Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Gombinyó
őstag
válasz
passatgt #201496 üzenetére
Munkatársam is infotainment nélkül hozta el a dustert, mert hónapokkal csúszott volna az ígért átadás, ha megvárják, hogy bekerüljön az autóba. Így legalább van mivel bejárnia dolgozni, aztán ha megjött az alkatrész, akkor szépen begurul a szervizbe és beszerelik neki.
Ez van. -
prsq
aktív tag
válasz
passatgt #201494 üzenetére
Lehet, hogy ugyanezért?!
-
válasz
passatgt #201349 üzenetére
A buborék (Airbump)opciós. Meg elől-hátul van egy kis fényezetlen rész, az sztem priceless, felszabadító érzés.
Hamarabb érkezik a nyomaték ennél, mint a Hyundainál (annak meg feszesebb a motortaró bak és alapjáraton simábbannjár, amikor nem lövi le őket a S/S).Konkrét felszereltséget, autót keress, bele fog férni a keretbe. Könyöklő is talán, de sztem fontosabb az Advanced Comfort ülés, mint a sok olyan (dísz)könyöklő, ami túl mélyen és túl hátul van - ezt ki kell próbálni, mert sok modellnél sz.rt sem ér
.
Én jobban szeretem azt a tempomatot, megszokás kérdése - pause a végén fel/le egyesével, hosszan 5ösével, kikapcsoltból hosszan a következő elmentett értékre ugrik, plusz a limitet/off/tempomat kapcsoló. Mindig ugyanott van, kanyarban is (előtte néha visszahúzom 5el, az apexen meg vissza).
Kamera képe használható, valószínűleg ebben sem dinamikus az ív, de az egyenes és koppig kitekertet legalább kirajzolja, az jó, és relatív gyorsan be is jön, és közben a radar eredményét is kirakja jobbra az autó felülnézeti képéhez, plusz a hangszórókból is onnan szól ahol közeleledik az akadály. Vszínű a fejegység szintén Bosch (azaz magyarok írták), így a magyar nyelv szokatlanul jó benne. Meg van ezer apróság, amit ügyesen csinál a fontos dolgok mellett; de max akkor említem ha bent marad a selejtezőn.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell 5050 i5 7500 8Gb RAM 128Gb SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest