- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Íme az új Android Auto!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- 8300 mAh, maradhat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Redneck #1196 üzenetére
Nálam ha a látótávolság teljesen 100%-on van a shadow dist 100% mellett, akkor bizonyos helyeken ahol sok a fű leesik az fps 40-45 körülre is, és kicsit stuttering hatás van. De városban a 100% distance se kottyan meg neki. Utána megálltam egy hegytetőn, és körülnéztem 50 és 100%-os distance-al, semmi különbséget nem vettem észre. Nekem bőven jó az 50%-os.
-
törölt tag
válasz
Redneck #1194 üzenetére
Az is jó!
Én úgy vagyok vele kis rece belefér, de a látótáv és az egyéb effektek ki legyenek maxolva.Nálam az MSAA 2x 10-15 fps csökkenést hoz élből.
VRAM-ból így bekajol a játék 4000-4300 MB között, rendes RAM-ból 6977 MB-ig eljutott 5 óra játék után, de akkor se akadozott szerencsémre.A hőfokok is brutálisak, 54 foknál nem tudtam sehogy sem feljebb küldeni a kártyát.
Most nézem i7-4790-esed lett, az nagyon jó proci.
-
törölt tag
válasz
Redneck #1189 üzenetére
Sajnos nekem a gépembe ( Sandy Bridge ) 1.5 V-os RAM-ok jók csak.
Na már most amiket kinéztem, az egyik DDR3-1600 fos cl10-es időzítésű RAM, a másik viszont 2133MHz-es, cl11-es... az árrés köztük viszont 15e...Amúgy nevetséges, de a POSTFX-et is very high-on hagyva, és pár napja SSD-n tolva a GTA5-öt eltűntek teljesen a megakadások, mikor nagyobb városrészt tölt be akkor röcög be kissé, de mostmár nem bántja a szemem közel sem annyira.
Nyílván jobb lenne Ultrán játszani, meg Advanced menüben is bekapcsolva dolgokat - de lehet, hogy ehhez tényleg kevés már a 8GB RAM is. Nem is tudom mivel járnék jobban elsőre. Lehet meglépem az RX480 vételt, és ha az nem lenne elég első körben, akkor hozzácsapok még 8GB RAM-ot is.
-
törölt tag
válasz
Redneck #1142 üzenetére
Köszi, igen itt nem annyira gáz.
Akkor szokott érezhetően belassulni ha nagy területre érkezem - pl. nagy mezős vagy sivatagos rész, több útkereszteződéses körzet. Ilyenkor a HDD-t tekeri elég rendesen meg, mintha be is swappolna nagyokat.Köszi a tippeket, kipróbálom Soft Shadows-al és Very High Post FX-el.
Egyébként a Post FX mire jó igazából?A pop-up fű még tolerálható.
Megpróbálom akkor a többi javasolt beállítást is, thx!
-
törölt tag
válasz
Redneck #1135 üzenetére
Köszi az egómajomkodásod. Ezentúl nem is várok tőled semmit.
Nem lehet mindenki olyan profi istenkirály mint te...
De úgy látom egyesek IQ-ja a földigilisztáét se üti meg, legalábbis ami a mások fele való toleranciát, tiszteletet illeti. Te sem voltál rögtön profi semmiben sem gondolom.Nem tudtam, hogy a fraps így belassítja a játékot, mivel még nem alkalmaztam felvételnél...
VGA téren fogok fejleszteni és eldől mi lesz. -
törölt tag
válasz
Redneck #1129 üzenetére
Pedig nálam a reflections kivételével minden az ég adta világon very high-on és ultrán van.
Egyedül a csillogást nem raktam arra, mert az tényleg rendesen megfingatja a GPU-t.Grass is ultrán van nálam. De valamiért bármire is rakom a grasst, sokszor ahogy kocsival haladok el-el tünedezik a fű és bevillog. Ilyen textúrahiba szerűség, fura.
-
törölt tag
válasz
Redneck #1123 üzenetére
Ez most igencsak meglepett, lehet akkor az extrended distancot le kéne húzzam teljesen 0-ra, és csak a shadows-t hagyjam meg?
Mert mikor az advanced elején ki volt kapcsolva tükörsimán hasított a játék, kis megakadásom se volt!
Amúgy néztem egy összehasonlítást kártyám és a GTX 1060 között, érdekes eredményeket mutat.
Egyedül Pixel Rate-ben gyorsabb ezek szerint a GTX 1060.http://www.hwcompare.com/31247/geforce-gtx-1060-vs-radeon-hd-6990/
Érdekes.
-
pucavirag
csendes tag
válasz
Redneck #1120 üzenetére
Így hirtelen meg nem mondom, hogy pontosan milyen beállításokkal játszom. A felbontás 1080p és nagyjából HIGH beállításon van minden. A driver az aktuális legfrissebb. Egyébként nálam TDR hiba is befigyel, éppen próbálok rájönni, hardveres vagy szoftveres lehet-e a probléma.
-
törölt tag
válasz
Redneck #1115 üzenetére
Kipróbálom én is driverből ezeket hátha.
Akkor ezekszerint ezek a meg-megakadások a CrossFire művei.
De az is érdekes, hogy valamikor ugyanannál a helyszínnél tükörsima a mozgás, máskor pedig berángat...Azt mondjátok felesleges akkor játékok céljára is külön SSD-be fektetnem? Valószínű ugyanúgy maradna a gond, amíg ez a VGA-m van?
-
Csibu
csendes tag
válasz
Redneck #1112 üzenetére
Hidd el, én értem amit mondasz
A kolléga HDD-je se fogja a játékot... a led se számít hogy pirosan villog mert millió dolgot jelezhet... miközben írok most nekem folyamatosan világít.. (jah, megy a torrent, 1 videó, stb..)Én nem állítgatok semmit, nekem megy ahogy megy.. kvázi ultrán mindennel..
De kipróbálom amit írtál engem ezek a microakadások idegesítenek.. -
-
törölt tag
válasz
Redneck #1096 üzenetére
Hát akkor Win 10 + 16GB RAM + GTX1060 - csak így akkor jobban a pénztárcámba kell nyúlni.
Szórólapos melóból ( havi 160e nettó ) így kicsit necces, de nem megoldhatatlan.RAM-ból mind1, hogy 1866MHz-esből veszel 16GB-ot, vagy 2400MHz-esből? Sebességbe szinte nem mérvadó semennyire? 10e-ret le tudnék spórolni az 1866-ossal.
-
DonLaca@
senior tag
válasz
Redneck #1080 üzenetére
Ami hirtelen eszembejut pl. CS GO nála random akadozik, BF1játék közben elment a hang (csak a játéké). Hiába lépet ki és vissza, gép újraindítás sem oldotta meg. Mint utóbb kiderült a Windows frissítette az audio drivert és az újjal valamiért nem ment a game. Régivel jó.
-
Csibu
csendes tag
válasz
Redneck #1080 üzenetére
Hát pl a random DLL eldobálás amit nem a vinyó okoz az pl engem marhára idegesített..
A frissítéseket debugolni kell hogy ne egy végtelen ciklusú szopás legyen sem épp kedves...
A random boot time is eléggé idegesítő ahogy a random shut down is...
Nekem ha eredetit használtam is eldobálta magát a windows... volt hogy CCleanertől...A 10 nekem egészen szeptemberig a béta óta fent volt majd 2 éves volt a rendszer amikor újraraktam...
Azt is csak azért mert már akartam egy tiszta gépet... (5 konfigot vitt maga alatt végig pont a GTAV gépcserélgetésből) ...Nem rossz a win7, de miért ne használjak jobbat?
Ez olyan hogy okéoké.. jó dolog a Az E30 m3 Bmw... de nem kezdi ki a seggem a legújabb M4 sem.. -
törölt tag
válasz
Redneck #1046 üzenetére
Nálam az van, hogy az fps 40-re van fixálva, megyek a városban és ahogy leesik 35-40 közé már úgy jeleníti meg a képet, mintha belassulna egész, azaz rángatnák oda-vissza a képet - magyarul LAGOL.
Van persze microstuttering is, azaz röcögés - de az még nem olyan katasztrófa.
De ez a gyorsít-lassít a megjelenítésen dolog elég vicces. Próbáltam ALT+TAB-ot is, ugyanez a jelenség fennáll.
CPU-nál ki vannak kapcsolva az energiatakarékos opciók.
Gondolom nem szeretheti a játék a CrossFire-t, mert a gpu kihasználtság nem igen megy 60% fölé. -
Csibu
csendes tag
válasz
Redneck #1023 üzenetére
I7 6700K
16gb 2400mhz
Rx480 8gb.Szaggat. nem gondolom hogy a felsorolt majd 200.000 ft értéknek problémát kéne okozzon.
Én hótziher hogy egy szarul megírt játék miatt nem fogok konfigot cserélni.... úúúúgy hogy azon se 200% hogy nem lesznek hasonló bajok... kb fél 1.5 éve szórakozok ezzel hogy rájöjjek.. SEMMI nem segít.. pedig volt a gépben 1070 és 1080 is kipróbálás erejéig... Biosig túrtam mindent... nem. nem és nem. -
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Redneck #1023 üzenetére
Nálam olyan, mintha menne egy netes játék - és elkezd lagolni a kép. Frankón meg meg lassul, majd visszaugrik sebességébe. Mintha egy magnókazettát megtekernél hirtelen visszafele, majd elengednéd. Gondolom érted miről beszélek.
Akkor ez esetben tényleg segíthetne egy GTX1070?
Értelek, akkor a helyemben először 16 GB RAM bővítéssel próbálkoznál, amiből a DDR3-2400 RAM 40e körül van árban?
-
törölt tag
válasz
Redneck #1014 üzenetére
Megpróbáltam másik driverrel is, vsync on és off-al is szinte minden játékban jelen van ez a microstuttering. Külföldi fórumon olyat is olvastam, hogy lehet a VRM túlmelegszik az alaplapon, mert a legtöbb procihűtés béna módon a VRM kárára hűt, a VRM-nél meg feltorlódik állítólag a meleg levegő. De a VRM hőfokát hol a csudában lehet megnézni?
Olyat is olvastam, hogy egyes kártyák microstutteringesek gyárilag, másokon pedig egyáltalán nem jelentkezik ez független, hogy 60 fps megvan e vagy sem. Valakinél AMD-vel 35 fps-el is stutter mentes, másnál pedig GTX 1080-al 60 fps felett is lagol állítólag.
FPS-t már 3 éve fixálom mindig 40-en.
-
törölt tag
válasz
Redneck #1003 üzenetére
Hát lehet az hónapok múlva lesz, hogy válaszolnak.
De szurkolok, hogy minél előbb megtörténjen. Igazából egy 200-210 ezer alsó hangon kellene, hogy egy izmos videokártyára és mellé frankó időzítésű 16 GB RAM-ra is beruházzak. Mai átlagfizetésből ezt nagyon nehezen tudja megtenni az ember.
-
-
Azt próbáltad, hogy a driverből kapcsolod a vsync-et? Nekem az segített a GTA V-ben. Ettől persze még előfordulnak fps zuhanások, az élsimítást le kell vennem és kicsit az árnyékokból is. Így kb megvan a stabil 60fps. De mikrolagg nekem tényleg nincs ebben a játékban, pedig többet is játszottam vele egyhuzamban mint 1 óra. Viszont egy csomó másik játékban van mikrolagg és nem is tudom hogy lehetne megoldani. Ráadásul olyan játékokba ahol a 60fps-t lazán kiköhögi, mert vsync nélkül 120 körül simán megy.
-
Sanyi19
őstag
GTA 5 Windows 7 vs Windows 10 [link]
Rengeteg hardver fordult meg nálam mostanság, és mivel ez az egyik kedvenc játékom így sok kártyával (HD7850, R9 270, GT 720, GTX 750Ti, GTX 960 2GB, GTX 960 4GB, GTX 560, Intel HD 530) kipróbáltam. Pl. a HD7850-el Windows 10 mellett 8GB rammal egy I5-2500-al és simán ment.
A Windows 7 egy régi elavult rendszer, amikor lecseréltem sokkal gyorsabbak lettek a dx11-es játékok. DX 12 meg ugye már nincs is rá... DX10-be gyors csak.
-
Csibu
csendes tag
Nekem kb Tavaly Június óta vannak fenn a bétáktól kezdve bármi amit épp kiadtak (insider program)
azóta NEM VOLT újratelepítve a w10 és volt alatta: FM2, AM3+ (két fajta lappal és procival), Intel 1150, és legalább 4 fajta VGA. A windows most is megy, nincs teleszemetelve és kb 5 mp a post screennel együtt a boot up.. SOHA nem tapasztaltam hátrányát hogy a frissítés be volt kapcsolva. Főleg, hogy ütemezve van alapértelmezésben éjjelre... ilyen alapon a virusirto, a defender sőt..a legegyszerűbb repülőgép módba állítani a gépet... oszt senki sehova... a frissítés a barátunk. szerintem.... -
Csibu
csendes tag
Azért olvasd el a zárójelben lévő szöveget a ramos rész után
(AMD-ből hoztam, azért nem fogom lecserélni a ramot, hogy mehessen lassabban.. pláne ha ez is megy, jó időzítésekkel)
Nem követem már egy ideje a VGA piacot, szándékosan. Majd felrakom HW apróra a VGA-t hátha valaki cserélné NV-re.
-
fradi81
veterán
World of tanks
Még 2 kép modok nélkül: fps50-60
Itt pedig a háttérben futott a böngésző ami még terhelte a processzort, mégis megvolt szinte a fix 60 fps Nekem ebből az jön le hogy hiába vennék jobb processzort nem lenne jobb a helyzet, szóval nem értem ezt a játékot. Más játéknál nincs ilyen anomália ott csak akkor van 60 alatt az fps ha 100%-on pörög az egyik hardver. -
cibiri
csendes tag
Ha úgy adódik akkor megoldom úgy, hogy eladom ezt a lapom meg procim és rápótolok az intelre tehát az nem annyira mérvadó akár most is állhatok vásárlás előtt. Ha már kiadtam ennyit egy kártyára tudjam is használni... Amennyire 'értek hozzá' az első húzási kísérlettel tönkretenném jobb esetben csak a processzort.. Valószínű az lesz, hogy inkább veszek intelt minthogy ezt tönkretegyem és aztán eladni se tudjam. Az alaplap mennyire játszik szerepet ha nem akarok tuningolni?
-
cibiri
csendes tag
Először is nagyon szépen köszönöm a gyors választ
Én is arra gyanakodtam hogy a proci lesz karcsú. :/ Másodszor az OC-hoz nem nagyon értek, és az AMD-t nem nagyon kedvelem én is i5-ben gondolkozok de arra egyenlőre még nincs keret. Kompletten 60k-ért hozzájutottam ehhez azért ezt a konfigot vettem meg. Azt az OC topikot meglesem majd. Esetleg egy tippet kérhetnék, hogy melyik i5 és alaplap lenne a legalkalmasabb rá? Előre is köszönöm és bocsánat a tudatlanságomért.
-
Csibu
csendes tag
Barátom 6300-a valami szutyok lappal minden gond nélkül visz mindent.. Tök mindegy mi a hibás a lényeg, hogy az AMD nagyon elvesztette a fonalat, amit az APUkkal remekül elkapott. Sajnálom, pedig sokkal jobb ár/érték arányt képvisel mint mondjuk az Intel.
A váltás nem volt drága, tekintve hogy nagykerben dolgozom
most az hogy 60 vagy 80 a lap + proci szinte mondhatom hogy mindegy. Amit esetleg még megteszek hogy a már megvett r9 280 3g-t valami Nvidiára cserélem ami itt van. talán picit nyugodtabb lennék
A windowos állításokkal semmit nem érsz el, nem bírálhatják felül a biosban beállított fix értékeket... már ha fixek...
-
Csibu
csendes tag
és milyen igazad volt!
Lecseréltem a fostalicska AMD gépet egy intelre, (igaz a VGA maradt)
Semmi gond. Minden pikk-pakk megy.i5 4690 + b85 pro3 + r9 280 3g gaming, annyi hiba volt, mivel hogy nagykerben dolgozom és kibaszottúl elborult az agyam, letojtam hogy a lap nem fogja kezelni a 2133-as ramjaim
most 1600 on ketyegnek..
(pedig az asrock oldalán azt olvastam, hogy 2400 gond nélkül
de leszarom. majd lecserélem a lapot..
-
Csibu
csendes tag
Szia uram!
Na, 3-4 nap masszív orál után jelenthetem, semmi nem változott...
Fent van a legfrissebb (pár napja jött ki) win 10 driver, (win 8.1 alatt is ugyanolyan fos volt a játék)Max grafika, minden csutkán az ingame benchmark legalja mutat 55 FPS-t...Ennek ellenére egyszer csak el kezd szaggatni.. ami a szörnyű az egészben hogy néztem mindent, hőfokot, voltot, terhetlséget... semmi... Sehol semmi kiugró.. sőt ha már ott jártam dobtam rá még 500MHZ-t a procira, egy kis plusz feszkóval..de semmi...
a ramjaim 2133-on mennek, (ez a gyári)
Annyi, hogy az új driver 7700 series-nek ismeri fel a R9 280-t...Rakok föl valami más game-t is, de van egy olyan sejtésem hogy azzal nem lesz gond.
-
viraghattila
újonc
köszönöm szépen
átnézek még sok játékot, de majdnem mindent nVidiára, meg Intelre dobnak ki
alapból inteles típus vagyok, de tőlük lett vna 7,5k a gép, azt meg sose fizetem meg :/
és akkor még hol vannak a game-kha valami eredmény van leírok majd mindent, hátha jobban átlátjuk a dolgot
-
viraghattila
újonc
Köszönöm, a segítséget.
Akkor tulajdonképp benéztem a dolgot
Kénytelen leszek elfogadni.
Megnézem azokat, amiket írtál, de azért elég gáz, hogy ilyen vason efféle problémával találkozik az ember. Megoldhatták volna igazán.
Köszönöm a segítségedet.
Ha valakinek még esetleg bármi ötlete van, azt nagyon szívesen fogadom. -
adam10980
tag
Úgy emlékszem pár napja jött új driver a kártyámhoz de minden rendben volt még akkor is. Más nem lett frissítve.... Esetleg habár nem tudom lehet-e de azért nem árt ha mondom...nos a witcher 3 nem épp legális formájában van beszerezve és amikor kijött az új patch hozzá,nos én úgy veszem észre mintha azóta állna fenn a problémám. Ez lehetséges? hogy bezavarhat egy ilyen dolog?
-
Kiskokó
veterán
-
Kiskokó
veterán
Köszi.
Igazság szerint nem értek hozzá ráadásul nem is játszok sokat.Például az LA Noirban is tapasztaltam ilyet vagy a NFS Rivalsban is.
Driverek meg minden hozzá való cucc fent van legfrissebbek is.
Se VGA se CPU nincs húzva minden gyárin, szerintem elfogadható hőmérsékletekkel (max 60-63fok)
V-syncet sose használok.
De pl a TDU-2 nél tapasztaltam is hogy bekapcsolva rossz volt, igy ott is kinyomtam.
hogy birok FSP-t fixálni ?
60Hz-en használom a monitort igen. -
yankoo
tag
Az SSD-nek semmi baja, nem amiatt akad be, mert SSD előtt is csinálta ezt többször, de volt hogy nem. Jólenne kideríteni mi okozza a töltést. Semmi nem fut a háttérben, talán még NOD32 tehet keresztbe. A rendszer az SSD-hez jól van beállítva szépen is pörög gyors a BOOT, a HDDről is gyorsan betöltenek a játékok, de fix 125 FPS quakeben majd fix 0
4mp után pedig megint megy szépen. Sokszor akkor csinálja amikor valaki belép a serverre (nem az én serverem). Az SSD hez pedig totál fölösleges virtuális memória, előtöltés, töredezettségmentesítés (ez egyenesen hülyeség, mert gyorsabb az elhasználódás), rendszervisszaállítás. Rendszervisszaállítás a mamák miatt kell.... én ghostolok. Egyébként a rendszer beállítást az SSD-hez itt prohardveren olvastam és azok alapján állítottam be.
-
-
mcsp
csendes tag
Úgy egy hónapja lehetett de előtte is ilyen volt az EU-n az Fps-em,csak kíváncsiságból a héten letöltöttem az Na-at,hogy mekkora lesz a ping,meg mennyire játszható úgy és elcsodálkoztam hogyan lehet +10 Fps-em. Azt gondoltam,hogy újra kellene telepíteni az Eu-st,hátha az a gondja,mert 8,4-ota nem volt (már 8,11 van),sajnos nem történt meg amire számítottam. NA/EU is a 8,11 van, viszont felfigyeltem arra,hogy a betöltésnél az EU-nál #611-et ír az NA-nál meg #612 ez nem tudom mennyi szerepe lehet benne.
-
Jakuu
őstag
Szep lenne ha ugy lenne, amit allitasz.
Peldaul a force tripla buffering sem a v-sync variacoikrol ne is beszeljek.
Nem veletlenul hasznaljak a d3doverridert, ami a rivatuner resze, hogy az Nv kartyaknal is fixalni lehessen a dolgokat.Az mas kerdes, hogy ez a RadeonPro nem az NV kartyakhoz keszult, de nem is te lettel megszolitva vele.
-
Jakuu
őstag
Sokkal kevesebbet tud mint a RadeonPro.
http://www.radeonpro.info/manual/contents/radeonpro-features
Itt nagyjabol meglehet nezni, hogy miket tud a szoftver, kepekkel illusztralva.
Azert csak nagyjabol mert ez meg az elso verziok egyikerol keszult feature list. Azota vagy haromszor annyit tud mar.Kiegeszult peldaul olyan elemekkel peldaul, hogy lockolja a frameratet a monitor frissitesehez, vagy a DX9 D3D force bufferinget hasznalja. A foce V-sync peldaul beallithato, hogy double vsync, sima v-sync, dinamikus v-sync legyen e. Ezekkel nagy mertekben meglehet szuntetni a mikrolagot.
De ezen kivul rengeteg mindan mas is beallithato. Overclock, A CPU affinitas (akar magonkent meghatarozva), az aero kikapcsolasa, Crossfire profile tweak.
De ha megis az Afterburner a meno, ez a szoftver meg annak a profiljat is betudja tolteni es ha meg az se lenne eleg, akar kulon scriptek is betolthetok neki.Erdemes kiprobalni, mert sok problemat meg lehet vele szuntetni es egy nagyszeru tweak szoftver.
-
-
Szia igen a biost is átállítottam a leírásnak megfelelően és a windowsban is kikapcsoltam a nem kívánatos dolgokat amiket a samsung segédprogramjával pár gombnyomással meglehetett tenni. Táp egy Cooler Master thunder 600 wattos van mellette.
csütörtökön tudom átnézni a frissítéseket.De én is beállítási hibára gyanakszom mert elég sok fórumot végigolvasva nem lenne szabad akadnia.
Csak nehéz megtalálni mi a gond.
itt a teljes konfig :Asrock 970 Extreme 4
AMD FX 6300
Kingston 2x4GB DDR3 1600 MHZ Hiperx Blu
Samsung SSD 840 120 GB
Seagate 2TB 7200Rmp 64 mb
ASUS 7950 3 GB DDR5 DC2T V2
Cooler Master T4
Cooler Master HAF 922
Cooler Master Thunder 600Wvideo:http://www.youtube.com/watch?v=c8hA_dPdDSo
-
-
pcguru23
aktív tag
Nálam olyan gond van hogy adott egy fx 6300 ami 4.2ghzen ketyeg a 760-am mégis 50-60%-ban dolgozik játékok alatt....és van egy 100fps fura limitem is nem engedi valami tovább az fps-t.... vertical vysin kikapcsolva meg meg minden ami kell vagy vissza fogná és még is....driverben is...
Droppolok mint állat fpsem össze vissza ingadozik mint win7 és win 8-on is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Mobil flották
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motoros topic
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest