- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
dogab93 #1094 üzenetére
Erre én is nagyon.
Már az eleve durva, hogy a játékok többségénél Win 10el 3-5 fps javulás van a Win 7-hez képest.
Gondolom ezt még megfejelve egy GTX1060-al el fognak tűnni a durvább belassulások. A kis microstuttering még elviselhető.Arról nem is beszélve, hogy HD 6990-en GTA5-ben valamikor el-el tünedezik a fű, mellette iszonyat hangos és sokat is fogyaszt - valamint már nincs is hozzá driver support.
-
Csibu
csendes tag
válasz
dogab93 #1064 üzenetére
ha lenne lájk. Lájkolnám amit írtál.
ID0000:
Jah, igazából 2000000000000 hsz óta kb ugyanarról van szó.
Ki kell teszteld a saját géped. Eszetlenül ne fejlessz, mert ennyi erővel adok egy bakszámlaszámot és lapátold oda a pénzt
Próbáld meg onnan kezdeni ami nem kerül pénzbe, másik OP rendszer (Akár PRO/HOME/BASIC) váltás, driver, meztelen windowon való futtatás, (ne telepíts semmi más csak a driver + játék) ...
Diagold ki...Én megtettem és rájöttem hogy miután a 200. Mátyást öntöttem a gépbe, azt mondtam magamnak, hogy ennek most vége. Ha nem jó ott b*ssza meg a jó k*rva élet ahol van. Itt tartunk... És ismétlem úgy érzem egy relatív erős gépem van az: I7 6700 32gb Memó rx480 8gb-al...
-
osztiem
csendes tag
PCX-től vettem, fogalmam sincs, hogy most tényleg hibás, és ők a szervízben b******rá rendesen kivizsgálni, vagy igazuk van és tényleg jó (általam lefuttattot hdd sentinel se talált hibát), és egyszerűen nem fér meg a gép többi komponensével, ezt viszont kifogom próbálni, és egy haverom gépében leteszteljük a kérdéses vinyót. Amúgy azért is választottam ezt, mert igazából annyi volt nálam a szempont, hogy legyen 1TB és olcsó, mert igazából sose gondoltam volna, hogy bármi nagy különbséget adna egy jobb/drágább hdd az átlag felhasználásban, és miután majdhogynem az összes webshop legnépszerűbb winchesterei között volt (A pcx oldalán is 5 csillag, csak szépet és jót írtak róla az emberek) így nem is gondoltam bele, hogy bármi gondom lehetne vele.
-
osztiem
csendes tag
Nekem is hasonló a gondom, az általad leírt eszközöléseket én is megpróbáltam, win7 win8.1 win10 is volt, és nekem is folyton előjött a gond. Mint kiderült nálam a HDD a gond. Volt lehetőségem köcsönkérni egy másikat, hozzáteszem egy 8 éves Samsungról van szó, és azzal egyszer sem jött elő akadás, ez után, hogy biztos legyek benne, egy másik szintén elég őskövület HDD-vel is kipróbáltam, azzal se volt gond, de a vadonat új hdd-vel igen. A történet csúcspontja, hogy miután így már magabiztosan küldtem be a szervízbe, ott azt mondták, hogy ők semmi hibát nem találtak.... (WD Caviar Green 1TB 64MB Cache SATA3 HDD hibás nálam)
Szóval szerintem az írásod alapján elég valószínű, hogy nálad is HDD a rossz. -
Csibu
csendes tag
Köszönjük a hitközség nevében
reméljük több szerencsével jársz mint mi
Egyébként ez az egész win update, hdd seek, és egyebek azért kicsit megbotránkoztat...
Annó ott volt a jó kis 775-ös konfigom, 3.73-as extreme editionnal, meg az egyebekkel, és nem szaggatott semmi.. most meg a 20x erősebb gépen gondolkodni kell hogy mi miatt "röcög"...
aranyköpés #1:"Számítógépekkel oldjuk meg azokat a gondokat, amik számítógépek nélkül nem is lennének!"
Szép hétvégét!
-
Csibu
csendes tag
Pár jó tanács a legjobb szándékkal.
Engedd el a témát...Meg a Toshiba Aca100 széria kezét is... (Nagykerben dolgozom, nem hazudok ha azt mondom hogy hetente bejön 70db Toshiba hibás vinyó, rejtélyes hibákkal)
De mindennek ellenére NEM a HDD-d a gond okozója...Ha a vinyó dolgozik, akkor ott elfogyhatott a ram, vagy bármi más oka lehet ennek... azt monitorozd ki, hogy melyik alkalmazás miatt ugrott fel...
Egyébként fentebb olvashatod az én vergődésem is... Azóta van egy 4690 és egy Fatal1ty lap a gépben, nomeg 20gb memória.. (ne is kérdezd hogy jött össze a kerek 20gb.. )
És van egy szomorú híremSSD-n van a GTA V és szaggat... fullon..a hiba okozója. r9 280 3g
AMD... egy talicska fosIgazából azért nem cserélem le egy 960-s nv-re, mert a két kártya között erőben hát... nekem érzésre az egyik egy felhúzott 1.6-os honda a másik meg egy M3-s bmw
CS megy, minden más fullon szaggatás nélkül...Ja, és hogy miért vagyok biztos abban hogy a vinyót kizárhatod? Nekem SSD-n futnak a játékok
Az erősebb még a szerelemnél is...Tényleg, őszintén mondom... vagy teljes konfig csere, vagy engedd el a játékot ami szaggat.. "szaggat"..
Nyár óta szoptam veleNe idegeskedj, fogadd el, vagy engedd el...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen videókártyát?
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Windows 11
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows 10
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest