- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
hm74
aktív tag
válasz
#71562240 #45864 üzenetére
Vagy az akarással van a gond
, vagy a görbével, de ha valaki a görbe alapján faldöngető mélyeket vár, az pillanatok alatt ráébred a valóságra, amint a fejére teszi.
Én a görbe hamisságát gyanítom. A HD205-ről más oldalon nem találtam görbét, de pl. az SRH840-ről a Headroom igencsak mélyhangsúlyos képet fest, a Tyll görbe meg eléggé kiegyenlítettet. -
szakibá...
senior tag
válasz
#71562240 #45782 üzenetére
Ez a mérési módszer hibája, szerintem az alkalmazott korrekciós HRTF függvény is némi korrekcióra szorulna végre. Olyan érzésem van, mintha egy bizonyos fülformához egy általános, szubjektív személyek sokaságán meghatározott függvényt használnának, ami megtalálható a szakirodalomban. Pedig ahhoz a bizonyos műfülhöz kéne meghatározni a saját HRTF korrekcióját. Nem biztos, hogy igazam van, de én nem nyugodnék bele, hogy a közel lineárisnak hallott fejhallgatók görbéje ne legyen közel lineáris.
-
Seep
senior tag
válasz
#71562240 #45755 üzenetére
Hat szerintem ez a B&W P5 velemeny nagyon szubjektiv. A fules egesz szep, de nagyon kenyelmetlen. En egyszeruen nem tudtam ugy foltenni a fejemre, hogy basszus is legyen benne
Pedig nalam volt egy egesz hetig. A kabbelel sem voltam teljesen kibekulve, szar vekony tyukbel. Viszont ez meg az en szubjektiv velemenyem
-
-
válasz
#71562240 #45480 üzenetére
lehet, hogy naív kérdés, de mi a vélemény a beats solo-ról?
sok helyen olvastam, hogy elég rosszak hangzás tekintetében a beats cuccok, de úgy látom ezt is egyre inkább divat lesz utálni, nem tudom mennyi igaz belőle.
elvileg nagyon erős a mélye, ami nálam mondjuk előny lenne, a kérdés inkább az, hogy megér e 45eret? -
Dave™
nagyúr
válasz
#71562240 #45472 üzenetére
Mivel legenda és összesen talán 300 darab készült belőle (amiből ki tudja mennyi maradt), így ennyi az ára. Erősítő nélkül láttam "legutóbb" 14-17 ezer dollár körül. A megéri-e kérdést kár is feltenni, akinek van ennyi pénze erre, annak meg fogja érni, egy HD600 ár/értékével meg nem lehet összehasonlítani. Egy Van Gogh vagy akármilyen másik kép ára is vicces úgy általában, ami leginkább azért annyi, mert egy ismert és szélesebb körben elismert valaki festette. Sokan nem futnak be, akik szintén nagyon tehetségesek, és lehet hogy sokkal jobbat festenek, mégis töredék áron tudják csak eladni. Szelávi'.
-
x5000
csendes tag
-
Ear001
addikt
válasz
#71562240 #45178 üzenetére
Voltál VeszprémFest-en George Benson-on?
Nem. Én GB koncertre már azt hiszem csak időgéppel mennék, bár ki tudja.
Nem voltam Merlin dolgozó, de István közeli barátja voltam, így sokat segítettem neki a BHES-eken, a második iállításon osztott, csak fényképes katalógus ötlete például az enyém volt. Istvánnal nem lehetett vitatkozni, mindig neki volt igaza, ha nem, akkor is. A legjobb vele nem is a hifizés volt, hanem például elmenni vele Berlinbe a Christo által becsomagolt Reichtaghoz,
A 47 Labs-nál és a Kondó dolgoknál kevés mérnöki szemléletűbb, vagyis szigorúan vett koncepcióra felépülő készülék van szerintem a piacon. -
-
Deadzone41
őstag
válasz
#71562240 #45134 üzenetére
én nem csodálkozom balukán, hiszen a füle egy puha, selymes hangú fejeshez van hozzászokva, nem meglepő, hogy a k701 túl éles ez után. az én fülem pl a "beyer-es" magasakat nem bírja. hangfalak közt is is vannak olyanok amik felül virgoncak, a felsőbb kategóriákban is. hülyeség ez alapján leírni egy fejest, szerintem ez egyéni megítélés kérdése.
-
ntomka
nagyúr
válasz
#71562240 #45134 üzenetére
Ez a lényeg. Írd le azt, hogy neked tetszik a P5, szereted, el fogjuk fogadni, mert az a cél, hogy mindenki megtalálja a neki illőt, de ne menj bele olyan bizonygatásba, ami nem állja meg a helyét. Felhozol három, kategóriájában méltán elismert fejhallgatót, amiről mindenki tudja, hogy minimum(!) ugyanannyit rájuk kell költeni, hogy értékelhetően szóljanak. Ez nem degradálja a fejhallgató értékét, hanem egyszerűen a kocsi sem megy benzin nélkül, kell a hajtás. Itt is ez a helyzet. A telefon olyan ezeknek a fejeseknek amiket írtál, mint a ferrarinak a 95-ös oktánszám. Megy megy, de te magad is tudod, hogy már rövid távon sincs benne köszönet. Ennek ellenére szembe széllel állítani, hogy az adott fejhallgatók rossz ár/értékűek botorság. A láncot le kell választani, ami a fejhallgató előtt van, és mérlegelni a célokat. Ha neked telefonhoz kell fejhallgató, nyilván nem a K701-et fogja javasolni itt bárki is. De ha otthon asztali rendszerről akarsz hallgatni a lehető legjobb minőségben zenét, akkor ugyanígy a P5-öt sem fogja senki.
-
szakibá...
senior tag
válasz
#71562240 #45112 üzenetére
Egyetértek abban, hogy a P5 egy szerethető fejhallgató, de úgy általában a hangdobozokkal összevetni nem célszerű. A két műfaj teljesen más, a hangszórók témaköre sokkal nagyobb őserdő, mint a fejhallgatóké, talán ezért nyüzsgünk itt néhányan és nem ott. A hangszórókra alkotott hanganyagot fejhallgatón hallgatni kényszermegoldás, de könnyebb a fülesekről eszmét cserélni, mint akár ugyanarról a hangszóróról, eltérő környezetben használva.
-
bigmasterg
addikt
válasz
#71562240 #45112 üzenetére
Azt azért számoljuk bele a dolgoba, hogy a felsorolt 4 fejhallgató közül a P5 érzékeny, hordozható fejhallgató ilyen matricával. A másik három közül pedig egyiket sem ajánlatos hordozható lejátszóról hajtani.
Persze azt is tudjuk, hogy neked hang szempontjából kicsit más értékrendszered van, mint az átlagos topiclátogatóknak.
-
dudika10
veterán
válasz
#71562240 #44814 üzenetére
Görög eredetű szó, ami annyit jelent, hogy hangszeretet.
Abban az értelemben, amiben használni szokták fórumon (audiofil erősítő és egyéb marhaságok) semmi tartalma és jelentése nincs.A wikipedia pedig sok esetben pontos, ennek ellenére, mint minden más forrást is, megfelelő forráskritikával kell kezelni. Nem mint bizonyíték hoztam fel, hanem alátámasztandó a mondandómat. Meg lehet cáfolni, ha tudod, és akkor el fogom ismerni, hogy nincs igazam.
Látom megelőztek a válaszadással.
Ahogy én látom az értelmező szótárban nincs benne ez a szó. Tehát legfeljebb önkényesen foglalhattad le, az meg nem kötelez engem arra, hogy abban az értelemben használjam."bizonyos típusú emberi viselkedésmódra"
És akkor felmerül a kérdés, hogy az audiofil erősítő mit takar?
Meg merem kockáztatni, hogy használtad már tárgyra Te magad is a fogalmat. Tehát nem használod következetesen ezt a szót? -
válasz
#71562240 #44814 üzenetére
Természetessé vált ezen eljárás, de helytelenül.
Az, hogy a Wiki nem megbízható információforrás, nem azt jelenti, hogy téves az ott fellelhető információ, hanem azt, hogy nem 100%-os a bizonyosság. Ettől azonban még általában, nagyrészt, jellemzően (a kívánt rész aláhúzandó) helyes. Viszont fontos megegyezni, hogy gyakorlatban sehol sem 100%-os az információ, bármilyen helyről is származik a forrás, nem tekinthető teljesen megbízhatónak, még ha maga a CERN publikálja is (mint az közismert...). A különbség elsősorban annyi, hogy a Wiki kicsit kevésbé megbízható.
-
dudika10
veterán
válasz
#71562240 #44616 üzenetére
Szerintem óriási különbség van a között, hogy egy topik folyamatos látogatója egy hozzászólása végén megjegyzi, hogy tovább lépne és van valami eladó terméke (és még az árfolyamokat, használt árakat, jó/rossz vételeket is megbeszélik), meg az között, hogy egy topikba, ahol még életembe nem jártam beböfögöm, hogy "vegyétek meg ezt tőlem".
Meg egyébként is nyílt titok, hogy egymás közt cserélgetik a cuccokat, és én is inkább egy 'régi ismerősnek' ajánlom fel először a terméket, és csak utána dobom cápák közé.Előbbit szoktam is töröltetni.
(#44617) baluka26: szerintem véletlenül nem vetted észre az ajánlatomat. Engem érdekel.
Hát azért ha szigorúan vesszük az alapelveket, akkor ez már törölendő tartalom.(#44619) kammerer: én meg csak helyeseltem. Kivételesen.
-
bema695
csendes tag
válasz
#71562240 #44336 üzenetére
Az a 20 ezer nincs kőbe vésve, csak egy lélektani határ (egy hete 10 ezer volt, pár napja már 15
). Az SRH-440-el már szemezek egy ideje, de nem voltam biztos benne, hogy annyival többet is tud például egy Live!-nál amennyivel drágább. De ha már itt is pozitív megítélése van a fejesnek, és azt mondod, hát megveszem, és remélem jól fogok vele szórakozni.
Amúgy azt el felejtettem mondani, hogy előző fejesem egy Koss Porta Pro volt (4 évig), de gondolom/remélem ez jelentős előrelépés lesz az után (azt is szerettem). Köszönöm szépen a segítéseget, megadtad a végső lökést, hogy megvegyem az SRH-440-et.
-
dudika10
veterán
válasz
#71562240 #44336 üzenetére
Az Aurvana Live! annak ellenére, hogy zárt, pont hogy nem remekel a szigetelésben.
Az SRH440 meg összehajtogatható, így kb fele 2/3 annyi helyet foglal, mint kihajtott állapotban. Már az is hasznos, ha utazik az ember.
Látom egy boltnál újra megjelent, a CAL, régen nem futottam már bele.
-
hm74
aktív tag
-
SutEEE
csendes tag
-
Dave™
nagyúr
válasz
#71562240 #44092 üzenetére
Nem érted, én erre gondoltam, mivel azt mondtad, hogy Tyll dicséri őket.
-
ntomka
nagyúr
válasz
#71562240 #44074 üzenetére
Az innerfidelity-n? Emlékszem rá, hogy néztem és olvastam Tyll-t, de neki pont nem tetszett a hangja, nemhogy természetesnek mondta volna. De itt is van:
With the P3, however, B&W has simply gone too far with these adjustments. I found them remarkably muffled sounding. At first, I thought the treble had just gone missing, but on continued listening I came to the conclusion that the mid-range and upper-bass is simply too loud. Fundamental notes are very forward and the overtones are lost as a result, making these headphones sound very closed in.
I scratched my head for a while, then I simply removed the pads and had a listen. I had to push in on my ears a bit to get enough seal to reinforce the bass, but, holy smokes, they sound really good without the pads! The little indexing pins hurt so you couldn't possibly use them like this, but I firmly believe B&W did do a very nice job on the driver...and then messed it up with the pads.
-
ziku
csendes tag
válasz
#71562240 #44068 üzenetére
Átfutottam pár tesztet, nézegettem képeket az általad említett B&W P3-ról. Meg kell, hogy mondjam az első benyomásom pozitív. Tetszik, ahogy kinéz, ez már valóban hordozható alternatíva. Csak azt nem tudom, hogy a supraaural kialakítás miatt hosszú távon mennyire zavaró. Esetleg neked van tapasztalatod ezzel kapcsolatban? Úgy nézem a P5 is hasonló kialakítású.
Ami az árat illeti, fel tudom tornázni 60ig. A magyarországi megjelenést is ki tudom várni, erről egyébként lehet tudni valami konkrétat?
Addig is elindulok, és meghallgatok néhány alternatívát. -
fattyu
veterán
válasz
#71562240 #44068 üzenetére
Ha a fő cél a telefonról menet közben akkor a k550et mindenképp a 840 elé tenném. Sokkal hiányosabb volt a 840 hangja mp3 lejátszóról hajtva mint az 550.
32ohm vs 44ohm is a 550 mellett szól.A kábel meg... lehet vágni és rövidíteni. Ha meg fél a gar miatt akkor hajgumival felcsomózva elfér az póló alatt. Én is ugy hordom.
-
dudika10
veterán
válasz
#71562240 #44063 üzenetére
Hatszor kiszámoltam neked, hogy az itthoni helyzet nem esik messze az Amerikai helyzettől.
Írtál valamit és megpróbálod alátámasztani. Kreálsz hozzá fogalmakat, kreálsz hozzá támaszt kreált árakkal. Az amazonon annak a nyüves K701-nek (Q701, K702, egyremegy) a listaára 240 dollár. Tehát meg lehet venni annyiért. A P5 listaára szintén ugyan ott 300 dollár, tehát azt annyiért lehet megvenni.
A kitalált, máshol feltüntetett és egyéb árak semmit nem befolyásolnak. Annyit írok bármelyik termékre amennyit akarok. Nem érdekeli a kutyát sem, ha nem vásárolhatja meg annyiért a terméket.
Volt drágább a K701? Volt. Jó ár/érték arányú volt? Nem annyira. Most jóval olcsóbb.
De bármikor tudok mutatni olcsóbb és jobb fejhallgatót a P5-nél, tehát nyugodt szívvel kijelentem, hogy rossz az ár/érték aránya.Mutasd már meg nekem ugyan, hogy hol említik, hogy az MSRP ára a P5-nek valóban 300 dollár és azt is, hogy a K701 MSRP-je valóban 400 dollár?
Semmi értelme idő koordináták nélkül beszélni "abszolút ár/érték" aránytól, hiszen az ár nem időtől független dolog. De ezt nem fogod fel, mert ha felfognád, akkor hopsz, a P5 nem lenne jó ár/érték arányú, Te meg ugye tévedhetetlen vagy, és egyszer már leírtad, hogy jó, tehát most bármi áron be kell bizonyítani, hogy jó.
Kiszsálltam.
-
dudika10
veterán
válasz
#71562240 #44060 üzenetére
Hirdetési tévedés? Ezt hívják MSRP-nek.
Nem, a legtöbb forrás nem MSRP-t ír ki, mivel a hirdetésen kívül semmi értelme. A legtöbb forrás a cikk megírásának idejében fellelhető átlagos árat szokta figyelembe venni.Tehát továbbra sem következetes az, amit mondasz, mivel Te nem a gyártói ajánlásra (MSRP) hivatkozol, hanem egy cikkre, aminek megírásának idején a terméket annyiért lehetett beszerezni.
Az egyik ára így, a másik ára úgy változott az idővel, és így az ár/érték arány is változott idővel.Egy 1-2-3 éves cikkre és abban szereplő árra hivatkozva meghatározni az ár/érték arányt, semmivel sem objektívebb.
-
dudika10
veterán
válasz
#71562240 #44052 üzenetére
Csak szimplán nem következetese a számolásod, és ezért űzök kis gúnyt belőle.
Ugyanis a P5-nél a 300 dollárral számolsz, ami nem a listaár, mivel az 550 dollár.
A K701-nél pedig a 400 dollárral számolsz, amit nem tudom honnan vettél, de a valódi ára inkább 240 dollár (a listaár az amazon szerint 470-530 dollár, tekintsünk el attól, hogy most Q vagy K van a neve előtt).
Amerikában, amazon árait nézegetve, mint egy elég nagy és többnyire hiteles, mérvadó valami.Akárhogy is csűröd, csavarod, magyarázod, nem következetes.
-
fattyu
veterán
válasz
#71562240 #44052 üzenetére
de most per pill ebben az esetben. tegyük fel általad idézett magazin k701et 4.2 pontra értékeli ötös skálán mondván ennyi pénzért ( legyen 400 dollár náluk ) mér kell ilyen bordás bőr ami hosszabb távon van akinek bántja a fejét, illetve nagyon ergya a szorítóerő ami a kényelemnek jó de kb SEMMIT nem csinélhatsz benne.
Elolvasom helyre teszem
majd itthon megkapom 65ért... ami mégha direktbe váltanám a dollárt is 20-25% nyerő, de ugye többnyire a dollár az egyenlő euróval a nagy vízen innen...Eszerint amiért ők lehúzták hogy ennyi pénzért ezek nem elnézhetőek, tudom azt mondani hogy de ennyiért meg felőlem lehet hugyzsaga és szöges bőrpántos akkor is kell.
nyilván sarkítva
-
dudika10
veterán
válasz
#71562240 #44047 üzenetére
Tehát azt mondod, hogyha én kidobok egy erősítőt 1.200 dolláros listaáron, majd mindenkinek 100 dollárért osztogatom, akkor rossz az ár/érték aránya akkor is, ha az összes 100 dolláros készüléket elveri, mert 1.200 dollár a listaára és annyit nem ér.
Értem. Ez is egy vélemény. Csak elég nagy baromság.
Kérdem én, az általad "abszolút érvényű" ár/érték arányként emlegetett valami milyen befolyással van a vásárlóra?
(#44049) bkercso: és ha ezt tudjuk, még akkor sem tudtunk meg semmit.
Az a 10Hz valószínűleg a 0dB-hez tartozó érték 1W mellett.(#44047) kammerer: ahogy elnézem Amazonon 240 dollártól hozzá lehet jutni egy 701-eshez.
Jelenleg az MKB bank szerint a középárfolyam 238,50HUF/dollár.
240*238,5*1,27 (+VÁM, mert ilyen értéknél már azt hiszem már az is van)= 72695
Tehát ez valóban "jó árfolyamon" van átszámolva.
200*238,5*1,27=60580HUF (+VÁM ha minden igaz), tehát ez sincs rossz árfolyamon számolva. (300 dollár meg 90k)
De a P3 hangja még sokkkal-sokkal messzebb van a K701-től, mint a nagyobb tesójé (és a nagyobb tesó sincs a közelében sem szerintem).
Így továbbra is bátran merem hangoztatni, hogy szerintem a P5 nagyon rossz ár/érték aránnyal indul a korábban tárgyalt felhasználásra.
De még hordozható fejhallgatók közt is elég gyengén muzsikál ár/érték szempontjából. -
dudika10
veterán
válasz
#71562240 #44035 üzenetére
ad1. Itt élek a Kárpát medencében, azzal az árral számolok, amit nekem bárkinek ki kell fizetnem. Az nem nagyon érdekel, hogy az Amerikában élő emberek miért mennyit fizetnek.
ad2. Semmi értelme az MSRP árakkal számolni.
A Shure SE215 listaára például 200 dollár. Ennek ellenére meg merem kockáztatni, hogy sosem került annyiba. Vagy például az Xears fülhallgatók, ahol a listaár 100-110Euró, de egy végtelen akció keretében egy kuponkóddal amit mindenki ismer, 30Euro minden fülhallgató. Annyit írok ki listaárnak amennyit nem szégyellek és utána úgy "akciózom", ahogy akarom.Szóval a P5 továbbra is rossz ár/érték arányú.
A 200 dollár + ÁFA jelenleg 58.000HUF a bank szerint is. Mi ebben a rossz árfolyam?
B@W? Az micsoda?
(#44045) blekike: felejtsd el ezeket az adatokat. Azt hazudnak a gyártók, amit nem szégyellnek (és nem túl lelkiismeretesek általában)...
Az az adat, amivel érdemes foglalkozni, az a kábelhossz. A többinek túl sok valós jelentése nincs. -
guppy
őstag
válasz
#71562240 #44042 üzenetére
Pontosítom egy kicsit a hozzászólásom, úgy értettem h azzal az árral kell számolni amit neked kell kicsengetni érte, ez valóban nem feltétlen a magyar ár, de külföldről való rendelésnél azért érdemes hozzászámolni azt a fránya áfát is, és a szállítást
Gyanítom h félreértettük egymást, és mint a ketten egy véleményen vagyunk
-
contaxg
veterán
-
dudika10
veterán
válasz
#71562240 #43782 üzenetére
K701 és P5?
Hát szerintem a kanyarban nincs a P5 az AKG-hoz képest.Szépnek szerintem nem szép, jó minőségű anyagokat használtak az tény, hangja egy közepes nálam, viszont cserébe nem túl kényelmes és nem is ragaszkodik úgy a fejemhez, mint egy HD25-ös például (ami szerintem utcai használatnál elég fontos).
-
guppy
őstag
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
#71562240 #43563 üzenetére
Lejárt a szerk. időm, de még valami. A Brainwavz HM-5 esetében egyébként ugyanez a műsor, eredetileg CD-880 néven jelent meg szintén a Yoga Electronics jóvoltából és ezt is elkezdte a Brainwavz/Fischer Audio és még sokan mások a saját nevük alatt forgalmazni.
(#43565) ko9: Ha 7k körül jönne ki a Maxell, akkor egyértelműen a Brainwavz legyen inkább, ahhoz ha jól láttam még tartalék párnaszett is van.
-
Mustármag
őstag
válasz
#71562240 #43517 üzenetére
Értem, csak kicsit furcsa hogy enyhén tompának hallatszik a cin, elemben a zene (számomra
) pedig rendben van.Egyébként nekem fel se tűnt, haverom hívta fel rá a figyelmem hogy furák, mintha, idézek: "mp3-ból lett volna vissza írva" és csak ez után hasonlítottam össze, de egyáltalán nincs ilyen érzésem,és a cin se volt fura míg nem hasonlítottam. Akkor gondolom normális, így lett "megcsinálva".
Lehet az is rádobott neki hogy fejhallgatón hallgatott zenét, mert ö a hangfalakhoz van szokva.
-
macera2
aktív tag
válasz
#71562240 #43237 üzenetére
Nem vagyok abba helyzetbe, hogy tapasztalati tényekkel vitatkozzak, és egyébként is mért kételkednék? Engem a miértek érdekelnek.
Való igaz, hogy a bit hibaarány nem független az analóg jel/zaj viszonytól. Ezzel együtt az említett 10 a -8 -as ber egy gyakorlati elfogadott, műszeresen is ellenőrizhető érték. De az is előfordult már, hogy péntek délután klímaszekrénybe betettük a rendszert, természetesen a 3 km.-es kábel nélkül, hőciklusok, aztán hétfő reggelig egy bittévesztés se volt.
A mi esetünkbe, lehet, hogy egy színvonalasabb regenerátor, átgondoltabb tervezés, ügyesebb szisztéma választás, és a gyengébb kábel, vagy fordítva, u.azt az eredményt hozza. És ez még mindég a handshake nélküli protokoll!
Ilyen tapasztalatok alapján, én nem kennék mindent a kábelre, és a zajos környezetre.
Aktív témák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!!!
- Asus X299 TUF / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- HP ChromeBox G2, olcsó pici gép internetezésre.
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest