- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Lelkiismeret-furdalás nélkül zabálhatod a süteményt a Galaxy S26-tal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
aginor
veterán
válasz
ROBOTER
üzenetére
Ja, ebben igazad van, valahogy automatikusan elkönyveltem videokamerának.

Így már tényleg nagyobb baj a hiánya, bár szerintem ez elsősorban kamera, és csak másodsorban fényképező, és ezt így gondolhatta a gyártó is. Legalábbis a kialakítás miatt valahogy nekem ez az érzésem.ecaddsell: elírtam természetesen, az 28-70-akart lenni, de kkor is öregebb emlékeim szerint, az Oly eladása, bár már előtte is mehetett a szabadalmak értékesítése, ez igaz. Mindemellett továbbra sem hiszem, hogy Oly eredetűek lennének azok a lencsék, van ehhez elég szellemi tőkéje a Canonnak más nélkül is. Inkább az az érekes, hogy anno az Oly látta szükségét F2-es alapzoomnak, meg most a Canon. Igazából szerintem a Canont inkább az motiválhatta, hogy kell a rendszerének valami különlegesség, ami miatt ezt választják a népek a jóval népszerűbb Sony, vagy kiválóan szigetelt Nikon helyett. Bár ez is csak tipp.

Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS Zenbook S 13 OLED Ultra 7 155U 16gb ram 1tb ssd 3k oled pillekönnyű akksibajnok gyönyörű fedlap
- Honor Magic V3
- Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen3 i7-10750H 32GB 1000GB GTX1650-Ti 4K UHD 1 év gar
- Dobozos ASUS TUF Ryzen 7 7735HS 16 GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 (8 GB) Garancia 26.09.12.
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest