- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
icons
addikt
válasz
fi:zi'k #20386 üzenetére
Valóban drágának tűnnek a headsetesek, illetve célszerűbb felszerelkeznem egy csíptethető mikrofonnal. Úgyhogy marad a headphone kategória
.
Köszönöm a lehetőséget, akkor azt hiszem, a meghallgatással élnék
(főleg a zártság/nyitottság a döntő, és azt csak úgy fogom tudni eldönteni).
Még nem biztos, hogy veszek (a mostanimmal először el kell mennem egy szervizbe, ami ugye hétfőn nyit, ha megvonják a vállukat, akkor már holnap írok!)Shufny: igenigen, ebből a szempontból a 662 valóban jobban tűnik. Majd a kipróbálásnál kiderül, mennyire is hallható a külvilág! Meg a szorítóerő miatt aggódik, de majd az is kiderül
-
Shufny
őstag
válasz
fi:zi'k #20381 üzenetére
Ezt tudom, de hogy ezek hogyan viszonyulnak egymáshoz? Miért nem jó otthonra a kondenzátormikrofon? Kéne hozzá rendes erősítő, nem csak mezei hangkártya? Vagy csak fölösleges?
#20383: Ok, csak megint nem hozza be nekem rendesen a superlux oldalát, így nem tudtam megnézni milyen csatlakozók vannak.
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
fi:zi'k #20349 üzenetére
Igen, csiptetős mikrofont és nem fejhallgatót.
Csak írkáljátok, hogy egy csomó sokkal jobb fejhallgató létezik, meg a 2K-s gagyihoz hasonlítgatjátok például a Steelseries Siberia-t, de eddig konkrétat nem mondtatok alternatívának, csak bedobtátok a (z ebben a topikban szokásos) joliejoker Superlux-ot.
Annak a 20k-s Creative Aurvana Live-nak meg ugyanolyan gagyi műanyag a forgórésze, mint annak a Genius-nak, ami szétpergett nálam.
Akkor mondjatok olyan itthon is kapható zárt fejhallgatót, ami minőségben a Siberia V2 fölött van kisebb ár mellett. -
Dave™
nagyúr
válasz
fi:zi'k #20333 üzenetére
Ami biztosan nem tetszett az a mesterséges tér. Beletelt vagy 15-20 percbe mire rájöttem, hogy ez zavar. Olyan érzést kelt bennem, mintha szoftveresen vmi effektet tennénk rá.
Nem egy studio monitor, ez tény
A tér mélységében szét van húzva a hangja, van ami inkább előtérben, van, ami inkább a háttérben van, ezért érezni olyan hatalmasnak (legalábbis így tippelem). Pontosnak ez nem pontos ugyan, de belecsomagol a zenébe és én ezt szeretem benne, szerencsére nem szimfonikus zenekart hallgatok, hogy azonosítani kelljen ki hol merre. Ha majd "nagy" leszek, megnézek egy AD900-at is, de addig nem csalom meg, túl jó "nő" ahhoz
-
Shufny
őstag
válasz
fi:zi'k #20338 üzenetére
HiVOX helyett írt lupust nem a Bubo helyett
Szóval kérdések:
DT700 pre/post 2005, pro/consumer, 30/80/250/600 ohms, ports/no ports? (annyi megvan, hogy pro)
Van egy olyan sejtésem, hogy nem volt K601 (se 70x), de ha mégis, akkor K500+párna vs K601 érdekelne.
HD800 a többihez képest. Bár tudtommal nem volt semmi ellenfélnek tekinthető.
#20330: Közben a Stretch -et felejtsétek el, írt új infót. 7/10 mellett jó ár lenne, de így kevés.
-
bigmasterg
addikt
válasz
fi:zi'k #20333 üzenetére
Sajnálom, hogy nem voltam.
Azért arra a HD800ra még mindig kíváncsi lennék.
Akkor azt mondod, hogy nem kell eladnom miatta az akg-t?
Mondjuk abban nem vagyok biztos, hogy volt ott a Senn-hez illő forrás és erősítő. (Nem mintha az K1k-mhoz az illene, amivel hallottad, de előbb-utóbb úgyis kap egy jobb erősítőt. -
Ricco_hun
senior tag
válasz
fi:zi'k #20315 üzenetére
Azért szeretném, hogy egybe legyen, mert most van egy külön mikrofonom, de elég messze van az asztalon és mindig előre kell hajolni, hogy rendesen halljon a másik fél. Most pontosan nem tudom elmagyarázni, de az nem megoldás, hogy "akkor húzd közelebb".
Az általam említett fejhallgatókról vélemény? Vagy más headset-ek? -
kossuth1
csendes tag
válasz
fi:zi'k #20277 üzenetére
ennek több oka is van, hogy miért nem, de igazából csak az én hülyeségeim miatt: pl. szeretem az all-in-one cuccokat; ezért nincs külön mp3/mp4 lejátszóm, se fényképezőm, se karórám a telefon mellé.
Egyébként tényleg elég a 3-4 m, de megtörtént eset, hogy amikor megindulok, fel se tűnik, h húzom a kábelt és hopp, már koppan is a csempén, nem beszélve szegény kimenetről. De igazad van, bőven elég lenne minden normális embernek..
-
kossuth1
csendes tag
válasz
fi:zi'k #20271 üzenetére
mert a legelső fülesem - rajtam kívülálló okokból - vezeték nélküli volt és az évek alatt annyira hozzászoktam, h egy vezetékes nagyon korlátozna, és legalább 30x megtépném a vezetéket abban a hitben, h vezeték nélküli, mikor felállok a székből
...meg hát jó dolog, hogy pl. rántottasütés közben is tudok skypeolni.
-
katonam
tag
válasz
fi:zi'k #20249 üzenetére
ezt értettem e-bolt alatt: AD700-ra amazon.com által kiadott legjobb 5 ajánlatból 1 szállít Eu-ba:
beach camera -
Slownz
senior tag
válasz
fi:zi'k #20249 üzenetére
Hivatalos musiland forgalmazó ebayen:
Shipping by registered air mail to worldwide with tracking number for mail tracking
Delivery times about 7 - 14 working days
Shipping invoice will be declared with low value and mark as 'gift',
France, Italy...etc. customers please be patient, item maybe require over 20 business days to reach you due to lengthy customs clearance.
Zero forgalmazó:
Item Declare:
Your item will mark as Gift or Sample and a low's value.
We are NOT responsible for any import tax, customs fees or customs delay.
Buyer cannot request to cancel the auction or request for refund under this situation. Please check with your local tax authorities BEFORE bidding.Itt így van, bár E-boltoknál nyilván máshogy van, nem szándékoztam beleokoskodni
Amúgy én is gondolkodtam, hogy rendeljek-e hozzá feliratot, értelemszerűen csak studio-s volt, és még így is sokkal dizájnosabb, mint nélküle. Lehet idővel lekopik
-
Slownz
senior tag
válasz
fi:zi'k #20247 üzenetére
Amúgy én is meglepődtem, de sok gyártó ebay oldalán konkrétan le van írva, hogy "low value package"-ként, illetve giftként küldik a csomagjaikat. Ilyen pl. a musilandnál, vagy a ZeroDac-nál. Bár utána az is nyomatékosan le van írva, hogy semmilyen felelősséget nem vállalnak az esetleges adók/vámok miatt.
(#20245) schawo: Ty
-
dudika10
veterán
válasz
fi:zi'k #20149 üzenetére
Ez engem is érdekel. Ha a BES5A tudja azt amit a grafikonra rajzoltak (szinte végig +-2,5dB-n belül van) akkor 55k-ért már rossz nem lehet. Persze kérdés, hogy mennyire igaz az a grafikon és az se minden...
De hát ez itt off.contaxg: hasonló árban mivel versenyez? Mert én 55k/pár körül nem tudok semmi értelmeset sajnos.
-
baluka26
veterán
válasz
fi:zi'k #19970 üzenetére
Ha valaki olvassa a hsz-t, még elkezd keresni az AKG LP fejhallgatóra, és még mérges lesz a végén, hogy nem találja
Jobb tisztázni a dolgokat
Kezdenek egészen jó ajánlatok jönni head-fin. K702, K701 is jött már csereajánlatnak, de az nekem nem jön be sajnos.
Vannak tök jó infóim a Schiit DAC-okról, ha valakit nagyon-nagyon érdekel, dobjon egy pü-t, júniusig elvileg nem publikusak az infók.
-
Shufny
őstag
válasz
fi:zi'k #19868 üzenetére
A többség "szerint" nincs különbség a gyári ipod füles, és egy HD600 között hangban. A másik többség szerint meg a Beats a legjobb, mert "jó a mélye." stb. stb.
baluka26: De milyen szűk árkategóriáról beszélsz? Ez volt a lényeg, hogy egyetlen 20k -s fülesre sem lehet rámondani, hogy egyértelműen jobb. Ergó simán beleillik abba a kategóriába. Erre mondod, hogy nem, mert nincs olyan, hogy egyértelműen jobb?
Pont az a lényeg, hogy nem szűk árkategóriáról beszéltem.
#19871: Non-audiophile reactions to high-end headphones
Nagyon rossz a cím, de a történetek többsége tanúskodik, az általános véleményről. Itthon lehet, hogy valamivel jobb a helyzet.
-
baluka26
veterán
válasz
fi:zi'k #19844 üzenetére
Nekem sem ment CD-ről, én voltam, aki sokat bajlódott flasheléssel. Jöhet a privi, ha gondolod, de elárulom, csak floppy-ról fog menni
Dave-nek is én írtam le anno aszem.
bigmasterg:
Ati3120: 20-ért szerintem jobb vétel volt, mint 10ért Slux
Ráadásul jobb volt, mint a hasonló árú fejesek két éve. Nem volt azon semmi túlhypeolva..Érdekes, hogy itt közel hozzuk a K601-hez, ami közvetlenül versenyez gyak. a HD600-al, amihez viszont szerintem nem érhet közel... Tesztekben közel ért hozzá? Valaki hasonlította össze közvetlenül?
Szerintem a K240-hez sincs közel a HD668B, és attól lényegesen feljebb van a K601, a HD600 meg más, mint a K601. Ezt saját tapasztalat alapján mondom. -
eight
senior tag
válasz
fi:zi'k #19801 üzenetére
30 rongyért tudnék Senit, (nem tudom hogy ez milyen ár, nem vagyok járatos a fülesárakban)
és quaker cinkosok küldtek ide olvasgatni, de akkor még nem voltak tesztek, meg volt jó fülesem is, szóval nem volt aktuális a dolog,
Szerk.: pedig nagyon gondolkodtam rajta mert akkor 25euro + posta volt az egész.
-
Nertpaelg
tag
válasz
fi:zi'k #19798 üzenetére
Sztem arra gondolt, hogy kiraksz párat az ismertebb márkákból is, hogy "nesze wazz', 5* annyi, azt ugyanúgy szól". Persze ilyenkor vissza is nyalhat a fagylalt, ha tényleg jobban szól.
Edit: persze így nyilván nem írod ki, mert az már valószínűleg necces, de szerintem akkor nincs semmi, ha van ott pár elfekvőben meghallgatható.
Egyébként mostmár engem is érdekel, hogy hogyan viszonyul a Slux nagyágyú meg az 598, szóval utóbbit tudok "biztosítani".
-
Dave™
nagyúr
válasz
fi:zi'k #19589 üzenetére
Igazad van, annyiszor előkerül, hogy már tiszta unalmas, az egész topik erről szól
Bezzeg a Superlux, AKG és Sennheiserről alig esik szó, tisztára el vannak nyomva szegények...
zmaster: Audio-Technica és japánok (ez utóbbi válasz a milyenekre). Ha az érdekel mennyire jók, akkor típus szerint érdemes kérdezni, amiben segítünk, ha mondasz árkategóriát. Amiről van itt tapasztalat: AD700 (3 tulaj), AD300 (1), A700 (1), meg van egy SQ5 talán. Ezekről lehet kérdezni. Szerk: közben láttam az árkategóriát. Ebbe szerintem csak használtan fér bele valami, és nem vagyok benne biztos, hogy az jó vétel lesz annyiért. 15 körül már el lehetne csípni némi szerencsével és utánajárással egy AD700-at, de az inkább élményfejes, mint monitor. A monitorok 20 körül kezdődnek AT-ból. Superlux 668B jó lehet, bár a magasa elég rendesen ki van emelve, meg a mélye is.
-
Dave™
nagyúr
válasz
fi:zi'k #19551 üzenetére
Néztem én is azt a festett példányt, de a műanyagon elég csúnyán néz ki a fekete réteg, nem túl egyenletes. Maga a színösszeállítás viszont jó, csak szerintem nem sikerült túl szépen az a része.
salytmasztor tényleg, már linkelted, igaz. Lehet majd egyszer elmegyek hallgatózni, köszi.
-
Nertpaelg
tag
válasz
fi:zi'k #19447 üzenetére
A Marshallt valóban kiegyenlítettnek nevezném, azóta a mélyeivel is kibékültem, tulajdonképp egész megkedveltem ezt a kis fejest. Nem kiemelkedő, de semmi nagy hibája nincs számomra. Némileg visszafogottab hangja van, bár lehet ezt csak azért gondolom, mert halkan hallgatom, mint elalvó fejes.
Viszont a szigeteléssel, mikor próbáltam utazásánál, nagyon nem voltam megelégedve, metróra nem volt elég, bár az ugye klinikai eset. Hozzáteszem nincs olyan sok referenciám zárt fejesek szigetelése terén, szóval lehet ez átlagosnak számít, de az biztos, hogy jobbat hallottam már.
-
PuMbA
titán
válasz
fi:zi'k #19366 üzenetére
Zenére....a HiFi topikban gyakrabban van linkelgetés
Sok jó zenét ismertem meg már így.
baluka26: Hangminőségben és részletességben volt ég és föld? Úgy látom, hogy mehetek a Headfoniahoz tesztelőnek...
Dave™: Én sem hallok semmilyen jelentős EQ-ból eredő hátrányt, pedig elvileg lennie kell.
Egyébként ezt a 668B EQ-zást jól elszartam, mert a kezdetektől fogva az agybadugós fülesem közepét volna lemásolnom. Szinte olyan egyenes a görbéje, mint a K601-é középen. Nem is értem, hogy ha egy szar füles közepe normális tud lenni akkor egy csomó nála sokkal drágábbé miért nem. Pedig sokan ilyen cuccon hallgatnak zenét és ezek szerint sokan elvannak kiemelések nélkül.
-
Dave™
nagyúr
válasz
fi:zi'k #19316 üzenetére
Ja igen, ő az új szerelem, s szerintem meg sem állok majd az AD900-ig, ami ugye egy tökéletes AD700
Összehasonlításképpen olyan a 668B tere hozzá képest, mintha egy zárt konténerben két májkrémes konzervdobozt szorítanál a füleidre, s mivel a kérdezőnek szemmel láthatóan fontos volt a tér, bátorkodtam az ezen az áron az egyik legnagyobb térrel rendelkező fülest ajánlani neki, ami véletlenül ugyanaz, mint ami nekem is van
-
dudika10
veterán
válasz
fi:zi'k #19285 üzenetére
Lehet, hogy lesz ajánlható mikrofonos fejhallgató?!
Valami népszerűbb referenciát tervezel-e? Ha kiraksz mellé egy AKG K242-t vagy valami hasonlót és megmutatod, hogy a 668B harmad annyiért tudja ugyan azt, az nem rossz reklám szerintem.
Mely Superluxokra megy rá a velúr azt esetleg lehet tudni?
Tudom, utánaolvashatnék...Kifejezetten jól hangzik ez a hivatalos itthoni forgalmazás.
Ha mellé csapsz még 1-2 olcsóbb de relatíve jó terméket akkor jó kis biznisz lehet belőle. -
Shufny
őstag
válasz
fi:zi'k #19285 üzenetére
Jól hangzik. Gondolkoztál már, hogy mi lesz az AKG velúr párnákkal?
#19287: Absolut Sound -tól? És mennyiért?
Mellesleg nem tudom, hogy baluka miért mondta, hogy a fejhallgatóban van a biznisz. A Meelec -ben látok egyedül nagy potenciált. Ha tűrhető áron tudod adni őket, és működnek a népszerű telefonokkal, akkor küldesz mintát Bog -éknak, és már meg is vagy. Jelenlegi hazai választék mellett verhetetlenek lennének.
-
dudika10
veterán
válasz
fi:zi'k #19282 üzenetére
Értettem én elsőre is.
Egy HD660/330 hallgatózásra a vendéged lennék szívesen.
Bár nem sokat olvastam még róluk, így elsőre inkább a HD660 az ami közelebb áll hozzám.
Majd még olvasgatok, aztán lehet meg a süllyesztőbe az ötlet, nem tudom mire számítsak. (Hedfónián van cikk, de a szomszéd kutya véleményét többre tartom).Az eredetileg betervezett AD500-nak felment az ára, mondanám, hogy mit csináljanak vele ennyiért, de inkább nem mondom.
Amazonról olcsóbban hazaérkezik az AD700 lassan. Kár, hogy nagyon csúnya.A hardverker meg nem hozta meg a hangkártyát amire pályázom, pedig érdekelne. A Creative hardvereivel nem nagyon voltak problémák, az USB driver meg megoldja a kritikus kérdést kérdést, kíváncsi lennék, de ha egyszer nem hozzák...
-
dudika10
veterán
válasz
fi:zi'k #19276 üzenetére
Nem voltam pár napig így nem vagyok képben.
Tervezed valami más gyártó forgalmazását is vagy kifejezetten Superluxokra specializálódsz?
Engem egy HD330 és egy HD660 nagyon érdekelne, van rá esély, hogy meg lehet nálad ilyeneket hallgatni vagy csak a könnyebben eladható darabokra koncentrálsz majd?
Sok sikert mindenesetre! -
Shufny
őstag
válasz
fi:zi'k #19239 üzenetére
A Grado -nak is van. Az árán meg rengetegnek lehetne javítani. Van több márka, aminek nem minden típusát forgalmazzák, illetve kérdés még, hogy electrobox/pixmania által elérhetőkkel érdemes-e foglalkoznod. Ultrasone -t pl nem látok sehol, de baromi drágák, szóval szerintem neked nem érné meg. Fülhallgatóból van rengeteg, viszont az ingyenes szállításnak köszönhetően (ráadásul áfa nélkül) nem tudnál szerintem versenyezni. Mindenesetre érdeklődést megérhet, schawo -nak már mutattam anno:
"Kaptam egy mailt GD AudioBase -től, aminek a végén volt egy ilyen rész:Wholesale
If you have your own bussiness, or you are procurement manager, we can offer you the best wholesale prices, fast and informative communication and support. We are dealing with all brands presented in our shop directly, and we can make you the best offer in the market!(ugye ez a Fischer Audio -t és a Sunrise -ot jelenti.)"
Egyébként a MEElectronics -ot ajánlanám. Én bennük látom a legnagyobb üzleti lehetőséget.
Az eddig olvasottak alapján senkinek nem ajánlanám, hogy Thomas -szal komolyabb üzletbe kezdjen.
-
Dave™
nagyúr
válasz
fi:zi'k #19239 üzenetére
Van, csak eléggé irreális áron megy. Pl. 45k az AD700 a legolcsóbban, ehhez képest Amazonról 92 USD, ami szállítással, áfával és vámmal együtt is megáll 33k HUF-ban. Az AD900-on kb. 25000 Ft a plusz az Amazonos vásárláshoz képest (szintén szállítással, áfával). Dzsunkát mi értelme forgalmazni? Utána mindenki nálad fogja verni az asztalt. Nekem már a Xears TD III is elég volt, nagy szerencse, hogy egyébként is abba kellett hagynom idő hiányában. Fülesből a Brainwavz jó lehet. Mondanám a Xearset is, csak ugye az utóbbi időben elszaporodó minőségi problémák miatt azt nem célszerű
-
ntomka
nagyúr
válasz
fi:zi'k #19015 üzenetére
Nos én is írnék akkor pár szót a Superlux 662F-ről. Asszem nem változik már a hangja.
Mélyek: Eleinte, mikor idekerült, valóban kevesebb mélye volt. De az már akkor is túlzás volt, hogy nincs annyi sem benne, mint pl. a K601-ben, mert nekem már akkor ütötte azt mennyiségben. Sőt, a bejáratás során még emelkedett is. Ez érdekes, mert ugye a gyártó szerint lapos görbével rendelkezik, ehhez képest rettentően kiemeli. El sem tudom képzelni milyen lehet a sima 662, ami a legnagyobb mélykiemeléssel rendelkezik a 662-es modellek közül. Valszeg azt pár percnél tovább képtelen lennék viselni. Minden esetre a mély többlet a zárt mivoltából is eredhet. Valamint meg kell említeni, annak ellenére, hogy sokat produkál belőle szerintem, egyáltalán nem megy olyan mélyre, mint a K601, ami nem feltétlenül rossz, de a megszokás miatt már hiányzik sok zenénél.
Közép: Ezzel semmi extra. Mondhatni egy átlagos szintet hoz. Nem csúnya, nem is szép, hallgatható, inkább talán kevés.
Magas: Na ez a leggyengébb pontja. Ez már-már mazochista szinten ki van emelve. Ha nem moddolja picit az ember, szerintem elviselhetetlen hosszabb hallgatási ciklusokhoz. De nem is a kiemelés miatt feltétlenül, mert nem torz tőle a hangja, hanem inkább sziszegős, de nagyon és ez baromi zavaró tud lenni. Egy kis szivacs moddal ezen tudtam segíteni, így teljesen korrekt lett, lehoztam a vállalható szintre, a sziszegést így nem hallom, ellenben a magas tartomány megfelelő lett. Hátránya az, hogy a közép tartomány tetejét is lejjebb hozta, de mivel abból amúgy sem túl sok van a fejesben, valamint a mélyek ezáltal még inkább az előtérbe kerültek, ez valamelyest hátrány a hangjára nézve.
Tér: Zárt lévén az ember nem vár semmi jót, de ez a fejhallgató kellemes meglepetés, ahogy te is írtad. Amit sajnálok, hogy bejáratásnál ez a térérzet, amit írtál, megszűnt, már nem hallom, de alapvetően a tere korrekt, nincs olyan érzésem mintha füldugón keresztül hallgatnám a zenét.
Komfort: A szorítóerő tényleg nagy, ez sokaknak rossz lehet, számomra elviselhető. Engem jobban zavar a műbőr párna, mind tudjuk ez mivel jár.
Összességében nagyon megszerettem ezt a fejhallgatót, de komolyan. Aki occsóért akar venni zárt fejest, annak nyugodt szívvel lehet ajánlani, mert sokkal jobb hangzásút nem igazán fog találni szerintem. Talán a túlságosan kiemelt magasok a legnagyobb hátránya, de ezen kis moddal vagy EQ-val azért lehet segíteni, és akkor egész jó kis hangzást kapunk. Én munkahelyre vettem, oda ugye a zártság kimondatlanul is követelmény, de már ott tartok, hogy sajnálom bevinni, mert az általam ritkán, de hallgatott elektronikus zenék (Armin Van Buuren pl.) a mélyek miatt egyértelműen élvezetesebbek rajta, mint a K601-emen, persze erre a célra meg talán jobb volna egy kényelmesebb meg kevesebb kiemeléssel rendelkező fejhallgatót beszereznem.
-
Shufny
őstag
válasz
fi:zi'k #19060 üzenetére
Azóta én is nézem, csak gondoltam nem ér meg egy plusz hozzászólást.
Amúgy head-fin írták, lehet nem igaz. Az is lehet, hogy máshogy van tekercselve és ugyanaz. (lásd fülesek esetén RE0/RE-Zero , Xcape -ek)
Mindenesetre a "biztos" tényleg korai volt. Egyébként most akkor a Samson OEM a Superluxnak, vagy fordítva? Illetve mit csinálnak ők? Mert a többi nem hasonlít, ahogy elnézem.
-
dudika10
veterán
válasz
fi:zi'k #18919 üzenetére
1 vélemény nem vélemény. Becsülöm schawo-t és tudom mennyi tapasztalata van, de akkor is beleszól erősen az ízlése. Lehet, hogy másik ízlésű ember meg sokkal jobbnak találja a K242-t. Tudom, hogy többnyire rossz vélemény alakult ki a 242-ről és a Superluxról meg nagyon jó, de akkor is van olyan, hogy valakinek teljesen más az ízlése. Nézd meg, mindig van 1-2 eladó superlux azért. Akármennyire is jó az ár/érték aránya, nem tökéletes.
-
válasz
fi:zi'k #18884 üzenetére
Na, pont ezért fogadkozom, hogy a Slux megkaparintása után nem teszek a fejemre más fejest (egy ideig), mert ahogy látom, meredek egy lejtő a hi-fi fejhallgatók világa. Elindul az ember a 10-20ezres ársávban, majd mindig egy kicsivel jobbat talál, és aztán hirtelen azon veszi észre magát, hogy már 50-60ezreket ad ki egy fejhallgatóért, meg 5-6 fejhallgatója van már otthon, miközben füle továbbra is csak kettő! Kell ez nekem?
Aktív témák
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest