- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Google Pixel topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
cibiri
csendes tag
Ha úgy adódik akkor megoldom úgy, hogy eladom ezt a lapom meg procim és rápótolok az intelre tehát az nem annyira mérvadó akár most is állhatok vásárlás előtt. Ha már kiadtam ennyit egy kártyára tudjam is használni... Amennyire 'értek hozzá' az első húzási kísérlettel tönkretenném jobb esetben csak a processzort.. Valószínű az lesz, hogy inkább veszek intelt minthogy ezt tönkretegyem és aztán eladni se tudjam. Az alaplap mennyire játszik szerepet ha nem akarok tuningolni?
-
cibiri
csendes tag
Először is nagyon szépen köszönöm a gyors választ
Én is arra gyanakodtam hogy a proci lesz karcsú. :/ Másodszor az OC-hoz nem nagyon értek, és az AMD-t nem nagyon kedvelem én is i5-ben gondolkozok de arra egyenlőre még nincs keret. Kompletten 60k-ért hozzájutottam ehhez azért ezt a konfigot vettem meg. Azt az OC topikot meglesem majd. Esetleg egy tippet kérhetnék, hogy melyik i5 és alaplap lenne a legalkalmasabb rá? Előre is köszönöm és bocsánat a tudatlanságomért.
-
cibiri
csendes tag
Sziasztok! Nemrég vettem egy MSI R9 380 Gaming 2G kártyát, AMD FX 4100 proci mellé (+ 8gb ram) és nálam is előfordult ez a mikroszaggatás. Ami a legzavaróbb CS:GO-ban, ahol ha egy pillanatra is beakadok lelőttek... szóval eléggé zavaró.. Előtte egy GTX 8800 akadás mentesen vitte..... És az egy 2006-os kártya. Olvasgattam a topicot de semmi nem segített akinek lenne valami ötlete, és megosztaná velem hálám üldözné
Előre is köszönöm ha valaki tudna segíteni.
(Mellékesen a GTA 5-nél egy fika szaggatás nincs ultrán szintúgy a Witcher 3-nál se, csak a CS:GO és a Dying Light ami nem szimpatizál velem valamiért.) Minden grafikai beállítást megpróbáltam semmi nem segített. 1024x768-FullHD-ig mindenhol ugyanúgy akard és az FPS szám se változik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Tőzsde és gazdaság
- Lightyear - befektetési app
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Napelem
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Universal Dock UD22 210-BEYV (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest