- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Garmin topik
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcsp
csendes tag
Úgy egy hónapja lehetett de előtte is ilyen volt az EU-n az Fps-em,csak kíváncsiságból a héten letöltöttem az Na-at,hogy mekkora lesz a ping,meg mennyire játszható úgy és elcsodálkoztam hogyan lehet +10 Fps-em. Azt gondoltam,hogy újra kellene telepíteni az Eu-st,hátha az a gondja,mert 8,4-ota nem volt (már 8,11 van),sajnos nem történt meg amire számítottam. NA/EU is a 8,11 van, viszont felfigyeltem arra,hogy a betöltésnél az EU-nál #611-et ír az NA-nál meg #612 ez nem tudom mennyi szerepe lehet benne.
-
mcsp
csendes tag
Köszi. Elméletileg egyformának kellene lennie,független attól,hogy EU vagy NA,játék motorja ugyan az mindkettőnél de ezek szerint valami még sem az.
-
mcsp
csendes tag
Üdvözletem! Kis segítség kellene. World of tanks játékkal kapcsolatban és azon belül is az FPS részével.
Hogyan lehetséges 10FPS különbség az EU és az NA serverei között,úgy hogy mind a két klienst tegnap töltöttem le,szüzek,mod nélküliek és ugyan olyan beállítások vannak mind a két kliensen. Első kettő EU-s a másik kettő NA-s kép. Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest