- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
félisten
válasz qwertly #48597 üzenetére
BlueStacks
Stabil, megbízható. Persze erőlteti a játékok telepítését de ha be van minden állítva onnantól király.
SpaceJam
Sajnos csak a próbálgatás marad:
- van funkció ami nincs másnak nem is hiányzik de neked igen
- másnak "könnyű" számodra nemMindenképpen magadnak kell tesztelni nem végtelen a lista idő mire megtalálja az ember.
Anno így csináltam a zenelejátszókkal végül megtaláltam a Foobar-t, majd ugyanígy a film lejátszókkal így találtam a VLC-t, képnézegetőnek a HoneyView-t, képmetszőnek a PicPick stb.
Te tudod neked mi kell az OBS nem könnyű de mindent tud ami átlag felhasználásra kell fejlesztik, van aki tud benne segíteni is - lehet itt is van topikja stb.[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz qwertly #48597 üzenetére
én a NOX-ot használom már egy ideje. Stabilan és jól fut. Még egyszerűbb játékokat is normális sebességgel futtat.
Ha jól emlékszem a bignox.com a hivatalos oldala. De céges környezetben nem tudom ezt most megnézni. Próbáld megnézni, hogy mi a hivatalos oldal, nehogy valami fake-t telepíts.
Meliora sunt bono inimica
-
qwertly
addikt
Sziasztok!
Windwos 10 létezik felhasználó barát Androidos emulátor? Kéne pár oktató appot futtatni a windows 10 pc.
Üdv: -
ReSeTer
senior tag
Kicsit félreérthetően írtam le szerintem.
Tehát, először szinkronizálni szeretnék felhő irányba mappákat.
Időközönként a felhőben lévő dolgokról akarok egy másolatot készíteni ugyanabba a felhőbe, és a lényeg, hogy ezt a másolat ne az én internet sebességemet használja. Tehát ne kelljen feltölteni megint az egész mappát.
Na most, ezt gondolom manuálisan úgy lehet megoldani, hogy egyszerű felhőszolgáltatás, majd én ott csinálok egy mappamásolást egy új mappába és kész.
A kérdésem, hogy lehet-e ezt valahogy automatizálni? Erre van-e valami program?Köszönöm a válaszokat!
-
válasz ReSeTer #48591 üzenetére
Elméletileg az AomeiBackupper képes menteni a felhőbe is. Egy próbát megér, vagy a Duplicati is jó lehet neked.
[ Szerkesztve ]
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
ReSeTer
senior tag
Helló!
Van Backup topic?
Ha nincs, akkor lentebb leírom.
Olyan megoldást keresek, amivel tudok a következő módon biztonsági mentést csinálni bizonyos mappákról:
- Egyirányú szinkronizációs lehetőség felhőbe
- Ha akarom, akkor manuálisan lehessen készíteni a felszinkronizált adatokról egy mentést vagy másolatot FELHŐBE. (Tehát ezt már ne szinkronizálja sehova se, csak legyen meg ha kellene később.)
- Lehet fizetős is, de természetesen ingyenes felé hajlok, mivel nem sok adatról lenne szó (5 GB).[ Szerkesztve ]
-
Peetey91
senior tag
Sziasztok!
Olyan -lehetőleg ingyenes- programot keresnék, ami egy filmnek, sorozatnak automatikusan töltene le feliratot a preferált nyelv szerint pl Opensubtitlesről. A VLC-nek ha jól tudom volt egy pluginja, de az csak a 2.x verzióval megy ahogy nézem.
Köszi a segítséget, üdv. -
milu
aktív tag
Régebben Mac OSX-et használtam (2008-as MacBook), majd később Win10 fut egy asztali gépen. A Mac OSX-hez volt egy Canon imageFORMULA P-150-es szkennerem. A szkennert nem tudom használni a gépváltás óta, van ötletetek, javaslatotok arra vonatkozóan, hogy lehet a szkennert Win10 alatt (is) használni, amennyiben csak Mac OSX-es meghajtója van? (A MacBook-ot már nem használom)
-
tknof1871
őstag
Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió
-
Cs1csó
félisten
-
SpaceJam
aktív tag
válasz SpaceJam #48564 üzenetére
Oké, akkor másik kérdés, hátha erre...
Tudtok mondani egyszerű és normális képernyő-felvevő progit?
• az oCam egész jó minőségű, és lehet állítani mouse click-et, de nincs szerkesztője és reklámozik mint a fene
• a Free Cam szar minőségű, nincs mouse click, viszont van szerkesztője és nem reklámozik
• a ShareX nem sok mindent tud video-felvevőileg, ámde annál többet minden más szempontból, ezért ez nem az egyszerű megoldás még akkor sem, ha nem reklámozikSzóval olyasmi ingyenes cucc kéne, amit egyszerű elindítani az egyszeri usereknek is, jó minőségű, lehet esetleg mouse clicket állítani, és a lementés előtt akár szerkeszteni is a videókat.
neszetools.hu ● pc360.hu
-
Keraa
aktív tag
Sziasztok!Tudnátok segíteni?
jan .12 -vel a flash támogatás, alkalmazhatóság megszűnt. Van egy jó kis képernyővédőm amit szeretek és azóta nem működik...:-( van valami alternatíva erre vagy valahogyan működésre bírni?
[link] -
hotkar
aktív tag
Szia, ezzel én is küszködtem, de van megoldás.
A "Személyre szabás" beállításoknál [így] tettem, és az alul, a Windows színeknél kijelölt színre fogja a felső sávot átszínezni. Ez azonban a többi területre is érvényes lesz (pl. START menü), de próbáld ki.
Mondjuk, én sötét módot állítottam be, de vélhetően a hagyományos, világos témánál is így működik.
[ Szerkesztve ]
-
C. s.
addikt
Szia!
Arra tudnál javasolni valamit, hogy az inaktív ablakok fejléce és menüsora megkülönböztethető legyen egymástól? (Láthatóan más színű vagy legalább árnyalatú egy ablakon belül.) A mostani W10-es alapértelmezés teljesen egyforma színű, ami számomra megnehezíti a felület használatát, mert néha csak tippelek, hová kell kattintanom, hegy ne nyomjam meg egy gomb szélét. Ja igen, az is egybeolvad az egész katyvasszal, jó volna valahogy orvosolni. Ingyenes megoldásnak örülnék legjobban, de ha nem drága, belefér.
Általában több ablak van megnyitva, de csak 1 lehet aktív, a többi egy nagy egybefolyó fehér folt, az én szememnek az ablakok körüli halvány kis árnyék is kevés, látom, de a gyors munkához nem eléggé, ezért jobban oda kell néznem. Tényleg egybeolvad minden... Köszönjük, MS!
-
Petyás
tag
Köszönöm!
Az oprendszerek nyílván nem az irodai gépeken futnak.
Mivel hardverek vannak velük vezérelve, amik szintén nem minden esetben újak, esélytelen a frissítésük. Ezzel szerintem minden gyárban tisztában vannak, hogy így nem jó, de a támogatás nélküli gépekkel termelni még mindig jobb, mint támogatással nem termelni.
Lehet a vállalati környezet megtévesztő, nevezzük inkább iparinak. -
dqdb
nagyúr
válasz Petyás #48566 üzenetére
VÁLLALATI környezetben nem menteni kellene a rég nem támogatott XP-ket, Vistákat és 7-eket, hanem lecserélni 10-re.
közben futnak rajta a programok
Olyan programot keressél. ami shadow copy/VSS/Volume Snapshot Service támogatással rendelkezik, ezzel lehet menteni megnyitva tartott fájlokat is.tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
Petyás
tag
Sziasztok!
Olyan programot keresek VÁLLALATI környezetbe, ami képes időszakosan (fél évente-évente) teljes backupot készíteni a gépről (Windows XP -> Windows 7-ig, esetleg a jövőben W10) úgy, hogy közben futnak rajta a programok. És van lehetőség azonnali backup készítésére. A visszaállítás mindegy, hogy milyen módon oldható meg.
Mentés saját belső hálózati meghajtóra történne.
Kb. 50 PC-ről lenne szó, az ár nyílván számít.
Vagy ha tudtok ajánlani céget, akit ezzel lehet zargatni, az is jó.
Köszönöm! -
SpaceJam
aktív tag
Hei!
A Discord néha szaggatós a másik oldalon, ha játékot streamelnék, és Nitro előfizu nélkül csak 720p / 30 FPS-t tud. A kérdés, hogy van-e arra valami jó ötletetek, hogy miként tudnék valakinek közvetlenül streamelni jobb minőségben? Nem Twitch és OBS kombinációra gondolok, hanem valami peer-to-peer cuccra, hátha akad ilyen. Egy főre kell csak.
[ Szerkesztve ]
neszetools.hu ● pc360.hu
-
Vesa
veterán
válasz poirot #48557 üzenetére
Dark Gray theme - Van belőle ingyenes is, én megvettem a teljeset mert nevetséges 2,5 dollár volt (kb. 600Ft), ebben 2 sablon is van és ikon pakk is (így néz ki). Van Read.me az installról, de nem egyszerű...a kedves MS-nek hála, akik mai napig képtelenek egy ilyen faék egyszerű dolgot, mint a rendes testreszabhatóság, normálisan megcsinálni. Érdemes kipróbálni az ingyenest előbb..
Ikonokra két megoldás van, egy fizetős app, és egy ingyenes registry mahinálós.
Én ez utóbbit használtam, itt a leírása. Annyi, hogy ez csak a normál "üres" folder ikont cseréli le, azt viszont mindenhol, de számomra ez elég volt mert 90%-ban ez volt zavaró. A maradékot megcsináltam kézzel. Ha az összes ikont le akarod cserélni, arra sajnos csak a fizetős Stardock IconPackager-t találtam a legjpbb megoldásnak.[ Szerkesztve ]
A tudomány a valóság költészete!
-
-
Cs1csó
félisten
Ezt a konkrét programot nem ismerem DE szerintem ez nem fog menni. A Macrium Reflect Free is tud pl. "incremental backup = növekményi mentést csinálni tehát adott időnként a korább mentéshez képest csak az azóta eltelt változásokról végez egy mentést.
Akár törlés, akár másolás telepítés stb.Sok backup programnál ez a funkció már fizetős de úgy tudom a Macriumnál nem.
Ha a zsarolóvírusoktól félted az adataidat akkor inkább legyen valami külső offline tárhely és esetleg még egy akár online vagy akár offline, tehát a legjobb ha van 2 mentés az alap adatok mellett ami már ugye 3 példány.
-
iguana
őstag
no, akkor azt én is szeretném elkérni, mert én eddig fél megoldásokkal (és összességében béna) találkoztam ...és a dark grey felület is érdekelne, mert valami oknál fogva a dark theme-ek az totál űr feketét jelentenek, ami egyrészt csúnya, meg bántja a szemem a túl nagy kontraszt miatt. nem is értem miért nincs gyárilag a w10-ben, miért csak a rusnya, totál fekete. köszöntem.
14 pár márkás bokazokni. (fícsör:antistatic, 100% pamut, jól szellőző, húzva térdig ér)
-
nagyúr
Sziasztok!
Az összefoglalóban lévő SyncBackFree alkalmazás tudja azt, hogy a PC-n lévő egy mappában lévő adatokat egy NAS-ra mentené (PC-vel azonos helyi hálón van), de csak ha változik valamelyik file (tartalma, neve), vagy új file keletkezik, azonban a törléseket nem. Mindezt csak PC --> NAS irányba végezné el és ezt tudná háttérben automatikusan, rendszeres időközönként futtatni?
Köszönöm a segítséget .
-
Petyás
tag
Sziasztok!
Szeretnék egy jelszót "vágólapon tartani".
Célom, hogy egy jelszót ne kelljen mindig kimásolni a vágólapra. (hanem ott legyen minden gépinduláskor)
Megoldható ez valahogy?
Nem ragaszkodom a vágólapos módszerhez, az is jó, ha egy gombbal beírja.
Xmousebutton tudja ezt?
Használt eszköz: Dell Latitude laptop, 5 gombos kínai egér.
Köszönöm![ Szerkesztve ]
-
iguana
őstag
válasz bugizozi #48551 üzenetére
talán a [mRemoteNG] open source. [link]
vagy esetleg a [Remote Desktop Manager] és lehet, hogy elég a free verzió is.szerk.: oké, látom te is nézted a remotedesktop manager-t a free edition lehet működne neked amire kell. [link]
[ Szerkesztve ]
14 pár márkás bokazokni. (fícsör:antistatic, 100% pamut, jól szellőző, húzva térdig ér)
-
bugizozi
őstag
válasz bluemirage #48546 üzenetére
Sziasztok!
Köszönöm az észrevételeket, jogos a felvetés, megfogadom a tanácsot!
Ettől függetlenül ugyanúgy keresem a megfelelő szoftvert, amivel rendszerben lehet látni az RDP kapcsolatokat, legalább IP cím szinten, és nem a régi, nem támogatott Microsoft-os az. Lényeg hogy minél egyszerűbb legyen, csak távoli asztalra kell. Néztem ezt a remotedesktopmanager.com-ot de ez ágyúval verébre kategória.VCP7-DCV, CCNA ||| Ami működik, ahhoz nem szabad hozzányúlni!
-
Vesa
veterán
W10-ben nagy nehezen felszenvedtem egy full Dark Gray témát, hogy ne égjen ki a szemem a fehértől. A gond csak az, hogy így most azok az undormány sárga rendszer folder ikonok, amiket az MS kb. a w95 óta képtelen volt lecserélni, úgy virítanak a sötétszürke háttér előtt, hogy rossz nézni, rettentően bántja a szememet.
A kérdés az, milyen programmal tudom az összes rendszer ikont lecserélni? Ikon szettem már van, de a winben csak egyesével lehet cserélgetni (vagy sokszor úgy sem)
[ Szerkesztve ]
-
dqdb
nagyúr
válasz bugizozi #48543 üzenetére
Ha a két gépre ugyanazzal a domain userrel lépsz be és roaming profile van beállítva a felhasználó számára, akkor átmásznak a jelszavak is. Minden más esetben nem.
És csatlakoznék a többiekhez: ha ez éles rendszer ügyfeleknél, akkor jelszót nem jegyeztetünk meg ilyen módon, mert ezeket könnyen dekódolni lehet. Éles rendszer jelszavát mindig egy Keepass konténerből vagy más jelszótárolóból illik kitúrni belépéskor.
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
őstag
válasz bugizozi #48543 üzenetére
"Mert több ügyfélnek több szerverére lépek be, jobb így rendszerezve. (van kb 50 ilyen mentett kapcsolatom) .... csak a jelszavakat nem hozza át a konfig fájlban, jó lenne ha ezeket együtt tárolná"
Ez egy szakmai fórumban is durva, de úgy általában is. Egy esetlegesen bekövetkező incidens és annak következményei miatt polgári peresben egyesével is durva lenne, de csoportosan még durvább... Kb. életed végéig fizethetsz. De elsősorban nemcsak egy esetleges jogi követkemény miatt ne csinálj ilyet, hanem azért sem... mert ilyet szakmai és adatbiztonsági szempontból is tilos. Már az is vitatható, hogy saját, családi stb... jelszavakat egy third party szoftverben így tárol az ember, de 50 ügyfél szervereinek belépési adatait... őőőő...
Meliora sunt bono inimica
-
ParadoxH
tag
Sziasztok!
Szeretnék érdeklődni, hogy tudtok-e olyan programot vagy szolgáltatást, ami helyi szintű webshopok (nekem speciel román) termékeit és árait követi nyomon és bizonyos beállításokkor értesít?
Nem kereskedelmi vagy haszonszerzési célból érdekel, hanem hogy ne maradjak le róla ha pár termék amit meg szeretnék venni normális piaci ár szintjére megy le. Első két nekifutásra nem találtam semmi ígéreteset.Köszönöm a türelmet!
[ Szerkesztve ]
Ha vannak felesleges bamu-s boostjaid kérlek támogasd bármelyik modellemet: https://makerworld.com/en/@ParadoxH
-
bugizozi
őstag
Mert több ügyfélnek több szerverére lépek be, jobb így rendszerezve. (van kb 50 ilyen mentett kapcsolatom)
Most pl ezzel a progival van, van egy konfig fájl, azt át tudom másolni másik gépre, ugyanígy megjelenik ez a lista, csak a jelszavakat nem hozza át a konfig fájlban, jó lenne ha ezeket együtt tárolná, egy esetleges következő költözésnél, ne kelljen bepötyögni újra.[ Szerkesztve ]
VCP7-DCV, CCNA ||| Ami működik, ahhoz nem szabad hozzányúlni!
-
bugizozi
őstag
Sziasztok!
Remote desktop connection manager programot keresek. Eddig a Microsoft RDCMan progit használtam, de úgy látom azt már kivette az MS: Microsoft discontinues RDCMan app following security bug
Az RDCMan teljesen jó volt, ugyanilyen egyszerűt keresnék annyi plusszal, hogyha átköltöztetem a konfigot egy másik gépre akkor a tárolt jelszavakat is vigye át.Köszönöm!
VCP7-DCV, CCNA ||| Ami működik, ahhoz nem szabad hozzányúlni!
-
iguana
őstag
válasz jozefgucci1 #48539 üzenetére
Free vpn [link] windscribe [link]
mindkettőt szoktam alkalomadtán használni, működik. a windscribe nekem havi 50 GB-ot ingyen ad. (free account)14 pár márkás bokazokni. (fícsör:antistatic, 100% pamut, jól szellőző, húzva térdig ér)
-
jozefgucci1
addikt
Sziasztok ! Ingyenes VPN-t keresnék amihez elég a regisztráció nem szükséges bankártya adatot megadni , mert csak egyszeri regisztráció miatt lenne rá szükségem RU szerveren keresztül . Valami pár napos triál tökéletes lenne
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
Cs1csó
félisten
-
Joker88
őstag
van valami olyan program ami jelzi ha esetleg a rendszerre feltelepített programból van újabb verzió,frissítés? Mint pl a Play Áruház Androidon..
Windows 10 alá gondoltam.In loving memory of Garrett Lockhart
-
coco2
őstag
Androidon van screen photo. Pld itt egy YT videó róla.
Miután a kép készen van, meg tudja osztani kedve szerint. A legegyszerűbb felrakni google drive-ra. Ha mindkét eszközön van google account belépve, meg lehet osztani google drive-on. Az "összekötés" ez esetben az internet. Google Chrome van Mac-re is, feltelepíteni, belépni ugyan azzal az acc-al, és ott van.
[ Szerkesztve ]
កុំភ្លេចប្រើភាសាអង់គ្លេសក្នុងបរិយាកាសអន្តរជាតិ។
-
fradi81
veterán
-
fradi81
veterán
Hali arra keresek megoldást hogy egy mappányi képfájlba beleíródjon a sorszámuk, tehát pl. első képbe legyen '1.' Következőben '2.' és így tovább mint egy vízjel, android app vagy windows program az mindegy.
moto g72, Ninebot d28e
-
Wolfskin
őstag
-
milu
aktív tag
Kérem a javaslatotokat: Egy barátomnak az alábbi eszközei vannak:
Az okostelefonja:
XIAOMI Redmi note 4Android verzió: 7.0 NRD90MA hardvere iMac amin az alábbi oprendszer fut:
OS X El Capitan Verzió 10.11.6
iMac (24 hüvelykes, 2007 nyár)Mi az a (free)program, amivel (ha összeköti a gépét a telefonjával) a telefon képernyőjét menteni tudja?
-
félisten
-
Wolfskin
őstag
Sziasztok, milyen programmal lehet letölteni cd grabbelésnél a cd adatait? Régen az EAC-al csináéltam, az leszette a freedb.org-ról, és kitöltötte az id3-at, de a freedb adatbázis 2019-ben lehúzta a rolót.
Milyen megoldás létezik erre? Jó lenen, az EAC-ot újra használni...
[ Szerkesztve ]
''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)
-
coco2
őstag
Sziasztok!
Biztos más is találkozott már vele, hogy gmail nem küld bináris. Vagy mindent vírusnak néz, vagy azért pampog, mert .exe van a csomagban, vagy azért mert letitkosítom, hogy ne lássa, mi van benne - egyébként is semmi köze a magánlevelezésemhez.
Azon gondolkodom, hogy base64 kódolni kellene a jelszavazott winrar archívumot, és átnevezni a file-t .txt-re, aztán azt csomagolni be archívumba. És nyasgem google. Base 64 kóder tool-okat eddig csak webeseket találtam, és nekem bináris kellene. Nincs rá szükségem, hogy az egész web a cuccosomat skubizza. Bináris base64 kóder tool-t viszont nem találtam freeware-ben semmit. Van rá valami okosság?
កុំភ្លេចប្រើភាសាអង់គ្លេសក្នុងបរិយាកាសអន្តរជាតិ។
-
-
mezis
félisten
válasz enginev3.0 #48518 üzenetére
- RAM teszt.
- Minden elromolhat. Akár a HDD-n (SSD-n) pontosan az az egyetlen memória cella, amitől már nem az eredetileg installált program, hanem annak egy nagyon picit módosult változata töltődik be. Nagyon ritka az ilyen hiba, de én már találkoztam ilyennel. A program újra installálása.mezis
-
totron
addikt
válasz enginev3.0 #48518 üzenetére
Memóriamodulok portalanítása, ki-be esetleg még.
access violation - Win98-as időket idézi
-
-
dqdb
nagyúr
válasz enginev3.0 #48516 üzenetére
C0000005 = access violation
A program olyan memóriacímre hivatkozik, amire nem kellene, tipikusan olyanok mint, mint túlcímez egy tömböt, többször szabadít fel memóriát vagy már felszabadított memóriát próbál használni. Ez programhiba, te semmit sem tudsz vele kezdeni.
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
Hibagyűjtő: 2278274269109423592, típus: 4
Esemény neve: APPCRASH
Válasz: Nem érhető el
CAB-azonosító: 0Probléma aláírása:
P1: qbittorrent.exe
P2: 4.3.2.0
P3: 5fe8c05b
P4: qbittorrent.exe
P5: 4.3.2.0
P6: 5fe8c05b
P7: c0000005
P8: 00000000003f81a8
P9:
P10:A hibát okozó alkalmazás neve: qbittorrent.exe, verzió: 4.3.2.0, időbélyeg: 0x5fe8c05b
A hibát okozó modul neve: qbittorrent.exe, verzió: 4.3.2.0, időbélyeg: 0x5fe8c05b
Kivételkód: 0xc0000005
Hiba pozíciója: 0x00000000003f81a8
A hibát okozó folyamat azonosítója: 0x3038
A hibát okozó alkalmazás indításának időpontja: 0x01d6e44c9fdb4010
A hibát okozó alkalmazás elérési útja: C:\Program Files\qBittorrent\qbittorrent.exe
A hibát okozó modul elérési útja: C:\Program Files\qBittorrent\qbittorrent.exe
Jelentés azonosítója: fa3fdcc8-8a21-4f7d-b755-715dcb046607
A hibát okozó csomag teljes neve:
A hibát okozó csomag relatív alkalmazásazonosítója:semmi érdekeset nem találtam
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Vesa
veterán
válasz enginev3.0 #48514 üzenetére
Ha készít crash logot, abból némi infó nyerhető. Vagy Windows Event Viewer-ben megnézni...
-
Ha egy program appcrash-sel, hogy lehet kideríteni, hogy miért?
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
brd
nagyúr
-
pelenka35
őstag
Sziasztok olyan programot keresek amivel fel tudnám venni a képernyőn lévő előadást . (Kép/hang (egyetemi online órákat)) köszönöm.
Gamertag:Rob3rt75
-
Kommy
veterán
Nekem egy olyan programra lenne szükségem ami képes arra, hogy két gépen ugyan azt a táblázatot megnyitva tudjam szerkeszteni, ha egyiken beírok valamit jelenjen meg a másik gépen is.
Ezt tudom, hogy pl google sheets-ben meg lehetne csinálni, de nincs net, csak hálózat a két gép között. -
Tejinashi
csendes tag
RTLMost-ról én is szeretnék lehúzni videókat, de már semmmilyen program nem hozza a képet, csak a hangot.
-
válasz csubuka #48504 üzenetére
Készítesz egy mentést, hogy ha nem sikerül a "műtét", legyen honnan visszatölteni a működő rendszert.
Itt elég egyszerűnek tűnik a telepítése. Nem hinném hogy bármilyen office komponenst felülírna, ugyanakkor egy O 2016 telepítője sanszos, hogy ki tudja javítani.
Persze ott van pár (az egyszerűség kedvéért portable) alternatíva kipróbálása.Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
csubuka
addikt
Köszönöm válaszod!
Új gép beszerzés miatt azon a gépen már új Office van (2016) és félek rágányolni régi 2010-es Office-ból származó komponenst (Ez a Sharepoint 2010 része ha jól látom...). Nem akarok az Office megbolondulása miatt többlet munkát. Ám ha elműködne így, akkor persze jó lenne simán használni a bevált szoftvert.
-
-
csubuka
addikt
Sziasztok!
A FastStone Image Viewer az én esetemben egy rokonnál nem jött be, mint a Microsoft Picture Manager leváltója. Egyszerűen annak az egy kattintásos "képjavító" funkcióját hiányolja a rokon (Itt is van ilyen egy kattintásos funkció, de nem látványos változással). Mit lehetne javasolni, ami ugyanazt tudja? (Az mindegy, hogy valóban mennyire volt az a funkció korrekt, látványos volt, az a lényeg )
Vagy rizikózzam meg a 16-os office-al kombinálni a régi 2010-es Sharepointból a Picture Managert? Nem volna vidám tönkretenni a meglévő office installációt, mintha ilyesmivel sikertelenül próbálkoztam volna már a múltban...
-
félisten
válasz Fire/SOUL/CD #48497 üzenetére
Tárgytalan, megoldva.
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest