- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megérkezett Magyarországra a legkülönlegesebb kameratelefon
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
SpaceJam #48781 üzenetére
Gondolkodtam rajta, hogy felvegyem-e a dolgot. De segítő szándékkal:
Én:
A W10-es is egyszerre több ISO-t tud felcsatolni és tálcáról klikkel tudsz, több már korábban csatolt ISO közül választani és kattintásra ki-be rakni őket?
Majd minden third party többet nyújt, mint a rendszeralkamazás. Ezért nem a windows saját képnézegtőjét, videó lejátszóját, zene lejátszóját és windows intézőjét stb... használjuk és ezért van a topik is.Ő:
Életviteli és egyéb OS-el kapcsolatos tanácsot szerintem nem kért a kérdező... és még az is lehet, hogy oka van arra, hogy nem akar W10-et használni. De ha mégsem, akkor sincs hozzá közünk.Te:
W7 alatt akart ISO-t megnyitni, ahhoz nem raktál hozzá semmit.... és nyilván magam is írtam, hogy a w10 támogatja az ISO-t ezért erre nem kellett felhívni a figyelmemet. De voltam jó fej, hogy megírtam, hogy a külső ISO kezelő mennyivel kényelmesebben és okosabban kezeli az ISO-t. Ez segíthet neked is megérteni a másik oldalt. Mindig van másik oldal... nemcsak a Tied.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest