- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobil flották
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csibu
csendes tag
válasz
DonLaca@ #1168 üzenetére
Én azért vettem RX480-t mert ár érték arányban még mindig jobb mint egy 1070.
A physX hiánya ami erősen ellene szólt. De na... pénz beszél kutya ugat.
Ha haladsz a korral egy VGA úgysem 4-5 évre veszel (személyes véleményem erről inkább hagyjuk mert rühellem ezt a követhetetlen pénznyelő szart)... Ha meg buksz, bukj minél kevesebbet rajta...Az rx480 egy 'pénztárca kímélő' megoldás kompromisszumokkal.
Egy 1070 a VR markban kb 8500-9000 pontot csinál. Olvassátok el Knajf Barátom Logout postját erről. Ő tesztelte ezeket azonos gépben... Knajf -
Csibu
csendes tag
válasz
DonLaca@ #1086 üzenetére
Jó mondjuk a windows 10 is tud érdekes dolgokat driverek terén... Lenovo noti, leszedi a Smart Audio bullshitet és nincs mikrofon..
what?! vissz a gyári lenovo driver, azzal van... szal érted. Minden oprendszernél van valami bullshit...
A baj az az egésszel hogy a sok user vérből fikázza a microsoftot holott:
1) Ő maga a seggét nem tudja kitörölni segítség nélkül
2) Arra nem gondol hogy a windows kb 2000millió a négyzeten variáns gépen kell jól fusson addig egy OSX-nek nem. (Linuxot és társaikat hagyjuk ki a sorból)
3) Minden fika ellenére miről ír kommentet? ....Erre van egy jó poén epic rap battle
imádom amai napig:
-
Csibu
csendes tag
válasz
DonLaca@ #991 üzenetére
AMD a múltnak tervez kártyákat
mondjuk a Vision procikkal eléggé odatették magukat... nagy potenciál volt bennük az árukról nem is beszélve...
Nekem ez a 8Gb-s RX480 tök elég... teljesítményben 1060-1070 közt, árban meg kb a fele az 1070-nek..
nekem ez elég..a PhisycX-t meg leszarom
a Brawlhalla-hoz nem kell
-
Csibu
csendes tag
válasz
DonLaca@ #989 üzenetére
Na ezaz!
A hőskorban amikor még Northwood meg Prescott magos intel procid volt, sztár voltál és kb mindent fullon futtattál egymás mellett 4x....
Most meg olyan finnyás minden mint valami menstruáló fiatal lány... Több mint i degesítő.
Megnéztem ezt a programot, nem állítottam semmit és alapból 30-s értékek körül mozog. Ezek szerint "jó" volt a beállításom. Sajnos a microlaggok nálam maradtak...az AMD drivereiről ne is nagyon beszéljünk, mert hülyét kapok tőlük. Nagyon sok játék nincs otpimalizálva AMD-re (pedig sokkal jobb ár/érték arányt képviselnek a kártyáik) mert az nvidia pumpálja a pénzt minden developer csapatba... :S -
-
-
válasz
DonLaca@ #957 üzenetére
Kipróbáltam a megoldásod, de sajnos Ride 2-ben maradt a mikrolagg. Valamit talán csökkent, de az is lehet csak bemagyarázom.
Tényleg baromi idegesítő ez a jelenség, és elmegy a francba az összes fejlesztő, hogy csesznek vele foglalkozni. A user aki kiad sok száz ezret a gépre, játékaikra, meg hókusz pókuszolhat. Aztán vagy összejön vagy nem. Gondolkozom azon is, hogy visszaviszem a boltba a játékokat amik mikro laggolnak és visszakérem a pénzt. Gyakorlatilag hibás a termék amit ránk sóznak. A gépem az ajánlott konfig felett van, szóval abba nem köthetnek bele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest