Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- iOS alkalmazások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
xxxjjjkkk
senior tag
Persze, ezzel tisztában vagyok. Csak azt hittem, hogy a daikinnál jobb mutatói lesznek.
Ugye picit drágább is, viszont a fogyasztása rosszabb az msz hj nek, gondoltam ezen akarnak faragni, bár még lehet. Meglátjuk.Mondjuk a RXB35C / FTXB35C vs FTX35K/RX35K nél, a Qce kWh/y (ami szerintem inkább /month akar lenni vagy nem tudom) 191 vs 180, illetve a seer is 6,42 a 6,05 el áll szemben. Önmagában a jobb fogyasztás miatt nem éri meg nekem megvenni szerintem.
Mondjuk biztos vannak benne + műszaki megoldások, de hogy ezek a gép élettartamában hogy jelentkeznek, azt sehol nem találtam, még óvatos becslést sem.
A plusz funkciói, meg nekem olyanok, mint a 3d tv-m, mióta megvan 2x néztük eddig úgyBár olcsón vettem, annyiért mint a simát.
Bár lehet már kezdem kicsit túlkomplikálni ezt az egészet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- Gombászkönyvek egyben
- Apple MacBook Air M3 15, Újszerű, Dobozával, 12 hónap garanciával
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest