- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csibu
csendes tag
Ki az aki észrevesz 2-3 FPS "drop"-ot?
Aki igen, azt keresik a NASA-nál...A drop ellen fixált FPS-el lehet védekezni. Ezt felesleges szerintem feszegetni.
Annyira nem mentem bele mélyen a témába, de úgy gondolom ha legalább 4-5 konfig alatt próbáltam a játékot, volt hogy "default" beállításokkal és egy merő lagspike volt a játék. Beszélhetnénk input lagról is, de nem...ez pure lag volt... És nálam amikor erőgéppel játszottam csak rosszabb lett. A fent említett dolgok, CPU parking stb stb stb voltage control stb MIND megtettem...Ez tudod mire emlékeztet? A GTA 3-ra.
Haverom 400Mhz-s Slot-in-es szarján ment stabilan a gef2-vel, én meg a tualatin magos p3-al meg a GF3-mal konkrétan diavetítésen vettem részt.
Váltottam Duron-ra, Gef4 OTES, (Úristen az az élmény amikor kisgyerekként egy ilyen nagy kaliberű lépést teszel...soha nem felejtem azt az érzést.... ma már kb semmi nem hoz annyira lázba)
és még ÚGY is volt gond néha... érezhetően jobb lett, de nah... Aztán jött a Vice city... na ott nem volt gond.Én úgy érzem, hogy ahol téma a GTA V, ott baj van az írással, programozással.
Érdekes, konzolt emulálok és konkrétan soha egy megakadás sincs, pedig ott dolgozik minden rendesen.
VR mark-al mérem manapság a gépeket, ami 4-5000 pont környékén teljesít annak már nem szabad gondot okozzon egy GTA V grafikájú játék... (I7 6700 + Rx480 = 7300PTS)
Nekem semmi más nem okoz gondot a gépen...
Szóval én elfogadok mindent, kipróbálok mindent amit mondasz, legyen neked igazad és élvezhessen fullon a játékot (Rx480-al igazából mindent alapból ultrára tudok húzni) úgy mondjuk tud 50fps-t a kártya.... de na, nem akarok ultrát, csak élvezhessem a végéig.. -
törölt tag
Köszönöm Rasiel!
Én is a VGA-ra gyanakszom!!!Offline játszom igen, és mikor nézem csak 5700MB-ot kajál be a legnagyobb forgalmas helyeken is a memóriából a játék. 5700 fölé még soha nem ment, viszont a pagefilet 9600MB-ig megeszi a 12GB-ból.
Más játékokban is vannak ilyen beakadások, meg a GTA5-ben olykor a fű is eltűnik aztán megjelenik. Nálam a fű ultra részletességre van állítva. Very High - Ultrán nyomom, 30%-os látótávval. A textúrákat a 4GB video memória miatt nem tudom normál fölé vinni, a többi mind maxon van a high res shadows kivételével.
Azt mondod akkor egy 1 GPU-s GTX1070-en lehet megoldódnának ezek a lagolások? Meg érdekes, hogy a fű is néha villog, azaz hol eltűnik hol megjelenik ahogy haladok pl az autóval, vagy megyek egy teperen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Austin F.: MOD Android: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
- Reklámblokkolók topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- OpenWRT topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest