- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Runner_fxr #1018 üzenetére
Értelek. Akkor valószínű ilyen pocsék félkész játék engine-ket dobnak össze, és meg is nézhetjük magunkat ez által...
-
Redneck
nagyúr
válasz
Runner_fxr #997 üzenetére
Attól függ milyen típus és mekkora képfrissitésnél képes szinkronizálásra. Erről a monitoros topikban bővebben tudnak mesélni.
Hiába G-synces ha 50-75Hz ahol szinkront tud csinálni. 50 fps alatt ugyanott vagy ahol a part szakad. Ha 30-75, netán 30-120 az már frankó lehet.Szerk:
Az előző témához:
Nvidiaval azért is tűnik folyamatosabbnak mert egyenletesebb a képkockák között eltelt idő (frametime). Az AMD anno az azonnali, gyorsabb ingadozó módszert választotta, így egyenetlenebbnek tűnik a futás, de gyorsabban jelenik meg a tartalom. Nem tudom hogy jelenleg milyen módszerrel dolgoznak. -
törölt tag
válasz
Runner_fxr #997 üzenetére
Én is gondoltam még a monitorra is, ahogy Runner_fxr írja!
-
DonLaca@
senior tag
válasz
Runner_fxr #988 üzenetére
Alap beállításokkal nekem is 500-1000 között volt. Bizonyos játékoknál látszott is a mikroszaggatás. Most 10-30 közötti értékek vannak kb 90%-ban és nincs szaggatás. Szabályos időközönként most is van néha 500 körüli kiugrás. Gondolom a Windows ilyenkor csinál valamit a háttérben. Én Biosban letiltottam minden olyan portot/beállítást amit nem használtok USB, SATA stb.. CPU-nál amiket előzőleg írtam. Skypeot is kézi indításra raktam mert úgyis szinte mindig telefonról vagy tabról használom.
Az viszont elég bosszantó hogy régen nem kellett ilyen hókusz pókuszt csinálni. -
DonLaca@
senior tag
válasz
Runner_fxr #978 üzenetére
Ha túl sok USB eszköz van a gépre kötve az is okozhat mikroszaggatást. Vagy pl. háttérben futó Skype is nagyon megnöveli a DPC latency-t. Érdemes rászánni egy kis időt és végignézni hogy a nem használt perifériák letiltása és a programok kilövése mekkora változást okoz. Én amikor először megnéztem még az állam is leeset. Lehet bármilyen gyors géped ha a sz*ul megirt programoknak magas a feldolgozási ideje (processing times). CPU kihasználtság szinte semmi ezeknek a szoftvereknek a PC csak az időt vesztegeti rájuk. Több száz ms pedig már észrevehető a játékoknál.
DPC Latency Checker -
Redneck
nagyúr
válasz
Runner_fxr #984 üzenetére
Minden v-syncket végig próbáltam és a játéké adta a legnormálisabb egyenletes képet, de teljesen mindegy mert nem a VGA miatt akad. Szépen felzabálja a memóriámat és a lapozófájlt, majd elkezd akadni. Nem képes üríteni a a memóriát.
-
Redneck
nagyúr
válasz
Runner_fxr #982 üzenetére
Oké persze. Most vagyok levelezésben a Rockstarral hogy a memory leak dolgot oldják meg. Egy óra után telerakja a memóriát és a lapozófájlt aztán szépen jön a microstutter. Hiába van meg az fps.
-
Csibu
csendes tag
válasz
Runner_fxr #980 üzenetére
Hasonló konfigunk van, csak a VGA más.. nekem RX480 8GB van...semmi mikrolagg..csak GTA5-ben.
mindenhol máshol minden full grafikán futs nem laggol semmi.
-
Csibu
csendes tag
válasz
Runner_fxr #978 üzenetére
Milyen konfigod van? A játékot viheted, de nem fogják ezért visszavenni..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 1 / 2
- Filmvilág
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Vezetékes FEJhallgatók
- Építő/felújító topik
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Érkezik az OpenAI saját böngészője
- Motoros topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest