-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SpaceJam
aktív tag
válasz
dokee78
üzenetére
Én a TeraCopy 2.3-at tudom javasolni. Az újabb verzió felülete elég kusza, ezért a 2.3 (talán nem véletlen, hogy az még mindig elérhető a letöltéseknél). Ez szépen átveszi a felatadot a Windows-tól. Ezzel nem indulnak egyszerre a fájlmozgatási folyamatok, és szépen managelhető minden. Ha van licenszed hozzá, akkor menet közben is meg tudod változtatni a fájlok másolási sorrendjét, vagy törölni tudsz a queue-ből.
Enélkül nem nagyon használnék Windows-t, főleg úgy, hogy én a file managereket utálom.
milu #48755: Az asztali verzió netes hozzáférése teljesen tiltható és úgy is működik, szóval azzal legalábbis biztos nincs probléma. Legyen akármilyen szabályzatuk, netre akkor sem tölteném fel az érzékeny adatokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Gyermek PC játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 6402P 8GB DDR4 500GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest