- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
baluka26
veterán
válasz
bigmasterg #27915 üzenetére
Drága fejhallgató drága alkatrészek, sajna ez ilyen
-
slfln
senior tag
válasz
bigmasterg #27838 üzenetére
Már megvolt.
Teljesen nem kérdőjeleztem meg. Azt nem mondtam, hogy nincs olyan fej/fülhallgató, ami ne esne át ilyenen. Erről már korábban is voltak méréses eredmények és kimutatható, hogy van, de kicsi.
Az, hogy minden fejes/füles érzékelhetően/drasztikusan változik, azt már inkább... de a legnagyobb problémám még mindig az, hogy arra emlékezni, hogy szólt valami 2-300 órával azelőtt és ehhez képest felismerni azt a változást ami történt, az egyszerűen a lehetetlen kategória. Főleg úgy, hogyha folyamatosan hallgatod.
Ehhez képest miiindenhol azt olvasom, hogy: "Úristen, 150 óra után áhhh... teljesen kifordult magából, ez nem is az a fejes! Kategóriát ugrott a hangja!"
Ez szimplán inkább az agy átszokási folyamatának végeredménye egy teljesen más karakterről.Szétstresszelik a membránt iszonyatos hangerőn, ártalmas zajokkal, mert úgy "jobb" lesz a hangja...
Remek példa arra, hogyan terjed a hülyeség.Várom a cikk folytatását amúgy és azt is, hogy valamelyik gyártó Tyll felszólítására reagál és elmondja, mi az igazság.
-
válasz
bigmasterg #27838 üzenetére
Múltkor csináltam egy hasonlóan kivitelezett vaktesztet öcsémmel, írtam is róla. A röhejes az volt, hogy az első fejhallgatócserekor kiderült, hogy miért volt értékelhetetlen Tyll tesztje. Szóval felraktam a második teszthez a fülest az öcsém fejére, erre ő felröhög: "Ez meleg, az előbb is ez volt rajtam."
Utána úgy teszteltünk, hogy a másik fejhallgatót addig én tartottam a fejemen, csak azért, hogy egyformán meleg legyen mindkettő.
(#27841) Johnny Cage Igen? És jött rá valami válasz Tylltől?
-
ntomka
nagyúr
válasz
bigmasterg #27768 üzenetére
Nekem ezek közül ugye pont van mind.
(#27771) Balage@88: A gradonak is sok lenne.
(#27770) baluka26: Azóta elég sokat csak azt ajánlod, amid van.
Egyébként itt még a Beyerek is labdába rúghatnak. Kifejezetten jók erre a célra amellett, hogy hangminőségben hozzák a felsőbb AKG-k szintjét.
-
baluka26
veterán
válasz
bigmasterg #27768 üzenetére
Mindegyikem volt, mindegyiket szerettem. Problem?
Akkor úgy mondom, hogy egyértelműen jobb a HD650, mint a HD600.
szerk: A HD25 alá aztán meg még erősítés sem kell. -
SOAD19
addikt
válasz
bigmasterg #27715 üzenetére
+1
(és egyáltalán nem hülyeség
) A román piac is itt van egy köpésre, lehetne a bolt a Tesco-ban pl.
-
contaxg
veterán
válasz
bigmasterg #27718 üzenetére
Debrecen egyáltalán nem hülyeség.
Budapest után talán az egyik legjobb döntés lehet egy második üzletnek!(#27720) bajnokpityu
Az ingyenes parkoló is jó szempont. -
Nertpaelg
tag
válasz
bigmasterg #27702 üzenetére
Én sem találtam, pedig engem is érdekelne. De csak mert rohadt jól néz ki.
...jajj, ezek a "jólnézki" dolgok sosem jól végződnek.
-
GabN73
addikt
válasz
bigmasterg #27689 üzenetére
Igen, M-Audio Q40
Most egy Rean kábel volt rajta, szereti törögetni... -
contaxg
veterán
válasz
bigmasterg #27715 üzenetére
Debrecen is és a metró könyéke is jó ötlet!
Van még itt egy At füles ami érdekes lehet és árban is lentebb van mint az említettek közül néhány.
"As with the Beyerdynamic T 50 p, a remote and mic would be handy, but for £100 you simply can’t buy on-ears that sound better than this."
-
ntomka
nagyúr
válasz
bigmasterg #27705 üzenetére
Az ESW9-et én is nézegetem, de jó lenne meghallgatni. Viszont nem gyártják már, ha jól látom?!
A DT1350 meg lehet, hogy über hangú, de akkor is sokallom az árát. Ennyiért már majd két K601-et veszek.
(#27707) contaxg: Hát már meghallgattam volna ezt is.
-
baluka26
veterán
válasz
bigmasterg #27705 üzenetére
HD25, stíusos, szép, mindent kibír.
-
BlackTiger
tag
válasz
bigmasterg #27697 üzenetére
Bocs... figyelmetlen voltam.. fáradt vagyok már.
Akkor a Brainwavz és az AKG közül ti melyiket választanátok?
Am, ha csak a színe a különbség akkor ez eléggé megtéveszti a vásárlókat.
-
guppy
őstag
válasz
bigmasterg #27689 üzenetére
Még nem jött meg, még csak kiszámolták, de lassan jön
-
guppy
őstag
válasz
bigmasterg #27660 üzenetére
Kösz a válaszokat, már csak 2 kínok kínja között vagyok
Most várunk
- megnyertem
- arra jutottam h ha nem tetszi akkor is bukás nélkül el tudom adni, és egy 10 sztotyiknás is segített a döntésben, már csak az ösztöndíjamnak kéne megjönnie
Köszi szépen a segítséget
-
guppy
őstag
válasz
bigmasterg #27658 üzenetére
Ez a kis erősítő is simán megérne ennyit amennyin most van
Ténlyeg, HD800 képest menyi a basszusa, és világosabb e mint a hd800 ?
-
guppy
őstag
válasz
bigmasterg #27656 üzenetére
Köszi a gyors választ (mint mindig
), azon gondolkodtam h egy DIY Nelson Pass mennyire tudja jól meghajtani, erről nincs vmi információd ?
és a sorozatszá alapján mire lehet számítani, arra gondolok h van e olyasmi mint a k501nél pl h a régebbiek teljesen máshogy szólnak
a tiéd NOS darab volt, sztem az drágábban is lemenne simán
-
guppy
őstag
válasz
bigmasterg #27639 üzenetére
Én erősen gondolkoztam rajta (pénzem is lett van), csak arra jutottam h ez nem egy 150 ezres hanem egy 500 ezres kiadás, mivel akkor kellene hozzá egy jó dac, transzport és jó erősítő is, és még lehet így se az én hangzásom lenne.
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Mint laikus... Ez mivel is jobb mint egy TESCO-s 1000 Ft-os fejes?
-
Nertpaelg
tag
válasz
Meglepne, ha nem vinnék el. A profik mindig az utolsó másodpercekben licitálnak, felesleges korán felverni az árat. Remélem azért felmegy valameddig az ár, mert egyébként bántani fog, hogy valaki ilyen olcsón hozzájut.
-
baluka26
veterán
válasz
Egy Audez'e-t meghallgatnék szívesen
-
válasz
Sajnos most éppen nekem is pénzügyi gondjaim vannak.
Ha két-három hét múlva még meglesz (újra felrakja), akkor elviszem. -
contaxg
veterán
válasz
bigmasterg #27625 üzenetére
Hát ez érdekes történet... nyersen a 440-es "basszibb" mint a 840-es!
Viszont a 440-es párnája ua. mint a 240-esé csak éppen valódi bőrből van.
Esetleg lenne valakinek kedve egy kis összefoglalót írni erről?? -
ntomka
nagyúr
válasz
bigmasterg #27599 üzenetére
Igen, nekem is tetszik a B2 kombó, de hát mégis IEM, meg magas a dodó árfolyam.
(#27602) Shufny: Sosem lehet tudni. Volt már korábban is ilyen magasan.
-
baluka26
veterán
válasz
bigmasterg #27599 üzenetére
Minek a plüss fülpárna?
Hordtok meg ehhez a fejhallgatóhoz tök felesleges, ez nem egy kis ékszer vagy mittudomén, ennek nekimehetsz egy tankkal kb. -
ntomka
nagyúr
válasz
bigmasterg #27596 üzenetére
Venni akarsz?
-
baluka26
veterán
válasz
bigmasterg #27596 üzenetére
Itt e. Bár én még 41888 forintért vettem
-
bajnokpityu
félisten
válasz
bigmasterg #27588 üzenetére
annak mennyire ereszkedett meg a párnája?
a K601es párnának a közepét,ha kivágom,de ami felül a fejemre,az épen marad,ilyen nem szabad? mert sztem az a háló az oka,h megváltozik a hang,nem a plüs.
-
brumi1024
veterán
válasz
bigmasterg #27588 üzenetére
Ha fizik-et esetleg mégsem èrdekelné a K500 engem igen!
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
bigmasterg #27576 üzenetére
Én nyitott vagyok "mindenre".
-
bajnokpityu
félisten
válasz
hú bácsi,azért canamppal a K500 igencsak hallgatható,és élvezetes.a vékonka szó eszembe nem jutna,ha jellemezném.van mélye is,csak nem szedi le a fejed.
K601es párnával viszont dögös,és simán headbangel...ottan az erősitő+K500 komboval van valami. lehet külön külön jók, csak éppen nem kompatibilisek.
-
ntomka
nagyúr
válasz
Pedig jól hallod.
Gyári párnával a K500 ennyit tud. K601 párnával feljön kb pont a K601 szintjére, de más tónusú marad érezhetően.
-
p_adam
addikt
válasz
bigmasterg #27578 üzenetére
Még szép, csak nem egy német fejhallgatót importálok be Japánból, vagy valami ilyesmit ami külsőleg jobb mint belsőleg
Zavart hogy még mindig itt van nálam a kölcsön Stax erősítő, ennél azért jobb sorsa hivatott hogy csak pihenjen, most már megnyugodhat - persze én nem fogok ha újra nem lesz.
-
nagyúr
válasz
bigmasterg #27530 üzenetére
Lehet én értem félre.
-
nagyúr
válasz
bigmasterg #27479 üzenetére
Zártat keres.
Én dobok egyet a Beyer DT770 Prora, főleg a régi 600Ohmos.#27480
Sose értettem azokat akiknek ilyen problémájuk volt, de úgy tűnik én eddig szerencsés voltam ilyen téren. Mondjuk, most a Slux füles kapcsán ki fog derülni, hogy tényleg ilyen jól bánok-e a fülesekkel vagy sem.#27477
Eltérő igények. (Agyon)Használtan én sem vennék IEM-et. Mondjuk vannak visszautasíthatatlan ajánlatok.
Mindenesetre én utcára vagy utazáshoz nem szeretem a hordozható fejeseket túlzottan. Ha meg tudok fejest vinni, akkor viszek nagyobbat. -
melko
csendes tag
válasz
bigmasterg #27479 üzenetére
Németországban élek. Nem feltétlenül ragaszkodom a zárt fejhallgatóhoz, igazából a zenei irányzatok kötöttek, meg valamennyire az ár.
Egyébként jómagam hobbi/amatőr zenész vagyok, sokszor vágom saját rögzítésű felvételeimet, amik javarészt kórus/jazz/népzene/beszéd műfajokban váltakoznak.
Régebben volt egy nyitott Sennheiser HD490-esem, de nagyon nem szerettem, kényelmetlen volt, és egy idő után tönkre is ment
-
ntomka
nagyúr
válasz
bigmasterg #27472 üzenetére
Bennem most érlelődik az elhatározás ezirányban.
Csak ezt így meg drágállom. Egy komolyabb, rendes méretű fejes árán vesztegetik.
(#27474) fi:zi'k: Hát ha a 661-et tekintem kiindulási alapnak, akkor mindenképp drágák.
-
nagyúr
válasz
bigmasterg #27472 üzenetére
Hát, ha a HD25-re azt mondta, hogy drága, akkor erre?
Én pont fordítva gondolom. Ennyi pénzért már nem használnék hordozható fejest. Mondjuk egyébként sem.
-
ntomka
nagyúr
válasz
bigmasterg #27468 üzenetére
Nem nagyon láttam még fejhallgatótól ennyire elájulni.
Hacsak nem a szó szerinti beats ájulásra gondolunk.
-
bigmasterg
addikt
válasz
bigmasterg #27468 üzenetére
Esetleg ez megérhet egy próbát.
(=?Fischer Audio FA-004) -
válasz
bigmasterg #27396 üzenetére
Nekem egyáltalán nem volt kevés mélye a K1000-nek, nagyon meg is lepődtem.
-
Dave™
nagyúr
válasz
bigmasterg #27373 üzenetére
Nem, de nem is mondtam, hogy a négy közül az a legkönnyebben hajtható. A 35 ohmos vs 44 ohmos impedanciát lehagytad. Látom a topik stílusa továbbra is változatlan.
-
greenfairy
tag
válasz
bigmasterg #27278 üzenetére
Bocs hol beleszólok, de meglehetősen rosszul esik látnom a STAX-ra vonatkozó kifejezésedet, kérlek NE használd!
A fordítás pedig inkább fülhangfal, de ezt sejtem tudod, csak lutta vótá gondókoni.
Az árlistára meg Én is kíváncsi lennék, na meg arra, hogy külön hivatalos forgalmazó lesz-e contaxg, vagy a hazai forgalmazó viszonteladója.
#27282 Ennél lényegesen "olcsóbbak" a valóságban. A hazai forgalmazó a legreálisabb Európában.
-
Beerwolf
senior tag
válasz
bigmasterg #27338 üzenetére
a lényeg lemaradt
20k-ig lenne, esetleg lehet több, de ahhoz jó indok kell -
válasz
bigmasterg #27330 üzenetére
Ha ad ki SACD-vel is digi jelet toslinken, akkor azt egy bármilyen számítógéppel rögzíteni lehet.
-
contaxg
veterán
válasz
bigmasterg #27271 üzenetére
OK, majd ajánlom meghallgatásra itt is.
Bár engem az sem zavar ha ketten leszünk Shure fanok!Shufny
Nekem tökmindegy...
Egyenlőre ezek vannak az érdekkörömben.Ha a mastering más akkor konvertálj le egy 96kHz-est 44.1-re.
Máris azonos lesz a mastering. -
ntomka
nagyúr
válasz
bigmasterg #27247 üzenetére
Én nem a külalak alapján ítéltem.
Ki a franc találta ki head-fi-n ezt a napi 2 megengedett pü-t?
-
ntomka
nagyúr
válasz
bigmasterg #27245 üzenetére
A K1000 inkább egy öreg Rolls Royce szerintem.
-
contaxg
veterán
válasz
bigmasterg #27239 üzenetére
4200Ft az ára. Rém egyszerű volt a csere...
kpetyke
Az éppen említett Shure fülesekből a SRH240 pont ezt tudja max. összegnél kevesebbért.. A Shure fülesek hihetetlen jó ár/értéket képviselnek. Profi cuccok! -
válasz
bigmasterg #27233 üzenetére
Nem volt 100ml
-
Tomi_Sci
őstag
válasz
bigmasterg #27233 üzenetére
Gázspray? Durva hely lehet felétek
-
nagyúr
válasz
bigmasterg #27169 üzenetére
Pedig vmi visszautasíthatatlan ajánlat keretében ezt is átvenném tőled.
---
Btw, a találkozó óta még lusta voltam újra bekötni a CanAmpot, így most direktbe a HD2 fejeskimenetéről jön a hang. A lustaságot szemlélteti továbbá, hogy a 330-ra még szintén nem tettem vissza a plüssöket, így a másik elérhető fejes a HD555 volt, mivel lusta voltam 2m-t menni a 681F-ért. Játékra egész jó volt, de most hogy egy ideje zenét hallgatok ismét elfogott aBiztos én szenvedek ízlésficamban.
-
Lewzke
őstag
válasz
bigmasterg #27169 üzenetére
Annyira sajnállak
-
válasz
bigmasterg #27014 üzenetére
Tyll véleménye alapján ezek közül is inkább az XB500-t.
-
greenfairy
tag
válasz
bigmasterg #26989 üzenetére
Köszönöm!
Szívesen vállalkozom a dologra, hogy meghallgassak két jó fejhallgatót! Megbeszéljük....
SRM-600 (Nekem jónak tűnik, de biztos hátast vágnék egy jó DAC és jobb erősítő után.)
Stax bácsi kérte, hogy holnap hívjam fel, hogy minden rendben van-e, meg hogy tetszik-e a hangja.... Ő még nem hallotta, mivel a másik példány bontatlan egyelőre. Valahova tesztelésre fogja adni.
-
baluka26
veterán
válasz
bigmasterg #26963 üzenetére
Apropó, mi a véleményed az Alces-ről?
-
baluka26
veterán
válasz
bigmasterg #26963 üzenetére
Az ingyenes voodoohoz kell a voodoo rom, a fizetőshöz elég csak a root.
-
ijjen nincs
tag
válasz
bigmasterg #26941 üzenetére
Izé a driver vékony kicsi drótja engedte el magát.
-
szakibá...
senior tag
válasz
bigmasterg #26808 üzenetére
Az a "máshol" az hol van?
-
válasz
bigmasterg #26822 üzenetére
Ha mindkettőt egy szamár húzza, a Lada jobb, mint egy Ferrari, mert többen elférnek benne.
(#26824) bigmasterg
Nem ugyanolyan. -
contaxg
veterán
válasz
bigmasterg #26814 üzenetére
A felbontás, részletesség az még csak OK, bár a HD800-ban a középmagasoknál lehet egy irdatlan kiemelés, amitől van egy "hű de milyen a felbontása van" érzése az embernek, de ez a pukli teljesen fals teret is eredményez. Még a tipikus Szenisnél is nagyobbat!
Nekem pl. az 240 tere szuper! Olyan mintha igazi kéthangszórós hifit hallgatnék.
A basszusa olyan kis akágés, de egy kicsit tologatva a fejemen elegendő szokott lenni. -
válasz
Ádám egy Staxot (SR5 Gold) ajánlott nekem, ami ilyen karakterű, keresd meg privátban.
De egyszer majd hallgasd meg a DF-et. Az hasonló karakter, de jobb technikailag. Persze nem K1000, vagy Stax
-
Shufny
őstag
válasz
Jól sejtem, hogy a K1000 egyéb okokból esik ki a játékból?
A HP1000 -nek elvileg semmi köze nincs a mostaniakhoz, mert nem csak a driver más, hanem azt még Joe tervezte/hangolta, és nem John. Gyakori kérdés is, hogy mit gondol az öreg, hogy ez lett a márkából.
Viszont tere természetesen ugyanúgy semmi nincs.
Szóval ötletem nincs. A nagy STAX -ok lehetnek még érdekesek és a lehetőségek kb ott ki is fújnak. Még reménykedhetsz benne, hogy p_adam tud valami érdekeset.
-
Shufny
őstag
válasz
HP1000?
Tényleg nem tudom mire gondolsz pontosan.
(#26809) schawo: Ez speciel pont elég jó magyarázat a jelenségre.
"Bottom - Raw Data of 5 Headphone Positions." -
ntomka
nagyúr
válasz
Grado.
Egyébként nemtom hogy jöttek ki ezek a grafikonok, de tényleg nem jelentenek semmit. Most, hogy hallottam, azt mondom, van abban mély bőven, nem olyan, mint ahogy az ábra mutatja. Pumbát meg végképp nem értem, hogy talált a K601-ben több mélyet, mint a shureban (legfeljebb mélyebbre megy, az igaz).
-
válasz
Ez pedig egy innerfidelitys mérés, ami tök ugyanaz, mint a headroomos.
Egy életem, egy halálom, szétszedtem a K500 gyári párnáját. Kell majd találnom egy szivacsot, amiből valahogy kivágom a kör alakot.
-
Lewzke
őstag
válasz
bigmasterg #26796 üzenetére
Gondoltam, hogy van különbség.
Amúgy én a K501-hez szeretnék új pad-eket viszont azt nem értem, hogy a Thomann-on egy pár vagy darabja annyi amennyit ír? Darabjáért sok, egy párért viszont bevállalnám.
[link] -
válasz
bigmasterg #26779 üzenetére
A közeljövőben felújítom a K500-am eredeti párnáját. Ma hallottam egy jó állapotút...
(#26784) Shufny Inkább a 20k körüli, az pontosabb.
-
Lewzke
őstag
válasz
bigmasterg #26783 üzenetére
Szerintem is akusztikai célt szolgál, ha védeni akarnák a drivert akkor oldalt is kellene valami, de a sima rács is elegendő hozzá ... kíváncsi vagyok a hallgatózás eredményére.
-
Lewzke
őstag
válasz
bigmasterg #26779 üzenetére
Kiszedve mennyire változik meg a hangja?
-
Lewzke
őstag
válasz
bigmasterg #26710 üzenetére
Komoly volt a videó vége ...
-
contaxg
veterán
válasz
bigmasterg #26719 üzenetére
Bakker nekem a fülem repedezik! Mit szenvedek a jó hangért, na!
-
contaxg
veterán
válasz
bigmasterg #26713 üzenetére
Nagyon gondolkodom, hogy szert teszek egy SHR940 fülpárnára az SHR240-hez.
Remélem jó rá.... -
ntomka
nagyúr
válasz
bigmasterg #26710 üzenetére
Ezt a videót kerestem én is.
(#26708) guppy: Bodz az tényleg szerette, de a DT990 mellett tényleg felesleges lenne neki. Bár szerintem annyira azért nem egyforma, mert a beyer egy kicsit brummogós mellette, de tényleg hasonló karakter.
(#26709) Bodz: Mert senki sem hitte, hogy ilyen jó!
-
Shufny
őstag
válasz
bigmasterg #26700 üzenetére
Ez egy 250 -es. Meg ugye Tyll is összehasonlította őket.
-
guppy
őstag
válasz
bigmasterg #26700 üzenetére
Van halided ?
-
slfln
senior tag
válasz
bigmasterg #26695 üzenetére
Nem véletlenül hívják a 880-at kis T1-nek.
-
ntomka
nagyúr
válasz
bigmasterg #26695 üzenetére
-
válasz
bigmasterg #26650 üzenetére
Ez egy EP Sextett, ilyenem még nincs, remeg az ujjam.
-
Complete
tag
válasz
bigmasterg #26645 üzenetére
10ért!
-
törölt tag
válasz
bigmasterg #26642 üzenetére
Igen, ez a baj, hogy a többek által itt idézett Superluxokat és Shure-okat még nem volt alkalmam meghallgatni, ezért ezekhez nem tudok viszonyítani az adott árkategóriában. (Megjegyzem, a Shure anno még a hangszedőivel került közel a szívemhez, volt is olyanom, "látatlanban" is biztos vagyok, hogy a füleseik is tetszenének.) De jónéhány hasonló árú AKG, Koss, Beyer Dynamic, Denon, Sennheiser (Pioneer, Technics, JVC, Maxell...) között én a Sennheiser HD555-öt szerettem meg legjobban.
-
válasz
bigmasterg #26600 üzenetére
A K1000-nek valószínűleg (még nem hallottam, de hamarosan
) teljesen más jellegű tere van, mint a K500-nak. De a végfok kimenetnek nem éreztem nagy terét, sőt.
-
nagyúr
válasz
bigmasterg #26600 üzenetére
Ott lesz a K1k hétvégén?!
Régen volt már igazi eargazmusom.Csak helyeselni tudok.
-
guppy
őstag
válasz
bigmasterg #26594 üzenetére
én is ki akartam próbálni milyen egy DACról (matrix mini) a hangja a konzolnak (vizes box), csak nincs tosslinkem, elmenni venni meg lusta vagyok
baluka - azt az embert én is láttam
-
baluka26
veterán
válasz
bigmasterg #26594 üzenetére
HD650 és CEC nem volt nála egyszerre
-
válasz
bigmasterg #26586 üzenetére
Sőt szerkesztéssel még kicsit korrigáltam is a relációkat. Nincs meg a kellő tisztasága. Maszatos, piszkos hangja van.
A CEC alatt direkt rosszul szól. Érdekes helyzet, hogy az Apogeeval jobban megértik egymást.
-
guppy
őstag
válasz
HD800-at gamer fejesként
, ezt be kéne másolni az 5.1es fejesek topikba, kíváncsi vagyok mik lennének a reakciók.
-
Shufny
őstag
válasz
"A 650-et a hd600 és K500 felé rakod?"
Nála a hallgathatóság előlépett legfontosabb szempontnak, és a K500 -at korábban se jegyezte magasan ilyen szempontból.
-
baluka26
veterán
válasz
bigmasterg #26559 üzenetére
Had fogalmazzak másképp. A fülhallgatók irritálnak.
Ha már veszek akármilyen fejhallgatót, ami zárt, akkor maradnék a HD25-nél. Ha jövő héten nem találok headfin, akkor elbattyogok ebbe a BB Studio nevű boltba, és veszek egyet 42-ért. -
Johnny Cage
addikt
válasz
bigmasterg #26550 üzenetére
féltem, hogy "volt már" effektus lesz.
-
nagyúr
válasz
bigmasterg #26504 üzenetére
Vagy formálódott az ízlésetek.
-
Shufny
őstag
válasz
bigmasterg #26496 üzenetére
"bizonyos számoknál csúnyán tompa tud lenni felül." Alul nem?
Mindenesetre megint jobban érdekel akkor ez a 440, mert nálam is most járt egy 555, de én meg rosszabbra emlékeztem.
-
ntomka
nagyúr
válasz
bigmasterg #26406 üzenetére
Viszont a gyári párna igen jó állapotúnak tűnik rajta! Jó vétel, nagyon áron alul van.
Látom megbántad, hogy túladtál rajta.
(#26405) schawo: Az elmondottak alapján szívesen meghallgatnám én is újra.
Más: Van zene, ami határtalan: [link]
-
guppy
őstag
válasz
Ennyiért igen jó vétel, és még jó állapotúnak is tűnik.
más - megkeresett a fórum 1ik házigazdája h ha kész írhatnék egy címlapos írást a Lehmann projektről, és a bejegyzéseket is már 140-en nézték meg(külön külön), ezek szerint akad érdeklődés az olcsó kínai kitek iránt.
-
válasz
Szép fogás, én is ennyiért vettem az enyémet.
-
válasz
bigmasterg #26394 üzenetére
Nem tudom, hogy ez a régebbi-e, de ennek a karimája, pántja sötétszürke metál színű.
A mély mennyisége még mindig több a kelleténél, de a hangulat ezt teljesen befogadja. Ez egy olyan füles, aminek van helye a polcomon.
DEJVID Az mélyorientált füles. Hogy jó lesz-e neked, azt csak te tudhatod
-
Dave™
nagyúr
válasz
bigmasterg #26304 üzenetére
Én ezt egyszer sem mondtam, hogy nem így van. Sőt, ki is emeltem, hogy lehet csak az AT karakterébe piszkál bele ennyire. Olvastam én is rengeteg pozitív véleményt, de AD900-asat kettőt találtam csak. Az egyik eladta az Audinstot, mert túl világos volt hozzá, a másiknak tetszett, igaz ez volt az első normális fejhallgatója és egyszerre vette a kettőt, tehát nincs viszonyítási alapja. De itt senki sem hajlandó elfogadni semmit sem, ami nem illeszkedik a megszokott világképébe. Mindezt úgy, hogy senki sem hallotta, csak oktat.
dudika: "Az AD-k, és úgy alapvetően Dave elképzelése, olyan messze állnak a valóságtól szerintem, hogy nem tudom értelmezni a jobb kifejezést ebben az esetben."
-
Shufny
őstag
válasz
bigmasterg #26148 üzenetére
Sejtettem, hogy így fog tűnni, de már nagyon nem.
Természetesen sokféle analógiát lehet használni. Lényeg az, hogy jellegbeli különbség miatt annak ellenére sem hanyagolható el a források közötti különbség, hogy abszolút értékben kisebb, mint a fejhallgatók között.
Az objektivitás érv pedig ott bukik meg a dologban, hogy nagyon nem egyértelmű, hogy milyen jellegű hiba, mennyire zavaró az agynak, mert akár nagyságrendileg nagyobb hibák zavarhatnak kevésbé, ha az természetesebbnek hat. Ez a beállítottság például szerintem nagyban függhet megszokástól és tapasztalattól.
-
-FreaK-
veterán
válasz
bigmasterg #26085 üzenetére
Koszonom irok nekik.
Meg annyi kerdesem lenne, hogy az 595-nek teljesen ugyanaz a parnaja(anyaga) mint az 555-nek? Egy arban vannak, tehat ha az jobb akkor azt veszema masik hogy mar evek ota keresek egy asztali fejhallgato tartot, de nem talalok sehol. Ilyen muanyag fejre gondoltam mondjuk, de eladot nem lattam meg. Valakinek otlet?
-
contaxg
veterán
válasz
bigmasterg #26082 üzenetére
Meg a másik, hogy ki mit nevez mélynek...
Én a 240-esből is elég jó mélyeket hallok ki, pedig az én fülem a nyomában sincs a tieteknek!Köszi a véleményed!
Aktív témák
- Eladó 2 monitor csomagban, de akár külön-külön is ASUS XG438 + Acer B246HYL
- Ikea mittzon íróasztal, 140x60
- Bluering Libra irodai forgószék
- HP ProDesk 400 G5 DM Mini PC, Intel Core i5-9500T Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD Win 11, Számla, 2
- HP Z240 PC, Intel Core i7-6700 Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest