsit nagyobb fájlmérettel. Az a tippem, hogy valóban újabb a fájl, csak a hivatalos release linkjét nem akarták változtatni. Csak az a +9 MB érdekes.
neszetools.hu ● pc360.hu
-
AtHoS
nagyúr
válasz Kezdő vagyok #49076 üzenetére
Esetleg ez [mediaklikk-downloader] de csak úgy véletlen akadtam rá ráguglizva a kérdésed tárgyára, tehát nem próbáltam működik-e
szerk.
Közben máshol ezt az infót találtam róla: [link]
"2020.03.01. után feltöltött műsorok a RTL MOST frissítés miatt sajnos nem letölthetőek"
[ Szerkesztve ]
read-only mode on the forum
-
AtHoS
nagyúr
válasz Kezdő vagyok #49074 üzenetére
És visszafelé lapozni szoktál? Ha nem, akkor nem ártana...legalább 1et.
Amúgy meg valóban FLASH ..."szart" akarsz letölteni? Miután W10-ből is kivette MS a flash lejátszás lehetőséget? Flash támogatást megszüntette az Adobe! Értelmes böngészők nem támogatják már a flash lejátszást! stb...
Eszem megáll
[ Szerkesztve ]
read-only mode on the forum
-
SpaceJam
aktív tag
válasz Kezdő vagyok #49071 üzenetére
Régen nincsenek már flash videók. A topikban volt már szó amúgy videoletöltő szolgáltatásokról.
[ Szerkesztve ]
neszetools.hu ● pc360.hu
-
coco2
őstag
Létezik ingyenes video editor, amit használni tudok területek homályosítására? Pár perces videón lépten nyomon szándékolatlan személyes adat van. Ki szeretném satírozni belőle.
កុំភ្លេចប្រើភាសាអង់គ្លេសក្នុងបរិយាកាសអន្តរជាតិ។
-
SpaceJam
aktív tag
válasz Cs1csó #49069 üzenetére
Igen, az összes funkció, amit néha 1-1 programnak engedélyezek az az, hogy a start menübe berakja magát azért, hogy onnan könnyen megtaláljam, ha beírom a program nevét (ha olyan programról van szó, amit se a start menübe nem akarok manuálisan kitűzni, se máshova), ezen kívül az asztali ikonnak lehetm még értelme (onnan könnyen a megfelelő helyre, pl. a tálca eszköztárára húzhatod az ikont). Semmilyen más adatküldős tevékenységet és nem kellő dolgot nem kell bepipálva hagyni a telepítők nagy része esetén.
Vagy ott vannak a portable programok, amiket csak ki kell tömöríteni valahova. A fő indító EXE-ről gyártasz egy parancsikont vagy kitűzeted a start menübe és ennyi.neszetools.hu ● pc360.hu
-
Cs1csó
félisten
válasz Kezdő vagyok #49067 üzenetére
Sok program telepítése után nem engedem neki, hogy "egyből" elinduljon, tehát az nem gond.
A másik sem hiszem, hogy gond lenne, hiszen a telepítés már lefutott. Olyan is van, hogy a telepítés végi ablakban van két opcióra is jelölőnégyzet amik be vannak jelölve:
- információ megnyitása - show readme vagy hasonló néve
- progam indítása
Az első elől mindig kiveszem a pipát nem vagyok rá kíváncsi a második opcionális, hogy futtatni akarom egyből vagy sem de mint írtam sokszor nem akarom. -
SpaceJam
aktív tag
válasz Kezdő vagyok #49067 üzenetére
Ha már felajánlotta a telepítő a Close / Befejezés vagy hasonló gombot, addigra a telepítő lefutott. Ott van általában az, hogy ki tudod szedni a pipát az elől, hogy el akarod-e a programot indítani vagy sem, szeretnél-e az asztalra ikont stb. Ez esetben teljesen mindegy, hogy a saját befejező gombját nyomod meg, vagy az X-et. De miért akarnád X-el bezárni? Különben a teszt elég egyszerű: elindítod a programot.
[ Szerkesztve ]
neszetools.hu ● pc360.hu
-
Kezdő vagyok
őstag
válasz Cs1csó #49066 üzenetére
Igen,tényleg Defendert használok.
És erre nem is gondoltam volna.Plusz egy kérdés:
Ha egy telepítő utolsó lépését a jobb felső X-el zárom be az "OK"vagy "Launch"(pl.Launch Qubittorrent) helyett,a telepítés akkor is rendben megtörténik?
Arra akarnék kilyukadni,hogy előfordulhat-e,hogy rosszul telepítek fel egy programot?
-
Cs1csó
félisten
válasz Kezdő vagyok #49065 üzenetére
1. simán a fájlelérés lassú, a Defender szokta vizsgálni a megnyitott mappát és ez lassítja a megnyitását. Defender-t használsz? Más védelem mellett lehet gyorsabb a fájlelérés, pl. F-Secure.
2. Nem fog elindulni addig a telepítő ameddig a védelem meg nem vizsgálta a fájlt.
-
Kezdő vagyok
őstag
Sziasztok!
Több kérdésem is lenne:az első lehet,hogy bugyuta:
letöltés után ha belemegyek oda,ahová letöltöttem a telepítőt,először nem jelenik meg
rendesen a telepítő grafikája,csak egy kis idő után.
Mi van akkor,ha hamarabb kattintok a telepítőre,tehát nem várom meg,hogy normálisan megjelenjen a képe?
Akkor is felkerül rendesen a program a számítógépre?A másik kérdés:
youtube és hasonló oldalak flashvideó letöltésére milyen online oldalt javasolnátok?
Beleértve pl.a mediaklikk oldalt,hogy azt is letöltse.
Előre is köszönöm a válaszokat! -
nagyúr
válasz SpaceJam #49062 üzenetére
"A YouTube-on nincs nagyobb bitráta"
Lehet, de én nem csak youtube-ról beszélek. Máshonnan is próbáltam letölteni, úgy emlékszem máshol is megvolt a bitráta korlát a 4K Video Downloader esetében. Ezért használtam audiora inkább a youtube-DLG-t. Meg amúgy is érdemes több letöltő progit használni, mert tapasztalatom szerint időről időre mindig akad valami videó, amit az egyik nem tölt le.
Oké, megsasolom ezt a MediaHuman progit. Köszi!
[ Szerkesztve ]
Szerintem.
-
SpaceJam
aktív tag
válasz liszi70 #49060 üzenetére
Hagyjuk el a "minőség" jelzőt, amikor YT hangokról van szó!
A 4K valamit konvertál, szóval fura (de amúgy rohadtul semmit se számít). Ellenben a MediaHuman féle progi tényleg csak letölt és már ott is van a fájl a kiválasztott helyen, rendesen felcímkézve, egy pillanat alatt. Az tuti, hogy az eredeti extract (M4A), mert CPU-val nem nagyon dolgozik rajta. Akkor ez lesz a te programod.
[ Szerkesztve ]
neszetools.hu ● pc360.hu
-
nagyúr
válasz SpaceJam #49053 üzenetére
Tisztában vagyok vele, hogy nincs jutubon cd minőség. Azt is tudom, hogy hiába konvertálunk alacsony bitrátás anyagot 320 kbps-re (vagy akár elmenthetjük wav-ba is 1536kbps) attól nem lesz jobb a minőség, csak felesleges helyfoglalás. De azt tapasztaltam, hogy más letöltőprogik "eredeti minőség" címen magasabb bitrátát adnak. A 4K Video Downloader mindig megreked 128-145 kbps környékén.
[ Szerkesztve ]
Szerintem.
-
SpaceJam
aktív tag
válasz Fire/SOUL/CD #49058 üzenetére
Igen, elhiszem, én a QR kódok alapján jutottam erre, illetve tényleg nem engedi a letöltést (Firfox & Opera). Mindegy.
[ Szerkesztve ]
neszetools.hu ● pc360.hu
-
félisten
válasz SpaceJam #49056 üzenetére
VirusTotal - File Check | VirusTotal URL Check
Kipróbáltam letölteni, telepíteni, futtatni, majd rendszert ellenőrizni 3 esetben is, semmi gond nem volt.
# MS Defender + W10 Tűzfal
# Comodo IS
# Kaspersky ISTermészetesen értem az aggályod, hisz saját oldaladon nem lenne nyerő egy kártevővel megtűzdelt progit megosztani. Én ennyi infóval tudok szolgálni, a döntés a tiéd.
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
SpaceJam
aktív tag
válasz Fire/SOUL/CD #49055 üzenetére
Pont most néztem, és jól is jönne valami normális alternatíva, de nem engedi letölteni. Valami full random domain-re hivatkozik egyébként a Free Download gomb. Nem is jön le semmi (lehet, hogy a tűzfalam eleve megfogja – egyelőre nem derült ki, hogy wtf).
Az alternativeto-n full ismeretlenek a ToolRocket cuccok az emberek számára, ami nem lenne gond, ha valami új dologról van szó, de se blog, se egyéb kapcsolat nem tartozik a céghez, még a Privacy | Terms & Conditions részen sincs semmi belinkelve. Más programuknál, ahol AppStore illetve Play gomb található, linkek sincsenek, csak egy QR-kódot pattintanak fel, ha ráviszed az egeret... Szóval eléggé scam gyanús.
[ Szerkesztve ]
neszetools.hu ● pc360.hu
-
félisten
válasz SpaceJam #49054 üzenetére
Igen, jó kis cucc, korábban is előkerült már, akkor konkrétan az OPUS formátum kapcsán.
UI: Pár hozzászólással előbb linkeltem egy Screen Recorder-t, teszteld, szvsz simán elférne az oldaladon az OBS és az oCAM mellett...
-
SpaceJam
aktív tag
válasz SpaceJam #49053 üzenetére
Tényleg aranyos, hogy úgy gondoltátok, a YouTube CD minőségben tárolja a zenéket. Hát nem tűnt fel, hogy a videók is szakadék módon néznek ki, ha csak a natív felbontást választjátok? Mindent megtesznek az adathalmok csökkentése érdekében, ezért is van, hogy creator inkább a Vimeo-ra tölt fel, ha minőségi anyagról van szó.
Amúgy az audio konverterük ( MediaHuman Audio Converter) is a legjobb, ez cserélt minden más fizetős cuccot és egyéb elavult vackot a NeszeTools-on ebben a kategóriában.
[ Szerkesztve ]
neszetools.hu ● pc360.hu
-
SpaceJam
aktív tag
válasz liszi70 #49043 üzenetére
Nem így működik, nem kapsz jobb minőséget. A 4k Video Downloader extract-olni tudja az audiót, tehát az eredeti minőséget kapod, ami a kifejezetten audiophile kontentek esetén is általában csak 150 kbps környékét jelenti. Neked sosem lesz 256-os meg 320-as MP3 minőséged YouTube-ról letöltve, mert ott nincs ilyen. Hiába konvertálja valami program nagyobb bitrátába, a konvertálással már eleve rontasz a minőségen.
A legjobb és legkényelmesebb zenék letöltésére a MediaHuman YouTube to MP3 Converter. Teljesen ingyenes, a system tray-be ültethető és egy klikkel letöltethető automatikusan a vágólap linkje alapján a zene eredeti minőségben.
[ Szerkesztve ]
neszetools.hu ● pc360.hu
-
félisten
Esetleg ezt próbáld ki: Capture Screen Recorder (Ingyenes)
Nagyon egyszerűen konfigurálható, nincs túlbonyolítva, legszükségesebb alap funkciókat tartalmazza(egérklikk megjelenítése, Vízjel stb stb).[ Szerkesztve ]
-
coco2
őstag
A kimenete valami .mht amit alapértelmezetten megnyitni sem lehet, és még csak nem is rendes screenshot-ok. Nekem meg video kellene Nem találtam benne beállítási lehetőséget video-ra.
Stílusra egyébként jó. De videó kimenettel kellene ilyesmi.
-
coco2
őstag
Sziasztok!
Amatőr minőségben bemutató videót kellene gyártanom egy webes alkalmazás használatáról. Van valami ingyenes és praktikusan használható képernyő rögzítő windows 10 alá? Chrome böngészőt + időnként felhozott notepad-ot rögzíteném vele.
-
nagyúr
válasz SpaceJam #49042 üzenetére
Jó progi a 4k Video Downloader, videók letöltésére én is használom. De egyrészt az sem tud bármit letölteni (szerintem ez mindegyikre igaz), ezért érdemes egy másik letöltőprogit is tartani. Másrészt audio letöltésnél 160kbps a max amit tud, úgyhogy zenét mással szoktam letölteni.
Szerintem.
-
SpaceJam
aktív tag
válasz pataslogeza #49029 üzenetére
Nem programfüggő, hogy mit választasz ki a Win hangoknál felvételi forrásként. De az ajánlott Audacity megfelel.
TechN7ne: A 4k Video Downloader a legegyszerűbb. Egyébként MP4-et érdemes kiválasztani, mert az az eredeti minőséget jelenti, plusz elterjedtebb formátum.
[ Szerkesztve ]
neszetools.hu ● pc360.hu
-
woodworm
veterán
válasz PistiSan #49039 üzenetére
A google maps tud importálni csv fájlból.
-
PistiSan
addikt
80db gps pozíciót kell megjelölnöm, egyenként felvenni őket, azt reméltem, hogy van olyan program amibe beadom a listát, és megjelöl mindent.
-
sztanozs
veterán
Sweet Home 3D -hez hasonló tervezőt keresek, amivel a szintkülönbséggel is lehet tervezni (kert tervezés). Ha nincs ilyen, akkor olyan CAP programot, ami nem túlbonyolított és tud 3D-t (és lehetőleg ingyenes). És lehetőleg macbook pro-n (intelles) is menjen - bár van itthon windows-os gép, de az ezer éves.
JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
PistiSan
addikt
Sziasztok!
Olyan programot, webes, akármit keresek, aminek ha beadok 20-30 koordinátát, akkor megjelöli azokat egy térképen, mindet egyszerre, az volna a legjobb, ha ezeket a pontokat el lehetne nevezni, de ez már csak bónusz lenne. A PNG, jpg exportálási lehetőség szintén bónusz. -
TechN7ne
nagyúr
Sziasztok
Youtube rol szeretnék letölteni tartalmat ,néha audio t ,meg jól jönne ha sikerül 4k mkv formátum néha.
Már kaptam egy remek programot itt anno ,de már nem emlékszem melyik volt ,és nem találom...Jól emlékszem magyar nyelvű volt ,egyszerű volt kezelni és természetesen vírusmentes.
Köszöntem skacok ,
csicso82
EZ volt az ,nagyon szépen köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
mezis
félisten
-
pataslogeza
aktív tag
Sziasztok.
Online oktatás felvételéhez kellene olyan ingyenes program, ami nem mikrofonon keresztül vesz fel, hanem a hangkártyából közvetlenül.
A program neve, amin keresztül az online oktatás folyik Cisco Webex
Köszönöm! -
válasz Zalaym #49014 üzenetére
Nem kell semmi segédprogram. A procihűtő amit választottál, elég halk, a VGA a kérdéses, de ahhoz telepíthetsz saját segédprogramot, ha túl hangosnak találod. A memória órajelet meg a BIOS-ban kell beállítanod, egyszer.
Amúgy nagyon jó gépet állítottál össze, jól illik a procihoz a VGA (bár a 3070 is menne hozzá, de az aranyáron van).
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
dqdb
nagyúr
válasz SpaceJam #49018 üzenetére
Teams felület: You have Microsoft Teams Version 1.4.00.7174 (64-bit).
%LOCALAPPDATA%\Microsoft\Teams\current\Teams.exe properties:
File version: 1.4.0.7174
Product version: 1.4.00.7174Lehet, hogy csak le van rohadva a te felhasználódat kiszolgáló node/clusterrész, volt már olyan, hogy 1-2 óráig nem engedett be mindenféle random hibával sem telefonról, sem desktop kliensből, miközben a többieknek ment a cégnél, aztán magától megjavult.
[ Szerkesztve ]
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
SpaceJam
aktív tag
válasz Fire/SOUL/CD #49021 üzenetére
Azt én tudom, csak szeretem pontosan kiírni, ha már egyszer erről vezetek weboldalt...
[ Szerkesztve ]
neszetools.hu ● pc360.hu
-
félisten
válasz SpaceJam #49020 üzenetére
Igen, az tűnik a logikusabbnak, hogy a termékverzió szerepel az About menüben is, de várj egy kicsit, hátha valaki még benéz (aki használja is) és megmondja a tutit...
Szerintem is lényegtelen amúgy, a termékverziót vedd alapul, az az egy nulla nem számít, mindkét verziószám vége ugyanaz, 7174 és ez a lényeg.[ Szerkesztve ]
-
SpaceJam
aktív tag
válasz Fire/SOUL/CD #49019 üzenetére
Akkor feltételezhetően az utóbbi található az about menüben? Sok értelmét nem látom a különbségtételnek, főleg, hogy ugyanarról van szó.
[ Szerkesztve ]
neszetools.hu ● pc360.hu
-
félisten
válasz SpaceJam #49018 üzenetére
Az egyik a fájlverzió, a másik a Termékverzió
(Nincs MS fiókom, így nem tudok belépni a Teams-be és az About menübe bekukucskálni)[ Szerkesztve ]
-
SpaceJam
aktív tag
válasz Zalaym #49014 üzenetére
Ezek minek kellenek? Szerintem semmivel sem "szokás". Nem fog a játékélményhez adni. A ventiket beállítod az alaplapon, aztán terhelés alatt nézel egy hőmérléskelet GPU-Z-vel egyszer, aztán ha rendben van, akkor innentől fogva tisztán tartod a gépet és csókolom.
---
Valaki meg tudná nézni a Microsoft Teams aktuális verziószámát?
1.4.0.7174 vagy pedig 1.4.00.7174?
Az érdekel, amit a program about menüje kiír, nem pedig az a feltételezhetően hibás kiírás, ami az összes híroldalon van. Nem tudom megnyitni a programot valamiért, nem enged be, ezért nem tudom megnézni.
[ Szerkesztve ]
neszetools.hu ● pc360.hu
-
őstag
válasz Fire/SOUL/CD #49016 üzenetére
+1 a Sweet Home 3D-re.
Amikor megvettük 2 éve a házat, akkor a lézeres mérések után én is ezzel csináltam alaprajzot és azt kapta a fűtésszerelő, festő, kőműves (aki átépítette) stb...
Belső használatra, gyakorlat nélkül... alaprajzhoz nekem tökéletes eredményt adott...Meliora sunt bono inimica
-
félisten
válasz littleNorbi #49015 üzenetére
Ha nem arról van szó, hogy olyan szintű alaprajzot/tervrajzot szeretnél készíteni, ami építkezéshez, annak engedélyezéséhez kell, hanem csak úgy, hogy magad tervezz meg egy épületet és lásd, hogy kb mégis hogyan fog kinézni méretarányosan, akkor Sweet Home 3D
[ Szerkesztve ]
-
littleNorbi
aktív tag
Sziasztok!
Tud valaki ajánlani egy egyszerű programot, amivel épületek tervrajzait lehet megrajzolni? -
Zalaym
tag
Sziasztok!
Régen volt már PC-m, de most összeraktam egyet játszani. Viszont teljesen elfelejtettem már, hogy milyen programokkal monitoroztam a hőfokokat, memória órajelet, vezéreltem a ventiket.
Ezekhez mostanában mit szokás használni?
10700K + Dark Rock Pro 4 + 2070 super windforce + MSI MAG Z490 Tomahawk + Coolermaster Mastercase MB511 ARGB
-
SpaceJam
aktív tag
Egyre több program jelenik meg kizárólag 64-bitesként, pl. ott van a Handbrake. Én a NeszeTools-ról is letöröltem a 32-bites verziókat a 64-esek mellől. Egyszerűen nincs már értelmük. Úgy, ahogy a kifejezetten Win 10 előtti rendszerekre írt programokat is réges-rég kiirtottam.
Lassan túl vagyunk ezen a borzasztó prehisztorikus korszakon és a legalapabb gépek is képesek a Win 10-et kompatibilitási problémák nélkül kezelni. Meg a retardok is rájönnek, hogy mégsem olyan rossz az az új rendszer. Pár év csak, míg kikopnak a Win Xp-vel, 7-tel és 8-al szerencsétlenkedők.
[ Szerkesztve ]
neszetools.hu ● pc360.hu
-
mezis
félisten
válasz liszi70 #49010 üzenetére
Amikor megjelent a Win7/64, akkor még késtek a gyártók a 64bites driverekkel, csak indokolt esetben installáltunk a 64-eset. RAM is ritkán volt 4GB-nál több.
Aztán elszabadultak a RAM-ok, gátlástalanok lettek az op. rendszer, felhasználói pr. fejlesztők.
Ma már legalább 8GB és 64-es op rendszer, mert a 32bit kezd feledésbe merülni.mezis
-
nagyúr
válasz ElektrikusDE #49008 üzenetére
Játék nálam nincs, de mindig is 64 bites wint használtam. A gépen 4 giga ram van, tehát a korlát nem lenne gond (egyelőre), de attól viszont tartok, hogy szembejön velem valamilyen progi, ami nem fut 32 biten. Inkább csak VirtualBoxoljak egy x86-ot?
Vesa: x64 hajlok most én is + virtuális x86. Bár csak egy másodgép.....
[ Szerkesztve ]
Szerintem.
-
ElektrikusDE
senior tag
Szia!
"4GB RAM korlát" hackelésel félig-meddig átléphető és is használtam ilyet rövid ideig.
De nem volt sok értelme.
A 64 bites Windows verzió most már általános követelmény lett az újabb játékoknál, és a legtöbb programnál is.
“Lex malla, lex nulla. A bad law is no law.” A rossz törvény, nem törvény! DW: The Moment is Coming || Doctor Who BBC www.youtube.com/watch?v=uZAO6E2x9xs
-
Cs1csó
félisten
válasz #68216320 #48999 üzenetére
Windows Firewall Controll
fejlesztik, magyarul is tudsimplewall
fejlesztik, tud magyarul, sallangmentes -
félisten
-
nagyúr
válasz Fire/SOUL/CD #48996 üzenetére
És igen, Windows10 x86-ra, XP-kompatibilitással felcsúsztak a driverek. Működik a szkenner és a nyomtató is. A nyomtató csont nélkül, a szkenner apró hibával, de működik. A win7-kompatibilitás nem volt jó neki, ő is az xp-t igényelte. Köszönöm!
Na most az a dilemmám, hogy maradjak 32 bites windowson, vagy legyen x64 ahogy eddig, és VirtualBoxba toljak be egy 32 bites win10-et a régiségeknek?
Miben érezném esetleg hátrányát a 32 bitnek? Sok progi van, ami nem fut 32 biten, csak 64-en?Szerintem.
-
törölt tag
válasz Fire/SOUL/CD #49002 üzenetére
Kipróbálom majd, köszi a tippet.
-
félisten
válasz #68216320 #49001 üzenetére
Persze, tudja, csak a telepítést követően áll rá erre, hogy a rendszeralkalmazások, ismert progik, stb stb miatt ne kérdezgessen. ZA_FW_App_Ctrl (Off/Manual/Auto)
Természetesen, azon alkalmazásokat/folyamatokat stb stb, amit korábban AUTO módban engedélyezett, azt utólag is módosíthatod:App_Ctrl_Rules[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Fire/SOUL/CD #49000 üzenetére
Fontos lenne a manual átengedés. Szóval alapban mindent tilt csak amit engedek az mehet.
Nem használok Auto módot. Ilyet is tud?
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- BestBuy ruhás topik
- The Thing Remastered teszt
- Eredeti játékok OFF topik
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Proxmox VE
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- Politika
- ZIDOO médialejátszók