- Google Pixel topik
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobil flották
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jakuu
őstag
Ezt is leirtam kb vagy 1,5-2 eve talan, hogy az Aero valamiert bekavar szamtalan jateknal es van ahol a ki ill. be kapcsolasa segit megoldani a problemat. De sajnos sok esetben nem.
Viszont az esetek 99%-ban a RadeonPro-nal, mar ha valakinek AMD kartyaja van, megszuntetheto a lag, a limittel es azzal, hogy atvalt a felhasznalo a double vsyncrol, masra. -
fsb1000
nagyúr
Megnézem teljes képernyőnél is.
Az a gond, hogy nekem most kifogástalanul megy a GTA4 Vsync nélkül is, tehát lehet hogy méréssel se fogok semmi különöset tapasztalni. (vagy majd visszarakom a GTX460/2GB-ot és visszaórajelezem)Egyébként GTA4-ben van olyan ingame beállítási lehetőség is hogy 1920x1200 / 59 fps.
Nekem ettől szokott megbolondulni. Rég használtam és már nem tudom pontosan mitől állt át 59re, de asszem kifagyás vagy install után vagy mikor lekérem az ajánlott beállítást.
Nézd meg hátha nem 60-on van nálad.(#600) TTomax
Sajnos ezekből egy sem müxiki, de ha valakinek sikerül letölteni átküldhetné nekem is. -
priti
addikt
Asszem olyan van, hogy valaki valamilyen FPS limitert használ és v-sync-et egyszerre akkor szar az egész, de szerintem az egész úgy szar ahogy van, szóval konkrét szoftvernevet nem tudok mondani, mert én nem használom a v-sync-et.
Nem ezzel kel copakodni, hanem venni kell egy VGA-t ami tudja a 60FPS-t és elfelejteni a v-sync-et.
Ha annyira nem fontos, hogy jobb VGA-ra költsön az ember, hogy faxa legyen 50-60maxFPS-el stabilan, akkor meg ne játsza el az ínyencet és ne vegye észre a képhibákat hanem annak örüljön, hogy csak ennyi meg annyi volt a VGA-ja. A xarnak kell trabantban ülve azon rugózni, hogy maszatos e a szélvédő vagy nem? Örülni kell, hogy elvisz bárhová, aztán csók.
Itt szőröztök ilyen hülyeségeken, de minek? Úgyse lesz tökéletes. -
Redneck
nagyúr
Basszus én sem hittem el. Megszűnt a csíkozás az fps dropok esetén és gyorsabb az input sokkal. A futás simább mind a GTA mind a BF3 esetén. Totál brutál!!! Nem placebo nálam!
Akinek hasonló vagy hasonló kaliberű kártyája van az próbálja ki. Lehet az én készülékemben van a "hiba". Olyan mintha szinkronizálná a képkockák futását input lag nélkül. Mintha fixen beállítana egy frametime-ot és ez okozza a stabil futást.
Hogy értsétek. BF3-nál 70-re van nálam maximalizálva az fps, de ha beesett néha 68-ra vagy 66-ra az vagy csíkozással vagy egy nagyon apró droppal jár. Na ez teljesen megszűnt. GTA nálam mikor elindul (nem nőtt a betöltési idő) az elején még kicsit lassabb, majd egy rövid idő elteltével kisimul. Mintha szépen betöltögetné a memóriába a dolgokat majd megelégszik vele és hasít. Nem azt mondom hogy Paks lett a gépemből, de érezhetően simább az egész. Este kipróbálok még más is és írok egy cikket ph!-n.
Egyébként konzolon is érdekes a 30fps dolog, mert van olyan játék ami piszok jól fut 30 fps-sel betonstabilan.Köszönöm a tippadónak az AB-s frame limiter ötletét.
Egyébként még egy dolog: szerintem a legtöbb játék a konzolok miatt 30 fps-re íródik. Valahogy ez most olyan mintha a 30ból csinálna 60-at, ergo két képkocka között kiszámolja az átmenetet is. 30 valós képkockából csinál 60-at.
Ha a TV-men bekapcsoltam limiter nélkül a 3D-t, a GTA akkor is sokkal jobban ment mint alapon.
Samsung D6500 @1080p.Szerk:
Ha tudjátok nézzétek meg AMD és nV kártyával is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Elektromos autók - motorok
- Mikrotik routerek
- Wise (ex-TransferWise)
- Nintendo Switch 2
- Google Pixel topik
- OLED TV topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Ráfordult a célegyenesre a SiPearl első szerverprocesszora
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest