- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Poco F7 Pro VAGY Nothing 3a Pro ?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Instagram közösségi fényképezés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csibu
csendes tag
válasz
viraghattila #873 üzenetére
Az remek.. létezik hogy "becachelt" a játék? Nekem a 10 windows reinstall és 15 driver után is ugyan az, néha szaggat... azaz belaggol. az érdekes az hogy az elején a legelső bemutató küldinél semmi, amint elmegyek a doggal autót lopni keresztül a városon veretjük semmi, és egyszer csak valamikor gondol egyet és belaggol 3mp utána hibátlan megint...
-
Csibu
csendes tag
válasz
viraghattila #865 üzenetére
szia! Ugyan ez a problémám ugyan ilyen konfiggal. Levettem már full minimumra is a grafot, semmi... totál andom nyom egy laggot és megy tovább. Fullon megy mindennemű probléma nélkül. Probáltam már win 10- w8 rá optimalizált driverrel is. Ami az éredekes, hogy egy 7850K-val amiben beépített r7 250-van, high-on full hd-ban gond nélkül ment... SEMMI SZAGGATÁSSAL. szóval lehet más rev-et vagy patch-et kell keressünk
ha valami szólok
-
Redneck
nagyúr
válasz
viraghattila #869 üzenetére
200-250 között olyan Intel konfigot kapsz nV VGA-val hogy beszarsz. Most építettem nemrég i5-öst a kollégámnak.
-
Redneck
nagyúr
válasz
viraghattila #867 üzenetére
Nem feltétlenül a VGA a baj de tény hogy sok mikroszaggatást láttam már AMD-n. Valaki észre sem veszi.
Próbálkozz a kártya topikjában, más driverekkel és nézd meg más játékokkal is. Úgy kizárható a hiba oka. -
Redneck
nagyúr
válasz
viraghattila #865 üzenetére
AMD VGA-k hajlamosak mikroszaggatásra, jó példa erre a GTA V ahol számos 260-270 szériás kártya produkálta. Mivel egy architektúrára épülnek, esélyes hogy a 290-es is érinti a dolog. A WD rosszul optimalizált produktum volt mikor megjelent, hogy azóta milyen azt nem tudom.
Ha jól emlékszem más is panaszkodott már az ETS2 stutteringre, de ezzel kapcsolatban sem tudok mit mondani.AMD CPU Core Parking probléma is bejátszhat, FX topikban érdemes utánanézni.
Az UEFI OC profilja jó időzítéseket állít be amúgy?
AMD kártyákkal és driverekkel bármennyire is nyomják itt ph!-n akkor is vannak gondok. Több ismerősöm panaszkodik sokszor illetve itt a fórumon is van rengeteg panasz rájuk. Az egyik nV tesztnél ahol az AMD-hez képest drága árazás miatt az nV stabilitását hoztam fel ellenérvként egyből jöttek a másik oldal okos kommentjei. Összegyűjtöttem pár 260-270 szériás negatív kommentet aztán csend lett. Talán a 960-as tesztjénél volt egy csokor negatív észrevétel a mikroszaggatásról és gyenge driverekről.
Ha nagy az ingadozás annyit tehetsz hogy fps fixálsz. Logoutomon leírást is találsz.
Egyébként elképzelhető hogy pont olyan játékokat választasz ami nem szereti a pirosakat, ilyen is van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Poco F7 Pro VAGY Nothing 3a Pro ?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Automobilista 2
- További aktív témák...
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest