- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tökmindegy
senior tag
És ha cserélték akkor mi van? Ezért az árért te hibátlan autót nem kapsz ,ha patent állapotot akarsz akkor be kell fáradni a szalonba és voala. Ha nincs kompromisszum akkor mán csak ez marad. Amúgy én nem féltelek
de hogy neked nem lesz kocsid mostanában arra komoly fogadást mernék kötni
-
mephi666
nagyúr
300k a lélektani felső határ...
első autó lenne, majdnem 0 rutinnal: anyagilag se fér bele még ez a 300k se perpill egy darabig és ezt az időt arra akarom használni, hogy nagyjából legyen egy képem, hogy mit éri meg megvenni... mellesleg ha lenne most fölösleges 10millióm, akkor is elég lenne egy ilyen kocsi, amíg nincs pártízezer km mögöttem
-
!Overdose!
őstag
Apósomnak van. A célnak megfelel, de több bosszantó nyűgje is van. Első tulaj, 60k km körül van benne. Rossz összeszerelés, eltört ajtóhatárolók, folyamatosan kiégő vagy rosszul érintkező izzók, elhagyott patentok jellemzik. A kormány semmi visszajelzést nem ad, a fék nehezen adagolható, a holttere hatalmas. Viszont megy hiba nélkül. Ha ez számít valamit, akkor én nem cserélném el a 15 éves autómra. Persze ebben az is közrejátszik, hogy nekem kicsi és gyenge lenne.
-
-
-
Dare2Live
félisten
Ezt a gyűlölni "őket"et imho be kéne fejezni.
Engem és baráti társaságának jó részét úgy néz ki megkárosította egy nagyon jó barátom had írjam ide Kőszegi Ágoston Pécs Vasas (30-40embert minimum 100millió ft felett van a kár.) Mindenkitől kölcsönkért amennyit csak lehetett aztán amikor kezdtek összecsapni felette a hullámok, már nem tudott mit igérgetni, újabb embertől kölcsönkérni amiből aztán avval, hogy picit visszaoszt huzhatja a dolgokat lelépett. (2hónapja ki van kapcsolva, senki se tudja hol van)
Mégse mondom azt, hogy nem nehéz gyűlölni minden fehéret. És szembe se köpöm magam a tükörnél.
Amúgy ~2hét múlva sétálunk be a rendőrségre megtenni a büntető feljelentést.na és, hogy on legyek ezért nincs Toyota Priusom.
-
cekkk
veterán
Igen ez a két eset lehetséges, viszont remélem nem megint egy olyan felvétel készült amivel az embereket lehet egymásnak uszítani, és gyűlölködést kelteni
Mondom azt, hogy egy kis városban nőttem fel , elég sok fekete volt jelent és tapasztalatom is van velük, szóval ezt nem úgy mondtam, hogy Pesten a Rózsa dombon nőttem fel és csak képen láttam még őket
Az olyanok véleményét szeretem a legjobban -
Tökmindegy
senior tag
Ha ez nem jó neked akkor semmi
Tök szép az a szín ,nem mondom ha lila lenne ,vagy valami barbis rózsaszín ,de a pirossal semmi baj . Ennél jobbat szvsz nem fogsz találni,ez egy corolla. Megbízható ,jó ráadásul téli ,nyári gumi. De te tudod.
Különben a bérlet az olcsóbb balunak igaza van -
Tökmindegy
senior tag
és itt van még ez.
Úgyis megant akartál -
Tökmindegy
senior tag
???? Te nem alkudsz a kiírt árból? Jesszus mária szentjózsef. Te a nepperek kedvence leszel
Ez nem pofátlanság. Eleve mindenki így árulja az autóját,hogy egy 50-100 ezret kb rá tesz had alkudjanak.Persze van aki rögtön kifizeti és akkor van öröm és bodottág.És nem rábeszélni akarlak ,de ezen az áron ez egy jó kocsi. Céges volt ezeknek nem gond a szerviz ,leírnak mindent és lévén fontos,hogy megbízható legyen így figyelnek is rájuk. Azért is ennyi mert már lenullázták a könyvelésben ez már csak bónusz ,és láthatólag nem is vacakolnak avval,hogy variáljanak vele. Én megnézném.
-
Tökmindegy
senior tag
Ez korrekt ,mondjuk ez se lesz sokáig fent ,majd pár hét múlva kevesebb km el ismét feltűnik.
-
-v-
addikt
Ez nem magyarisztánon múlik, hanem a jóléten. Nyugatabbra sem mások ám az emberek, csak generációk óta jólét van, mindenki ezt szokta meg, ezért nem siet senki sehova, ezért kisimultabbak az idegek. Nem jobb emberek ők sem. Ha ott is generációk óta csóróság lenne, ugyanilyenek lennének. És ha mi is g*ci jól élnénk nagyon régóta, akkor nálunk is királyság lenne. Ez ilyen egyszerű szerintem, fölösleges ezeket a közhelyeket hangoztatni.
Tökmindegy: ködben, egy (talán még keresztben is) a belső sávban álló autót, ha tegyük fel mennek is előtted (még ha be is tartod a követési távolságot), tehát nem látod kilométerekről - a köd miatt tán amúgy se -, nem biztos hogy nem nézel be... "Ne mond,hogy ez nem így van." hát mivel nem voltam ott, ezért nem mondok semmit. Én csak annyit mondtam, hogy elég lehetetlen szituációnak hangzik, én sok mindent el tudok képzelni, de magam részéről biztosan tartózkodnék a fekete fehér, tényszerű kijelentésektől.
Edit: most ezt írják:
"A helyszínen látható féknyomok és a törmelékek elhelyezkedése alapján az látszik valószínűnek, hogy a Fiesta sofőrje elveszthette az uralmát az autó fölött. Nekiütközhetett a belső sávban a szagkorlátnak, majd a menetirányra merőleges irányba fordulva sodródott a külső sáv felé. Ekkor ütközhetett a bal oldalának a mögötte haladó kisbusz. A Fiesta ezután megint megpördülhetett, és újra nekivágódhatott a korlátnak, majd a sztráda közepén állt meg, Lázárék kisbusza pedig az árokba fordult"Talán ezért nem kéne rögtön kígyót békát kiabálni, nem?
-
-
Dare2Live
félisten
A junius elejei balesetemnél ha van kamera a kocsiban most a rendőrség nem felrakja a kezét, hanem egyértelmű a szitu és gazdagabb vagyok 220.000Ftvel, a vak, nem utat figyelő... nőnek meg minimum finoman megmondták volna, hogyha nem lát, nem tud odafigyelni akkor ne űljön kocsiba és evvel ne kockáztassa saját, gyereke és mások életét.
-
dJ Peer
aktív tag
Nem olyan gyenge, mint amilyennek leírják.
Itt bárki linkel egy 1.4-es autót, akkor lehurrogják, hogy lomha. Nem engedheti meg mindenki a dízelt
Első autónak bőven jó egy ilyen autó. 5.-ben nem indul meg, de ha visszakapcsolsz menni fog. Aki meg nem szeret váltogatni, az vegyen automatát. Ráadásul ez 1.6-os.
És simán lehet, hogy ennyi van benne...12e/év, ennyit megy egy átlagos ember egy évben. -
emerico2004
aktív tag
szervizkönyv nem garancia , de sok gyártónak van elektronikus adatbankja.....ahol alvázszám szerint érdemes keresni..... akkor is ha nincs szervizkönyv.
azokból a golfokból ha nincs pénzed dieselre akkor keresd az 1.4 16v mert az 1,6 régi -ös motor megbízható meg minden de városban nem rest 10-11-et enni.
ha egyben van a pénzed irány a mobile.de és magáneladók olcsóbban nem fog kijönni csak jobban felszerelt jobb állagú kocsid lesz...
amúgy azért mondják hogy nem fogsz venni mert ez általános piaci tapasztalat akik hónapokig tervezget álmodozik az valójában nem akarja a pénzt kiadni....maximum egy extra hétvégi ajánlat érdekelne ahol nagyon kell a pénz.......
-
Kornel
veterán
azt akarják itt neked ecsetelni napok óta, hogy ha megvan a zsé akkor le kell csapni az első korrekt példányra, legyen az vw, seat, ford, vagy bármi, mert nem fog egy jó állapotú se megvárni a jelen piaci helyzetben, ahol sok a kétes példány. ennek ellenére láthatóan nem ezt az utat követed, hanem mész a saját fejed után.
-
emerico2004
aktív tag
komolyan mondom alig néztem be ide...... de....
csak annyit mondok csodák nincsenek....
jelenleg a piacon 1-1,5m -os korrekt használt kocsiból hiány van , ha akad jó vétel szerinted a kereskedő nem indul neki és piaci ár alatt 150-nel megveszi ? szerinted hány kereskedő és üzletkötő és nepper nézi ezt a szegmenst nap mint nap ? elárulom több mint elég ahhoz hogy ne érj oda....
-
Tökmindegy
senior tag
Ezek egyszerűek. Vannak hibáik ,de nem vészesek a motor korrekt ,ilyen izzó cserék percek ,csak egy kupakot kell levenni elől ,hátul is egyszerű,nekem 2 év alatt egy csöpp bajom nem volt vele. Futómű jó ,ámbár a hátulja koppanós de avval nem kell foglalkozni mert ha megcsinálják (sok pénzért valami gumit cserélnek vagy mit) akkor 3 hét és újra koppan gödröknél. Mindennapi használatra szerintem jók,olcsók is mert francia,de ha megnézi az ember a fékek BOSCH ,az elektronika megint. Alkatrész nem drága hozzá már ha kell.
Ez a saját tapasztalatom. Pl Golffal nincsen mert sose volt ,de azok is jók aszongyák.Ja és tágas belül ,egy seat az ehhez képest tyúkól. Meg még szép is ,bár ez ízlés dolga. Fogyija városban attól függően hogy tolod 6.5-9 ig kb.Ja nekem is 1.4 es 16 szelepes van de jó az.Én kimondottan szeretem
giigz
Ha eladom szólok
)) No majd teszek fel képeket róla,most van benne 70 ezer. Mondhatnám újszerű a vas,pár kisebb felületi karc van rajta de hát ez Budapest sajna.
(#26232) MMA87
Nehogy félre értsd!! Nem kúrják szét azért
most volt vizsgán és megrángatták rendesen,sehol semmi lógás,én 2 éve használom durván tettem bele 20 ezret és tudom,hogy az első tulaj sem csináltatott semmit a futóművön. Mondjuk ez nem azt jelenti,hogy ez így is marad örök időkig.
-
Tökmindegy
senior tag
Én csak ajánlani tudom. Fiatal 6 éves,km ert nem ír de utána kérdezel,motor korrekt ez már a ránc felvarrott.
Peugeot Fábián nál nézhető meg. Ezzel 4 évig elvagy komolyabb baj nélkül.
Pontos árakat is tudok mondani.
Komplett vezérlés 35 ezer pl.Amúgy minden szart megkapsz a neten hozzá annyi van bontott ,hogy dunát rekeszthetsz velük. -
-v-
addikt
Én csak azt nem értem, miért akarsz nekiállni a világ létező összes autótípusáról kideríteni, hogy az pontosan mennyire megbízható, milyen a törésteszt stb? Miért nem maradsz annál a pár típusnál, amikről már tudod ezeket, és teljesítik, amit szeretnél? Mindig feljön valami újabb típus, amiről semmit nem tudsz, és akkor ki kell deríteni róla mindent.. minek :S Nehogy azt hidd, vannak ilyen "csoda" típusok, amikre ha rátalálsz, sokkal jobb vételt tudsz velük csinálni, mint a másik típussal... ha találsz pl. egy szép, fasza g astrát ennyiért, annál te lényegesen jobbat semmit nem tudsz venni, nincsenek csodák ennyi pénzért. Egyik kicsit jobb lesz abban, cserébe többet költesz erre, másik meg kevesebb ebben, de több abban. De olyan ordas különbségek szvsz nincsenek ennyiért, ami megérne ennyi időt (pláne ha azt mondod nincs rá időd, akkor nem értem miért szopatod magad), meg még inkább pláne, amire neked kell, főleg városban szaladgálni arra aztán teljesen mindegy...
-
-v-
addikt
Én nem hinném, hogy itt a korabeli, azonos kategóriás autók között akkora óriási különbség lenne töréstesztileg... pláne mióta megjelent 1-2 érdekes írás arról is, mennyire valóságosak ezek (vagy mennyire nem azok, inkább) a töréstesztek, nem hiszem, hogy ez annyira mérvadó lenne.
Szerintem ennyi pénzért inkább az számít a legtöbbet biztonságilag, hogy ha nem volt törve, nem sérült fő elem, az nyilván sokkal jobb, mint ha igen...
Meg még annyi, hogy sokszor ha megnézed az 5*-os csak azért kap plusz egy csillagot, mert ilyen ostoba apróságok is számítanak, hogy pittyog-e, ha nincs becsatolva az öved stb. stb... sokszor ezzel hozzák ki a plusz pontokat, ezek meg annyira nem sokat számítanak ugye egy tényleges csattanásnál.. -
Tökmindegy
senior tag
Nem hallgatsz a jó tanácsra látom. Ott a tegnapi golfi (ezek is ugyan azok csak később azt el is tudod adni és ocóbb is) mért nem nézed meg ,az jónak tűnik.. Alkatrészt meg mindenhol találsz hozzá ,lassan még a trafikban is. Azt 950-920 között lazán elhozhatod .
Mellesleg az első Leonnak gyűrve van a jobb sárvédő.
-
Szplöttyy
senior tag
Kérdezek valamit te egyből támadsz. Nekem aztán szerinted mennyire baj, hogy nem azt veszed amit linkelt? Rühellem a csöves bmw-ket
Csak kérdeztem, mert elég tágan nézelődsz, Laguna, Almera, Stilo, azt sejtettem hogy nincs konkrét elképzelés. Lagunát 1.6al tilos, 2.0 minimum.
-
Kornel
veterán
-
-
Tökmindegy
senior tag
Jó kocsit csak úgy tudsz venni ha nem hezitálsz sokat ha éppen rálelsz egyre.
Tudni illik minden autó vásárló a legjobbat akarja megvenni ,nem te vagy az egyetlen aki ennyi pénzből akar gazdálkodni,és ha a sok átlagos darab mellett megjelenik egy egy jobb ezen az áron az max 1-2 nap alatt elmegy. Annó mutattam egy stilot, azt a kereskedést ismerem is ahol hirdették ,na nemrég benéztem látom,hogy már nincs ott. Megkérdeztem ,mi lett a sorsa. Mondta a srác ,hogy 3 nap alatt elvitték.
Ami jó az hamar elkel . -
-v-
addikt
Én sok 100k> km-es, szervizkönyves, 2004< g astrat latok
Valamelyik csak jó közülük.
Azt a "környéken" dolgot sajnos el kell felejteni, ennyire nem nagy a piac, hogy még házhoz is jöjjön a jó vétel. Persze tudom munka, meg nehéz megoldani, de akkor is ez van.
"Mert nincs rá szükségem" --> szerintem akkor azokat a jó vételeket is hagyd ott azonnal, amikben véletlen tempomat vagy ilyesmi van, mert azokra sincsBocs, de erről ez a véleményem.
Na mindegy, mondom, én a világért se akarok beleszólni, csak eszembe jutottak ezek -
-v-
addikt
Ahhoz azért csatlakoznék, hogy így az életben nem veszel autót...
A "pár hét alatt találsz" dolgot azért túlzásnak érzem, de alapvetően hogy mire van szükséged, és mit vársz el egy kocsitól, az önmagában leszűkíti a kört, és azt fejben gyorsan össze lehet rakni, az nem idő kérdése.
A pénz meg aztán végképp leszűkíti a kört, mert ez tipikusan az az árkategória, ahol van pár típus, hogy kb. ezt kell venni, ha normális vételt akarsz, és kalács... astra g, focus I stb. Közel sem beszélünk itt annyi típusról, mint amennyi már felmerült. Szerintem.
Szvsz ilyenek, hogy jaj a kombi nem jó, mert nagy (na és akkor mi van, egy érvet nem tudtál anno mondani, hogy hátrányt miben szenvednél amiatt), meg focus most már egyáltalán nem jó (miért is? a "nem tetszik" indok, ha tényleg autót akarsz venni ennyiért, akkor elég nagy luxus), meg még volt pár...
Én nem akarok a világért se beleszólni, nagyon sarkítva lett itt megmondva az okosság, de van benne valami. Én is ennyiért kerestem autót, sokkal jobban tudtam, mit szeretnék - nem ez az egyik nap ezt nézem, másik nap azt, de igazából fingom sincs dolog -, valamint nem volt semmi kizáró ok, ha ilyen jön szép ilyen lesz, ha olyan jön, olyan lesz. Így is eltartott egy darabig. Abból az agonizálásból kiindulva meg, ami itt már megy egy ideje, neked még el fog tartani ez az autó téma egy darabig
Azért túlparázni se kell ezt a dolgot ám, egy megbízható, ajánlott típussal (pl. astra g), amit szakszervizben átnézetsz, meg rétegvastagság mérővel körbeméretsz stb. annyira nem nyúlhatsz mellé...azzal is egyetértek, hogy ennyiért úgysem lesz hibátlan autó, a svájci nagyfater 10k km-es autójára várhatsz ám, ameddig akarsz... ennyi idő alatt egy szép astra g-t, focus I-eset stb. biztosan lehetett volna találni, tudom, mert néztem őket, és emlékszem, milyen intervallumban kerülnek fel olyan példányok, amiket érdemes megnézni. Valamelyik csak bejön közülük, elmész, megveszed, hajtod, örülsz.
Nem értem mire vársz, hogy majd 1 millióért hirtelen becsönget az ajtón egy hibátlan 5-ös bmw, amire évekig nem kell költeni? Az más, ha valaki 1 kimondott típust szeretne, és erre rászánja az időt, hogy megvárja míg jön egy szép, az oké, egy spéci típust keresel, mert neked AZ kell, kicsit fanatikus vagy... na de itt egy év keresgélés után majd kb. úgyis veszel 700k-ért valami 1.4-es astra g-t, szvsz az meg nem ér ennyit, mert valóban sokkal hamarabb találni.
Egyébként tekintve, hogy ekkora nyilvánosság előtt bonyolítod az autóvásárlásodat, szerintem elnézőnek kell lenned, ha valaki erről véleményt is mond, még ha az nem is tetszik.
-
-
Tökmindegy
senior tag
-
moszka
tag
Khhm... 18 leszek pár hónap múlva. De ezt ne fírtassuk. Személyeskedést meg nyugodtan be lehet fejezni.
Mellesleg figyeld meg hogy be fogod szívni ezzel a kicentizett kereteddel.
1M keretből kéne venned 700ért egy G astra-t a többit meg félretenni mert úgy sem fogsz hibátlant talalni.Aki autót akar venni az pár héten belül megtalálja a megfelelőt magának.
Te meg azt se tudod mit akarsz. Egyik percben Megane másikban Stilo, harmadikban Laguna. Ezt így nem lehet.
-
Tökmindegy
senior tag
EZ AZ AUTÓ!!!!!!!!!!!!! Ha valóban jó ,bajod nem lesz vele erre mérget veszek. Ez kimegy a világból.
-
Tökmindegy
senior tag
Igen 307 1.4.
Ez idáig a legkisebb űrméretű motorral ellátott géperejű járművem,de használható.
Most jöttünk bitpork -tól és direkt megnéztem ,pályán 120-130 6.5/100 BP XVII ker Siófok. Városban is kb ennyi. Persze nem dinamikus annyira mint egy nagyobb vas de elviselető. És nem maradtam le a pályán senkitől ,lévén ahogy néztem 98% betartotta azt a 130 at. Akkor meg mi a rossebnek egy nagyobb.MunezXBK
Nyílván igazad van ezt nem is vitatom,egy dajzel nagy köbcentis az jó autó,de ! Nem kívánom neked isten látja lelkemet de ha megkotlik akkor az nem kevés pénz. És meg fog kotlani! Egy 307 esbe a vezérlés 37 ezer ,a tiedbe sokszorosa ,és minden más is. Persze nem egy kategória ezt ne felejtsük el ,de aki nem akar ,vagy nem tud komolyabb összegeket erre ráfordítani annak ezen autók nem alternatívák. Mondtam már ,nem megvenni nehéz ezeket . Volt nekem nem egy ilyen nagy vasam ,ami tény a komfort a kényelem ,meg úgy minden egyéb össze sem hasonlítható a kisebb vasakkal ,de annak ára van.Ha van rá pénz akkor nem kérdés a dolog ,de ha gondot okozna a javíttatás akkor nem szabad belevágni szerintem.
Én kornelka álláspontjával azonosulok ,nekem 10 évesnél öregebb autó nem lesz a birtokomban az ziher
Inkább 9 év körül adom el és megint beleülök egy 4-5 évesbe. Keveset veszít az értékéből és nincs gond baj.
Szerelőt se kell eltartanom -
Tökmindegy
senior tag
Enyém is 1.4 es igaz 88 vagy mennyi lóval de nem eget rengető a teljesítmény vesztés klímával.Nem mondom,hogy paripa,de azért lehet avval menni.Ha viszont ez szempont akkor nincs mese erősebb autó kell,az meg lehet többet eszik.
Amúgy 8 éves vasat vezetett szervizkönyvvel te Magyarországon ha találsz akkor egy varázsló vagy.
Mert ki az az idióta aki márkaszervizbe hordja a gar lejárta után többszörös pénzért? Te sem tennéd.
Új hozzászólás Aktív témák
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest