- Magisk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Yettel topik
- Légies iPhone halvány színei
- 8300 mAh, maradhat?
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redneck
nagyúr
Intelt nem kell húzni mert nem K-s verziót fogsz venni, lévén nem tuningolsz..
Intelligensnek tűnsz... Hülyegyereknek kell lenni ahhoz hogy kinyírj egy processzort. Ha követed az instrukciókat akkor csak nyerhetsz vele.
AMD-nél mivel húzni kell nem mindegy milyen a lap. Írj az FX topikba! -
Redneck
nagyúr
Nagyon szívesen!
AMD FX topikot mindenképp keresd fel gyorsan. Magaddal szúrsz ki ha nem optimalizálod egy kis húzással. CS:GO-t pedig magasabb felbontáson érdemes nyomnod, és magasabbra is veheted. Fps_max 128 parancs pedig ajánlott esetedben.
I5+lap ügyben viszont csak akkor érdemes tervezni ha már vásárlás előtt állsz mert az aktuális árak szabják meg, mit érdemes venni. Ha gondolod akkor megkereshetsz de erre is van topik, rendesek a srácok.
Utoljára ha jól emlékszem, 4690 + MSI lapot raktam egy ismerősöm gépébe, de állandóan nem követem az árakat. Akkor a legjobb ár/érték mutatóval bírt. -
Redneck
nagyúr
Utánanéztem. Ahhoz a VGA-hoz az a CPU nagyon karcsú. Húznod kell rajta mindenképp jócskán hogy ellensúlyozd a gyenge szálankénti teljesítményét de akkor sem fogja úgy kihajtani a kártyát mint egy FX 8xxx, pláne nem egy jobb Intel processzor.
A helyedben húznék rajta és optimalizálnám amennyire lehet. Az AMD FX topikban segítenek hogy mit lehet kihozni belőle.
Ahogy írtam a Source motor szereti az erős (főleg szálanként gyors) processzorokat. Az AMD processzorok az Intelekkel ellentétben nem ilyenek, viszont tuninggal javíthatsz ezen. Ha váltasz és nem akarsz Intel rendszert építeni, akkor érdemes egy komolyabb FX-et vásárolnod, de ahhoz komolyabb alaplap és hűtés elengedhetetlen.
-
Redneck
nagyúr
A CPU-d lesz a ludas szerintem. Nem tudja kihajtani a kártyát valószínűleg. Van OC rajta? CORE parking? OS típusa?
CS:GO mostanában hajlamos erre egy update óta.
Fps_Max 128 parancsnál is jelentkezik?Ha nincs overclockolva a processzor, lehet húzni kéne rajta ha van megfelelő hűtésed. A Source motor első körben a CPU-ra terhel, de ha erősebb grafikus kártyát pakolsz a gépbe, elképzelhető a jelenség.
Az OS és a játék újra lett rakva?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest