- Yettel topik
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#61847040 #1017 üzenetére
Ha ez így lenne, hogy a kártyákkal van hardveres hiba, akkor minden játékban jelentkezne a mikroszaggatás.
De nem minden játékban jelentkezik. És sok esetben megoldás is van rá. Szóval itt egészen biztos, hogy szoftveres a probléma. Régen azért nem voltak ilyen problémák mert a PC gaming sokkal erősebb szegmens volt mint manapság, és ezáltal nem engedtek meg ilyet maguknak a fejlesztők. Manapság meg szó szerint le van sz@rva a pc. Ami egy részről érthető, mert a lóvé nem a pc irányából dől. Viszont más részről meg gusztustalan, hogy fél munkáért elkérik a pénzt. Ha ennyire nyűg nekik, akkor szüntessék be úgy egészében a pc-s játékfejlesztéseket. De ha a pc-sek pénzét zsebre teszik, akkor csináljanak is hibátlan munkát. Én így gondolom. -
-
-
-
Azt próbáltad, hogy a driverből kapcsolod a vsync-et? Nekem az segített a GTA V-ben. Ettől persze még előfordulnak fps zuhanások, az élsimítást le kell vennem és kicsit az árnyékokból is. Így kb megvan a stabil 60fps. De mikrolagg nekem tényleg nincs ebben a játékban, pedig többet is játszottam vele egyhuzamban mint 1 óra. Viszont egy csomó másik játékban van mikrolagg és nem is tudom hogy lehetne megoldani. Ráadásul olyan játékokba ahol a 60fps-t lazán kiköhögi, mert vsync nélkül 120 körül simán megy.
-
Nekem is minden megy full grafon, az fps is kb 120 ha leveszem a vsync-et. A gond az, hogy néha megröccen, eközben az fps nem esik le. Egyébként a GTA V-ben az 1.33-as patch óta semmilyen mikrolagg nincs, előtte ott is volt. Bár a GTA optimalizálása azért hagy némi kívánnivalót maga után. Biztos, hogy mi ugyan arról a jelenségről beszélünk?
Egyébként vannak játékok ahol megoldást jelent az ha driverből kapcsolom a vsync-et vagy adaptív sync-et, esetleg tripla pufferelés bekapcsolása. De van ahol meg hatástalan, bármit okoskodok. -
-
válasz
DonLaca@ #957 üzenetére
Kipróbáltam a megoldásod, de sajnos Ride 2-ben maradt a mikrolagg. Valamit talán csökkent, de az is lehet csak bemagyarázom.
Tényleg baromi idegesítő ez a jelenség, és elmegy a francba az összes fejlesztő, hogy csesznek vele foglalkozni. A user aki kiad sok száz ezret a gépre, játékaikra, meg hókusz pókuszolhat. Aztán vagy összejön vagy nem. Gondolkozom azon is, hogy visszaviszem a boltba a játékokat amik mikro laggolnak és visszakérem a pénzt. Gyakorlatilag hibás a termék amit ránk sóznak. A gépem az ajánlott konfig felett van, szóval abba nem köthetnek bele.
-
Sziasztok! Ride 2-vel játszik valaki? Itt is van mikrolagg, nem veszedelmes, de megfigyelhető. Esetleg valami megoldás? Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Napelem
- Projektor topic
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Yettel topik
- Egyre jobban hisz az AI-képes szemüvegekben a Meta
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Háztartási gépek
- EAFC 25
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15ITH6H Gamer notebook - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB W11
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest