- VoLTE/VoWiFi
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
ETOM
addikt
Egyébként én is ezzel küzdök.
vsync bekapcs 60 FPS, de darabol egész ha 60 FPS-re beállítom afterburnerben kisimul a játék viszont ez sem tökéletes lehet a játék motorja nem komálja.. 60FPS mellett van pár másodperc itt ott amikor olyan érzésre mintha 40FPS lenne. Tisztán látszik a "lassulás" -
ETOM
addikt
Huh mennyi hsz
Gyors átfutottam. Nem ablakban futott a GTA 4. Azért kérdeztem rá mert más játékban nem tapasztaltam ilyet. De ha megnézné valaki frapsal FPS-t pl. égre nézve nálam 55 volt nem 60. Egyébként azért kísérleteztem vele mert zavar a függőleges csíkozás + kevésbe fűt a kártya átvezető videók alatt ezáltal kisebb a zaj.
-
ETOM
addikt
Az még érdekesség, hogy nálam bekapcsolt vsync-l ha megnéztem FPS-t 55 volt nem 60. És nem azért mert nem bírta gép. Sose ment 55 főlé. Hogy lehet, hogy 55-re fixál nem 60FPS-re?
GTA4 ez lemaradt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest