- Yettel topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- VoLTE/VoWiFi
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
milu
aktív tag
válasz
tylerddd
üzenetére
Ezt nem tudom megcáfolni, de megerősíteni sem...Az asztali verzióját használom, erre a biztonsági dologra eddig nem néztem rá...Még nem tapasztaltam ezzel kapcsolatos problémát (de ez nem jelenti azt, hogy biztonságos...) Ha ki tudod deríteni, kérlek oszd meg, mert azonnal lekerül az ajánlott programjaim közül....
-
válasz
tylerddd
üzenetére
Ha elolvasod az ÁSZF részt, akkor nem... Mert leírták
De nyilván nem biztos. Minden online szolgáltatásra igaz, hogy ne tölts fel semmi kényes adatot amit később megbánhatsz. Az ingyenes szolgáltatásokra egy 2x igaz.
Céges dokumentumokra, alkalmazottként tuti nem használnám. Nemcsak azért, mert lehet hogy.... Hanem azért, mert jogilag simán megalapoz egy elbocsátást olyan cégeknél ahol erre (szerintem egyébként jogosan) harapnak...
Új hozzászólás Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5 - i7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

De nyilván nem biztos.