- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Poco F7 Pro VAGY Nothing 3a Pro ?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Instagram közösségi fényképezés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redneck
nagyúr
válasz
sotetlovag97 #660 üzenetére
Nincs mit, majd írd le mit sikerült alkotni. Tényleg érdemes alá valami notebook hűtőt pakolni, meghálálja. Előtte egy alapos portalanítás ajánlott. 4 kollégám gépét tettem már rendbe, volt olyan amiben évek óta gyűlt a por, gyakorlatilag a kiégés határán működött... :S
Ettől függetlenül lehet más a hibája de egy kis takarítás és hűtő vásárlás sosem árt
Hűtőállvány vásárlásánál fontos hogy jó minőségű hűtés legyen, tehát a 2-4000 Ft-os kategória szerintem kiesett. Minél halkabb legyen, minél nagyobb levegőszállítással, elrendezését nézzétek meg a gépnek, hol vannak alul rajta a nagyobb nyílások. -
Redneck
nagyúr
válasz
sotetlovag97 #658 üzenetére
AIDA64, van benne stress test is de inkább arra más programot használnék. Szerintem simán túlmelegszik. Laptopnak sem árt néha egy kitakarítás és mondjuk egy újrapasztázás de az már bonyolultabb meló notebook esetén.
Ha lehet asztalon is használja valami hűtött tartón. Ha nem a hűtéssel van gond akkor valami szoftveres faszság ami mondjuk egy update formájában érkezett a gépére mondjuk hibás driver, esetleg féreg/vírus.Szerk:
OCCT- stress test is szépen naplózza a dolgokat, meg lehet nézni mondjuk hogy egy bizonyos hőmérsékletnél jelentkezik-e a dolog. Ahogy azt eléri, hogy megóvja magát, lehet visszaveszi mondjuk a teljesítményt hogy ne legyen baja. Így kiderülhet hogy túlmelegedés okozza-e a tüneteket. -
-Solt-
veterán
válasz
sotetlovag97 #616 üzenetére
Én első körben kipróbálnám a TS-t. Lehet, hogy a skype laggol, és emiatt érzékeltek FPS droppot...
-
Redneck
nagyúr
válasz
sotetlovag97 #619 üzenetére
Takarítás nem ártana a gép hűtésének. Szép tiszta Windows és programok, minden teljesítményre állítva. VGA driverben beállítások átfésülése. Notebook, többet nem nagyon tehet értelmes keretek közt.
-
quailstorm
félisten
válasz
sotetlovag97 #616 üzenetére
Ha jól gondolom, akkor nincs benne Intel HD graphics, csak az nVidia. Én throttling-ra gondolok, szóval utána kéne nézni egy komolyabb hűtésnek(előtte persze figyelni a hőmérsékleteket). Esetleg erőforrás figyelővel logolni mi okozza a hirtelen teljesítményvesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Akciókamerák
- Futás, futópályák
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest