- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
válasz
Mackósajt #26729 üzenetére
Egyetértek, valóban mindennél jobb volt hallgathatóság és technikai értelemben egyaránt. Egyedül a Shure tudott valami olyat mutatni, amit viszont az összes többi fejhallgató nem. (Na jó, meg a Denon)
Ha ott lett volna a DF, akkor jó lett volna összevetni a Shure-ral, mert nagyon hasonló karakterű, középcentrikus füles ő is. Legközelebb
-
válasz
Mackósajt #24482 üzenetére
1. Igen, a felsőközép/felső kategória az más kényelmi szintet képvisel.
2. Ezt úgy hívják, dinamika.
3. A zaj is a zene része. Egy koncertteremben sosincs csend. Sőt a túlságosan zajtalan felvételekhez utólag zajt szokás keverni, különben zavaróvá válik a zajtalanság.egy pofon a statisztikusoknak
-
guppy
őstag
válasz
Mackósajt #23931 üzenetére
Nekem is már fordult olyan elő HD600al hogy az Indeeden tesztelés céljából feltekertem a hangerőt (eléggé), és volt egy pont ahol egyszerűen a mélyek meg a tere szétesett az egésznek, nagyon ijesztő volt, de már bőven ordított a fejes,egy percig sem bírnám olyan hangosan. Bár igaz h még új volt az Indeed, nem volt bejáratva és a cső is a gyári volt. (Hifimanon ameddig feltekertem még egyszer sem torzított)
-
Shufny
őstag
válasz
Mackósajt #20508 üzenetére
Összefoglaló még mindig nincs itt sem, csak folyamatban. Tervbe van véve, hogy erről is lesz valami, de nincs igazából használható tapasztalatunk. (a népszerű erősítők/DAC -ok nagy részét senki nem hallotta, és szerintem jóval nehezebb róluk véleményt mondani, mint fejhallgatókról)
Látszólag p_adam -nak van csak igazából tapasztalata a témában, de neki meg nagyrészt nagyon ritka cuccokkal.
Lényeg a lényeg, azért zavarosabb az a topic, mert zavarosabb a téma, és sokkal kevesebb a tapasztalat. 20k alatti új fejhallgatókhoz nem tragédia szerintem, ha egy mezei hangkártyával (vagy mondjuk HD2 -vel) használják.
-
Nertpaelg
tag
válasz
Mackósajt #20505 üzenetére
Ott nincs összefoglaló hozzászólás az elején (persze majd egyszer ott is lehet, de az már inkább mélyvíz, és mindenki magának néz körbe), de a többi hsz. igenis köti a fejhalgatókhoz a témát. Jó, néha szét-offoljuk hülyeséggel, de egyébként főleg fejhallgató erősítőkről, DAC-okról, ritkábban kábelekről, csövekről, és hasonlókról van szó, szóval pont olyanról, ami a "meghajtás" kategóriába esik.
Aktív témák
- Nyaralás topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- OLED TV topic
- HBO Max
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Autós topik
- Yettel topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA
- Zealot s79 100w 1hónapos eladó kíváloan szól jó mélyek az ár fix !!!!!
- Playstation Pulse 3D
- Asus Vivobook Oled 15.6 ryzen i5 5600h 16gb 1tbm2 ssd 3050 4gb video kari az ár fix !!!!
- Eladó/Asus P1504F /I5-8265U/12GB DDR4/Win 11Pro/15,6" FHD/256GB M.2 Sata!!!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest