Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Yettel topik
- Tömeges bevetésre kész az új Huawei AI-chip
- MIUI / HyperOS topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
TeeJay
félisten
válasz
erdey_a #75149 üzenetére
Ma Zuglóban ez az izé fogadott
vigyázat csak erős idegzetűek nézzék meg [link]2óra tömény szopás, bele küldtem 15liter vizet nagynyomáson meg deep clean koktélt de kellett az 50ml 1liter vízhez és még 1 liter külön csak a burkolatoknak olyan egy förtelem volt minden
Tulaj vette szorgosan a klíma spray-t és fújta bele nyaranta többször és mégis büdös volt aztán most szólt neki egy hölgy akinek már telepítettem klímát hogy nem kellene szórakozni és hívjon ki engemLegjobb poén hogy turbo módon járatta szegény gépet és úgy sem volt elég hűvős, most ahogy kimostam 23fokon alap ventilátoron szólt hogy emeljünk a hőfokon mert fázik a lába
Ja kültéri is vastagon tele porral és repülőgép hangja volt mikor üzemelt, mosás után alig pörgette a ventilátort mert szépen át szellőzött már
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Autós kamerák
- One mobilszolgáltatások
- LEGO klub
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xbox Series X|S
- Letarolná a kínai AI igényeket a Huawei CloudMatrix 384
- alza vélemények - tapasztalatok
- Az AMD Kínára szabott AI gyorsítója is beleesik az USA új exportkorlátozásaiba
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest