- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- 8300 mAh, maradhat?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kismester2
újonc
válasz
quailstorm #794 üzenetére
Egy ilyen kaliberű laptopnál mi lehet az a hőfok ami még azt mondom "normális", említéskép, lett hűttő véve alája már 1 ideje és hát ugyan az.. De feltelepítem és meglátjuk mit mutat.
-
peti800
tag
válasz
quailstorm #763 üzenetére
néztem, és proci le van terhelve rendesen. De számomra akkor is érdekes, hogy a 285nél annyival izmosabb lenne az 560, hogy lefogolalja, és megeszi az E8400-et (tudom, tudom régi konfig, de akkor is 2 év különbég ennyit számítana
..)
-
Redneck
nagyúr
válasz
quailstorm #757 üzenetére
Pont ezt akartam írni. Nem fos csak elavult. Két magra írt játékokban tök jól muzsikál de az újabb játékokat felejtsd el kb. Még egy közepes 4 magos is kevés sokszor.
-
peti800
tag
válasz
quailstorm #755 üzenetére
köszi, kipróbálom. lehet 2 mag kevés neki, de lowon is szaggatok, nem csak ultran
-
Mazsolla79
csendes tag
válasz
quailstorm #646 üzenetére
Zotak 465 gtx
-
Redneck
nagyúr
válasz
quailstorm #642 üzenetére
A 3xx-es driverek igaziból az 5 és 6-os szériákra lett fejlesztve szóval jól látod a javulást azoknál. A többinél zsákbamacska.
-
Redneck
nagyúr
válasz
quailstorm #640 üzenetére
Elárulom hogy sok drivert teszteltünk többen és GTX 460-as kártyákon az új driverek hoznak szép lassulásokat is bizonyos játékoknál.
A 450-es az még a G92 egyenes leszármazottja. Lehet annak jót tett az új driver.
-
-Solt-
veterán
válasz
quailstorm #551 üzenetére
Nekem ilyen nyűgöm nincs, viszont vsync nélkül én képtelen vagyok játszani... borzasztóan zavar, ha megtörik a kép...
Használj csak fps fixálást vsync nélkül... fixáld 60-ra, vagy 120-ra, és próbáld úgy...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest