- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
quailstorm
félisten
válasz
kismester2 #795 üzenetére
70°C és alatta. Sajna a távgyógyítás nem könnyű műfaj... Hogy most találjuk ki mi van. Többnyire ilyet még egyikünk se látott ezért minden hasznos adat szükséges.
-
quailstorm
félisten
válasz
kismester2 #792 üzenetére
Túlmelegedésre gondolnék első körben. EVGA precisiont neki, vagy MSI afterburnert, az majd mutat neked grafikonon adatot.
-
quailstorm
félisten
sürgősen elolvasni
FPS felezés lényege le van írva, de ez a 60-ból 30 bullshit, ez nagyon marja a szemem... -
quailstorm
félisten
válasz
Mazsolla79 #644 üzenetére
Érdekess, akkor neked nem jött be. Jópofi ez az új driver. Nekem meg disznó mázlim van
Ki gyártotta a VGA-dat? -
-
quailstorm
félisten
Elárulom hogy a 320-as driver bizonyítottan hoz pár FPS-t GTS540 szintű kárrtyán is, pl GTA4-ben. Kipróbáltam....
Nekem szintén repül a CoD4, pedig csak egy Celeron E3200 és egy GTS450 dohog. Ja és fullmax.
Úgyhogy az ott user error lesz. Valami nem jól van feltelepítve, vagy beállítva.
-
quailstorm
félisten
Anno még a bénább revíziójú gépemnél(GF9500GT DDR2+2GB RAM), N95-ről skype-oltam a haverokkal, akkor nem volt FPS drop
Bedugtam a gépbe hangbemenetnek, és nem volt különbség.
Erre visszatértve 900/1900MHz-en már alig szaggat be, szerintem a 128-bites memóriabusz lesz a sovány...
-
quailstorm
félisten
Hát tapasztaltam... jó ha 5 percet használtam. (alig)Szebb kép, bazi nagy input lag.
Viszont CoD9 free hétvége van. Elkezdtem tolni. Celeron E3200@3GHz 3GB DDR2@1GHz GeForce GTS 450 GDDR5 1GB 810/1800MHz
Beépített FPS limiter 90-re, detail high, texture high, ami többi van pl árnyék az low(AA nincs). Meg benyomnak hogy mutassa az FPS-t. DE kevésnek érzem. Általában min 24, de leginkább 30-40 közt mozog, 60 fölé csak nagyon zárt helyen megy. Eszerint viszont smoothnak kéne lenni. Ehelyett laggol mint a fene, vannak megakadasáok ritkán, meg olyan mintha 8-15-20 FPS közt mozogna. Mondhatni botrányos. Ehhez képest a CoD4 hasonló értékekkel remekül fut, bár azért az 40-70 közt megy inkább. Ilyenkor mi van? -
quailstorm
félisten
válasz
sotetlovag97 #616 üzenetére
Ha jól gondolom, akkor nincs benne Intel HD graphics, csak az nVidia. Én throttling-ra gondolok, szóval utána kéne nézni egy komolyabb hűtésnek(előtte persze figyelni a hőmérsékleteket). Esetleg erőforrás figyelővel logolni mi okozza a hirtelen teljesítményvesztést.
-
quailstorm
félisten
Na már végeztem is az FPS limiter használatával. Ugyanis lelassítja a "karakterem" így esélyem sincs...
-
quailstorm
félisten
Talán 59 FPS-en a legjobb, de van screen tearing.
Ez egyébként OpenGL app. És a legjobb eddig PowerVR IGP-n volt az általam próbáltak közül... -
quailstorm
félisten
A Super hexagon 30FPS-en olyan mintha 10 lenne, 59-61-en meg nem sok változás van. Szerintem bénán van megírva...
-
quailstorm
félisten
Amikor ezt az alkalmazás támogatja, a képminőség remek lesz. Egyébként kénytelen vagyok széthullósan játszani. Gondolj bele, a super hexagon világranglista 5-ik hely. Választhattam, hogy az amúgy is szemőrlő játék minden irányban szétessen, vagy olyan input lag hogy esélyem nincs...
Androidon is van ez a jelenség, ott nincs beállítási lehetőség.
Tapasztalatok: Mali-400 NAGY késés, széthulló kép.
Power VR GSX530/540-tökéletes.
Adreno 200 játszható, szokható input lag, jó kép.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- VR topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xbox Series X|S
- Google Pixel topik
- Max
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest