- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
eaglesas
tag
válasz
patex1983 #32547 üzenetére
Nem tudom, közületek valaki rendelt-e már az Amazonról.
Ha valakinek van tapasztalata, a következőt szeretném megkérdezni:
Az Amazon Amerikából szállít az EU-ba, ezért vámot kell fizetni, vagy van Amazon az EU-n belül is, és ezért nem kell vámot fizetni?
A vámot nem a megrendeléskor kell fizetni, hanem az átvételkor? Tehát úgy nem lehet megoldani, hogy az átvételkor ha hozza a DHL, akkor minden ingyen legyen?
-
PuMbA
titán
válasz
patex1983 #31723 üzenetére
És van még innerfidelity-s is, ami szerintem közelebb van a valóságoz, mert csak 5dB-lel mutat többet 70-80Hz-nél a 668B grafikonjuk az SRH440-hez képest és én is így hallottam
Bár ennyire lehetnek eltérőek a fejesek
-
guppy
őstag
válasz
patex1983 #27163 üzenetére
Valóban jól látod
, tudtommal itthon nem lehet kapni, én ebayról vettem, nekem nem ment benne tönkre cső de van egy hasonló (Bravo V2) amp amivel töb tapasztalat van, annak a tulajai mand megmondják mennyit bírnak) - vagy rákeresel, volt már itt téma(vagy inkább az erősítősben) - én most lusta vagyok hozzá
Bár sztem érdemes lehet azon is elgondolkodnod h valami hasonló árú DIY cuccról hajtod(presenter, Lehmann klón pl), érdemes meghallgatni amit tudsz, h melyikről tetszik jobban, vagy veszel egy Indeedet és gyönyörködsz benne, sztem nagyon szép volt ahogy világított és izzott a cső meg hogy még nyitott is mellé
-
patex1983
őstag
-
Shufny
őstag
válasz
patex1983 #26444 üzenetére
Nem sok nyoma van a megfontoltságnak ezekben a boltokban, ahogy én láttam. Gondolom annyi a cél, hogy így kevesebben viszik vissza, hogy nem ezt várták ennyiért. Azt egyébként senki nem mondta itt, hogy jó ár/érték arányt képviselnek ezek a fejhallgatók, sőt.
csZ: Már megint ez a dinamika. Miért van olyan érzésem, hogy a K99 mélykiemelését érted ez alatt?
#26446: Egyöntetűen ezt írják róla, és tekintve hogy ennek a sorozatnak a többi tagjáról is, így nem túl hihetetlen. Továbbá ez dinamika dolog is tipikus ilyen esetben.
#26447: Ott volt 15k is az 555, meg valamikor 45k a K601, szóval nem feltétlenül.
-
csƵ
addikt
Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest