- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- HMD Skyline - jó szerelés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csibu
csendes tag
Ki az aki észrevesz 2-3 FPS "drop"-ot?
Aki igen, azt keresik a NASA-nál...A drop ellen fixált FPS-el lehet védekezni. Ezt felesleges szerintem feszegetni.
Annyira nem mentem bele mélyen a témába, de úgy gondolom ha legalább 4-5 konfig alatt próbáltam a játékot, volt hogy "default" beállításokkal és egy merő lagspike volt a játék. Beszélhetnénk input lagról is, de nem...ez pure lag volt... És nálam amikor erőgéppel játszottam csak rosszabb lett. A fent említett dolgok, CPU parking stb stb stb voltage control stb MIND megtettem...Ez tudod mire emlékeztet? A GTA 3-ra.
Haverom 400Mhz-s Slot-in-es szarján ment stabilan a gef2-vel, én meg a tualatin magos p3-al meg a GF3-mal konkrétan diavetítésen vettem részt.
Váltottam Duron-ra, Gef4 OTES, (Úristen az az élmény amikor kisgyerekként egy ilyen nagy kaliberű lépést teszel...soha nem felejtem azt az érzést.... ma már kb semmi nem hoz annyira lázba)
és még ÚGY is volt gond néha... érezhetően jobb lett, de nah... Aztán jött a Vice city... na ott nem volt gond.Én úgy érzem, hogy ahol téma a GTA V, ott baj van az írással, programozással.
Érdekes, konzolt emulálok és konkrétan soha egy megakadás sincs, pedig ott dolgozik minden rendesen.
VR mark-al mérem manapság a gépeket, ami 4-5000 pont környékén teljesít annak már nem szabad gondot okozzon egy GTA V grafikájú játék... (I7 6700 + Rx480 = 7300PTS)
Nekem semmi más nem okoz gondot a gépen...
Szóval én elfogadok mindent, kipróbálok mindent amit mondasz, legyen neked igazad és élvezhessen fullon a játékot (Rx480-al igazából mindent alapból ultrára tudok húzni) úgy mondjuk tud 50fps-t a kártya.... de na, nem akarok ultrát, csak élvezhessem a végéig.. -
törölt tag
Köszönöm Rasiel!
Én is a VGA-ra gyanakszom!!!Offline játszom igen, és mikor nézem csak 5700MB-ot kajál be a legnagyobb forgalmas helyeken is a memóriából a játék. 5700 fölé még soha nem ment, viszont a pagefilet 9600MB-ig megeszi a 12GB-ból.
Más játékokban is vannak ilyen beakadások, meg a GTA5-ben olykor a fű is eltűnik aztán megjelenik. Nálam a fű ultra részletességre van állítva. Very High - Ultrán nyomom, 30%-os látótávval. A textúrákat a 4GB video memória miatt nem tudom normál fölé vinni, a többi mind maxon van a high res shadows kivételével.
Azt mondod akkor egy 1 GPU-s GTX1070-en lehet megoldódnának ezek a lagolások? Meg érdekes, hogy a fű is néha villog, azaz hol eltűnik hol megjelenik ahogy haladok pl az autóval, vagy megyek egy teperen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest