-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
félisten
válasz enginev3.0 #48399 üzenetére
A NetLimiter jó kiválóan működik próbáltam már, de limitált funkcionalitással bír mert fizetős.
-
-
sfdrakex
nagyúr
válasz enginev3.0 #48397 üzenetére
Sok éve néztem, lehet az csak monitorozza a sebességeket, forgalmat. Csináld a netlimiterrel.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
-
sfdrakex
nagyúr
válasz enginev3.0 #48395 üzenetére
Netlimiter, Dumeter
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
Milyen programmal tudom egy program sebességét limitálni? (net)
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
kispx
addikt
válasz kromatika #48390 üzenetére
A beállításokban az adataidat (köztök az üzeneteidet) letudod tölteni. Egy böngészővel lehet majd megnézni.
> "És milyen programmal tudom meg nézni hogy ki nézte meg a profilom?"
Semmilyen ilyen adatot nem vezet (legalábbis nyilvánosan) a facebook. Így semmilyen programmal sem tudod megnézni ezt. -
kromatika
veterán
Szia.Milyen programmal tudom,egyszerűen le menteni az FB fiókomban lévő privát üzeneteim?És milyen programmal tudom meg nézni hogy ki nézte meg a profilom?Köszönöm előre is a segítséget
-
AtHoS
nagyúr
válasz realist #48388 üzenetére
Telepítsd fel a DW Contacts & Phone & Dialer APP-ot. Ez az egyik legátfogóbb tárcsázó, névjegykezelő, amiben van statisztika rész: összesített + SIM-enként szétbontva
Jelenleg a TruePhone tárcsázót használom aktívan, de a DW is telepítve van és ezt mutatja most (nem vettem meg a DW-t, csak a linkelt ingyenes verzió van felrakva) nálam a statisztika (szintén P30 telón)
Költségek és számlázási ciklus nincs beállítva, mivel nem használom ezt a funkciót csak emlékeztem, hogy van benne és gyorsan lőttem róla egy képmentést, hogy lásd mit is mutat.
read-only mode on the forum
-
realist
őstag
Olyan alkalmazást keresek amivel dual sim-es telefonon (P30) kártyánként tudom mérni a kimenő hívások hosszát.
Próbálkoztam pár alkalmazással, de mindegyik egyben kezelte a hívásadatokat.Van valakinek bevált ötlete?
-
abw6291
tag
Sziasztok!
Milyen megoldással végezhetek (akár rendszeresen/automatizáltan) teljeskörű biztonsági mentést (Windows-ostól) az SSD-m ről? -
WhiteWalker
nagyúr
Milyen szoftvert tudtok ajánlani windowsra , amivel lehet emlékkönyhöz hasonlót kreálni ( Lightroomon kivül) ?
Nyilván ingyenes kellene , de ha fizetős- havidíjas nem gond.[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
Ha véletlenül mkv a konténer formátuma a vágandó videónak, akkor mkvtoolnix is tudja úgy vágni, hogy nem tömöríti át.
read-only mode on the forum
-
Dr.NX
addikt
Nem erre van a Handbrake. Használd erre a LosslessCutot.
Elfogadom a sütiket.
-
titán
A handbrake nevű programot aki használgatja, nem tudja esetleg, van-e olyan opció rajta, hogy ha kivágnék részletet egy videóból, azt úgy mentse le, hogy ne nyúljon semmi máshoz? Tehát a hang, videó opciók változatlanok maradjanak.
Köszönöm szépen!
-
Cs1csó
félisten
válasz cirkus #48376 üzenetére
+1 LibreOffice
-
cirkus
aktív tag
ingyenes powerpoint szerkesztő programot keresek, ahol semmilyen aktiválást nem szükséges a használathoz
-
bela30
csendes tag
válasz sztanozs #48362 üzenetére
Sajnos nem vált be. (Persze gondolhattam volna előre,hogy nem lehet olyan szerencsém,hogy ilyen egyszerű legyen :-( )
A menü bejön,de az eddig is bejött,tehát már a linken található két fájl letöltése előtt is.Viszont lépegetni továbbra sem tudok benne,ahogy eddig sem.
Egyszóval,igazából nem változott semmi :-(
Egyéb ötlet még?
-
mhn
tag
Sziaasztok!
Olyan programot keresek windowsra, amivel megoldható, hogy ha egy videó filehoz tartozik angol és magyar hangsáv is, akkor az egyiket az egyik audio outputra küldje, a másikat egy másik outputra.
Pl. a magyar hangsáv hdmi-n keresztül a TV-re megy, az angol meg egy bluetooth fülesre.
Van olyan lejátszó ami ezt tudja?
Köszönöm!
Üdv! -
Vesa
veterán
válasz gabor128 #48365 üzenetére
Ide bemásolod a linket, és leszeded mp4-ben.
A tudomány a valóság költészete!
-
gabor128
aktív tag
Youtubról hogy lehet leszedni videót PC-re?
Semmivel nem sikerül és már agyrákot kapok ettől. -
bela30
csendes tag
válasz sztanozs #48362 üzenetére
Köszönöm a tippet,csak egy baj van: hogy nekem nincs C:\ProgramData\aacs\ mappám.Vagy hozzak létre egyet csak úgy manuálisan,ahogy a Mac OS X soránál is javasolja?
A másik meg,hogy azt is írja hogy "VLC 64 bit on Windows: put that file in your VLC directory". Tehát ide? C:\Program Files\VideoLAN\VLC
Bocs csak biztosra akarok menni.Szóval tudom hogy ezek elég láma kérdések,de hát tényleg az vagyok,szóval bocsi ha most ezektől a kérdésektől a hajadat téped.
Amúgy nagyon örülnék ha beválna,mert a VLC-t amúgy is rendszeresen használom és imádom is,csak eddig nem tudtam hogy bluray ISO-k lejátszására is rá lehet venni.
-
sztanozs
veterán
válasz bela30 #48361 üzenetére
VLC 3.0 elméletileg tudja a BD-J menüket...
https://www.videolan.org/vlc/releases/3.0.0.html
+
https://wiki.videolan.org/VSG:Usage:Blu-ray/[ Szerkesztve ]
JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
bela30
csendes tag
Sziasztok!
Én a legjobb ingyenes PowerDVD alternatívát keresem.Tehát freeware érdekelne,és fontos,hogy a Cyberlink PowerDVD-hez hasonlóan támogassa és ez által tudja kezelni a bluray menüket is,tehát ha pl. elindítok egy BD50 iso-t,akkor ne egyből maga a film,hanem először egy ilyen felület induljon el,sőt,azon aztán még navilgálni is tudjak:
Szóval van-e ilyen?A Leawo Blu-ray Player már majdnem jó lett volna, de az nekem valamiért állandóan összeomlott valami Java-val kapcsolatos hiba miatt.Miközben a Power DVD meg nem,csak annál meg lejárt az egy hónapos trial időszak,és hiába próbáltam trükközni azzal hogy elvileg tényleg csontig leszedtem Revo Unistallerrel,amikor újra raktam akkor is tudta hogy már volt telepítve a gépre és azt is hogy már lejárt az egy hónap.
Tehát vagy freeware kellene,vagy akár PowerDVD-nél,akár más lejátszónál egy olyan megoldás hogy újraindulhassanak azok a triál időszakok,és akkor legfeljebb havonta újra telepíteném.Tört verziókkal nem szívesen foglalkoznék.
Előre is köszi!
-
€uro
őstag
Sziasztok!
Képernyő-felvevő (screen recorder) programot keresek Windows 10-re. Mindössze 1280x720-as felvételt szeretnék készíteni.
Kipróbáltam már néhányat (Movavi, ZD Soft, Gilisoft). Mindegyikkel az a probléma, hogy - valószínűleg a tömörítés miatt - a színek élettelenek, elcsúsznak. Mutatok egy példát:
Jobb oldalon látjátok az eredeti programot, amit rögzíteni szeretnék. Bal oldalon egy egyébként 8000 kbps tömörítéssel készült mkv felvétel képe. Gyakorlatilag a sárga, narancssárga és piros vonalaim egyenesen szürkék lettek. De mint látszik, minden szín kifakult.
Talán olyan programra lenne szükségem, ami viszonylag veszteségmentesen tömöríti a videót - nem tudom.
Mi a véleményetek? Melyik képernyő-rögzítő programot ajánjátok?
Előre is köszönöm a segítséget.
Eladó - Samsung 55" Aktív 3D SMART LED TV + 4 db 3D Szemüveg | 2 db Távirányító (egyik giroszkópos, hangvezérléses)
-
-
Dr.NX
addikt
válasz enginev3.0 #48355 üzenetére
Nem kell ehhez program! Mindegyik processzormagot áram hajtja.
Elfogadom a sütiket.
-
Van olyan program ami ki írja hogy melyik processzor magot mi hajtja?
-
w.miki
veterán
Virusírtóból melyik az ajánlott?
FB üzeneteket kaptam/küld.
Mbam jó lesz? Vagy más?Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
Cs1csó
félisten
válasz enginev3.0 #48350 üzenetére
Nekem a NetSpeed Monitor vált be, sajnos ezt nem fejlesztik már de hibátlanul teszi a dolgát. Amiben talán jobb mint a NetWorx, hogy egyszerűbben mutatja a tálcán folyamatosan a pillanatnyi le- és feltöltést.
Annyi a lényeg, hogy a telepítés előtt kompatibilitási módban "korábbi Windows verziót" kell választani és kész is. Utána testre lehet szabni és szerintem kiváló. Anno örültem volna, ha valami aktívan fejlesztett programot találtam volna ingyenesen de nem volt. -
-
iguana
őstag
válasz enginev3.0 #48350 üzenetére
[link] szerintem még mindig ez a legjobb. networx, magyar nyelv is van benne, testreszabható, egyszerű, jó.
14 pár márkás bokazokni. (fícsör:antistatic, 100% pamut, jól szellőző, húzva térdig ér)
-
Van olyan program ami számolja windows alatt a le és feltöltött adatmennyiséget?
-
abw6291
tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani olyan ingyenes programot, amivel tudok készíteni egy egyszerűbb blogot és a saját domainemen - webtárhelyemen publikálni / időnként szerkeszteni azt?
-
mezis
félisten
-
sztanozs
veterán
válasz MasterDeeJay #48345 üzenetére
szvsz valami többszálú megoldás kellene, és nem excelbe dolgozni, hanem közvetlenül fájlrendszerbe, vagy valami nosql adatbázisba
JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
válasz sztanozs #48342 üzenetére
ffmpeg-el jpg-t csinálok rstp-ből scriptel majd openalpr-be berakom úgy kiad rendszámokat amiket berak excelbe időbélyeggel automatizálva igaz 4-5 sec-enként ami még lassú. Kicsit darabos megoldás kezdetnek jó.
tensorflowot kipróbálom, láttam rá kész kódokat is.[ Szerkesztve ]
-
spacelab
tag
válasz AsakuraDave #48343 üzenetére
OBS
-
AsakuraDave
őstag
PC-re milyen progi lenne amivel tudnék játék gameplayt felvenni, tehát videót akarok youtubera?
Benchmarkokat akarok felvenni vele AMD és nVidia kártyán.
Régen fraps-oztam de az ette a gépet mellette. Van valami más ami jobb?There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
sztanozs
veterán
válasz MasterDeeJay #48341 üzenetére
Full ingyenest szerintem csak csinálni tudsz (python + tensorflow)
-
Ingyenes rendszámfelismerő programot keresek ami képes RTSP streamből dolgozni.
Openalpr-t próbáltam de az ingyenes verziója csak képekből tud dolgozni.
Sighthound-ot is de az belefagy a streambe és igen lassú.[ Szerkesztve ]
-
Krystal_s
addikt
Érintkezés, táp stb hibák esetben többnyire nem a Raw Read Error Rate-nél jelennek meg a hibák, hanem a pl a Spin Retry Count értéknél is és még szektorhibák is keletkeznek. Itt ilyen gond nincs.
Ez a legrosszabb fajta hibajelenség, amikor nem egyértelmű.Bármilyen hiba van a SMART-ban, azt megjegyzi és utána is jelezni fogja mindig.
De nálam most minden program azt írja a legrosszabb értéknél is 100%, vagy never, mintha soha nem lett volna gond. Szóval ez elég zavaros így... Néztem Linux, Hiren's alatt is....
Egyedül a Windows naplóban tudom visszanézni, hogy mikor jelzett és a HDSentinel grafikonon a számokat.mezis: Azt már néztem. Kivettem a lemezt és vissza. Szép tiszta, 3 éves gép, lemez...
-
poirot
őstag
Sziasztok!
Epubot szeretnék szerkeszteni. Pontosabban egy zavaró karaktert kigyomlálni/lecserélni az egész file-ból. Milyen programmal lehetséges?
Köszönöm a válaszokat -
mezis
félisten
válasz Krystal_s #48322 üzenetére
Kikapcsolt laptop (kivett akku) mellett ellenőrizd a HDD-ket: stabilan bent vannak a helyükön ?
Ha stabilak, akkor is húzd ki a csatlakozóból és dugd vissza (érintkezőé "tisztítása").Egy HDD teljes felülete ellenőrizhető úgy is, hogy egy 4GB közeli file-okkal teleírod az egész HDD-t. Ugyanazt a file tömeget alkönyvtárakba. Aztán jöhet a korábban említett fc /b ...
mezis
-
dqdb
nagyúr
válasz Krystal_s #48327 üzenetére
Bizonyos típusú fájloknál a formátum alapján lehetőség van teljes integritásellenőrzésre (például .docx), bizonyosaknál részben megoldható (például .jpg), bizonyosaknál szinte megoldhatatlan (például .mp3).
Egyetlen megoldás a fájlok indexelése fsum és hasonló alkalmazások segítségével, amelyek lenyomatot készítenek a fájlokról azok mellé, és ezeket a lenyomatokat időnként ellenőriztetni kell. A még biztosabb megoldás persze a backup.
A Windows saját komponenseit sfc segítségével tudod ellenőrizni.
[ Szerkesztve ]
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
dqdb
nagyúr
válasz Dluinet #48326 üzenetére
+1
Nekem egy hotswap rack nullázta le HD Sentinelben egy addig és azóta is tökéletes HDD állapotát 3 óra alatt úgy, hogy csak betoltam a gépbe mentésre, aztán közbejött valami sürgős, és nem voltam a gép közelében és a merevlemez így nem is volt aktív használatban. Valószínűleg a HDD saját rázkódása miatt másodpercenként sokszor szakadt meg a kapcsolat, amit a merevlemez szorgosan számolt.
-
Krystal_s
addikt
válasz Dluinet #48326 üzenetére
Nincs kábel, nincs másik port, notebook...
Köszönöm az FC linket. Úgy látom ez is csak összehasonlítani tud, amihez szükséges egy másolat is. Az most nincs nálam. Így TC-vel is megtudnám csinálni, ha rákötnék másik lemezt...
Azt hittem van valami hasonló, mint pl a Checkdisk..., lehet rossz ötlet. -
Krystal_s
addikt
Megnyitni annyi adatot? Kizárt...
Bár szerintem, ha nincs hibás, vagy gyenge szektor, akkor nagy eséllyel az adatok sem sérülhettek meg.Amikor "meghülyül" a SMART és pl 200 millió olvasási hibát jelez, akkor nem tudom mi az, ami egyáltalán ennyi adatot olvasna, miközben látom, hogy szinte inaktív a lemez. Az Erőforrás-figyelőben is látni, hogy nem dolgozik olyankor szinte semmi folyamat. A lapozófájl sem akkora...
Pont ez a lényeg, hogy egyáltalán nem tűnik hibásnak. Minden komolyabb teszt szerint is rendben van...
Sajnálom "kidobni", mert a kis ideig tartó jelzésen kívül semmi baja (eddig) és zavar, hogy talán feleslegesen vettem másik lemezt. Most is 100%-os. 0 hibával.Nem találtok semmilyen programot FC néven. Azt hittem elírás és sfc parancs akart lenni...
-
válasz Krystal_s #48322 üzenetére
Úgy lehet ellenőrizni, hogy összehasonlítod a biztonsági másolattal, vagy egyenként megnyitod a fájlokat. Az elsőre meg megkaptad a választ (az fc egy program, szóval van ilyen program).
Azt meg nem értem, hogy miért tartasz meg egy hibás HDD-t.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Krystal_s
addikt
Szóval akkor nem létezik ilyen program.
Néha meghülyül egyik HDD-m vezérlője, vagy lehet tönkre fog menni a lemez a SMART szerint. Pár havonta rájön, hogy a Raw Read Error Rate adatnál elkezd emelkedni a szám akár több millióig és amikor eléri a Küszöbértéket (62), akkor hirtelen leesik a kondíció 100%-ról 0%-ra és jelez, hogy meghibásodás várható...cseréljem a lemezt.
Majd gondol egyet és lenullázza az adatnál a számokat, a Kondíció visszaáll 100%-ra.
Viszont bármilyen komolyabb (teljes felület, szektor) tesztet futtattok, azok szerint minden rendben van.
Elég sok adatot tárolok azon a lemezen. Folyamatosan csinálok biztonsági másolatot, de jó lenne róla megbizonyosodni, hogy biztos nincsenek-e sérült adatok. Elvileg, ha nem sérült ott a szektor, akkor nincs gond, de ki tudja. -
kovacs65
senior tag
válasz liszi70 #48316 üzenetére
Nem tud mindent szerkeszteni.
Önkormányzat - e-papír
Adott a nyomtatvány, online kell kitölteni, csak az általam kitöltött rész szerkeszthető. Az eredeti nyomtatvány nem.Ryzen 9 3900-as noti, RTX-2070, 32 GB, 250 GB+ 1 TB SSD, Gyártó Schenker Technologies, Németo.-ból rendelt. Érdekel valakit?
-
dqdb
nagyúr
válasz sztanozs #48317 üzenetére
- nem szavanként/karakterenként van pozícionálva a szöveg
- nem akarsz sortörést kezelni
Erre lehet heurisztikát illeszteni, hogy ha két karakter megfelelően közel van egymáshoz és függőlegesen kicsi az eltérés közöttük, akkor azok egy szót alkotnak, ha kicsit távolabb, de még nem túl távol, akkor space van közöttük (a távolságra a betűméretből és típusból származtatott metrikát lehet használni). Hasonló szabályt lehet függőlegesen is alkotni az összefüggő sorok megtalálására. Persze tökéletes nem lesz, de eléggé jó közelítést ad.Kevés olyan PDF akad, amibe nem karakterenként kerül be a szöveg. hanem szavanként vagy nagyobb blokkokban (a vektorosan renderelt szöveg pedig már más kávéház feldolgozás terén, ahogyan említetted).
[ Szerkesztve ]
-
looser
addikt
válasz liszi70 #48318 üzenetére
Ez nagyon szuper egyébként, de érdemes mondjuk egy szkennelt pdf-el kipróbálni, akkor kiderül, hogy van-e benne ocr (optikai karakterfelismerés) mert az megfelelő működés esetén (magyarral nyelven csak Abby Finereader-el van tapasztalatom) aranyat ér. Nyilván nem várható el, hogy egy ötször kinyomtatott, beszkennelt doksit karakterhelyesen felismeri-e. Vektorosan tárolt karakterek esetén ugye nincs ilyen gond, ott akár még másolható is a szöveg, ha engedélyezve van, raszteresnél meg ugye a minőségromlás a rákfenéje. Nincs ilyen pdf-em sajnos, de így elsőre tényleg remeknek tűnik az app.
Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
nagyúr
válasz sztanozs #48317 üzenetére
(Ez nem off téma itt.)
"Ezek akkor működnek jól, ha...."
Az "ezek" alatt konkrétan az általam linkeltet is érteni kell? Próbáltad ezt konkrétan, és amit írsz, az erre a weboldalra is igaz? Én próbáltam, és az általam megnyitott pdf-ek mindegyikének szövegét tudtam vele szerkeszteni. Ez nem azt jelenti, hogy az általam tapasztaltak általánosan és minden eshetőségre igazak, csak érdekelnek ebben a témában a lehetőségek. Több weboldalt kipróbáltam, és ez volt az egyetlen, aminél nem ütköztem akadályba, de simán lehet, hogy nem is állítottam a fájlaimmal olyan akadályt, amiről te beszélsz.
[ Szerkesztve ]
Szerintem.
-
sztanozs
veterán
válasz liszi70 #48316 üzenetére
Ezek akkor működnek jól, ha minden feltétel megfelelő:
- nem raszter/vektoros/mix tartalom
- nem korlátozott karaktermennyiséggel exportálták (hiányzó karaktereket nem fogsz tudni ugyanabban a betűtípusban beilleszteni)
- nem szavanként/karakterenként van pozícionálva a szöveg
- nem akarsz sortörést kezelniJOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
nagyúr
válasz BUZZLGHTYR #48313 üzenetére
PDF szerkesztő weboldal. Sok, szintén szerkesztőnek hívott weboldallal ellentétben ez tényleg tudja a pdf eredeti szövegét is szerkeszteni, nem csak hozzáírni, beletoldani stb.
Szerintem.
-
Vesa
veterán
Simán mondjuk LibreOffice, abban pedig PDF-be exportálsz. De PDF exportot már kb. minden értelmesebb word/image editor tud.
[ Szerkesztve ]
A tudomány a valóság költészete!
-
nagyúr
PDF egy konténer formátum, 99,99%-ban kimeneti fájl, ami nem, vagy nagyon korlátozottan szerkeszthető.
PDF-ben lehet kép, dokumentum, vektor, html, hang, video, vagy ezek együtt.
Adobe Illustrator áll legközelebb a PDF-hez, neki alapértelmezett formátuma, az ai is PDF."Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
BUZZLGHTYR
senior tag
hello. win 10-re keresek akár bőngésző álltal .pdf fájl szerkesztő weboldalt, vagy programot. előre is köszönöm!
-
Krystal_s
addikt
Tudna valaki ajánlani fájlok ellenőrzésére egy programot?
Nem rendszerfájlokat, vagy szektorokat szeretnék ellenőrizni, hanem a lemezen (HDD) tárolt adatokat (programok, képek, videó stb), amik már régóta lettek rámásolva.[ Szerkesztve ]
-
E.Kaufmann
veterán
Windows 10 alá keresnék egy webcam drivert/filtert, amivel az elterjedtebb alkalmazások alatt (Skype, Teams, stb...) lehet használni IP kamerát (HikVision, ONVIF képes). A SplitCam majdnem jó, lenne, ha nem lassulna be néha a videó, ne lenne nagy a lag, és ami a legrosszabb, el kell kézzel indítani, hogy élőkép legyen.
Le az elipszilonos jével, éljen a "j" !!!
-
sztanozs
veterán
-
hkari
őstag
Sziasztok!
Olyan torrent programot keresek, aminek van jó webui felülete. Pl Synology nason, ahogy hozzá adod távolrol a torrentet, ki lehet választaini, hogy melyik almappába tegye. Eddig nem találtam windowra ilyet. Hátha tudtok valamit.
Köszi a segítséget! -
-
iguana
őstag
válasz betyarr #48300 üzenetére
az ajánlóban is szerepel: [Macrium Reflect free]
régen én is használtam az acronist (khm, nem tisztán ), aztán kifehérítettem a használt szoftvereimet. az acronis kérdés nélkül a legjobb a kategóriájában, mert mindent is tud.
mivel nem vagyok integrátor, nem rendszergazdai szinten kell menedzselnem a mentéseket, hanem csak saját használatra kell, így nem hogy nem hogy egészen, hanem alig használtam ki a képességeit. csak alap dolgokra kellett, így nem igazán akartam fizetni érte.
aztán kipróbáltam a Macrium Reflect free-t és maradtam is ezen a vonalon, tökéletes.14 pár márkás bokazokni. (fícsör:antistatic, 100% pamut, jól szellőző, húzva térdig ér)
-
milan26
senior tag
-
abw6291
tag
Helló
Szükségem lenne egy olyan programra, ami képes Microsoft Teams vagy egyéb csoportos stream-eket felvenni úgy, hogy nem jelzi ezt a többi résztevőnek.
Semmi illegális, csak sokszor nagyon gyorsan ledarálják hogyan kell egy adott feladatot csinálni, így szeretném lassítottba is visszanézni hogy felfogjak mindent és ne hibázzak.
Utána természetesen törlöm a felvételt.OBS tudja ezt / másik program?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest