Hirdetés
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
HuMarc
veterán
válasz
ecaddsell
üzenetére
Teljesen off, de tessék.
> Nekem sok sebből vérzik ez a történet (pl. személyiségi jogok miatt csak úgy random fényképezel ismeretlen embereket erősen vakuzva egy jobb bulin; nem hiszem, hogy rajongani fognak érted..). Az ilyesmit érdemes meghagyni a hivatásos akció meg esküvő fotósoknak.
Nincs arról szó, hogy én hívatlanul beállítok random egyetemi bulikba, ahol aztán ismeretlen emberek arcába vakuzom. Az itteni HÖK/kollégiumi bizottság szervezésében én vagyok a fotós ezeken a bulikon, a többiek tudják, hogy ki vagyok, ismernek. És eddig senki nem szólt, hogy zavarná a vaku. Személyiségi jogok tekintetében is egyszerű a helyzet, én a képeket nem publikálom, átadom a kollégiumi bizottságnak, ők meg megosztják a többi hallgatóval. Bár van egy pár képem az eddigi bulikról a nyilvános instájukon, ennek ellenére ezeket nem szívesen linkelném be ide. Szétvakuzni meg nem szoktam az eseményt, mert akkor meg teljesen elveszik a képekről a bulihangulat.
Az FL-600R-hez: FL-600R left to right not working. Ebből a threadből arra következtetek, hogy nem egyedi hiba. A vaku összes többi funkciója rendesen működik amúgy, de jobbra-balra nem lehet elforgatni egyáltalán(!), csak fel-le.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honda topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Vezetékes FEJhallgatók
- XPEnology
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Esik a hóóó!!
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad 11Pro Wifi+Cell 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest