- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Operatív igazgatót vált az Apple
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- 8300 mAh, maradhat?
- Légies iPhone halvány színei
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redneck
nagyúr
Nem normális, erről beszéltem. Ezt az alaplap vagy a windows energiamenedzsmentje műveli. A helyes beállításokat az FX topikban tuti meg tudják mondani.
Nem is rólad feltételeztem de jobb félni mint megijedni. Múltkor rokon hozott a "valakinek a valakijétől" és azt sem fogadtam el! Mondtam hogy köszönöm, és nem akarom megsérteni de ilyen vagyok!
quailstorm:
Akkor lenne jó ha csak egy szűk intervallumban történne a dolog. Azért nem mindegy hogy egyik pillanatban 4000Mhz a másikban 1200.. 250 fps-ről ledobja az ötödére.
Be lehet ezt lőni amúgy.Szerk:
Lehet normálisnak titulálni mert alapból ilyen ez tény. De így használhatatlan. Fixáld a feszt és a magok órajelét és be tudod lőni használhatóra. A gyári hűtőt pedig felejtsd el!quailstorm:
Nekem is állítgatja sőt még C'n'Q is van de tényleg nem mindegy hogy milyen tartományon belül. -
Redneck
nagyúr
Na bekapcsoltam a gépet.
Az említett két parancs egy hiba miatt került anno a játékba, elvileg már javították így okafogyottá vált mindkettő. Érdemes megpróbálni velük és nélkülük is.
OS-től függően az FX energiamenedzsmentje változik. Win 7-en problémás a magparkoltatás vagyis a Core Parking funkció. Ezügyben az FX topikban tudnak a leginkább segíteni. Előfordulhat hogy a Win7 visszaveszi a kraftot és ezért droppolgat.
Egyéb energiamenedzsment beállítások miatt (C'n'Q és egyéb AMD-s sajátosságok) is elképzelhető a dolog, a BIOS beállításairól szintén az FX-eseket érdemes faggatni. Sajnos most nem tudok Teamspeakelni az FX-es ismerősömmel úgyhogy csak ennyit tudok segíteni.VGA fronton is lehet egy problémás driver a hiba forrása, erről a kártyád topikjában fogsz információhoz jutni.
Nem gondolom hogy az új géped egyéb hardvere okozná a dolgot(pl hibás HDD, gyári hibás táp <- ezt végképp kizárnám mert a tápokat tesztelik rendesen) , ha ezek nem hoznak megoldást elképzelhető hogy egy frissebb BIOS segítene.
Remélem tudtam segíteni, majd írd meg mi volt a megoldás! Hátha másnak is jól jön!
-
Redneck
nagyúr
Kérdezz utána az FX topikban a Core Parking és Turbo valamint a BIOS energiamenedzsment beállításainak ott megmondják a pontos beállítást.
Bocsi csak telóról sok lenne ezt megoldanom.
A két parancsot ki is vehetnéd próbáld ki úgy is, elvileg ezek már nem kellenek mert updatelték. A GO Video optionsben is rakd be a teljesítménycentrikust nehogy levegye az órajelet! -
Redneck
nagyúr
Üdv!
Az FX energiamenedzsmentje vagy a rossz VGA driver lehet a hibás. Próbáld még meg -High és -threads 8 paranccsal indítani a GO-t. A két parancs a prioritásra és a magok számára vonatkozik. Ne a legújabb AMD driver legyen fent hanem a legjobb.
Sok sikert és jó játékot valamint boldog Karácsonyt mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest