- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
bigmasterg
addikt
-
bigmasterg
addikt
válasz
ntomka #27461 üzenetére
A csövön az utlsó 3.
Csak a T50p helyett a DT1350-et szokták ajánlani.
Esetleg a b&w p5 -re is érdemes lehet ránézni. Nem a legjobb ár/érték arányú, de jó hordozhatónak tűnik. (Kétszer volt már fejemen, de csak boltban, így a hangjáról nem nyilatkoznék. De kicsi, könnyen hordozható és jól van megépítve. (fém és bőr) )
Ezek a fa borítású, hordozható ath-k is tetszenek. -
Nertpaelg
tag
válasz
ntomka #27414 üzenetére
Hmm, nem tudom, lehet. Most nagyon divatba jött a végigpofázós-laptopozós "óralátogatás", szóval ez is lehet az oka.
(#27416) contaxg: Köszönöm a választ.
(#27417) PuMbA: Na igen, van egy pár ilyen forma.
(#27419) DEJVID: Arányosan kéne számolni, úgy szerintem kb hasonló % jönne ki differenciának, de most ehhez lusta vagyok.
-
Dave™
nagyúr
válasz
ntomka #27383 üzenetére
Nekem némileg máshogyan jönnek le a dolgok, lásd múltkori tapasztalatmegosztásnál, de legyen, biztosan mindig én reagálom túl. Amúgy a K601-et sosem néztem le és az AD900-at sosem helyeztem magasabb szintre technikai értelemben, egyszerűen sokkal jobban tetszik a karaktere, de rendszerint ebbe is belekötnek itt sokan, hogy biztosan a forrás meg egyebek miatt van. Mondjuk múltkor nem csak nekem tűnt úgy, hogy hülyének néznek/tartanak itt, lehet mégsem teljesen alaptalan minden vád.
-
Dave™
nagyúr
válasz
ntomka #27376 üzenetére
Nem természetellenes, sőt, a K601 sokkal természetesebb hangot nyújt, mint az AD700/900. De ennek ellenére nem az tetszik, már el is mondtam, hogy miért. Ez semmit sem von le a K601 érdemeiből, amiket ki is emeltem sokszor. Múltkor belinkeltem azt a leírást, ahol egy jobb AD900-at kerestek, de "csalódtak" a K601-ben. Ott is ugyanarra jutottak, mint én. Nagyon jó, nagyon szép, de nem olyan fun és nem olyan intim a hangja, távolságot tart és precíz. Értem én, hogy mindenki védi a sajátját, de annyiban lehetnétek elfogadóbbak, hogy nekem nem ez a karakter tetszik. Ahhoz képest mindig megkapom azt, hogy azért nem jött be, mert nem CanAmp-ról (vagy hasonlóról) hajtottam. Pedig nem, egyszerűen sokkal jobban bejön az a közvetlenebb, AT hang. Úgyis egyedül én vagyok itt ezzel így, csak nem szeretem, ha hülyének néznek (nem te), és megpróbálják elmagyarázni, hogy nem, az nem úgy van, rosszul hallom. Itt egyébként is eléggé le vannak nézve az AT fejhallgatók, tisztelet a kivételnek, ami szerintem erősen árt a topik sokszínűségének.
-
bigmasterg
addikt
válasz
ntomka #27076 üzenetére
Szívesen megvenném, jó áron is van, tartaléknak tényleg jó lenne.
De akkor lenne két egyforma fejhallgatóm, szóval inkább vennék egy T1-et, Hifiman-t vagy Audeze-t.Most Amsterdam-ban egy hi-fi boltot nem láttam, viszont két nagyobb lemezboltot is. (Az egyik 3 emeletes volt).
Ott volt néhány fejhallgató, de 'elkeserítő' módon, itt is csak a legolcsóbb/ divatos darabok voltak kaphatóak. (legkisebb Senn-ek, Sony-k és Skullcandy, Beats....)
-
slfln
senior tag
válasz
ntomka #26866 üzenetére
A Presenter nagy damping faktora miatt szól ennyire keményen, szigorúan, megfogottan. Ezért is mondhatta rá schawo, hogy CEC karakter, mert a jó erősítők ilyenek (0 közeli kimeneti imp.)
A fejes nem tudja taknyolni a mélyeket, és nem színezi szét a hangot alacsony impedanciás fejesekkel sem.
Pedig ilyen az igazság.Ezért jó az az erősítő.
-
PuMbA
titán
válasz
ntomka #26866 üzenetére
"ilyen szempontból kár, hogy arra nem kötötted rá."
Ha lesz rá még lehetőségem, akkor majd meghallgatom
Hogy mennyire lehet fokozni a szubjektívséget: a legnagyobb poén, hogy a Shure nekem a legtermészetesebb, de egyben a legszórakoztatóbb/legéletteltelibb fejes is volt az összes közül
Pedig azt szokták mondani, hogy a természetes hangzás lapos és élettelen...
-
Shufny
őstag
válasz
ntomka #26754 üzenetére
Mivel azt írtad különösen ajánlott az árán, gondoltam tudod, hogy mennyi.
Tomi_Sci: Ugyanezt megcsinálta már 681 -en is. Viszont elég csúnya dolgokat művelhet egy ilyen mod, például a fáziskarakterisztikával. Meg eleve nem tudom miért fontos beépíteni a fejhallgatóba.
Engem érdekelne még a 631 is, mert lehet az népszerűbb lenne. (mármint a tényleges célközönségnél, nem közöttünk) Gondolom az is lesz mindenféle színben, mint a 661. Ugyanakkor fi:zi'k -et sem irigylem, hogy agyalhat majd, hogy melyik színből hányat vegyen.
-
Mackósajt
senior tag
válasz
ntomka #26697 üzenetére
Akkor én válaszolok.
Én először hallottam mindent ami ott volt (kivéve a sajátokat), és egyébként is kialakult az a benyomásom, hogy nagyon botfülem van a legtöbb résztvevőhöz képest (vagy legalábbis gyakorlatlan), úgyhogy fenntartásokkal kell kezelni a véleményem.
Először is az önigazolás rész.
Elkövettem a találkozó egy részében azt, hogy a DT 880 250 ohm-ot magammal hurcolva azt hasonlítottam össze mindennel. Az a helyzet, hogy szerintem többféle forrásról is minden elvérzett vele szemben, kivéve a bigmasters által hozott két nehézfiút. Különösen meglepő volt a HD600 és a K601. Mindkettő drágább a magyar kiskereskedelemben, és mindkettő teljesen egyértelműen gyengébb.
A K601 hangjára egyébként az "élettelen/erőtlen" jelzők jutnak most eszembe.
A HD600 karaktere felismerhetően hasonlít a HD428-ra (A HD800 viszont nem hasonlít rájuk). Helyben le is húztam a HD600-at, így aludva rá azt mondanám, hogy felületes voltam, nem adtam neki valami sok időt.
Takstar: Én pont a DACportról nem próbáltam ki, viszont másról szörnyen szólt. Kénytelen vagyok elhinni, hogy a DACporttal egymásnak teremtették őket.
Hja, és muszáj lesz vennem egy külső egységet, de azt szűrtem el, hogy rengeteg körülményen múlik, hogy mennyire működik egy rendszer, és ezt nagyon meg kell gondolni. Ma nem megyek el contraxghoz meghallgatni az Asus-t, de nagyon kíváncsian várom a beszámolókat.
-
contaxg
veterán
válasz
ntomka #26715 üzenetére
Hmmm talán még az lehet! Hétfőn megyek éppen arra.
Egyébként a Shure volt az első olya fejes ami nagyon emlékeztetett egy átlagos kétdobozos sztereó terére. Nagyob bírom!!Nálam a W1000t, de érdekes, hogy pont az ellentéte a W5000-nek. Ennek igen rendesen vannak mélyei....nekem még egy kicsit sok is. A tere, stb. a tipikus At vonal egyébként.
Gondoltam, hogy elmegyek vele kutyás sétáltatni!!!
-
bigmasterg
addikt
válasz
ntomka #26694 üzenetére
Ez fejhallgatós topic.
Fejhallgatóról alkotott vélemény, pedig ide (is) tartozik.(#26685) baluka26:
Ma lehet, hogy tényleg az volt (), de máskor azért Bpesten több lehetőség van.
Csak, hogy legyen valami on is:
250ohm-os DT880 nem szól rosszul. Kíváncsi lennék a 600 ohmosra is, meg akkor már a T1-re is.
250-es dt880-hoz mennyire hasonlít a karaktere ? -
válasz
ntomka #26404 üzenetére
Valószínűleg lánc kérdése. Legutóbb, amikor HD600 volt a fejemen, amikor balukának vittem, és meghallgattam az eladónál (akit nem lehetett leállítani a 30 millás házimozija magasztalásáról, nem találtunk közös témát), abból bizony éktelen brummogás jött csak ki. Akkor a nullára leírtam magamban a teljes sorozatot. Úgyhogy nagyon kellemes meglepetés volt ez hallgatózás.
-
slfln
senior tag
válasz
ntomka #26374 üzenetére
Bizonygatni? Semmit.
Annyit mondtam, hogy az SR225 és 225i között gyakorlatilag kozmetikai különbségek vannak csupán.
A lányok és a vokál pedig a 4kHz-nél lévő emelés miatt érződhetnek sziszegősnek egyes felvételeken.baluka26: Engem az se érdekel, ha a Holdon gyártják, csak akkor írják rá azt. Tulajdonképpen USA-ban készül, mert ott szerelik össze és ellenőrzik, szóval ebben semmilyen habiszti nincs, ha így vesszük.
Korábban pedig csak arra próbáltam rávilágítani, hogy mennyire hasonlóak. -
Lewzke
őstag
válasz
ntomka #26367 üzenetére
Én azt tapasztaltam a K501-el, ahogy látom már többen is jelezték, hogy egy jobb forrás meg erősítő a magasakat kifinomultabbá és kevésbé zavaróvá teszi. A részletességük megmarad viszont "távolabbi"-nak hatnak és ez egységesebbé teszi az összhatást. A tolakodó magasak hátrébb szorulnak, a részletességük megmarad viszont helyet adnak a többi tartománynak. Én szeretem a "bright" hangú füleseket, szóval nekem az elején furcsa volt ez a dolog, hogy eltűnt a magas "karcossága" az erősítő után. De sokkal kifinomultabb így, azelőtt maximum egy órát voltam képes hallgatni a zenét, mert belefáradt a fülem a szúrós magasakba, most meg akár a szomjúság határáig bírnám.
-
guppy
őstag
válasz
ntomka #26346 üzenetére
Majdnem mindenben egyetértek veled, kivéve a sziszegős magasakat, én eddig nem tapasztaltam, és a gyengébb forrás résszel sem értek eggyet, most h sikerült beszerezni egy normális forrást olyan mintha kicserélték volna, így már hozza a HD600 szintjét szerintem (bár a HD600 részletesebb szvsz viszont a grado jobban az arcodba tolja).
Persze nekem sr225-öm van, i nélkül lehet onnan a különbség, a magaskiemelés meg jobb forrásról a kevésbé zavaró.
Sztem ezt a hozzásólásoda lehetne menteni az első hsz ba
.
-
baluka26
veterán
válasz
ntomka #26348 üzenetére
Értem, okés, köszi
Az irás jó, csak ezt gondoltam megkérdezem.
Nertpaelg: Légyszi nézd el, hogy nem keresem most elő, slfln irt róla egy hozzászólás erejéig, nem is olyan régen. Megkérjük őt szépen, hogy linkelje be azt a hozzászólását, abban voltak források és képek is. -
AMDFan
addikt
válasz
ntomka #26096 üzenetére
Aha halálosan komolyan. A hangerővel egyértelműen nincsen probléma, az integrált hangkártyám pl. jóval hangosabb mint a Prodigy erősítetlen kimenete. Ezen kívül a hanggal sincs akkora probléma. Persze nem az igazi, de inkább hallgatnám a K601-et az integrált kártyámról, mint mondjuk egy tetszőleges fele annyiba kerülő fülest a Prodigy-ről.
-
bigmasterg
addikt
válasz
ntomka #26077 üzenetére
Egy éléggé mély kiemelős fejes után ( mdr v900 hd másolat) volt ez az első normálisabb fejhallgatóm, aztán pedig HD650 mellett volt.
Ezekhez képest tényleg kevésnek tűnt a mélye.
Most azt mondanám, hogy kb. pont elég mennyiségű mélye van.
A grafikon mondjuk nem ezt mutatja, de valószínűleg a zártsága miatt nem olyan vészes a dolog. -
Dave™
nagyúr
válasz
ntomka #26051 üzenetére
Hát most kövezzetek meg, de semmi nagy különbséget nem érzek. Szerintem akkor lenne igaz, amit baluka mond, ha egy ideje már hallgatnám az Audinstet, de ezeket pár perc után gondoltam így. Akkor még eléggé élt a HD2 hangja a fejemben. Persze valószínűleg valamivel jobb, kifinomultabb, de nincs "night and day" különbség a kettő között. K601-el lehet más lenne, az AT-k tényleg könnyen hajthatóak, még ha nem is hiszitek el
Opamp: leírás alapján 12V-on működnie kell, meg dual legyen. Saccra mindegyik ilyen, ami van, de csekkolom majd.
dudika: látom itt pszichiáterek is rendelnek
Elsőre eléggé furcsa volt az Audinst és nem az a wow furcsa. Nem sokkal később már tetszett, de azért pár percig szokni kellett. Lehet be kellett melegednie
-
bigmasterg
addikt
válasz
ntomka #25886 üzenetére
Azért vannak hátrányai is.
Nemrég rám szóltak a másik szobából, hogy túl hangosan hallgatom.De hogy hozzászóljak az AtHoS kérdéséhez is :
Abból a keretből mondjuk egy használt Senn HD600 (vagy 580), egy Presenter és még lehet beférne mellé egy HRT dac is.Szerk.:
Beyer-eket meg sajnos nem ismerem, ideje lenne már meghallgatni egy DT880 szerűt.
Esetleg nem tud valaki egy eladó, olcsó T1-et ? -
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
ntomka #25628 üzenetére
Alapvetően az volt a gond, hogy az első oldal elején egy ~30-40 soros szövegben többször utalást tettem arra, hogy én forgalmazom a Sluxot. Ezt pedig a logout szabályzata (lásd az utolsó oldal alján) nem engedi. Gondolom nem akart önhatalmúlag szerkesztgetni, így kivette az egészet.
Bár küldött róla egy pü-t, mégis kitette. Mivel nyaralni voltam, így nem voltam naprakész, és nem tudtam időben reklamálni, hogy így ne tegyék ki. Utána meg már nem nagyon láttam értelmét. -
Dave™
nagyúr
válasz
ntomka #25537 üzenetére
Egyelőre semmiképpen sem, integrált megoldásnak pedig nagyon jónak tűnik. A Yulong talán jobb valamivel, de drágább is, táp is kell hozzá, nagyobb is és szerintem rondább is. Hétfőn már nálam lehetne, ha nem ülnének rá a vámon, amire kicsi az esély. A két hét azért durva
Olvastam véleményt alacsony impedanciás Grado-kkal párosítva, és azok állítólag már viszonylag keveset profitáltak az utána kötött M-stage-ből, ebből gondolom, hogy a még igénytelenebb AT-nek remélhetőleg abszolút elég lesz, és csak minimálisat javulna nagyon sok befektetéssel, amihez semmi kedvem
Ezt is csak a latop miatt, az integrálttal azért inkább nem hajtanám, még ha elég jól meg is birkózik vele.
szerk: mindenki AD700-at akar
-
Dave™
nagyúr
válasz
ntomka #25379 üzenetére
Amióta láttam milyen elborult árak vannak a DAC-ok/erősítők terén, azóta a high-end kifejezés eszembe sem jut
Általában mindenhol jókat írnak róla, csak nem tudom az alapból világos karakter felerősítve milyen lehet. Találtam head-fi-n egy srácot, akinek MX1 van AD900-al, írok neki, hogy milyennek találja. Egyébként minden szempontból nagyon tetszik
schawo: a HD2-nél gondolom befolyásolnak az opampok is, elvégre azok végzik az erősítést. Audinstnél is ugyanez a helyzet, ha nem tévedek. Kipróbáltam vagy 5-6 féle kombinációt, és elég nagy különbségek vannak karakterekben. Önmagában szerintem nem helytálló vékonynak nevezni, mert milyen konfigurációban
Az LT opampok tényleg nagyon jók, és head-fin is szeretik őket. Ki is fogom próbálni az Audinstban is
A csöves eszembe sem jutott, a legkevésbé sem tetszik és még körülményes is. Nem kell nekem meleg, csak ne változzon az alap karaktere.
A K601 leírások alapján meg HD2-ről is inkább világosabb, mint sötét vagy teljesen neutrális. Nem nagyon, de kicsit azért igen. Az AD700/900 picit jobban.
Jó lesz ez az Audinst nekem
-
Dave™
nagyúr
válasz
ntomka #25369 üzenetére
Egy M-Audio ProjectMix-ről. Egyébként is monitornak kellene, és eddig nagyon tetszik neki a nyers AKG karakter.
dudika10: azért bízom benne, hogy ez nem nagyon fog bekövetkezni, elég gáz ez az AKG részéről. Az AD900 minőségét még meg sem dicsértem a 700-al szemben: nem nyekereg, masszív, jól összerakott, igényes és drága anyagokból. Az AKG felköthetné a gatyót. De amióta láttam a HD598-at élőben, azóta az AKG-ra sem merek semmit sem mondani, az valami eszméletlen bazári élőben.
-
Dave™
nagyúr
válasz
ntomka #25359 üzenetére
Kinek mi jön be
Én most per pillanat ott tartok, hogy eladom a K601-et. Még ha jó is lenne nagy ritkán elővenni, körülményes lenne használni az AT-k mellett a jóval nagyobb erősítési igénye miatt, az árából meg kijön az Audinst java része, a HD2-vel együtt meg az egész.
-
válasz
ntomka #25268 üzenetére
Elbír vele, próbáltam K601-gyel és K701-gyel (Shufny is), de vannak korlátai. Amit egy USB-s tápból ki lehet hozni, azt szerintem kihozták. Meglepően jó, hordozhatóban nem tudom, hogy van-e ellenfele.
Persze amikor mögé raktunk egy CanAmpet, akkor azért volt különbség. Jó kis eszköz csak DAC-nak is, bár nincs külön vonalszintű kimenete. P_adamnak viszont megírta a gyártó, hogy milyen potiállásban kell használni ebben az esetben, így hivatalosan is támogatott.
Most a K500-zal is elvan, bár azért jó lenne mögé egy erősítő.
A K500 eddig nagyon tetszik. Klasszikus zenével próbáltam, a mélyekben érzek picike hiányt. A magasak és a közepek nagyon szépek és részletesek. A tere teljesen más az AD700 után. Ahogy Dave is írta, az AD700 nagyon játékos, izgalmas, bár én a binaurális felvételeken elég pontosnak szoktam érezni. Alapvetően azért szélsőséges, így vagy szereti valaki, vagy nem. A K500 viszont precíz. Nálam kettősség van, hangulatfüggő, hogy melyik jön be jobban. Szóval nem csalódtam a K500-ban, általában hozza azt a részletességet, precizitást, ami a K601-ben és K701-ben is tetszett. Sajnos egymás mellett nem tudom kipróbálni őket, így ez csak emlékezetből volt.
Az Indeed csövessel még nem próbáltam, az lesz a következő lépés.
Egyébként ki mit ajánl K500-hoz erősítő témában? A népszerűbb DIY erősítőkkel (p87, bkercso) próbálta valaki? -
Dave™
nagyúr
válasz
ntomka #25271 üzenetére
Oké, de most itt arról volt szó, hogy szerinte nem sokkal jobb a 900 a 700-nál. Ebben nem volt egyetértés, DAC-tól miegymástól függetlenül. Én pedig ennek az ellenkezőjét tapasztalom most is, de lehet az én fülem ideális hozzá, vagy a zenéim, vagy nem tudom
bigmasterg: ja értem, akkor olyanban fogadtunk, amit sehogy sem fogunk tudni kipróbálni
Azt hittem egy DACport elég lehet döntőbírónak.
-
Dave™
nagyúr
válasz
ntomka #25268 üzenetére
Azon nevetek, hogy már agyalsz
contaxg: az a legolcsóbb és emellett eléggé univerzális, ez tény. Csak pont előbb lettem leoltva az ár/érték arányommal. AT belépőnek a nyitottak között az AD700-at szokták javasolni, az sokkal inkább jellemzi az AT vonalat állítólag. De mintha már mondtátok volna párszor, hogy az ilyen futólag meghallgatom nem sokat ér... főleg, ha nincsenek ideális körülmények.
Az a 700, oké, de a 900-at ezek szerint csak futólag.
ntomka: azt én is elhiszem, hogy sokat számíthat a jó forrás, szerintem csak az arányokban nem gondolunk egyre
Na meg te K601-el hallottad, ami iskolapéldája a jó forrás szükségességének
-
bigmasterg
addikt
válasz
ntomka #25252 üzenetére
Dehogynem.
Dave™ :
Még mindig erősítőt írsz, de egy jó, dac az AT-knál lehet, hogy még többet számítana."Én vakon látatlanban arra fogadok, hogy az AD900 bármilyen épeszű kimenetről jobb lesz, mint az AD700 bármilyen DAC+erősítő párossal. "
Ez viszont elég merész kijelentés.
Szerintem meg az AD900+HD2nél, egy -hangban az ad700-hoz passzoló- high end rendszerről az AD700 jobb lenne. -
guppy
őstag
válasz
ntomka #25239 üzenetére
Grat az új szerzeményedhez, ha ebben sok neked a magas akkor jó h hallgattál rám
, bár sztem a superlux magasai sokkal rosszabbak, nekem nem is tetszik a fejes, csalódás volt (sziszeg és morog) látom én h ehhez az árhoz képest sokat kap az ember a pénzért, de én személy szerint inkább egy Philipset vennék, ott nem voltak zavaró hibák számomra (bár azt nem egy HD600 és egy k702 mellett hallotam, lehet azért) <= saját vélemény !!!
Majd ha lesz időd keress vissza az én Sr225 és HD600 összehasonlításaimra, mindent így gondolsz e, kíváncsi vok (azért írom mert a HD580 közel áll a HD600 hoz hangban
)
Dave™ - sűrűbben is odaírhatnád a sztem vagy az így olvastam szócskákat a hozzászólásaidhoz, mert kívülállóként úgy tűnhet h minden fejest amiről írsz hallottál vna és ismernéd, s valaki készpénznek veheti
- csak egy jó tanács, nem sértésből, de tényleg nagyon zavaró.
-
Dave™
nagyúr
válasz
ntomka #25234 üzenetére
Na látod ezen is gondolkodtam. Ha tényleg kell a jumper a K601-nek, akkor a fenének sem lesz kedve mindig átrakosgatni, ha esetleg előveszem. Az AD-knak szerintem inkább árt a high gain, mint használ. Ennyi körülményességet tuti nem fogok felvállalni, akkor inkább eladom az AKG-t. Vagy szimplán tekergessem össze vissza? Ha pedig egyszer úgy marad és nagyon megküldi az AD900-at? Nem tetszik ez nekem. Na milyen a Grado kényelme?
Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- BMW topik
- Synology NAS
- AliExpress tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Brutál ERŐMŰ! Lenovo P710 / 2x Xeon E5 (44 mag!) / 384GB DDR4 / 2x 512 SSD / 8TB HDD, ASUS 1660 6GB
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Lenovo Legion Go 512GB.SSD. MAKULÁTLAN/KARCMENTES,GARANCIÁS. CSERE IS,OLVASS.
- HP, Dell és Lenovo BIOS jelszó eltávolítás, 1 hét próba garival
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest