- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
TeeJay
félisten
válasz
akipapi #80533 üzenetére
Oda kb. bármelyik gép bőségesen elég
én AUX-ot nem tennék
Polar Optimumot nagyon szeretjük, az már tálcafűtéses, a TCL Thermo tudtommal ugyanaz a gép, Syen Muse már nincs, kifutó példány volt, Muse Next jön majd a helyére de még mindig nem kapható, Gree Comfort Pro-t már raktam, jó nagy és hatékonyabb kültérit kapott de a beltéri nem lett sajnos halkabb hiába a katalógus 18dB adat, közel nincs még Daikin és Mitsu szintenDaikin-t és Mitsu-t annyit telepítettem hogy meglepő hogy egyik szerelő sem szereli
-
válasz
akipapi #80574 üzenetére
hát a linkelt oldalon éppenhogy az XC a drágább(3,5.est néztem)
Maradj a Daikin FTXF35E-nél és nézz másik áruházat mert legtöbb helyen csak 300.é adják nem 350.ért mint amit linkeltél!
-
válasz
akipapi #80556 üzenetére
Ezt a baromságot meg hol olvastad? hogy a XF és XC között a gyártás helyét jelölik az utolsó betűvel!
Az XF a teljes értékű, az XC az egy butább gyengébb verzió(ezért olcsóbb) és semmi köze hogy melyiket hogy szerelik össze!
Egyébként meg miből gondolod hogy egy Törököknél össze szerelt gép jobb mint amit a Malájok szerelnek össze!
Lehet mind2ö nagyon szar, és lehet mind2ő nagyon jó is, nem azon múlik hogy hol van össze szerelve. -
Miklósbácsi
tag
válasz
akipapi #80533 üzenetére
Szia !
Hallgass pjen társunk véleményére ! Az én véleményem : nálunk hat éve kifogástalanul és hálószobai csendességgel működik 2 db. Daikin Sensira. (nem egy lakásban )
Az üzemeltetés körülményei mindkettőnél hasonlítanak ahhoz, amit nálatok leírtál. A legnagyobb melegben is kis teljesítménnyel jóval nagyobb területet hűtött nyitott ajtók mellett, mint amit vártam. Az átmeneti idők fűtésére ugyanez áll. Meghibásodás nélkül.
Engem kizárólag a gépek tudása érdekel, nem vagyok japán - megszállott. Csak a tapasztalataim vezérelnek.
Üdv.! -
Atomgeszi
nagyúr
válasz
akipapi #46154 üzenetére
Ha lehet hinni a katalógus adatnak, ott 30 db említenek a beltérihez.
Ha az megfelelt, 250k-ig szerintem nem sok klímát fogsz találni, ami azért 30 db-nél hangosabb lenne a maiak közül.
Ennyiből mondjuk kijön a Sensira FTXF is szerintem, az 19-20 db-t tud. Mondhatni suhog.
Vagy Mitsubishi HR25VFDe nézhetsz Fujitsu vagy Panasonicot ebben az árban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3032, 100% Akkumulátor
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3014, 91% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest