- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Magisk
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csibu
csendes tag
Egyébként szóltam neki, belinkeltem neki az oldalt. Idevalósi ő is. Szóval ha akarja felveszi veled a kapcsolatot. Ha nem akkor velem üzen. (mert rohadt lusta
)
-
Csibu
csendes tag
válasz
#61847040 #1185 üzenetére
Hát 30-35-t az fog adni érte akinek van még egy ilyenje és valami vegytiszta fetisizmus hajtja hogy legyen egy "4 gpu"-s környezet a gépében...
Az nagyon heroin ár érte. Hiába erős.. egy Gef4 Ti4200 OTES-ért se kapok 40.000 Ft-t pedig rohadt erős kártyaés nem utolsó sorban még hajszárítónak is jó!
Reális ára 20-25 körül van. (megnéztem több vga árat aprón)
-
Csibu
csendes tag
válasz
antihero0112 #1180 üzenetére
Driver bajod lesz. A HD Sentinelt meg engedd el..akkora trash program hogy elmondani nem tudom.. Dobálnak be nekem vinyókat (szervizes vagyok egy nagykerbe) ilyennel hogy Sentinel 80% kondíció... aha február 1 óta megfogadtam hogy az amúgyis szigorú gar feltételek mellé beveszem azt is, ha a kedves kiskereskedő ezzel átveszi és továbbítja felém a vinyót kb instant megtagadom a gar-t...80% kondíció hibára kb egyik gyári tesztprogram se dob hibát.. de még 60-70-re se nagyon szoktak
-
Csibu
csendes tag
válasz
#61847040 #1170 üzenetére
De érted... ez olyan mint az evés... egyszer hánytál valamitől és többet nem eszel olyat mert egyszer hánytál tőle? ... 1-2 évig jó...rossz érzésed van tőle... De utána minek? Pláne ha imádod...
Szerintem egy GARANCIÁLIS használt cuccal jobban jársz... papírral, számlával stb... Nagykerben dolgozom de én sem tudok jobb árat adni neked sokkal mint a webshopok amik kvázi nagyker áron árulnak 1.5-2hét rendelésre...
-
Csibu
csendes tag
válasz
DonLaca@ #1168 üzenetére
Én azért vettem RX480-t mert ár érték arányban még mindig jobb mint egy 1070.
A physX hiánya ami erősen ellene szólt. De na... pénz beszél kutya ugat.
Ha haladsz a korral egy VGA úgysem 4-5 évre veszel (személyes véleményem erről inkább hagyjuk mert rühellem ezt a követhetetlen pénznyelő szart)... Ha meg buksz, bukj minél kevesebbet rajta...Az rx480 egy 'pénztárca kímélő' megoldás kompromisszumokkal.
Egy 1070 a VR markban kb 8500-9000 pontot csinál. Olvassátok el Knajf Barátom Logout postját erről. Ő tesztelte ezeket azonos gépben... Knajf -
Csibu
csendes tag
Tessék, nyomtam egy újraindítást, nem fut kb semmi, és megkapta a legfrissebb drivert.
Mondjuk a te és én procim közti különbség az 1000 pont kb ... így kapásból... a vga ami meg szerinted pariban van számok alapján az enyémmel, az épp csak 6x olyan erős akkorés ezt rágtam a szádba... 1060 lehet pont ugyanennyi pontot csinál...és nézd meg melyik mennyibe kerül...
-
Csibu
csendes tag
nem volt kedvem drivert frissíteni meg kikapcsolgatni mindent, 2 hét gépleállítás nélkül operában nyitott 14db tab és tálcán fut pár dolog... top teljesítménye a gépemnem 7100 pont... ez most ahhoz képest szar.
Remélem ez már meggyőz hogy a 6990 a mai viszonylatban hígfos kártya hiába mutatnak a számok nagyot.. meg x2-t mindenhol... -
Csibu
csendes tag
Releváns összehasonlítást akarsz?
Tölts le egy VR markot és futtasd le.. segítek a procid alapból eredményezni fog 1500pts differenciát.. Ha megvan várom ide a screenshotot.. utána én is csinálok egyet...
De csak hogy kapj egy pure eredményt ami az erőről árulkodik...
A real envrioment teszten meg már bukott a konfigod, hiszen szaggat rajta egy játék, ami egy a te oldalad áltan pariban lévő VGA-s géppel nem szaggat..igaz 10x jobb grafikán(kis túlzással)
-
Csibu
csendes tag
válasz
#61847040 #1151 üzenetére
Ha ezeknek a számoknak te hiszel, mondj el nekem valamit.
miért van hogy nálam GTA5 / BF1 / etc etc ultrán vígan elfut, míg te tekered a magnókazit a kártyáddal?
Mert az általad linkelt oldal alapján a te kártyád és az enyém pariba vannak...ha ez igaz..cseréljünk, én veszek még egy 6990-t lesz egy quad cf-em () és legalább 15 évig gémelek hájend szinten
-
Csibu
csendes tag
válasz
#61847040 #1149 üzenetére
6990 vs Rx470
6990 vs Rx480
6990 vs 1060Kérlek, görgesd végig a "Differences"-t is olvasd el....
Szerintem nem egy liga egyik kártyával sem.szerk:
Igen 480-m van -
Csibu
csendes tag
Na nálam az a microlag van, amikor beülsz a kocsiba elindulsz és a lejtőn lefele megforgatod a kamerát... ott belaggol 0.1 secre kb... nekem az van, és kb 3x ilyen erős VGA-m hozzá
-
Csibu
csendes tag
válasz
#61847040 #1146 üzenetére
az MSI mellett számomra 1 dolog szól. Beviszem a Cédrusba és bármikor legarozom amíg még gyári gari is van rá.
Nekem XFX kártyám van (sose csalódtam) de partyban volt az MSI is nekem.
Asrock régről nagyon utáltam, most annyira szeretem(ABIT forever 'n' ever ha valaki még emlékszik azokra az időkre)
EVGA csinál még jó cuccokat..nekem a tápom az
Most nézem a videód -
Csibu
csendes tag
válasz
#61847040 #1130 üzenetére
csak egy kérdés. Próbáltad már hogy nyomsz egy ajánlott beállítást neki vagy szimplán lejjebb veszed az egészet középre és csá? Lehet kiderülne hogy mi nem bírja. Azért minden beállítást úgy ahogy te mondod... érdekes hogy egyáltalán van 30 fps-ed... egy komolyabb kártyát is megfog a gta mindenen fullal.
-
Csibu
csendes tag
válasz
Redneck #1112 üzenetére
Hidd el, én értem amit mondasz
A kolléga HDD-je se fogja a játékot... a led se számít hogy pirosan villog mert millió dolgot jelezhet... miközben írok most nekem folyamatosan világít.. (jah, megy a torrent, 1 videó, stb..)Én nem állítgatok semmit, nekem megy ahogy megy.. kvázi ultrán mindennel..
De kipróbálom amit írtál engem ezek a microakadások idegesítenek.. -
Csibu
csendes tag
válasz
#61847040 #1110 üzenetére
1) Ha a már meglévő tárhelyek mellé beraksz még egyet, miért kellene a win-t telepíteni? Ha ezt szeretnéd vegyél SSD-t és használd. Nem kell újra rakni semmit.
2) Normális hogy villog a piros leded...ha zavar kösd ki
Az én véleményem szerint az esetek 80%-ban már nem mérvadó az a led. Kb semmit nem jelent... ha több vinyód van, honnan tudod épp melyiket seekeli valami miatt? Nekem teljes nyugalom mellett is fel-fel villan több másodpercre is akár a gép teljesítménye e közben semmit nem csökken ha elkezdem akkor dolgoztatni.
3) 99% -ra mondom hogy a "szalagnyúlós" effektet a VGA drivere okozza. Illetve maga a VGA. Ki kéne próbálni egy másikat hátha...
-
-
Csibu
csendes tag
válasz
#61847040 #1097 üzenetére
Az a baj, -és mindennemű támadást mellőzve írom ezt most neked- hogy komolyan úgy tűnik mintha nem olvasnád el amit írnak az emberek és mindenkinek elhiszel mindent.
Ram speeden nem fukarkodnék, kifizetődik.
HDD / SSD ... az ST3000DM001 ( 3tb seagate vinyó) konkrétan olyan sebességgel másol stb, hogy simán játszol róla bármit.... a WD black series vinyói is jók erre...Ha pedig számít a pénz:
Én a helyedben vennék használtan egy 960 GTX-t (vagy 970 esetleg 980)
És mellé használtan a többit garral.... simán kijössz annyiból mint amit költenél csak erősebb VGA-val esetleg konfiggal..pusztán jó tanács.
-
Csibu
csendes tag
válasz
DonLaca@ #1086 üzenetére
Jó mondjuk a windows 10 is tud érdekes dolgokat driverek terén... Lenovo noti, leszedi a Smart Audio bullshitet és nincs mikrofon..
what?! vissz a gyári lenovo driver, azzal van... szal érted. Minden oprendszernél van valami bullshit...
A baj az az egésszel hogy a sok user vérből fikázza a microsoftot holott:
1) Ő maga a seggét nem tudja kitörölni segítség nélkül
2) Arra nem gondol hogy a windows kb 2000millió a négyzeten variáns gépen kell jól fusson addig egy OSX-nek nem. (Linuxot és társaikat hagyjuk ki a sorból)
3) Minden fika ellenére miről ír kommentet? ....Erre van egy jó poén epic rap battle
imádom amai napig:
-
Csibu
csendes tag
válasz
Redneck #1080 üzenetére
Hát pl a random DLL eldobálás amit nem a vinyó okoz az pl engem marhára idegesített..
A frissítéseket debugolni kell hogy ne egy végtelen ciklusú szopás legyen sem épp kedves...
A random boot time is eléggé idegesítő ahogy a random shut down is...
Nekem ha eredetit használtam is eldobálta magát a windows... volt hogy CCleanertől...A 10 nekem egészen szeptemberig a béta óta fent volt majd 2 éves volt a rendszer amikor újraraktam...
Azt is csak azért mert már akartam egy tiszta gépet... (5 konfigot vitt maga alatt végig pont a GTAV gépcserélgetésből) ...Nem rossz a win7, de miért ne használjak jobbat?
Ez olyan hogy okéoké.. jó dolog a Az E30 m3 Bmw... de nem kezdi ki a seggem a legújabb M4 sem.. -
Csibu
csendes tag
Na jó, feldobom a GTA-t meg a Fraps-ot valamelyik nap oszt uzsgyi..
Én is CS:GO-zok de ott se semmisoha semmi gondom nem volt
ennyire nem lehetek igénytelen
vagy ennyire jó gépem van?
-
Csibu
csendes tag
válasz
dogab93 #1064 üzenetére
ha lenne lájk. Lájkolnám amit írtál.
ID0000:
Jah, igazából 2000000000000 hsz óta kb ugyanarról van szó.
Ki kell teszteld a saját géped. Eszetlenül ne fejlessz, mert ennyi erővel adok egy bakszámlaszámot és lapátold oda a pénzt
Próbáld meg onnan kezdeni ami nem kerül pénzbe, másik OP rendszer (Akár PRO/HOME/BASIC) váltás, driver, meztelen windowon való futtatás, (ne telepíts semmi más csak a driver + játék) ...
Diagold ki...Én megtettem és rájöttem hogy miután a 200. Mátyást öntöttem a gépbe, azt mondtam magamnak, hogy ennek most vége. Ha nem jó ott b*ssza meg a jó k*rva élet ahol van. Itt tartunk... És ismétlem úgy érzem egy relatív erős gépem van az: I7 6700 32gb Memó rx480 8gb-al...
-
Csibu
csendes tag
válasz
#61847040 #1055 üzenetére
Rakok be neked ott másik ramot tesztre, van valami Corsair vengeance Red ...vagy valami...
Egyébként nem, az RX480-t nem veri el mindenhol az 1060... sőt... 1070-re mondják hogy KB pariban van vele de az Nvidia erősebb valamivel. Árban is van különbség az egyik 85 a másik 105...Nagykerben dolgozom, magasról szarok az árukeresőre
ami ott van az mese habbal
Ár érték arányban az AMD jobb az nvidianal... (amikor én vettem ezt a kártyát az 1060 még 120 volt..az enyém meg 85) ...
-
Csibu
csendes tag
válasz
#61847040 #1051 üzenetére
Tartom az ajánlatom. Ha budapesti vagy szívesen beviszem a gépem a melóhelyemre, (nagyker) és megnézheted az én kártyámmal a te gépedbe.. RX480 8Gb és akkor kapsz egy képet hogy melyik irányba kell indítsd a bővítést... egy biztos. A 2600K erősebb a szerelemnél is.... procihoz nem kell nyúlni szerintem.
-
Csibu
csendes tag
Ki az aki észrevesz 2-3 FPS "drop"-ot?
Aki igen, azt keresik a NASA-nál...A drop ellen fixált FPS-el lehet védekezni. Ezt felesleges szerintem feszegetni.
Annyira nem mentem bele mélyen a témába, de úgy gondolom ha legalább 4-5 konfig alatt próbáltam a játékot, volt hogy "default" beállításokkal és egy merő lagspike volt a játék. Beszélhetnénk input lagról is, de nem...ez pure lag volt... És nálam amikor erőgéppel játszottam csak rosszabb lett. A fent említett dolgok, CPU parking stb stb stb voltage control stb MIND megtettem...Ez tudod mire emlékeztet? A GTA 3-ra.
Haverom 400Mhz-s Slot-in-es szarján ment stabilan a gef2-vel, én meg a tualatin magos p3-al meg a GF3-mal konkrétan diavetítésen vettem részt.
Váltottam Duron-ra, Gef4 OTES, (Úristen az az élmény amikor kisgyerekként egy ilyen nagy kaliberű lépést teszel...soha nem felejtem azt az érzést.... ma már kb semmi nem hoz annyira lázba)
és még ÚGY is volt gond néha... érezhetően jobb lett, de nah... Aztán jött a Vice city... na ott nem volt gond.Én úgy érzem, hogy ahol téma a GTA V, ott baj van az írással, programozással.
Érdekes, konzolt emulálok és konkrétan soha egy megakadás sincs, pedig ott dolgozik minden rendesen.
VR mark-al mérem manapság a gépeket, ami 4-5000 pont környékén teljesít annak már nem szabad gondot okozzon egy GTA V grafikájú játék... (I7 6700 + Rx480 = 7300PTS)
Nekem semmi más nem okoz gondot a gépen...
Szóval én elfogadok mindent, kipróbálok mindent amit mondasz, legyen neked igazad és élvezhessen fullon a játékot (Rx480-al igazából mindent alapból ultrára tudok húzni) úgy mondjuk tud 50fps-t a kártya.... de na, nem akarok ultrát, csak élvezhessem a végéig.. -
Csibu
csendes tag
válasz
#61847040 #1036 üzenetére
Én speciel lebeszélnélek róla... Ha gondolod gyere el, nézd meg hogy egy 1070-el kis túlzással egy szinten lévő kártyával IS be tud röccenni, pedig alatta van egy - úgy gondolom - elég erős vas....
Tök mindegy hova rakom, ssd-re vagy hdd-re, tök mindegy milyen rendszeren fut... szaggat..
Volt AMD-n is... 8350 + 16gb ram + r8 280 -n volt a legjátszhatóbb nekem... azon vittem ki...Meguntam hogy röcög, azóta: i5 4460 + gtx 950 / r9 380 , i7 6700k + rx480 8gb... na én beleöltem kb 150k-t csak azért hogy menjen valami amit már végigélveztem... javaslom spórolj másra
-
Csibu
csendes tag
válasz
Redneck #1023 üzenetére
I7 6700K
16gb 2400mhz
Rx480 8gb.Szaggat. nem gondolom hogy a felsorolt majd 200.000 ft értéknek problémát kéne okozzon.
Én hótziher hogy egy szarul megírt játék miatt nem fogok konfigot cserélni.... úúúúgy hogy azon se 200% hogy nem lesznek hasonló bajok... kb fél 1.5 éve szórakozok ezzel hogy rájöjjek.. SEMMI nem segít.. pedig volt a gépben 1070 és 1080 is kipróbálás erejéig... Biosig túrtam mindent... nem. nem és nem. -
Csibu
csendes tag
válasz
#61847040 #1009 üzenetére
Nézd, ha mai viszonylatban számítva (nem nézve azt hogy most jött ki a koby lake) elég erős gépem van.
VGA / Proci / Ram szerintem bőven elég, sőt...
Anno R7 280 3Gb-n toltam végig a játékot.. minimális röcögéssel és egy 4460-as procival...
Most a gépem kb az előzőnek a +40%-val rendelkezik és szaggat.Nekem is vinyóról fut. (bár rá tudnám tenni ssd-re) Nem ez számít.
Egyszerűen szar. Fixáld az FPS-t hogy ne legyenek óriási droppok benne , vsync ki. Tölts le egy drivert amire azt hazudják hogy optimalizálták a GTAV-t. És reménykedj.Teret nyertek a konzolok és mi csak az átiratokat kapjuk pc-re...sose lesz tökéletes.
-
Csibu
csendes tag
válasz
#61847040 #1000 üzenetére
De az lesz. I7 6700K / 16gb 2400mhz memó / GTX960 és ugyanazt csinálta mint most az RX480-al amin 8gb ram van és fényévekkel erősebb kártya...
Ugynúgy megvan a "microlag".
Nekem a SW állítgatás oldott a problémán...
felesleges erre pénzt költeni szerintem...
Eredeti GTA5-el játszol? Mert pl a verziókban is sokminden változott ami a shutteringet "microlaggot" illeti.. -
Csibu
csendes tag
válasz
DonLaca@ #991 üzenetére
AMD a múltnak tervez kártyákat
mondjuk a Vision procikkal eléggé odatették magukat... nagy potenciál volt bennük az árukról nem is beszélve...
Nekem ez a 8Gb-s RX480 tök elég... teljesítményben 1060-1070 közt, árban meg kb a fele az 1070-nek..
nekem ez elég..a PhisycX-t meg leszarom
a Brawlhalla-hoz nem kell
-
Csibu
csendes tag
válasz
DonLaca@ #989 üzenetére
Na ezaz!
A hőskorban amikor még Northwood meg Prescott magos intel procid volt, sztár voltál és kb mindent fullon futtattál egymás mellett 4x....
Most meg olyan finnyás minden mint valami menstruáló fiatal lány... Több mint i degesítő.
Megnéztem ezt a programot, nem állítottam semmit és alapból 30-s értékek körül mozog. Ezek szerint "jó" volt a beállításom. Sajnos a microlaggok nálam maradtak...az AMD drivereiről ne is nagyon beszéljünk, mert hülyét kapok tőlük. Nagyon sok játék nincs otpimalizálva AMD-re (pedig sokkal jobb ár/érték arányt képviselnek a kártyáik) mert az nvidia pumpálja a pénzt minden developer csapatba... :S -
Csibu
csendes tag
válasz
Runner_fxr #980 üzenetére
Hasonló konfigunk van, csak a VGA más.. nekem RX480 8GB van...semmi mikrolagg..csak GTA5-ben.
mindenhol máshol minden full grafikán futs nem laggol semmi.
-
Csibu
csendes tag
válasz
Runner_fxr #978 üzenetére
Milyen konfigod van? A játékot viheted, de nem fogják ezért visszavenni..
-
Csibu
csendes tag
Mindenki nyugodjon le a picsába!
6700k + 950gtx oc VAGY rx470 oc-N IS SZAGGAT... illetve, nem is szaggat hanem 'laggol' a játék.
-
Csibu
csendes tag
Valamiért intelnél én semmi ilyet nem tapasztaltam. Soha... AMD-nél szőrnyű volt... bármit tettem ellene, nem volt jó.. vagy 4 konfigot építettem és adtam el.... borzasztó, hogy 2016-ban azzal kell okoskodni, hogy járj túl az agyonoptimalizált géped eszén, hogy élvezhetően fusson egy játék...
+1 pont a konzoloknak... (mondjuk a mostani gépem i7 6700k nem nagyon kérdez...csak a 950gtx fogy el)
-
Csibu
csendes tag
Van egy rossz hírem srácok
sőt több is..
Nagykerben dolgozom, a PCX és IPON-al is kapcsolatban állok.. sok visszahozott szar van. Mondjuk cégenként hetente kapok 30-40 tételt... mondjuk csak jön 3 cég... legyen össz csak 100db termék...
Szerintetek van időm egy GTA V-t futtatni rajta és várni hogy "szagass már be basszameg.."Hát nincs...
Aki Sentinel alapján bármit megítélni egy hdd-t...
az is aranyos.. a leg manipulálhatóbb fos program.
Gyári teszteknél nem kell jobb. WD / Seagate esetleg még 1-2 célirányos stressz test... de több nem kell.
Amikor így kapok vissza vinyót hogy "zúg" berakom a dokkolóba és semmi hangja ?! Vagy amikor, nem lehet formázni... berakom és adok a particiónak egy nevet: JÉ MÉGIS LEHET FORMÁZNI. ... akkor azért elgondolkodom azon, hogy vajon mi alapján kapják ezeket a hibaleírásokat...
Szóval jah.. nincs idő egy komolyabb tesztre.. plusz...
Ha én a WD-nek visszaküldök egy ilyet hogy: Poor Performance cause GTA V makes strange lagspikes... lehet hogy röhögve küldik vissza de azért rábasznak egy recertified matricátaztán mindenki remeg hogy szar volt a vinyó
holott azok még biztosabban is működnek sokszor
(statisztika alapján)
Végül a leglesújtóbb dolog amivel jöhetek:
Nyáron megtehettem hogy 3 azaz három darab konfigot próbáltam ki emiatt... Amd FM2, FX, i5 4690. Utóbbi van a gépemben.. ramok ugyanazok, corsair 2400mhz 20gb összesen (ne kérdezd hogy jött ki a 20, nem akarod tudni) VGA msi r9 280 gaming 3g. Az FM2-ben is az FX-ben is és a 4690-ben is be-be röccent.. pedig magasan vertem a limitet úgy érzem.. sehol máshol, de WoW, se cs:go, se bf4, semmi.. minden ultrán fullHD-ban.Ja és a fekete leves.. SSD-n vannak a játékok
és beröccen..
tanács:
#dealwithit
-
Csibu
csendes tag
Köszönjük a hitközség nevében
reméljük több szerencsével jársz mint mi
Egyébként ez az egész win update, hdd seek, és egyebek azért kicsit megbotránkoztat...
Annó ott volt a jó kis 775-ös konfigom, 3.73-as extreme editionnal, meg az egyebekkel, és nem szaggatott semmi.. most meg a 20x erősebb gépen gondolkodni kell hogy mi miatt "röcög"...
aranyköpés #1:"Számítógépekkel oldjuk meg azokat a gondokat, amik számítógépek nélkül nem is lennének!"
Szép hétvégét!
-
Csibu
csendes tag
Nekem kb Tavaly Június óta vannak fenn a bétáktól kezdve bármi amit épp kiadtak (insider program)
azóta NEM VOLT újratelepítve a w10 és volt alatta: FM2, AM3+ (két fajta lappal és procival), Intel 1150, és legalább 4 fajta VGA. A windows most is megy, nincs teleszemetelve és kb 5 mp a post screennel együtt a boot up.. SOHA nem tapasztaltam hátrányát hogy a frissítés be volt kapcsolva. Főleg, hogy ütemezve van alapértelmezésben éjjelre... ilyen alapon a virusirto, a defender sőt..a legegyszerűbb repülőgép módba állítani a gépet... oszt senki sehova... a frissítés a barátunk. szerintem.... -
Csibu
csendes tag
Pár jó tanács a legjobb szándékkal.
Engedd el a témát...Meg a Toshiba Aca100 széria kezét is... (Nagykerben dolgozom, nem hazudok ha azt mondom hogy hetente bejön 70db Toshiba hibás vinyó, rejtélyes hibákkal)
De mindennek ellenére NEM a HDD-d a gond okozója...Ha a vinyó dolgozik, akkor ott elfogyhatott a ram, vagy bármi más oka lehet ennek... azt monitorozd ki, hogy melyik alkalmazás miatt ugrott fel...
Egyébként fentebb olvashatod az én vergődésem is... Azóta van egy 4690 és egy Fatal1ty lap a gépben, nomeg 20gb memória.. (ne is kérdezd hogy jött össze a kerek 20gb.. )
És van egy szomorú híremSSD-n van a GTA V és szaggat... fullon..a hiba okozója. r9 280 3g
AMD... egy talicska fosIgazából azért nem cserélem le egy 960-s nv-re, mert a két kártya között erőben hát... nekem érzésre az egyik egy felhúzott 1.6-os honda a másik meg egy M3-s bmw
CS megy, minden más fullon szaggatás nélkül...Ja, és hogy miért vagyok biztos abban hogy a vinyót kizárhatod? Nekem SSD-n futnak a játékok
Az erősebb még a szerelemnél is...Tényleg, őszintén mondom... vagy teljes konfig csere, vagy engedd el a játékot ami szaggat.. "szaggat"..
Nyár óta szoptam veleNe idegeskedj, fogadd el, vagy engedd el...
-
Csibu
csendes tag
Azért olvasd el a zárójelben lévő szöveget a ramos rész után
(AMD-ből hoztam, azért nem fogom lecserélni a ramot, hogy mehessen lassabban.. pláne ha ez is megy, jó időzítésekkel)
Nem követem már egy ideje a VGA piacot, szándékosan. Majd felrakom HW apróra a VGA-t hátha valaki cserélné NV-re.
-
Csibu
csendes tag
Kicsit fentebb olvashatjátok, hogy nekem volt egy full AMD konfigom ami "röcögött". Egyedül 1db AMD cucc maradt a gépben, az pedig az MSI R9 280 Gaming 3G. Most egy H97 Performance Fatal1ty, i5 4690, Corsiar 2133Mhz 8gb (tök feleslegesen ugyebár, hisz a proci 1600-ig hajtja a ramot).
Gta V. Beszaggat
CS:GO fullon mindennemű akadás, szaggatás nélkül
LOL fullon.
WOW fullon.Egyedül a GTA V ami beszaggat rajta. Ezért gondolkodom, hogy a VGA-t most elcserélem hardveraprón valakivel, valami Nvidiára, mondjuk nem nagyon akarnék egy hajszárítót a gépbe.
Nem zavaró egyébként mert a GTA V amúgy ki van pörgetve, csak mocskosul idegesítő a tudat, hogy valami nem klappol.Drivert vagy 20.-t próbáltam ki, vsync és társait proci feszt is érintve végigcsináltam...
Win 7 -8-10 és server és ki lett próbálva...Bennem 2 dolog fogalmazódott meg...
1: Vegyél konzolt hülye gyerek.... elgondolkodom a laptop cserén és venni egy PS-t vagy Xbox-ot engedve a gyártók nyomásának
2: valóban vannak játékok amiket erre-arra fejlesztenek, szabnak...
Szerintem nem mondhatom a gépem "gyengének" tekintve hogy amikor építettem a piacon a leggyorsabb SSD-t HDD-t raktam bele, (és ssd-ről futnak a játékok) de ez RÖHEJ hogy közel 300e Ft-s gépen szaggat valami
mert amikor a boot time ténylegesen kikapcsolt gépből (nem hibernált) kb 3mp, akkor nem gondolom hogy a gép vagy a user a hülye...
vannak dolgok amibe bele kell törődni...
Szép nekem is a fatl1ty logo amikor bekapcsolom a gépet, de kezdem azt érezni, hogy a 300e ft-t költhettem volna egy PS4-re és mondjuk egy Combosabb i5 notebookra... -
Csibu
csendes tag
Barátom 6300-a valami szutyok lappal minden gond nélkül visz mindent.. Tök mindegy mi a hibás a lényeg, hogy az AMD nagyon elvesztette a fonalat, amit az APUkkal remekül elkapott. Sajnálom, pedig sokkal jobb ár/érték arányt képvisel mint mondjuk az Intel.
A váltás nem volt drága, tekintve hogy nagykerben dolgozom
most az hogy 60 vagy 80 a lap + proci szinte mondhatom hogy mindegy. Amit esetleg még megteszek hogy a már megvett r9 280 3g-t valami Nvidiára cserélem ami itt van. talán picit nyugodtabb lennék
A windowos állításokkal semmit nem érsz el, nem bírálhatják felül a biosban beállított fix értékeket... már ha fixek...
-
Csibu
csendes tag
és milyen igazad volt!
Lecseréltem a fostalicska AMD gépet egy intelre, (igaz a VGA maradt)
Semmi gond. Minden pikk-pakk megy.i5 4690 + b85 pro3 + r9 280 3g gaming, annyi hiba volt, mivel hogy nagykerben dolgozom és kibaszottúl elborult az agyam, letojtam hogy a lap nem fogja kezelni a 2133-as ramjaim
most 1600 on ketyegnek..
(pedig az asrock oldalán azt olvastam, hogy 2400 gond nélkül
de leszarom. majd lecserélem a lapot..
-
Csibu
csendes tag
Szia uram!
Na, 3-4 nap masszív orál után jelenthetem, semmi nem változott...
Fent van a legfrissebb (pár napja jött ki) win 10 driver, (win 8.1 alatt is ugyanolyan fos volt a játék)Max grafika, minden csutkán az ingame benchmark legalja mutat 55 FPS-t...Ennek ellenére egyszer csak el kezd szaggatni.. ami a szörnyű az egészben hogy néztem mindent, hőfokot, voltot, terhetlséget... semmi... Sehol semmi kiugró.. sőt ha már ott jártam dobtam rá még 500MHZ-t a procira, egy kis plusz feszkóval..de semmi...
a ramjaim 2133-on mennek, (ez a gyári)
Annyi, hogy az új driver 7700 series-nek ismeri fel a R9 280-t...Rakok föl valami más game-t is, de van egy olyan sejtésem hogy azzal nem lesz gond.
-
Csibu
csendes tag
Kész, dobom, feladom.... 2 hete ezzel szívok. Full grafika, nincs feljebb, megy 70-80 fix fps-el... egyszer csak TOTÁL RANDOM gondol egyet a játék és szaggat mintha csak 15-17 fps lenne...eltelik 3 mp és megy minden újra 70-80 fps-el... végignéztem a youtubeon az összes videot, elolvastam az összes tutorialt, MINDENT kipróbáltam... valami tanács? ez a szottyadék szar, a 7850k-s procival és a benne lévő vga-val gond nélkül ment... nem "röcögött" ...
-
Csibu
csendes tag
válasz
viraghattila #873 üzenetére
Az remek.. létezik hogy "becachelt" a játék? Nekem a 10 windows reinstall és 15 driver után is ugyan az, néha szaggat... azaz belaggol. az érdekes az hogy az elején a legelső bemutató küldinél semmi, amint elmegyek a doggal autót lopni keresztül a városon veretjük semmi, és egyszer csak valamikor gondol egyet és belaggol 3mp utána hibátlan megint...
-
Csibu
csendes tag
válasz
viraghattila #865 üzenetére
szia! Ugyan ez a problémám ugyan ilyen konfiggal. Levettem már full minimumra is a grafot, semmi... totál andom nyom egy laggot és megy tovább. Fullon megy mindennemű probléma nélkül. Probáltam már win 10- w8 rá optimalizált driverrel is. Ami az éredekes, hogy egy 7850K-val amiben beépített r7 250-van, high-on full hd-ban gond nélkül ment... SEMMI SZAGGATÁSSAL. szóval lehet más rev-et vagy patch-et kell keressünk
ha valami szólok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Íme az új Android Auto!
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bestbuy játékok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Formula-1
- További aktív témák...
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest