- Mobil flották
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
petata #42986 üzenetére
A Hangszerker szombaton nyitva van, de el tudom képzelni, hogy a két fórumtárssal is tudsz egyeztetni speciális időpontot.
Azt nyilván tudod, hogy a hivatalos csatornákon kívül terjesztett "új" fejhallgatók között sok a hamisítvány, bár talán az AKG-ra kevésbé jellemző ez, mint több más márkára. Szóval az óvatosság és az odafigyelés indokolt.
-
törölt tag
válasz
petata #42984 üzenetére
No, az éppenséggel nem rossz ötlet. Viszonylag dinamikus, de azért civilizált hangú. Nem túl nagy, elég kényelmes, valamennyire zár is (bár azért nem olyan nagyon-nagyon). Hallgasd meg, valószínűleg tetszeni fog annyi pénzért.
A másik aspiránsod, a Major "egy kategóriával felsőbb" hangminőségbe tartozik, de mint az itteni hozzászólásokból is és a tesztjeiből is láthatod, sokkal szélsőségesebbek a vélemények róla (okkal), mint a K430-ról. A K430 "kiszámíthatóbb". Persze hallgasd meg mindegyiket.
Szerk.: ha tényleg újonnan van tízért, akkor az nagyon jó vásár, mármint a 16-17ezres új árához képest. -
törölt tag
válasz
petata #42969 üzenetére
Ha nem lenne alapelem számodra, hogy jól zárjon, akkor lehetne Sony MDR-V150. A hangja elég jó, kellemes a színe, ha szereted a mélytónusú hangot. De jóval kevésbé masszív, mint a másik kettő, és nem zár egyáltalán, és a másik kettő jobban is szól. Ebben az alsó árkategóriában szerintem nem nagyon találni olyat, ami egyszerre kicsi, jól zár és jól is szól, legalábbis nekem nem jut eszembe, talán másnak igen. Ami ezen a szinten jól szól, az vagy kicsi vagy jól zár.
-
válasz
petata #42840 üzenetére
Itt hallgathatod meg a füleseket:
fi:zi'k - Hangbarlang
contaxg - Nomono
Hangszerker -
törölt tag
válasz
petata #42836 üzenetére
Írtam, hogy elég jól zár (szigetel). Négy-öt perc fülön levés után a párna hermetikusan tapad a fülre, és az anyagok elég jó hangszigetelők. De persze ki kell próbálnod, hogy számodra elég jól zár-e. (Szerk.: lásd ntomka szerint nem elég jól, hehe...) Azért a hang szempontjából ne abból indulj ki, hogy neked biztos jó lesz, hanem ismerkedj meg alaposan legalább az ajánlott típusok hangjával, hogy aztán ne utólag bánkódj, hogy haj, mégis a másikat kellett volna megvenni. Te tudod, illetve te tapasztald ki, hogy a te ízlésedhez, te zenéidhez melyik illik legjobban. És szerintem inkább a hang alapján dönts, és csak utólag örülj annak, ha a kiválasztott hangú készülék egyben praktikus is.
-
törölt tag
válasz
petata #42832 üzenetére
Az ajánlott ficzi'k mellett contaxg-nél is érdemes próbálkozni, én pedig a Teréz körúti Hangszerkerben próbálgattam, van ott Marshall is, Shure is, Audio-Technika is (Nézd meg esetleg az AT-M30-at is, bár a másik két ajánlatot általában jobbnak tekintjük), Yamaha is... A Marshall Major jól hordozható, hordva és összecsukva is kisméretű, elég jól zár, és némelyek szerint a hangja is nagyon jó (szerintem is), mások szerint nem igazán jó a hangja. A Shure SRH440 hangját ellenben szinte mindenki szereti, az kevésbé megosztó hangú - mármint persze az árához képest.
Aktív témák
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Lenovo Legion Go 512GB.SSD. MAKULÁTLAN/KARCMENTES,GARANCIÁS. CSERE IS,OLVASS.
- HP, Dell és Lenovo BIOS jelszó eltávolítás, 1 hét próba garival
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gombászkönyvek egyben
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3059
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest